Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lísteček píše:
Ahoj mamci, tak jsme vcera byli na to, screeninguBylo to nadherny!!!! Meli jsme to jako 3D utz
miminko ma tak 10cm
zdrave
cekame teda jeste na vysledky krve,ale tam by uz nic byt nemelo
Me delali jeste nejaky testy navic a s manzelem, kvuli potratu co mam za sebou a kvuli manzelovo chybejici ledvine ( prej geneticka vada). Tyhle vysledky budeme mit prej do konce roku…
Doktor nas na 3D pozval jeste ve 20tydnu a bude nam to hradit pojistovna
jupiii, prej aby se podival, jestli ma miminko ledviny dve
JINAK..... KLUK JAKO BUK![]()
![]()
![]()
takze muj sen o holcicce se definitivne rozpplynul,ale nevadi
hlavne ze je mysak zdravej… to budu mit doma samy pindoury… paneboze
Juuuuuuuuuu závidím že už to víš.....až z toho pláču
a samozejmě gratuluji
![]()
Aniska888 píše:
Ahojky maminky,tak mi máme 8,3cm ,NT 0,9 výsledek i s krví 1:27000 a vypadá to že čekáme HOLČIČKU!!!
Aniska888 píše:
Ahojky maminky,tak mi máme 8,3cm ,NT 0,9 výsledek i s krví 1:27000 a vypadá to že čekáme HOLČIČKU!!!
Krásný a koukám že jste pěkně velký ![]()
Aniska888 píše:
ještě jednou ti blahopřeji-a na UZ je fakt krásně vidět
![]()
Holky blahopřeji Vám všem. Konečně jsem si naskenovala fotku z minulého týdne, tak Vám jí sem hodím. Já jdu na kontrolu 15.12 kde mi budou dělat screening a krevní testy. No snad budou výsledky před Vánoci, slibují týden…
werunqa píše:Aniska888 píše:ještě jednou ti blahopřeji-a na UZ je fakt krásně vidět
Ahojky maminky,tak mi máme 8,3cm ,NT 0,9 výsledek i s krví 1:27000 a vypadá to že čekáme HOLČIČKU!!!![]()
![]()
Gratulka ![]()
duckina píše:
to jsou stejně takový ufounci,co? a ty vyvalený bříška ..
Jojo taky sme si dneska říkali když koukali na nosní kůstky že to je malý mimozemšťánek ![]()
Aniska888 píše:duckina píše:Jojo taky sme si dneska říkali když koukali na nosní kůstky že to je malý mimozemšťánek
to jsou stejně takový ufounci,co? a ty vyvalený bříška ..
Hlavně je úžasný, jak je tam všechno vidět i když jsou to takový drobečkové
![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Hlavně je úžasný, jak je tam všechno vidět i když jsou to takový drobečkovéduckina píše:Jojo taky sme si dneska říkali když koukali na nosní kůstky že to je malý mimozemšťánek
to jsou stejně takový ufounci,co? a ty vyvalený bříška ..![]()
jo to je fakt a zaplat pánbůh.......
Já byla včera v poradně a chtěla jsem foto ale mám jen takovou velkou fazoli,nechtělo se s k nám otočit
..bude to stydlínek ![]()
Monrei píše:werunqa píše:jo to je fakt a zaplat pánbůh.......Aniska888 píše:Hlavně je úžasný, jak je tam všechno vidět i když jsou to takový drobečkovéduckina píše:Jojo taky sme si dneska říkali když koukali na nosní kůstky že to je malý mimozemšťánek
Já byla včera v poradně a chtěla jsem foto ale mám jen takovou velkou fazoli,nechtělo se s k nám otočit
..bude to stydlínek
Já už se těším do těhu poradny-a jsem zvědavá o kolik zase porostlo
![]()
werunqa píše:Monrei píše:Já už se těším do těhu poradny-a jsem zvědavá o kolik zase porostlowerunqa píše:jo to je fakt a zaplat pánbůh.......Aniska888 píše:Hlavně je úžasný, jak je tam všechno vidět i když jsou to takový drobečkovéduckina píše:Jojo taky sme si dneska říkali když koukali na nosní kůstky že to je malý mimozemšťánek
..bude to stydlínek
![]()
Určitě o pořádný kus ![]()
KvetinkaL píše:
Holky blahopřeji Vám všem. Konečně jsem si naskenovala fotku z minulého týdne, tak Vám jí sem hodím. Já jdu na kontrolu 15.12 kde mi budou dělat screening a krevní testy. No snad budou výsledky před Vánoci, slibují týden…
takoveho medvidka jsem taky mela myslim ve 12.tt, toto je ktery?