Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
26.11.11 13:44

Například ve veřejných bazénech může totiž hrozit zvýšené riziko infekcí. Jelikož těhotné mívají vyšší sklon ke gynekologickým potížím, měly by se o plavání v těhotenství určitě poradit se svým gynekologem,v době těhotenství žena mívá obvykle vyšší náchylnost k infekcím. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
26.11.11 13:48

já se na to poptám toho 7. ,až půjdu na KO…jinak jsem pěkný prase,páč jsem zrovna dofutrovala celou velkou bonboniéru,kterou jsem dostala včera od tchýně :D asi z toho ale brzo vrhnu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
26.11.11 13:51
duckina píše:
já se na to poptám toho 7. ,až půjdu na KO…jinak jsem pěkný prase,páč jsem zrovna dofutrovala celou velkou bonboniéru,kterou jsem dostala včera od tchýně :D asi z toho ale brzo vrhnu :poblion:

No já mívala záněty docela často,tak nechci zbytečně riskovat…
Ty seš ale zvíře,no já včera do sebe nacpala skoro celou velkou milka čokoládu s karamelem a oříšky:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
26.11.11 14:03

já jsem taky „zánětová“ odjakživa :( jinak další bonboniéru chci opravdu zase až za půl roku za rok :palec: mě je teď pěkně blbě..jdu dělat dnes „riziko“ s kuřecím masíčkem,tak třeba něco zdlábnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
26.11.11 14:42
duckina píše:
ahojky..já zatim neplatila ani korunu :-O kam to sakra holčičky chodíte :think:

Já taky neplatila ani korunu-jen za fotku :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
26.11.11 14:43
Radmika píše:
duckina píše:
Radmika píše:
Holky, muze mi nekktera prosim poradit ?? Dneska jsem 9+1 aq chci vedet jestli je to zacatek 10 tyddne nebo proste 9 tyden, jeden mi tvrdi to a druhy to, a doktora jsem se zapomnela zeptat :( Mod dekuji a zdavim vas :mavam: :mavam:
ahojky…jsi devátý týden a jeden den,tudíž začínáš 10tt ;)
Dekuji, jak jednoduche :D a jeste jsem se chtela zeptat jestli jste mela nektera ze zacatku chute??? Ja je mela strasne velke az jsem z toho nabrala tak 3 kila, ale jakoby ze dne na den me presly, jako porad si pojim, ale ne tak moc a spis nemam na nic konktretniho chut.. jesti je to normal :zed: ni nebo jsem opet vyjimka a ma se stresovat ??

ahoj, já na začátku byla hrozně na kyselé, teď v 2.- trimestru moc nejím, jak už psala duckyna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
26.11.11 14:45
Aniska888 píše:
Co máte na víkend v plánu?My se dneska se chystáme na čerty do Rakouska http://www.youtube.com/watch?…

Jéé, to já bych jela na Vánoční Vídeň-ale loni tam bylo -15°C, takže letos to nebudu riskovat.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
26.11.11 14:46
duckina píše:
hlavně mi přijde,že to tam neni takový „strojený“ .. hlavně ty jejich trhy..kde mají ty svá řemesla a výrobky..ne jako tady..kde už i na vánočních trzích mají stánky vietnamci..málokde narazíš na stáneček,kde prodává někdo,kdo si vše sám vyrobil vlastníma rukama :( ..Němci si dost potrpěj na dřevěný hračky atd..je smutný,že vánoce už nemají takový smysl,jako kdysi..To možná Amíci prožívaj nejvíc..já teda osobně je nemusim,přijdou mi zas moc „přehnaný“..ale můj názor ;)

tak to u nás jsou teda stánky řemeslný-a ani jeden Vietnamec..ale je jich tu jen pár.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
26.11.11 14:49

ahoj holky, tak jsem to tu jakž takž přelouskala..k tomu plavání..u nás je těhu plavání až do konce března zakázané kvůli epidemii chřipky.. :cert: a dobrej aqupark máme buď v Olomouci, UH nebo UB..
Loni jsem byla se ségrou v aquparku a byla myslím v 7 měsíci a v pohodě, a to tam byla ještě jedna těhule, co vypadala že má snad ten den termín.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.11.11 15:19

