Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8164
31.1.12 19:09

ahoj, vítám tě :kytka:
my budeme mít asi holčičku… je nám s manželem jedno, co to bude, pohlaví miminka neřešíme, hlavně, když bude zdravé a bude mít vše, co mít má a na správném místě… nejsme už nejmladší, takže tohle je pro nás hlavní kritérium…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
31.1.12 20:09

překvapení

i já tě tu vítám :kytka:
já tu jediná tak trochu vybočuju ..
// jsem našla v září,ale to už jsem byla v 15tt ;) čekám holčičku a to už za měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
1.2.12 16:45

Ahojky holky.....vítám též novou maminu.
Víte že mě s tím co čekáte pěkně zlobíte :mrgreen: ,já to nevím a asi nebudu vědět až do 30 týdne :( .....cvrček se neukáže a neukáže. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
1.2.12 19:39

Monrei já to taky nevím jistě, možná to bude kluk, doktor říkal, že je to spíše holka, ale nebylo to skoro vidět, takže tomu moc nevěřím… a uvěřím stejně až se to narodí a bude to jistý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
2.2.12 13:06
Eteas píše:
Monrei já to taky nevím jistě, možná to bude kluk, doktor říkal, že je to spíše holka, ale nebylo to skoro vidět, takže tomu moc nevěřím… a uvěřím stejně až se to narodí a bude to jistý

my to nevíme vůbec ale tipují mě na holku dle pupíku :-)…Já to taky nemyslela špatně,jen závidím takhle musím říkat bříšku cvrčku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
2.2.12 20:15

my říkáme bříšku „bobišek“ a dneska pvně manžel cítil, jak kope, tak z toho byl nadšený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
3.2.12 11:29

duckina
ako sa cítiš keď to máš „za pár“? Už sa asi hodne tešíš že? :hug: Potom daj určite vedieť…

My hovoríme pupíku budušek (aj keď už vieme na 99% že to bude kluk :) :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.2.12 11:36

popletko

je to mazec..ale je příjemný pocit z toho,že už za pár dní tu bude malá s náma..je mi tak všelijak..teď poslední týden i zvracim a maličká má dokonce už druhý den škytavku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
3.2.12 11:39

Jeee :) štikútku? Tak to musí byť sranda :palec: a ako to že vraciaš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.2.12 12:06

sranda to celkem je :D
na zvracení se musim optat ve středu na kontrole.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...