Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
1.12.11 18:04
werunqa píše:
evjaja píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
Děvčátka berete nějaké vitamíny?
Já jo-Femibion z DHA ;) -ale je ku***sky drahý :roll:
Ahojky :kytka:
Ja beru mamavit s DHA a ta cena no jejej… 8o ale zas za zdraví mimča i moje to stojí,ale stejně mi padaj vlasy jako blázen … :(
Mě to na vlasy ani na pleť nijak nepomáhá-takže doufám, že aspoň to malé z toho něco má :cert: .Jinak já viděla ještě GS Mamavit s DHA-to je za ca 430Kč..

V životě jsem neměla tolik je**** jako teď ani v pubertě :D Na obličeji, zádech…bože :zed: :zed: :zed:
Takže doufám, že se mi to vyplatí a bude to ta holčička :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
1.12.11 18:16
evjaja píše:
werunqa píše:
evjaja píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
Děvčátka berete nějaké vitamíny?
Já jo-Femibion z DHA ;) -ale je ku***sky drahý :roll:
Ahojky :kytka:
Ja beru mamavit s DHA a ta cena no jejej… 8o ale zas za zdraví mimča i moje to stojí,ale stejně mi padaj vlasy jako blázen … :(
Mě to na vlasy ani na pleť nijak nepomáhá-takže doufám, že aspoň to malé z toho něco má :cert: .Jinak já viděla ještě GS Mamavit s DHA-to je za ca 430Kč..
V životě jsem neměla tolik je**** jako teď ani v pubertě :D Na obličeji, zádech…bože :zed: :zed: :zed:
Takže doufám, že se mi to vyplatí a bude to ta holčička :andel:

To já na obličeji měla dřív víc než teď-ale záda jsem měla vždycky čistý-teď se mi to asi přesunulo všechno na záda-takže taky doufám, že za odměnu bude holčička :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
1.12.11 18:46

Já teda nemám žádné vyrážky ani na zádech nebo tak. Sem tam se mi něco objeví, ale stejně tak to bylo i před těhu. Tak nevím, třeba to bude chlapeček :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
1.12.11 19:32

No a k tomu všemu se mi rozjel na jaře po 12-ti letech atopický ekzém :nevim: …přez léto dobrý,ale teď to zas začíná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
1.12.11 19:35
evjaja píše:
No a k tomu všemu se mi rozjel na jaře po 12-ti letech atopický ekzém :nevim: …přez léto dobrý,ale teď to zas začíná :zed:

To má i jedna moje ségra-ale nemá to naštěstí nijak hrozný..Já od 13 bojuju z akné a to mi bohatě stačí-kolik už mě to stálo peněz a pořád se drží jako klíště…zajímavé je, že na vážné nemoci jsou lékaři schopni najít lék a na blbé akné ne.. :think: :think: :think: :idea: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.12.11 20:06

Ahojky, tady to teda jede, už mi uteklo tetování, palačinky atd… teď vitamíny :) Já beru mamavit. Tak dnes mi konečně vzali prvně alespoň krev - jupííí, že jsem se něčeho dočkala :potlesk: Holky v kolikátým týdnu, byl s Vámi partner na UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
1.12.11 20:21

Holky jak jste se bavily o vitamínech, tak já beru Mamavit a jsem spokojená, pravda nemohu ho ráno aby mi nedělal zle, ale tak ten obyč za 400 na 3 měs i s malým krémem na strie mi přijde snesitelné. Navíc to pak je vcelku stejně jedno co se bere, hlavně že je tam listovka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
1.12.11 20:23
Lucik44 píše:
Ahojky, tady to teda jede, už mi uteklo tetování, palačinky atd… teď vitamíny :) Já beru mamavit. Tak dnes mi konečně vzali prvně alespoň krev - jupííí, že jsem se něčeho dočkala :potlesk: Holky v kolikátým týdnu, byl s Vámi partner na UZ?

Se mnou byl můj ve 12tt na screeningu.A doufám, že to klapne i ve 20tt na velkém UZ-kde by nám měli říct pohlaví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
1.12.11 20:24
KvetinkaL píše:
Holky jak jste se bavily o vitamínech, tak já beru Mamavit a jsem spokojená, pravda nemohu ho ráno aby mi nedělal zle, ale tak ten obyč za 400 na 3 měs i s malým krémem na strie mi přijde snesitelné. Navíc to pak je vcelku stejně jedno co se bere, hlavně že je tam listovka :)

Moje ségra taky brala Mamavit a byla spokojená.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
1.12.11 20:25
Lucik44 píše:
Ahojky, tady to teda jede, už mi uteklo tetování, palačinky atd… teď vitamíny :) Já beru mamavit. Tak dnes mi konečně vzali prvně alespoň krev - jupííí, že jsem se něčeho dočkala :potlesk: Holky v kolikátým týdnu, byl s Vámi partner na UZ?

V kolikátém jsi tt? Mě do 9tt ještě krev nebrali.
A manžel se mnou byl na UZ v tom 9tt+3 a viděl krásně celého prcka i jak se vrtěl, srdíčko, no byl dojat. Jinak hodně tatínci chodí na UZ především v 13tt, tak mi to říkala sestřička u doktora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.12.11 20:39

To KvetinkaL:
Jé tak to muselo být supr, já chci taky!!!No to je právě to byla jsem u dvou doktorů. V průkazce mám zapsáno 15+2 a druhej říká 13+4, pořád se v tom nějak plácán a připadá mi, že mi nedělaj vůbec nic co Vám všem, když to tu čtu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
1.12.11 22:01

No tak teda na to, že jsem nejstarší ze 7 dětí-tak si mamu nepamatuji ani jednou těhotnou-ani myslím nemá žádné fotky-tak nemám s čím porovnávat :nevim:

http://www.maminka.cz/…-takove-dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
2.12.11 10:30
werunqa píše:
No tak teda na to, že jsem nejstarší ze 7 dětí-tak si mamu nepamatuji ani jednou těhotnou-ani myslím nemá žádné fotky-tak nemám s čím porovnávat :nevim:http://www.maminka.cz/…-takove-dite

Jé tak to musím zavolat mamině ať prohrabe fotky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
2.12.11 10:44

Ahoj holky :kytka:
Můj dnešní příběh: Včera jsem po sexu s přítelem šla na záchod a ejhle „strašák“ krev. :( Začala jsem špinit…
Po probdělé noci jsem ráno jela na gyndu. Strašně jsem se bála. Všechno jsem tam řekla. Pan doktor mě vyšetřil a netvářil se na to nějak dobře. Vzal mě na UZ a miminko je naštěstí v pořádku :andel: Našel mi modrinu …prý asi budu tak 2 dny ještě špinit,ale mělo by to být ok. Kdyby se to zhoršilo mám jet okamžitě do nemocnice. :,( Předepsal mi prášky na zavádění ráno a večer, bez pohlavního styku a to asi hodně dloho :think: a ležet!
Takže mam marodní. Další KO 7.12.
Hlavně holky, že je fazolka v pořádku :! :srdce: Ráno se tam zase vrťošila.
Spadl mi pořádný balvan ze srdce. UF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
2.12.11 10:49
Lucik44 píše:

Ahoj. :mavam: Semnou byl ve 13tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky