Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
8.12.11 10:44
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Eteas píše:
duckina: gratuluji k negativnímu testu
Všem, které čeká II.screening ještě letos držím pěstičky ať jsou výsledky v pořádku a ostatním ať začne nový rok negativními výsledky na všechna vyšetření

Já myslím, že už pomalu budeme mít všechny i ten II. za sebou?? :think:

Posledních pár dnů mě tak bolí záda-to je hrůza :zed: .Koupila jsem si meduňkový čaj na lepší spaní-ale pochybuju,že mi pomůže-zase budu do 1 ráno čumákovat do zdi.. :zed: :zed:
Já myslím že čaj to asi nezlepší… :-D

něco zkusit musím ;) -prášky brát nemůžu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
8.12.11 11:48

ahojky holky,

tak už mám dobrány ATB ale ted před chvílí se mi stala věc.....začali mě křeče v zádech a šlo to až do levé nohy přes pánev a podbříšek…trvalo to tak 30 sekund ale byla to ostrá bolest.....fuj.....já se lekla.Ale hned to přešlo a nic se dál neděje tak zatím neplaším…pokud se to vrátí tak zítra jedu k dr.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.12.11 11:51
Monrei píše:
ahojky holky,tak už mám dobrány ATB ale ted před chvílí se mi stala věc.....začali mě křeče v zádech a šlo to až do levé nohy přes pánev a podbříšek…trvalo to tak 30 sekund ale byla to ostrá bolest.....fuj.....já se lekla.Ale hned to přešlo a nic se dál neděje tak zatím neplaším…pokud se to vrátí tak zítra jedu k dr.....

ahoj,mě se občas stane že mě jakoby chytne křeč do zad-ale nejde mi do nohy,ale do levé půlky zadku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
8.12.11 12:17
werunqa píše:
Monrei píše:
ahojky holky,tak už mám dobrány ATB ale ted před chvílí se mi stala věc.....začali mě křeče v zádech a šlo to až do levé nohy přes pánev a podbříšek…trvalo to tak 30 sekund ale byla to ostrá bolest.....fuj.....já se lekla.Ale hned to přešlo a nic se dál neděje tak zatím neplaším…pokud se to vrátí tak zítra jedu k dr.....
ahoj,mě se občas stane že mě jakoby chytne křeč do zad-ale nejde mi do nohy,ale do levé půlky zadku :oops:

Jo to jsem měla taky ale ted mi to šlo skoro až do podbříšku a to mě vylekalo ale bolí mě vlevo bederní páteř…takže je to tím.
Ted jsem zjistila že jak jsem brala ty ATB tak jsem měla ostrou moč a mám opruzeniny :( .....jdu hledat c na to v těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.12.11 19:30

Holky přidejte se k petici za záchranu menších porodnic :palec: :

http://www.petice24.com/…orodnic_v_cr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
8.12.11 20:22
werunqa píše:
Holky přidejte se k petici za záchranu menších porodnic :palec: :http://www.petice24.com/…orodnic_v_cr

Hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
8.12.11 22:05
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Holky přidejte se k petici za záchranu menších porodnic :palec: :http://www.petice24.com/…orodnic_v_cr
Hotovo
:palec: :palec: taky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
9.12.11 11:04

podepsáno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
9.12.11 12:13

ahojky holčičky..za mě také podepsáno ;)
jinak dnes mi dorazily dárečky z Vánočního kolotoče,tak se už nemůžu dočkat,až do nich 24. nakouknu ;) nevim,jestli i vy jste se zúčastnily,já tedy letos poprvé a jsem mile překvapena..je to fajn,poslat něco pro radost k vánocům uplně cizímu člověku a pak čekat,kdo zas co pošle vám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
9.12.11 12:30
duckina píše:
ahojky holčičky..za mě také podepsáno ;)
jinak dnes mi dorazily dárečky z Vánočního kolotoče,tak se už nemůžu dočkat,až do nich 24. nakouknu ;) nevim,jestli i vy jste se zúčastnily,já tedy letos poprvé a jsem mile překvapena..je to fajn,poslat něco pro radost k vánocům uplně cizímu člověku a pak čekat,kdo zas co pošle vám :potlesk:

Já se nějakýho kolotoče účastním..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
9.12.11 14:38

Tak jsme se dneska byli podívat na synovečka ,ten je ale prťavej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
9.12.11 14:43
Aniska888 píše:
Tak jsme se dneska byli podívat na synovečka ,ten je ale prťavej…

To je fakt drobeček :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
9.12.11 16:41

Už abych toho svého mrňouse měla v náručí i já!! Do května se zblázním..

Včera večer výlet do porodnice s lehkým krvácením mě stál poslední zdravý rozum :oops:
Mimi i já v pořádku, ale mám se šetřit a hodně odpočívat. Hehe, před Vánocema rada k nezaplacení :lol:

Mě čeká velký UZ 12.1… taková doba.. už aby to bylo.

Ze včera nevím ani míry ani pohlaví. Mimi si zakleklo na čtyři, takže dr. neměl šanci něco vidět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
9.12.11 16:52
tentadora píše:
Už abych toho svého mrňouse měla v náručí i já!! Do května se zblázním..

Včera večer výlet do porodnice s lehkým krvácením mě stál poslední zdravý rozum :oops:
Mimi i já v pořádku, ale mám se šetřit a hodně odpočívat. Hehe, před Vánocema rada k nezaplacení :lol:

Mě čeká velký UZ 12.1… taková doba.. už aby to bylo.

Ze včera nevím ani míry ani pohlaví. Mimi si zakleklo na čtyři, takže dr. neměl šanci něco vidět :roll:

Já taky míry ani pohlaví nevím-miminko bylo v klubíčku.. ;) .Jinak s tím krvácením mě teda děsíte-celkem se to tady u holek objevuje..Já zatím naštěstí nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
9.12.11 20:30

Anisko, sluší vám to :)
No já zas teď měla jinčí problém…
Určitě někdy nosíte tampony. Mě dnes přepadl najednou pocit, že mám tampon naplněný a je skoro na vypadnutí.. Vůbec netuším co to mělo znamenat. Přitom je vše v pohodě a nekrvácím, nešpiním a výrazná bolest také ne. A z pohl. styku to být nemůže…
Jsem v 11tt +7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky