Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kvetinko, nějak nechápu, co máš s tím tamponem, když nekrvácíš, na co ho potřebuješ?
Ne, jen takový pocit jako bych ho tam měla a byl přeplněný a chtěl vypadnout. Jen pocit, přitom vše ok…
KvetinkaL píše:
Ne, jen takový pocit jako bych ho tam měla a byl přeplněný a chtěl vypadnout. Jen pocit, přitom vše ok…
Tak to myslíš spíš nějaký trnutí,ale z toho jak si to napsala se to fakt dalo jen těžko pochopit…
Omlouvám se, že jsem Vás zmátla. A jak jste na tom dnes? Copak nového?
Aniska: ten je krásnej, a že je malinkej nevadí, to doroste, hlavně, že je v pořádku
tentadora: důležité je, že jste oba v pořádku
Já jdu zítra na kontrolu a mám takovej divnej pocit. Naposledy jsem mimi viděla 18.11., tak doufám, že bude vše v pořádku. Po víkendu jsem zchvácená, od pátku jsem dělala cukroví a pekla a vařila mamce na oslavu narozenin. Vše dopadlo dobře, jen jsem děsně unavená.
Etas, tak šup odpočívat.
A neboj zítra to u dr. dopadne dobře
Budeme se těšit na fotečku ![]()
Ahoj holky,
jak je?U mě dobrý..posledních pár dnů už pěkně cítím pohyby-a hlavně v noci.To jsem prsty zaklepala na bříško a jak ten drobek pěkně kopal
.
Jinak přidávám aktuální foto z dneška-18+4tt ![]()
werunqa píše:
Ahoj holky,
jak je?U mě dobrý..posledních pár dnů už pěkně cítím pohyby-a hlavně v noci.To jsem prsty zaklepala na bříško a jak ten drobek pěkně kopal.
Jinak přidávám aktuální foto z dneška-18+4tt
Weru a kde máš bříško? ![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:Weru a kde máš bříško?
Ahoj holky,
jak je?U mě dobrý..posledních pár dnů už pěkně cítím pohyby-a hlavně v noci.To jsem prsty zaklepala na bříško a jak ten drobek pěkně kopal.
Jinak přidávám aktuální foto z dneška-18+4tt
Tam kde vždycky ![]()
Ahoj děvčátka,plánujete si po narození miminka nechat vytetovat nějakou upomínku?(jako jeho jméno,datum narození,znamení…)?
Aniska888 píše:
Ahoj děvčátka,plánujete si po narození miminka nechat vytetovat nějakou upomínku?(jako jeho jméno,datum narození,znamení…)?
Ahoj-nevím jestli to bylo v této dikuzi nebo v jiné, kam chodím-ale už jsme se o tom bavily
.Já plánuji tetování se jménem miminka(hebrejsky)
Jo a Duckino-vše nej k svátku ![]()
Příspěvek upraven 13.12.11 v 12:42
werunqa píše:Aniska888 píše:
Ahoj děvčátka,plánujete si po narození miminka nechat vytetovat nějakou upomínku?(jako jeho jméno,datum narození,znamení…)?Ahoj-nevím jestli to bylo v této dikuzi nebo v jiné, kam chodím-ale už jsme se o tom bavily
Příspěvek upraven 13.12.11 v 12:42.Já plánuji tetování se jménem miminka(hebrejsky)
Jo a Duckino-vše nej k svátku
No tady jsme to neřešili,tak mě to napadlo.Tohle si teď nechal udělat brácha,tak vymýšlím co já.Jo a mám takovej pocit že Duckina není Lucka,takže popřejeme tak možná maličké ![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:No tady jsme to neřešili,tak mě to napadlo.Tohle si teď nechal udělat brácha,tak vymýšlím co já.Jo a mám takovej pocit že Duckina není Lucka,takže popřejeme tak možná maličkéAniska888 píše:
Ahoj děvčátka,plánujete si po narození miminka nechat vytetovat nějakou upomínku?(jako jeho jméno,datum narození,znamení…)?Ahoj-nevím jestli to bylo v této dikuzi nebo v jiné, kam chodím-ale už jsme se o tom bavily
Příspěvek upraven 13.12.11 v 12:42.Já plánuji tetování se jménem miminka(hebrejsky)
Jo a Duckino-vše nej k svátku
Jo? já myslela, že je a že se malá bude jmenovat po ní.. ![]()
Jinak já mám v plánu tohle na krk:
Emma: אמה
Matyáš: מתיאס
Podobně jako na obrázku-akorát ty znaky budou pod sebou..a trochu menší než na obrázku
ahojky,zlobil mě noťas,tak mám skluz..jinak svátek má prcek,já měla už 25.11.,jsem Kateřina (kachna-z toho odvozeno Duckina
)…ale prcina děkuje
poslala jsem jí tam dnes dortíček..
já právě nejsem ten zastánce toho,aby se děti jmenovali po rodičích ![]()
jinak mě tak napadlo,jestli z téhle diskuze nechcete udělat uzavřenou skupinu,když se tu potkáváme ty samý „děvčátka“… ![]()