Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
26.10.11 08:57

tak to ti zavidim :-D ja :poblion: furt :-D giganticky prsa uz mam taky :-D to neni na skodu :-D po malym to byli takovy obeseny mysky, tak ted si to uzivam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.10.11 09:26

Jak já závidím těm, co tu průkazku už mají :-) Já jsem ve 12tt a nemám ani průkazku ani odebranou krev nic. Prostě sem byla na kontrole a řekla mi ať dojdu za měsíc, takže jdeme 4.11 a tam už to vše bude. Ale ten měsíc se tak táhne. Teď mi psala sestřenice, narodil se ji chlapeček 50 cm a 3370g. Že mi to vůbec nezávidí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.10.11 09:44

Tak to je pěkně dlouho :( to bych asi nevydržela vůbec jak se znám :D :D a jinak někteří doktoři dávají průkazky až po skončení 12 týdne, dělají to proto aby jsi nebyla zklamaná kdyby se mimi třeba neudrželo :(
To já se ještě načekám na svou první průkazku…:D
A co se týká těch gigantických prsou, tak už od přírdy mám 70 E-F, takže teď budu asi někde na písmenku J… no je to mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.10.11 10:04

Já k ní šla totiž až v 8 týdnu, tak se není čemu divit, že tak pozdě. A máš pravdu v tom, že těch 12 týdnů je takových nejistých. Jsem ráda, že už se přes ně přehoupávám :palec: Jen aby mi nenašla ještě něco v té krvi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.10.11 10:31

Ale to určitě už teď nin nenajde, jen se teda divím, že ti nebrala krev hned ? No jsem zvědavá co mě čáká v pondělí… nemám tam ani svého doktora, ten je už 4 měsíce na marodce, tak se modlím aby tam nebyl žadný starý děda co na mě bude koukat jako na joudu :D
Holky, mám ještě jeden dotaz, kouří z vás některá ? Já jsem kouřila hodně a teď jsem si začla kupovat ty nejslabší cigarety co jsou na trhu, ale nejde mi úplně přestat, nemohla by mi některá poradit ??? Prosím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.10.11 13:32
Radmika píše:
Ale to určitě už teď nin nenajde, jen se teda divím, že ti nebrala krev hned ? No jsem zvědavá co mě čáká v pondělí… nemám tam ani svého doktora, ten je už 4 měsíce na marodce, tak se modlím aby tam nebyl žadný starý děda co na mě bude koukat jako na joudu :D
Holky, mám ještě jeden dotaz, kouří z vás některá ? Já jsem kouřila hodně a teď jsem si začla kupovat ty nejslabší cigarety co jsou na trhu, ale nejde mi úplně přestat, nemohla by mi některá poradit ??? Prosím …

Já také kouřím, chtěla jsem přestat hned jak jsem se to dozvěděla. Vím, že všechny těhotné odsuzují, když někdo kouří, ale každý mi říká, že není dobré abych přestala. To dítě už je prý zvyklé na dávku nikotinu. Takže jsem nepřestala úplně, jen jsem omezila. A co jsem poslouchala, tak ty nejslabší cigarety jsou prý horší než normální. Nevím co přesně kouříš. Doktorka mi teda řekla, abych přestala, jenže to je asi názor každého jinak. Jiný zase řekne, že není dobré přestávat. Takže je to asi jen na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
26.10.11 13:57
lísteček píše:
holky, co Vam pomaha na nevolnosti??? Ja to mam teda sileny :-( je mi zle opravdu 24h denne! Porad na :poblion: :poblion: je to hnus.. mam doma jeste rocniho prcka a ten za mnou furt lita na zachod a placa me pritom do zad, fakt vyborny :pankac:

Mě na nevolnosti pomáhá Coca Cola,nesmí to být light,v té jsou umělé sladidla a to bys teď neměla.Po troškách,stačí tak deci.A nebo zázvorový lízátka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.10.11 14:04
Aniska888 píše:
lísteček píše:
holky, co Vam pomaha na nevolnosti??? Ja to mam teda sileny :-( je mi zle opravdu 24h denne! Porad na :poblion: :poblion: je to hnus.. mam doma jeste rocniho prcka a ten za mnou furt lita na zachod a placa me pritom do zad, fakt vyborny :pankac:
Mě na nevolnosti pomáhá Coca Cola,nesmí to být light,v té jsou umělé sladidla a to bys teď neměla.Po troškách,stačí tak deci.A nebo zázvorový lízátka :palec:

Lizatka uz jsem zkousela, nepomaha… :-( jeste zkusim tu colu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.10.11 14:06
pajaja20 píše:
Radmika píše:
Holky, mám ještě jeden dotaz, kouří z vás některá ? Já jsem kouřila hodně a teď jsem si začla kupovat ty nejslabší cigarety co jsou na trhu, ale nejde mi úplně přestat, nemohla by mi některá poradit ??? Prosím …
Já také kouřím, chtěla jsem přestat hned jak jsem se to dozvěděla. Vím, že všechny těhotné odsuzují, když někdo kouří, ale každý mi říká, že není dobré abych přestala. To dítě už je prý zvyklé na dávku nikotinu. Takže jsem nepřestala úplně, jen jsem omezila. A co jsem poslouchala, tak ty nejslabší cigarety jsou prý horší než normální. Nevím co přesně kouříš. Doktorka mi teda řekla, abych přestala, jenže to je asi názor každého jinak. Jiný zase řekne, že není dobré přestávat. Takže je to asi jen na tobě.

holky, ja taky kourila, ale je mi tak zle, ze na cigo nemam ani nejmensi pomysleni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
26.10.11 14:07
lísteček píše:
Aniska888 píše:
lísteček píše:
Mě na nevolnosti pomáhá Coca Cola,nesmí to být light,v té jsou umělé sladidla a to bys teď neměla.Po troškách,stačí tak deci.A nebo zázvorový lízátka :palec:
Lizatka uz jsem zkousela, nepomaha… :-( jeste zkusim tu colu :lol:

Cola mi fakt pomáhá,uklidní žaludek.Jen se jí nesmí moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.10.11 14:08

ty jo,ale kdyz je vychlazena, je taaaaaak dobra :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
26.10.11 14:14
lísteček píše:
ty jo,ale kdyz je vychlazena, je taaaaaak dobra :-D

Chlazená je dobrá,taky jí mám pořád v ledničce ;-) Nepít moc se myslí že toho nemáš pít litry denně,mám necelej půllitr na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.10.11 17:28

Holky CC je fakt dobrá i když nejste těhotné, tak jsem jí pila vždycky ráno po akci, dodá ti energii… anebo když jsou malé děti nemocné a pořád zvrací, tak se jim také dává CC pokojové teploty a bez bublin, ona opravdu pomáhá na žaludek… ale upřímně ? raději bych občas hodila :poblion: :poblion: :poblion: než kouřila.
Já fakt nevím jak přestat a pěkně mě to se… :( jsem si říkala, že když budu kouřit něco slabého tak mě to přestane bavit a přestanu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
26.10.11 17:37
Radmika píše:
Holky CC je fakt dobrá i když nejste těhotné, tak jsem jí pila vždycky ráno po akci, dodá ti energii… anebo když jsou malé děti nemocné a pořád zvrací, tak se jim také dává CC pokojové teploty a bez bublin, ona opravdu pomáhá na žaludek… ale upřímně ? raději bych občas hodila :poblion: :poblion: :poblion: než kouřila.
Já fakt nevím jak přestat a pěkně mě to se… :( jsem si říkala, že když budu kouřit něco slabého tak mě to přestane bavit a přestanu :(

A nezkoušela si elektronickou cigaretu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.10.11 17:48

No taky jsem to zvažovala, že to asi bude štrnější… ale já nevím… si říkám aby to nebyly vyhozené peníze a pak nic z toho.
Ale především první počkám do pondělka co mi řekne doktor a podle toho se zařídím. Ani nevím ve kterém oficiálním týdnu bych mohla být :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí