Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
tak jsem dotazila od gynekologa.No mimo to,že stěhují ordinaci, takže to budu mít dál jsem se dozvěděla samé dobré věci .
Miminko je v pořádku -triply dopadly dobře,máme cca 300g a měříme kolem 20cm-miminko bylo schoulené do klubíčka.Doktor mu měřil akorát obvod bříška a hlavičky.
Jinak na těhu cvičení můžu chodit, a ten RH faktor vůbec nemusím řešit-všechno má podchycené-tak jsem ráda
.
Akorát to vypadá,že zruší nemocnici, v které jsem plánovala rodit, takže budu rodit asi ve Zlíně.. .
Ještě mi zbývá objednat se na velký UZ-žádanku už mám ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Sex ve městě sleduju každý večer na Prima Loveduckina píše:Já si teď stáhla dvě série sexu ve městě
tak na to se vrhnu později,zrovna tam stahuju…se hold nudim,tak si každý den postahuju několik filmíku (pokud mi nespadne net) a pak jen čumim a čumim..v telce nic nedávaj..
No já taky,ale je to na mě docela pozdě,většinou u toho usnu,tak sem si to radši stáhla ![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:No já taky,ale je to na mě docela pozdě,většinou u toho usnu,tak sem si to radši stáhlaAniska888 píše:Sex ve městě sleduju každý večer na Prima Loveduckina píše:Já si teď stáhla dvě série sexu ve městě
tak na to se vrhnu později,zrovna tam stahuju…se hold nudim,tak si každý den postahuju několik filmíku (pokud mi nespadne net) a pak jen čumim a čumim..v telce nic nedávaj..
To já usínám až kolem 12-nebo 1..takže to sleduju denně ![]()
evjaja píše:Aniska888 píše:To se máš, já myslim že budu ráda, když mi dá ma 3 hodky dopo a na 3 odpoledne…evjaja píše:No já mám vycházky neomezeně,ale nějak mi nedošlo že ty nemarodíš dlouho…Aniska888 píše:Ahojky ne nemamevjaja píše:Ty nemáš vycházky?
Ahoj holky
tak Ústecký kraj je jeden z nejhorších…paráda
Ještě že tam nejsou napsaný Most, Teplice a Ústí
Jinak video už stahujua mrknu
Zítra jdu na KO , tak snad to bude všechno v pořádku. A pan doktor bude moc hodnej a dá mi vycházkyZatim.
Doktor mi řekl, že mi je první tři dny dát stejně nemůže, protože jsem mu říkala že musim vodit maýho do školky…tak snad od čtvrtka…
To je divný já mám neomezený vycházky od potvrzení těhotenství
werunqa píše:
Ahoj holky,
tak jsem dotazila od gynekologa.No mimo to,že stěhují ordinaci, takže to budu mít dál jsem se dozvěděla samé dobré věci .
Miminko je v pořádku -triply dopadly dobře,máme cca 300g a měříme kolem 20cm-miminko bylo schoulené do klubíčka.Doktor mu měřil akorát obvod bříška a hlavičky.
Jinak na těhu cvičení můžu chodit, a ten RH faktor vůbec nemusím řešit-všechno má podchycené-tak jsem ráda.
Akorát to vypadá,že zruší nemocnici, v které jsem plánovala rodit, takže budu rodit asi ve Zlíně.. .
Ještě mi zbývá objednat se na velký UZ-žádanku už mám
mě dnes odepsali z nemocnice,kde chci rodit že pokud jí nevybojují tak mě se to stejně ještě týkat nebude,takže uffffffffff mám kde rodit.
Monrei píše:werunqa píše:mě dnes odepsali z nemocnice,kde chci rodit že pokud jí nevybojují tak mě se to stejně ještě týkat nebude,takže uffffffffff mám kde rodit.
Ahoj holky,
Jinak na těhu cvičení můžu chodit, a ten RH faktor vůbec nemusím řešit-všechno má podchycené-tak jsem ráda.
Ještě mi zbývá objednat se na velký UZ-žádanku už mám
Tak já můžu rodit ve Zlíně,což o to.Ale tady to mám 10 minut od domu.A do porodnice za mnou nikdo nepojede do Zlína.. ![]()
Monrei píše:evjaja píše:To je divný já mám neomezený vycházky od potvrzení těhotenstvíAniska888 píše:To se máš, já myslim že budu ráda, když mi dá ma 3 hodky dopo a na 3 odpoledne…evjaja píše:No já mám vycházky neomezeně,ale nějak mi nedošlo že ty nemarodíš dlouho…Aniska888 píše:Ahojky ne nemamevjaja píše:Ty nemáš vycházky?
Ahoj holky
Zítra jdu na KO , tak snad to bude všechno v pořádku. A pan doktor bude moc hodnej a dá mi vycházkyZatim.
Doktor mi řekl, že mi je první tři dny dát stejně nemůže, protože jsem mu říkala že musim vodit maýho do školky…tak snad od čtvrtka…
Já měla první 3 týdny těhu bez vycházek,potom od 10:-17:00 a už od listopadu mám neomezené.. ![]()
werunqa píše:Monrei píše:Já měla první 3 týdny těhu bez vycházek,potom od 10:-17:00 a už od listopadu mám neomezené..evjaja píše:To je divný já mám neomezený vycházky od potvrzení těhotenstvíAniska888 píše:To se máš, já myslim že budu ráda, když mi dá ma 3 hodky dopo a na 3 odpoledne…evjaja píše:No já mám vycházky neomezeně,ale nějak mi nedošlo že ty nemarodíš dlouho…Aniska888 píše:Ahojky ne nemamevjaja píše:Ty nemáš vycházky?
Ahoj holky
Mě v CARU dali vycházky hned…klasiku a pak za 14 dní neomezeně
,což je dobře já totiž nejsem schopná vycházky dodržovat.
Monrei píše:werunqa píše:Mě v CARU dali vycházky hned…klasiku a pak za 14 dní neomezeněMonrei píše:Já měla první 3 týdny těhu bez vycházek,potom od 10:-17:00 a už od listopadu mám neomezené..evjaja píše:To je divný já mám neomezený vycházky od potvrzení těhotenstvíAniska888 píše:To se máš, já myslim že budu ráda, když mi dá ma 3 hodky dopo a na 3 odpoledne…evjaja píše:No já mám vycházky neomezeně,ale nějak mi nedošlo že ty nemarodíš dlouho…Aniska888 píše:Ahojky ne nemamevjaja píše:Ty nemáš vycházky?
Ahoj holky
Doktor mi řekl, že mi je první tři dny dát stejně nemůže, protože jsem mu říkala že musim vodit maýho do školky…tak snad od čtvrtka…,což je dobře já totiž nejsem schopná vycházky dodržovat.
Mě ty vycházky nijak netrápily-jelikož jsem stejně pořád doma.Akorát občas jsme jeli na víkend k babičce…
Tak ahoj holčiny. ![]()
KO dopadla dobře. Brali mi krev na 2. část placeného screeningu, tak snad to bude v poho.
Sestra říkala, že když ne tak písne mejlík a to by mě pak asi čekala ještě plodovka ![]()
Jinak další KO 4.1. a snd už pan doktor prozradí co to bude ![]()
Jinak jsem si odnesla neomezené vycházky ![]()
Takže to vypadá, že už do prác nepůjdůůů
evjaja píše:
Tak ahoj holčiny.
KO dopadla dobře. Brali mi krev na 2. část placeného screeningu, tak snad to bude v poho.
Sestra říkala, že když ne tak písne mejlík a to by mě pak asi čekala ještě plodovka
Jinak další KO 4.1. a snd už pan doktor prozradí co to bude
Jinak jsem si odnesla neomezené vycházky
Takže to vypadá, že už do prác nepůjdůůů
Ahojky, tak to jsem ráda
.Já jdu do další těhu poradny 28.12…měla jsem jít až po Novém roce, ale když se můj doktor stěhuje, tak jdem všechny ještě mezi Vánocema a Novým rokem..
zaregistrovala jsem se na Nivea Baby a přišlo mi na email tohle:
Váš mrňousek teď měří zhruba 20 centimetrů a váží něco málo přes 140 gramů. Miminko je zvyklé na dobře známé zvuky Vašeho tlukoucího srdce a pulsující krve, ale začíná si všímat i zvuků zvenčí. Zvuky procházejí kůstkami, které se mu tvoří v uších a míří do vyvíjejícího se mozku. Někteří odborníci dokonce tvrdí, že se Vaše miminko nechá Vaším hlasem rychleji ukonejšit, budete-li na něj mluvit ještě před narozením.
Vyvíjí se také zrak, oční sítnice jsou citlivější na světlo, a když se budete vyhřívat na silném slunci, Vaše miminko bude vnímat rudé záření. Ale umí toho ještě mnohem víc: zívat, polykat, sát, škytat a dělat nejrůznější grimasy. No není Váš drobeček skvělý?
Jak bříško roste, mění se Vaše těžiště a Vy můžete občas pocítit ztrátu rovnováhy. Působení hormonu zvaného relaxin může mít za následek změnu držení Vašeho těla a vyvolat tak bolest zad v oblasti kříže.
Těch 140g mi nějak nevychází-když mě doktor řekl 300g-ale možná jsem ho blbě pochopila, nevím
.
A ty záda mě bolí už několik dní-děsný ![]()
werunqa píše:evjaja píše:Ahojky, tak to jsem ráda
Tak ahoj holčiny.
Sestra říkala, že když ne tak písne mejlík a to by mě pak asi čekala ještě plodovka
Jinak další KO 4.1. a snd už pan doktor prozradí co to bude
Jinak jsem si odnesla neomezené vycházky
Takže to vypadá, že už do prác nepůjdůůů.Já jdu do další těhu poradny 28.12…měla jsem jít až po Novém roce, ale když se můj doktor stěhuje, tak jdem všechny ještě mezi Vánocema a Novým rokem..
Já jdu taky 28.12 ![]()
Děvčátka držte palečky,nad ránem nám psala švagrová že jí praskla voda,měsíc před termínem…
Tak snad bude všechno v pořádku.
Aniska888 píše:
Děvčátka držte palečky,nad ránem nám psala švagrová že jí praskla voda,měsíc před termínem…Tak snad bude všechno v pořádku.
držím.......to musí být DOBRÝ. ![]()