Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Například ve veřejných bazénech může totiž hrozit zvýšené riziko infekcí. Jelikož těhotné mívají vyšší sklon ke gynekologickým potížím, měly by se o plavání v těhotenství určitě poradit se svým gynekologem,v době těhotenství žena mívá obvykle vyšší náchylnost k infekcím. ![]()
já se na to poptám toho 7. ,až půjdu na KO…jinak jsem pěkný prase,páč jsem zrovna dofutrovala celou velkou bonboniéru,kterou jsem dostala včera od tchýně
asi z toho ale brzo vrhnu ![]()
duckina píše:
já se na to poptám toho 7. ,až půjdu na KO…jinak jsem pěkný prase,páč jsem zrovna dofutrovala celou velkou bonboniéru,kterou jsem dostala včera od tchýněasi z toho ale brzo vrhnu
No já mívala záněty docela často,tak nechci zbytečně riskovat…
Ty seš ale zvíře,no já včera do sebe nacpala skoro celou velkou milka čokoládu s karamelem a oříšky:-D
já jsem taky „zánětová“ odjakživa
jinak další bonboniéru chci opravdu zase až za půl roku za rok
mě je teď pěkně blbě..jdu dělat dnes „riziko“ s kuřecím masíčkem,tak třeba něco zdlábnu ![]()
duckina píše:
ahojky..já zatim neplatila ani korunukam to sakra holčičky chodíte
Já taky neplatila ani korunu-jen za fotku
![]()
Radmika píše:duckina píše:Dekuji, jak jednoducheRadmika píše:ahojky…jsi devátý týden a jeden den,tudíž začínáš 10tt
Holky, muze mi nekktera prosim poradit ?? Dneska jsem 9+1 aq chci vedet jestli je to zacatek 10 tyddne nebo proste 9 tyden, jeden mi tvrdi to a druhy to, a doktora jsem se zapomnela zeptatMod dekuji a zdavim vas
![]()
a jeste jsem se chtela zeptat jestli jste mela nektera ze zacatku chute??? Ja je mela strasne velke az jsem z toho nabrala tak 3 kila, ale jakoby ze dne na den me presly, jako porad si pojim, ale ne tak moc a spis nemam na nic konktretniho chut.. jesti je to normal
ni nebo jsem opet vyjimka a ma se stresovat ??
ahoj, já na začátku byla hrozně na kyselé, teď v 2.- trimestru moc nejím, jak už psala duckyna…
Aniska888 píše:
Co máte na víkend v plánu?My se dneska se chystáme na čerty do Rakouska http://www.youtube.com/watch?…
Jéé, to já bych jela na Vánoční Vídeň-ale loni tam bylo -15°C, takže letos to nebudu riskovat.. ![]()
duckina píše:
hlavně mi přijde,že to tam neni takový „strojený“ .. hlavně ty jejich trhy..kde mají ty svá řemesla a výrobky..ne jako tady..kde už i na vánočních trzích mají stánky vietnamci..málokde narazíš na stáneček,kde prodává někdo,kdo si vše sám vyrobil vlastníma rukama..Němci si dost potrpěj na dřevěný hračky atd..je smutný,že vánoce už nemají takový smysl,jako kdysi..To možná Amíci prožívaj nejvíc..já teda osobně je nemusim,přijdou mi zas moc „přehnaný“..ale můj názor
tak to u nás jsou teda stánky řemeslný-a ani jeden Vietnamec..ale je jich tu jen pár.. ![]()
ahoj holky, tak jsem to tu jakž takž přelouskala..k tomu plavání..u nás je těhu plavání až do konce března zakázané kvůli epidemii chřipky..
a dobrej aqupark máme buď v Olomouci, UH nebo UB..
Loni jsem byla se ségrou v aquparku a byla myslím v 7 měsíci a v pohodě, a to tam byla ještě jedna těhule, co vypadala že má snad ten den termín.. ![]()
Holky, jsem pekne nas**** !!! Ne ze nedostanu porodne ale podle posednich informaci bych mela dostavat materskou 6700 (nebo kolik to je ) jen do 9 mesice ditete a pak mi to zkrouhnou na 3700 do 3 let ditete !!!
Nevite nahodou jak to vlastne bude s tema penezma v roce 2012 ???
Asi je tam v te vlade
![]()
Radmika píše:
Holky, jsem pekne nas**** !!! Ne ze nedostanu porodne ale podle posednich informaci bych mela dostavat materskou 6700 (nebo kolik to je ) jen do 9 mesice ditete a pak mi to zkrouhnou na 3700 do 3 let ditete !!!
Asi je tam v te vlade![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Radmika píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
Co máš z toho já porodný taky nedostanu
!!.Jinak co vím, tak od roku 2012, by se to nemělo potom stáhnout na 3700Kč.
Má být nějaký strop 220 000Kč-ať už si vybereš na 2,3, nebo 4 roky.Z čehož na 2 roky je to prý nejvýhodnější a na 3 roky nejmíň výhodné.. ![]()
werunqa píše:Radmika píše:Co máš z toho já porodný taky nedostanu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Má být nějaký strop 220 000Kč-ať už si vybereš na 2,3, nebo 4 roky.Z čehož na 2 roky je to prý nejvýhodnější a na 3 roky nejmíň výhodné..
Vite co vam ale reknu, socialne slabsi rodiny muzou flakat deti jako na bezicim pase, ale ti co vydelavaji, poctive chodi do prace, ani v nemoci nejdou na nemocenskou aby neprisli o penize, tak tem stat nic neda..jeste jim spis bere, ale ti co rodi jak se jim zachce a nemaji pomalu ani na rohliky, ti dostanou zaplaceno vsechno, kde je tady kruci spravedlnost ??
Asi se nesmim tak moc divat na net, jinak se mi narodi mega nas*** dite
![]()
Radmika píše:werunqa píše:Vite co vam ale reknu, socialne slabsi rodiny muzou flakat deti jako na bezicim pase, ale ti co vydelavaji, poctive chodi do prace, ani v nemoci nejdou na nemocenskou aby neprisli o penize, tak tem stat nic neda..jeste jim spis bere, ale ti co rodi jak se jim zachce a nemaji pomalu ani na rohliky, ti dostanou zaplaceno vsechno, kde je tady kruci spravedlnost ??Radmika píše:Co máš z toho já porodný taky nedostanu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Má být nějaký strop 220 000Kč-ať už si vybereš na 2,3, nebo 4 roky.Z čehož na 2 roky je to prý nejvýhodnější a na 3 roky nejmíň výhodné..
Asi se nesmim tak moc divat na net, jinak se mi narodi mega nas*** dite![]()
Jj, to znám..ti co si to nezaslouží mají vše a když člověk jednou něco potřebuje, tak na to nemá nárok..
![]()
werunqa píše:Radmika píše:Jj, to znám..ti co si to nezaslouží mají vše a když člověk jednou něco potřebuje, tak na to nemá nárok..werunqa píše:Vite co vam ale reknu, socialne slabsi rodiny muzou flakat deti jako na bezicim pase, ale ti co vydelavaji, poctive chodi do prace, ani v nemoci nejdou na nemocenskou aby neprisli o penize, tak tem stat nic neda..jeste jim spis bere, ale ti co rodi jak se jim zachce a nemaji pomalu ani na rohliky, ti dostanou zaplaceno vsechno, kde je tady kruci spravedlnost ??Radmika píše:Co máš z toho já porodný taky nedostanu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asi se nesmim tak moc divat na net, jinak se mi narodi mega nas*** dite![]()
![]()
![]()
Jsem se uplne rozcilila !!! Ale jakoze fakt !