Holky, jsem pekne nas**** !!! Ne ze nedostanu porodne ale podle posednich informaci bych mela dostavat materskou 6700 (nebo kolik to je ) jen do 9 mesice ditete a pak mi to zkrouhnou na 3700 do 3 let ditete !!!
Nevite nahodou jak to vlastne bude s tema penezma v roce 2012 ???
Asi je tam v te vlade :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
26.11.11 15:25
Radmika píše:
Holky, jsem pekne nas**** !!! Ne ze nedostanu porodne ale podle posednich informaci bych mela dostavat materskou 6700 (nebo kolik to je ) jen do 9 mesice ditete a pak mi to zkrouhnou na 3700 do 3 let ditete !!!
Asi je tam v te vlade :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :zed: :zed:

http://aktualne.centrum.cz/…d-roku-2012/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
26.11.11 15:33
Radmika píše:

Co máš z toho já porodný taky nedostanu :cert: :cert: !!.Jinak co vím, tak od roku 2012, by se to nemělo potom stáhnout na 3700Kč.
Má být nějaký strop 220 000Kč-ať už si vybereš na 2,3, nebo 4 roky.Z čehož na 2 roky je to prý nejvýhodnější a na 3 roky nejmíň výhodné.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.11.11 15:46
werunqa píše:
Radmika píše:
Co máš z toho já porodný taky nedostanu :cert: :cert: !!.Jinak co vím, tak od roku 2012, by se to nemělo potom stáhnout na 3700Kč.
Má být nějaký strop 220 000Kč-ať už si vybereš na 2,3, nebo 4 roky.Z čehož na 2 roky je to prý nejvýhodnější a na 3 roky nejmíň výhodné.. :nevim:

Vite co vam ale reknu, socialne slabsi rodiny muzou flakat deti jako na bezicim pase, ale ti co vydelavaji, poctive chodi do prace, ani v nemoci nejdou na nemocenskou aby neprisli o penize, tak tem stat nic neda..jeste jim spis bere, ale ti co rodi jak se jim zachce a nemaji pomalu ani na rohliky, ti dostanou zaplaceno vsechno, kde je tady kruci spravedlnost ??
Asi se nesmim tak moc divat na net, jinak se mi narodi mega nas*** dite :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
26.11.11 15:49
Radmika píše:
werunqa píše:
Radmika píše:
Má být nějaký strop 220 000Kč-ať už si vybereš na 2,3, nebo 4 roky.Z čehož na 2 roky je to prý nejvýhodnější a na 3 roky nejmíň výhodné.. :nevim:
Vite co vam ale reknu, socialne slabsi rodiny muzou flakat deti jako na bezicim pase, ale ti co vydelavaji, poctive chodi do prace, ani v nemoci nejdou na nemocenskou aby neprisli o penize, tak tem stat nic neda..jeste jim spis bere, ale ti co rodi jak se jim zachce a nemaji pomalu ani na rohliky, ti dostanou zaplaceno vsechno, kde je tady kruci spravedlnost ??
Asi se nesmim tak moc divat na net, jinak se mi narodi mega nas*** dite :D :D

Jj, to znám..ti co si to nezaslouží mají vše a když člověk jednou něco potřebuje, tak na to nemá nárok.. :cert: :cert: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.11.11 15:52
werunqa píše:
Radmika píše:
werunqa píše:
Radmika píše:
Asi se nesmim tak moc divat na net, jinak se mi narodi mega nas*** dite :D :D
Jj, to znám..ti co si to nezaslouží mají vše a když člověk jednou něco potřebuje, tak na to nemá nárok.. :cert: :cert: :idea:

Jsem se uplne rozcilila !!! Ale jakoze fakt !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí