Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aniska888 píše:werunqa píše:No tak se tu ještě chvilku bavte o sladkém a je snad půjdu ty palačinky udělat hnedMonrei píše:To já jako sladký nebo tak nemusím, ani v těhu-ale palačinky miluju!!hlavně ten tvaroh, jinak sním jen perník nebo jablkový štrůdl..werunqa píše:To já taky ale od doby kdy jsem těhu tak sladké vůbec nejím.....nesnesu ho.Divný ale asi ho mám dost.duckina píše:Jejda já miluju palačinky s tvarohem!!!děláš mi chutě!!já měla dnes bramboračku
ahojky..tak přidávám další fotky bříška 25ttdneska jsem dělala palačinky s tvarohem,tak si malá zamlsá
jinak je mě skvěle,malá řádí jak čerticedává o sobě dost vědět..jsme teda noční ptáčata,páč padne 22h a ona sebou začne mlejt a kope a kope
Taky bych si udělala-ale nemám potřebné ingredience ![]()
werunqa píše:Monrei píše:To já jako sladký nebo tak nemusím, ani v těhu-ale palačinky miluju!!hlavně ten tvaroh, jinak sním jen perník nebo jablkový štrůdl..werunqa píše:To já taky ale od doby kdy jsem těhu tak sladké vůbec nejím.....nesnesu ho.Divný ale asi ho mám dost.duckina píše:Jejda já miluju palačinky s tvarohem!!!děláš mi chutě!!já měla dnes bramboračku
ahojky..tak přidávám další fotky bříška 25ttdneska jsem dělala palačinky s tvarohem,tak si malá zamlsá
jinak je mě skvěle,malá řádí jak čerticedává o sobě dost vědět..jsme teda noční ptáčata,páč padne 22h a ona sebou začne mlejt a kope a kope
Tak jablkový štrůdl snesu taky a tvaroh s ovocem též…jinak nic.
duckina píše:
fotečky jsou ve fotkách k tématu
pěkný bříško s tím tetováním.......
Aniska888 píše:duckina píše:No koukám,krásný!Ty máš tetování přes celý bříško?
já mám tetování od kotníku až nahoru..akorát na břiše neni dodělaný a teď ho asi dlouho dodělávat nebudu moct ![]()
duckina píše:
a děkuji za pochvaly…![]()
Ty máš v 25 tt menší bříško jak já před otěhotněním ![]()
Jo a abych se tu sama nenudila tak sem si postavila autodráhu,sem fakt horší jak malé děcko,ale když já mám autíčka tak ráda ![]()
Aničko,ty kecko…takový panděro jsi určitě neměla ![]()
jinak autodráhu schvaluju
alespoň se neužíráš nudou ![]()
duckina píše:
Aničko,ty kecko…takový panděro jsi určitě neměla
jinak autodráhu schvalujualespoň se neužíráš nudou
Vím že je blbé se ptát,ale kolik teď vážíš?
duckina píše:Aniska888 píše:já mám tetování od kotníku až nahoru..akorát na břiše neni dodělaný a teď ho asi dlouho dodělávat nebudu moctduckina píše:No koukám,krásný!Ty máš tetování přes celý bříško?
Ty jo já se v těch fotkách málem ztratila-než jsem ty tvoje našla-ale jsou super
.Ty jo tetování máš teda velký-já mám jen malý na ruce…další bych si chtěla nechat vzadu na krku(jméno miminka)-ale hebrejsky nebo tak ![]()
tohle je z loňského léta..každopádně to má pokračovat kolem dokola ještě,ale nejsu sebevrah,abych to nechala dodělávat v těhu..
duckina píše:
tohle je z loňského léta..každopádně to má pokračovat kolem dokola ještě,ale nejsu sebevrah,abych to nechala dodělávat v těhu..
Krásný
![]()
duckina píše:
Já bych na takový velký asi odvahu neměla..i když mě tetování vůbec nebolelo-na rozdíl od piercingu.. ![]()
werunqa píše:duckina píše:Já bych na takový velký asi odvahu neměla..i když mě tetování vůbec nebolelo-na rozdíl od piercingu..
No já bych odvahu měla,ale finance ne ![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:No já bych odvahu měla,ale finance neduckina píše:Já bych na takový velký asi odvahu neměla..i když mě tetování vůbec nebolelo-na rozdíl od piercingu..
Já bych takový velký ani nechtěla, mám ráda spíš drobnější, které nejsou hned tak vidět.. ![]()