Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aniska888 píše:werunqa píše:Já myslím že čaj to asi nezlepší…Eteas píše:
duckina: gratuluji k negativnímu testu
Všem, které čeká II.screening ještě letos držím pěstičky ať jsou výsledky v pořádku a ostatním ať začne nový rok negativními výsledky na všechna vyšetřeníJá myslím, že už pomalu budeme mít všechny i ten II. za sebou??
Posledních pár dnů mě tak bolí záda-to je hrůza.Koupila jsem si meduňkový čaj na lepší spaní-ale pochybuju,že mi pomůže-zase budu do 1 ráno čumákovat do zdi..
![]()
něco zkusit musím
-prášky brát nemůžu..
ahojky holky,
tak už mám dobrány ATB ale ted před chvílí se mi stala věc.....začali mě křeče v zádech a šlo to až do levé nohy přes pánev a podbříšek…trvalo to tak 30 sekund ale byla to ostrá bolest.....fuj.....já se lekla.Ale hned to přešlo a nic se dál neděje tak zatím neplaším…pokud se to vrátí tak zítra jedu k dr.....
Monrei píše:
ahojky holky,tak už mám dobrány ATB ale ted před chvílí se mi stala věc.....začali mě křeče v zádech a šlo to až do levé nohy přes pánev a podbříšek…trvalo to tak 30 sekund ale byla to ostrá bolest.....fuj.....já se lekla.Ale hned to přešlo a nic se dál neděje tak zatím neplaším…pokud se to vrátí tak zítra jedu k dr.....
ahoj,mě se občas stane že mě jakoby chytne křeč do zad-ale nejde mi do nohy,ale do levé půlky zadku ![]()
werunqa píše:Monrei píše:ahoj,mě se občas stane že mě jakoby chytne křeč do zad-ale nejde mi do nohy,ale do levé půlky zadku
ahojky holky,tak už mám dobrány ATB ale ted před chvílí se mi stala věc.....začali mě křeče v zádech a šlo to až do levé nohy přes pánev a podbříšek…trvalo to tak 30 sekund ale byla to ostrá bolest.....fuj.....já se lekla.Ale hned to přešlo a nic se dál neděje tak zatím neplaším…pokud se to vrátí tak zítra jedu k dr.....
Jo to jsem měla taky ale ted mi to šlo skoro až do podbříšku a to mě vylekalo ale bolí mě vlevo bederní páteř…takže je to tím.
Ted jsem zjistila že jak jsem brala ty ATB tak jsem měla ostrou moč a mám opruzeniny
.....jdu hledat c na to v těhu.
werunqa píše:
Holky přidejte se k petici za záchranu menších porodnic:http://www.petice24.com/…orodnic_v_cr
Hotovo
Aniska888 píše:werunqa píše:Hotovo
Holky přidejte se k petici za záchranu menších porodnic:http://www.petice24.com/…orodnic_v_cr
ahojky holčičky..za mě také podepsáno ![]()
jinak dnes mi dorazily dárečky z Vánočního kolotoče,tak se už nemůžu dočkat,až do nich 24. nakouknu
nevim,jestli i vy jste se zúčastnily,já tedy letos poprvé a jsem mile překvapena..je to fajn,poslat něco pro radost k vánocům uplně cizímu člověku a pak čekat,kdo zas co pošle vám ![]()
duckina píše:
ahojky holčičky..za mě také podepsáno
jinak dnes mi dorazily dárečky z Vánočního kolotoče,tak se už nemůžu dočkat,až do nich 24. nakouknunevim,jestli i vy jste se zúčastnily,já tedy letos poprvé a jsem mile překvapena..je to fajn,poslat něco pro radost k vánocům uplně cizímu člověku a pak čekat,kdo zas co pošle vám
Já se nějakýho kolotoče účastním..
Tak jsme se dneska byli podívat na synovečka ,ten je ale prťavej…
Aniska888 píše:
Tak jsme se dneska byli podívat na synovečka ,ten je ale prťavej…
To je fakt drobeček ![]()
Už abych toho svého mrňouse měla v náručí i já!! Do května se zblázním..
Včera večer výlet do porodnice s lehkým krvácením mě stál poslední zdravý rozum ![]()
Mimi i já v pořádku, ale mám se šetřit a hodně odpočívat. Hehe, před Vánocema rada k nezaplacení ![]()
Mě čeká velký UZ 12.1… taková doba.. už aby to bylo.
Ze včera nevím ani míry ani pohlaví. Mimi si zakleklo na čtyři, takže dr. neměl šanci něco vidět ![]()
tentadora píše:
Už abych toho svého mrňouse měla v náručí i já!! Do května se zblázním..Včera večer výlet do porodnice s lehkým krvácením mě stál poslední zdravý rozum
Mimi i já v pořádku, ale mám se šetřit a hodně odpočívat. Hehe, před Vánocema rada k nezaplaceníMě čeká velký UZ 12.1… taková doba.. už aby to bylo.
Ze včera nevím ani míry ani pohlaví. Mimi si zakleklo na čtyři, takže dr. neměl šanci něco vidět
Já taky míry ani pohlaví nevím-miminko bylo v klubíčku..
.Jinak s tím krvácením mě teda děsíte-celkem se to tady u holek objevuje..Já zatím naštěstí nic..
Anisko, sluší vám to ![]()
No já zas teď měla jinčí problém…
Určitě někdy nosíte tampony. Mě dnes přepadl najednou pocit, že mám tampon naplněný a je skoro na vypadnutí.. Vůbec netuším co to mělo znamenat. Přitom je vše v pohodě a nekrvácím, nešpiním a výrazná bolest také ne. A z pohl. styku to být nemůže…
Jsem v 11tt +7