Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3189
29.11.11 15:11
lísteček píše:
Ahoj mamci, tak jsme vcera byli na to, screeningu :-) Bylo to nadherny!!!! Meli jsme to jako 3D utz :-) miminko ma tak 10cm :-) zdrave :-) cekame teda jeste na vysledky krve,ale tam by uz nic byt nemelo :-) Me delali jeste nejaky testy navic a s manzelem, kvuli potratu co mam za sebou a kvuli manzelovo chybejici ledvine ( prej geneticka vada). Tyhle vysledky budeme mit prej do konce roku… :-) Doktor nas na 3D pozval jeste ve 20tydnu a bude nam to hradit pojistovna :-) jupiii, prej aby se podival, jestli ma miminko ledviny dve :-)
JINAK..... KLUK JAKO BUK :potlesk: :srdce: :lol: :hug: takze muj sen o holcicce se definitivne rozpplynul,ale nevadi :-) hlavne ze je mysak zdravej… to budu mit doma samy pindoury… paneboze :mrgreen:

Juuuuuuuuuu závidím že už to víš.....až z toho pláču :lol: a samozejmě gratuluji :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.11.11 15:11
Aniska888 píše:
Ahojky maminky,tak mi máme 8,3cm ,NT 0,9 výsledek i s krví 1:27000 a vypadá to že čekáme HOLČIČKU!!! :srdce:
:potlesk: :palec: :hug: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
29.11.11 15:13
Aniska888 píše:
Ahojky maminky,tak mi máme 8,3cm ,NT 0,9 výsledek i s krví 1:27000 a vypadá to že čekáme HOLČIČKU!!! :srdce:

Krásný a koukám že jste pěkně velký :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.11.11 15:13

Holky já vám tak závidím-já už to chci taky vědět.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.11.11 15:15
Aniska888 píše:

ještě jednou ti blahopřeji-a na UZ je fakt krásně vidět :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
29.11.11 15:20

Holky blahopřeji Vám všem. Konečně jsem si naskenovala fotku z minulého týdne, tak Vám jí sem hodím. Já jdu na kontrolu 15.12 kde mi budou dělat screening a krevní testy. No snad budou výsledky před Vánoci, slibují týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
29.11.11 15:24
werunqa píše:
Aniska888 píše:
ještě jednou ti blahopřeji-a na UZ je fakt krásně vidět :hug: :hug: :kytka:

Gratulka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
29.11.11 15:29

Říkal přítel že má nos po mamince ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.11.11 15:32

to jsou stejně takový ufounci,co? a ty vyvalený bříška ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
29.11.11 15:35
duckina píše:
to jsou stejně takový ufounci,co? a ty vyvalený bříška ..

Jojo taky sme si dneska říkali když koukali na nosní kůstky že to je malý mimozemšťánek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.11.11 15:40
Aniska888 píše:
duckina píše:
Jojo taky sme si dneska říkali když koukali na nosní kůstky že to je malý mimozemšťánek :-D

Hlavně je úžasný, jak je tam všechno vidět i když jsou to takový drobečkové :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
29.11.11 15:55
werunqa píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
Jojo taky sme si dneska říkali když koukali na nosní kůstky že to je malý mimozemšťánek :-D
Hlavně je úžasný, jak je tam všechno vidět i když jsou to takový drobečkové :lol: :lol:

jo to je fakt a zaplat pánbůh....... :lol: Já byla včera v poradně a chtěla jsem foto ale mám jen takovou velkou fazoli,nechtělo se s k nám otočit :D ..bude to stydlínek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.11.11 16:05
Monrei píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
Hlavně je úžasný, jak je tam všechno vidět i když jsou to takový drobečkové :lol: :lol:
jo to je fakt a zaplat pánbůh....... :lol: Já byla včera v poradně a chtěla jsem foto ale mám jen takovou velkou fazoli,nechtělo se s k nám otočit :D ..bude to stydlínek :mrgreen:

Já už se těším do těhu poradny-a jsem zvědavá o kolik zase porostlo :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
29.11.11 16:41
werunqa píše:
Monrei píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
jo to je fakt a zaplat pánbůh....... :lol: Já byla včera v poradně a chtěla jsem foto ale mám jen takovou velkou fazoli,nechtělo se s k nám otočit :D ..bude to stydlínek :mrgreen:
Já už se těším do těhu poradny-a jsem zvědavá o kolik zase porostlo :dance: :dance:

Určitě o pořádný kus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.11 17:09
KvetinkaL píše:
Holky blahopřeji Vám všem. Konečně jsem si naskenovala fotku z minulého týdne, tak Vám jí sem hodím. Já jdu na kontrolu 15.12 kde mi budou dělat screening a krevní testy. No snad budou výsledky před Vánoci, slibují týden…

takoveho medvidka jsem taky mela myslim ve 12.tt, toto je ktery?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí