Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
někde na netu byla mapka… BTW v kraji zůstanou u nás 2, už chci vidět ty z hor jak jedou v zimě zapadaní sněhem do porodnice 70km…
KvetinkaL píše:
někde na netu byla mapka… BTW v kraji zůstanou u nás 2, už chci vidět ty z hor jak jedou v zimě zapadaní sněhem do porodnice 70km…
nějak nerozumím co je BTW,nevíš kde je ta mapka?
KvetinkaL píše:
Ještě že rodím v létě,ale ostatní fakt lituju…
Monrei píše:KvetinkaL píše:nějak nerozumím co je BTW,nevíš kde je ta mapka?
To je něco jako mimochodem,anglická zkratka.
No oni to mohou změnit ze dne na den, jsou to pitomci…
No BTW znamená něco jako mimochodem, hodně je to slangové…
http://www.lidovky.cz/foto.asp?…
Co jsou vyjmenované, těm hrozí zánik neb maj do 800porodů. Jsou to ale fakt… Neb kam daj ostatní rodičky? Kdyby to měli vymyšlené, ale to ne, velké nemocnice kde mají veškeré zařízení stejně nestíhaj a neberou…
KvetinkaL píše:
http://www.lidovky.cz/foto.asp?…
Co jsou vyjmenované, těm hrozí zánik neb maj do 800porodů. Jsou to ale fakt… Neb kam daj ostatní rodičky? Kdyby to měli vymyšlené, ale to ne, velké nemocnice kde mají veškeré zařízení stejně nestíhaj a neberou… [/citaceAniska888 píše:KvetinkaL píše:Ještě že rodím v létě,ale ostatní fakt lituju…
někde na netu byla mapka… BTW v kraji zůstanou u nás 2, už chci vidět ty z hor jak jedou v zimě zapadaní sněhem do porodnice 70km…To já skoro také v květnu ale problém je že do té Kolínské se musíš objednávat pokud tam chceš rodit a Čáslav mi chtějí zrušit.
Monrei píše:werunqa píše:A odkud jsi?Monrei píše:Já teda nevím, jestli naše porodnice má 800 porodů ročně, nebo kolik to říkali.Každopádně v našich novinách psali, že se nás to netýká, že u nás porodní zavírat nebudou-ale člověk nikdy neví!!Aniska888 píše:bych mu dala porodní bolesti a nechala ho hodinu jezdit po porodnicích pak si to rychle rozmyslel,kretén jeden.......Mě se to ale celkem dost týká,doufám že to nemocnice vybojují.Monrei píše:Ani mi nemluv …To mohl vymyslet jedině chlap…
Holky tohle jste včera viděli?http://voyo.nova.cz/…12-2011.html
Z Kroměříže
Tak už jsem zkoukla ten dokument.Pořád se mi u toho chtělo berečet-hlavně když rodila
.Akorát já bych teda doma nerodila ani náhodou..
werunqa píše:
Tak už jsem zkoukla ten dokument.Pořád se mi u toho chtělo berečet-hlavně když rodila.Akorát já bych teda doma nerodila ani náhodou..
A co říkáš na ty záběry z bříška?Krásný že?No mě taky ukápla slzička…A domácí porod bych taky neriskovala,nikdy nevíš co se může stát…
Aniska888 píše:werunqa píše:A co říkáš na ty záběry z bříška?Krásný že?No mě taky ukápla slzička…A domácí porod bych taky neriskovala,nikdy nevíš co se může stát…
Tak už jsem zkoukla ten dokument.Pořád se mi u toho chtělo berečet-hlavně když rodila.Akorát já bych teda doma nerodila ani náhodou..
Jak jsem psala-celou dobu se mi chtělo brečet-ale držela jsem se.Můj kolem mě pořád poletoval-tak jsme nechtěla bulet jak malá.. ![]()
Tedy, holky, koukat na porod, vy máte hobby ![]()
Já ho dvakrát zažila, takže se na to koukat fakt nemusím.. ale pamatuji si, jak nám to pouštěla porodní asistentka při předporodní příprave a člověku to moc nepřidá, když neví, do čeho jde ![]()
Jo, k těm vitaminům - já beru ten drahý Femibion - po druhém porodu mi zjistili nějakou vadu v krvi a na to je prý Femibion nejlepší v případě dalšího těhu. Ale ta cena je fakt strašná.. ale co by člověk pro toho mrňouska neudělal, že?!
Ve čtvrtek mě čeká kontrola - konečně!! Po třech týdnech.. to je doba. A tripl testy. Ale mám za sebou prvotrimestrální screening, takže to bude jen formalita.
tentadora píše:
Tedy, holky, koukat na porod, vy máte hobby![]()
Já ho dvakrát zažila, takže se na to koukat fakt nemusím.. ale pamatuji si, jak nám to pouštěla porodní asistentka při předporodní příprave a člověku to moc nepřidá, když neví, do čeho jde
Jo, k těm vitaminům - já beru ten drahý Femibion - po druhém porodu mi zjistili nějakou vadu v krvi a na to je prý Femibion nejlepší v případě dalšího těhu. Ale ta cena je fakt strašná.. ale co by člověk pro toho mrňouska neudělal, že?!
Ve čtvrtek mě čeká kontrola - konečně!! Po třech týdnech.. to je doba. A tripl testy. Ale mám za sebou prvotrimestrální screening, takže to bude jen formalita.
Tam nejde jen o porod,ale o vývoj během celého těhotenství.
Ahoj holky ![]()
tak Ústecký kraj je jeden z nejhorších…paráda ![]()
Ještě že tam nejsou napsaný Most, Teplice a Ústí ![]()
Jinak video už stahuju
a mrknu
Zítra jdu na KO , tak snad to bude všechno v pořádku. A pan doktor bude moc hodnej a dá mi vycházky ![]()
evjaja píše:
Ahoj holky
tak Ústecký kraj je jeden z nejhorších…paráda
Ještě že tam nejsou napsaný Most, Teplice a Ústí
Jinak video už stahujua mrknu
Zítra jdu na KO , tak snad to bude všechno v pořádku. A pan doktor bude moc hodnej a dá mi vycházky
Ty nemáš vycházky?