Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo a zatím nemám v úmyslu si nechat tetovat nic konkrétního skrze narození dcerky..nejspíš by se mi to s těma ostatníma kérkama dost motalo,co se stylů týče..ale nikdy nevím,že? ![]()
werunqa píše:
Ahoj holky,
jak je?U mě dobrý..posledních pár dnů už pěkně cítím pohyby-a hlavně v noci.To jsem prsty zaklepala na bříško a jak ten drobek pěkně kopal.
Jinak přidávám aktuální foto z dneška-18+4tt
Ahoj, ty tam fakt nemáš žádnej pupík :0) to já mám v 16tt teda už velice pěknej! Všichni se tomu divěj, tak nevím jak na tom budu před porodem ![]()
A co ostatní jste všichni zdraví a v pohodě? Já jsem zas nemocná, to je pořád dokola ![]()
tak mám pocit,že u tebe bude na místě přání k dnešním jmeninám,že? takže vše nej ![]()
duckina píše:
ahojky,zlobil mě noťas,tak mám skluz..jinak svátek má prcek,já měla už 25.11.,jsem Kateřina (kachna-z toho odvozeno Duckina)…ale prcina děkuje
poslala jsem jí tam dnes dortíček..
já právě nejsem ten zastánce toho,aby se děti jmenovali po rodičích
jinak mě tak napadlo,jestli z téhle diskuze nechcete udělat uzavřenou skupinu,když se tu potkáváme ty samý „děvčátka“…
Já si to myslela ,vím že sme se bavili o tom že nechceš aby se malá jmenovala po tobě ale po tvé oblíbené kapele
A uzavřenou skupinu bych brala.
myslím,že už tu začínáme kolikrát řešit celkem „intimní“ záležitosti..a jde to udělat z této diskuze nebo se musí založit nová skupina? mám zkusit napsat admince? nebo ty,jako zakladatelka,nevidíš,jestli je možnost to jen uzavřít?
duckina píše:
myslím,že už tu začínáme kolikrát řešit celkem „intimní“ záležitosti..a jde to udělat z této diskuze nebo se musí založit nová skupina? mám zkusit napsat admince? nebo ty,jako zakladatelka,nevidíš,jestli je možnost to jen uzavřít?
Založená nová,čekám na schválení ![]()
a co takhle do názvu zapojit všechny? ať každá něco nadhodí a pak vyberem ? mě teda zrovna nenepadá nic
![]()
duckina píše:
tak mám pocit,že u tebe bude na místě přání k dnešním jmeninám,že? takže vše nej
No já se spletla-skrz Duckinu s tím svátkem.Ale tobě to patří-takže vše nej.. ![]()
Aniska888 píše:duckina píše:Založená nová,čekám na schválení
Hlavně pak napište, jak se ta nová bude jmenovat..ať vím.. ![]()
tak jsem napsala příspěvek dlouhý jako 14 dní do výplaty a když jsem ho chtěla vložit, tak se to kouslo a nic, tak znovu…
Lucce přeji vše nejlepší k svátku
duckině pro malou Lucinku taky vše nej a ať se jí líbí u maminky v bříšku a pěkně roste a prospívá
my taky nejsme zastánci jmen dětí po rodičích a ani jména žijících členů rodiny, ta naštěstí není moc velká, tak snad neco vybereme… pro holčičku vybráno mám a měnit ho nehodlám, manžel má za úkol vybrat jméno pro kluka, ale stejně to nakonec skončí asi na losování…
nápad s uzavřenou skupinou je super a je pravda, že kolikrát probíráme intimnější témata a nemusí to číst všichni
Děvčátka tak Uzavřená skupina se jmenuje Maminky jaro-léto 2012,diskusní téma : (Objevení // září 2011, přidejte se
-Uzavřená diskuse) .Snad vám to vyhovuje a ráda vás přivítám ![]()
Aniska888 píše:
Děvčátka tak Uzavřená skupina se jmenuje Maminky jaro-léto 2012,diskusní téma : (Objevení // září 2011, přidejte se-Uzavřená diskuse) .Snad vám to vyhovuje a ráda vás přivítám
Já to nemůžu najít-pošli odkaz do zprávy nebo sem…
Tak děvčátka,tady to je : https://www.emimino.cz/…skuse-90915/