Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
24.11.11 17:09
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Monrei píše:
werunqa píše:
duckina píše:
ahojky..tak přidávám další fotky bříška 25tt :P dneska jsem dělala palačinky s tvarohem,tak si malá zamlsá :palec:
jinak je mě skvěle,malá řádí jak čertice :cert: dává o sobě dost vědět..jsme teda noční ptáčata,páč padne 22h a ona sebou začne mlejt a kope a kope :D
Jejda já miluju palačinky s tvarohem!!!děláš mi chutě!!já měla dnes bramboračku ;)
To já taky ale od doby kdy jsem těhu tak sladké vůbec nejím.....nesnesu ho.Divný ale asi ho mám dost.
To já jako sladký nebo tak nemusím, ani v těhu-ale palačinky miluju!!hlavně ten tvaroh, jinak sním jen perník nebo jablkový štrůdl.. :think:
No tak se tu ještě chvilku bavte o sladkém a je snad půjdu ty palačinky udělat hned :-D

Taky bych si udělala-ale nemám potřebné ingredience :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
24.11.11 17:11
werunqa píše:
Monrei píše:
werunqa píše:
duckina píše:
ahojky..tak přidávám další fotky bříška 25tt :P dneska jsem dělala palačinky s tvarohem,tak si malá zamlsá :palec:
jinak je mě skvěle,malá řádí jak čertice :cert: dává o sobě dost vědět..jsme teda noční ptáčata,páč padne 22h a ona sebou začne mlejt a kope a kope :D
Jejda já miluju palačinky s tvarohem!!!děláš mi chutě!!já měla dnes bramboračku ;)
To já taky ale od doby kdy jsem těhu tak sladké vůbec nejím.....nesnesu ho.Divný ale asi ho mám dost.
To já jako sladký nebo tak nemusím, ani v těhu-ale palačinky miluju!!hlavně ten tvaroh, jinak sním jen perník nebo jablkový štrůdl.. :think:

Tak jablkový štrůdl snesu taky a tvaroh s ovocem též…jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
24.11.11 17:11
duckina píše:
fotečky jsou ve fotkách k tématu ;)

pěkný bříško s tím tetováním.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.11.11 17:15
Aniska888 píše:
duckina píše:
No koukám,krásný!Ty máš tetování přes celý bříško?

já mám tetování od kotníku až nahoru..akorát na břiše neni dodělaný a teď ho asi dlouho dodělávat nebudu moct :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.11.11 17:17

a děkuji za pochvaly… :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.11.11 17:22
duckina píše:
a děkuji za pochvaly… :oops: :hug:

Ty máš v 25 tt menší bříško jak já před otěhotněním :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.11.11 17:28

Jo a abych se tu sama nenudila tak sem si postavila autodráhu,sem fakt horší jak malé děcko,ale když já mám autíčka tak ráda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.11.11 17:35

Aničko,ty kecko…takový panděro jsi určitě neměla :cert:
jinak autodráhu schvaluju :palec: alespoň se neužíráš nudou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.11.11 17:38
duckina píše:
Aničko,ty kecko…takový panděro jsi určitě neměla :cert:
jinak autodráhu schvaluju :palec: alespoň se neužíráš nudou :potlesk:

Vím že je blbé se ptát,ale kolik teď vážíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
24.11.11 17:39
duckina píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
No koukám,krásný!Ty máš tetování přes celý bříško?
já mám tetování od kotníku až nahoru..akorát na břiše neni dodělaný a teď ho asi dlouho dodělávat nebudu moct :,(

Ty jo já se v těch fotkách málem ztratila-než jsem ty tvoje našla-ale jsou super :pankac: .Ty jo tetování máš teda velký-já mám jen malý na ruce…další bych si chtěla nechat vzadu na krku(jméno miminka)-ale hebrejsky nebo tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.11.11 17:52

tohle je z loňského léta..každopádně to má pokračovat kolem dokola ještě,ale nejsu sebevrah,abych to nechala dodělávat v těhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.11.11 17:54
duckina píše:
tohle je z loňského léta..každopádně to má pokračovat kolem dokola ještě,ale nejsu sebevrah,abych to nechala dodělávat v těhu..

Krásný :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
24.11.11 17:59
duckina píše:

Já bych na takový velký asi odvahu neměla..i když mě tetování vůbec nebolelo-na rozdíl od piercingu.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.11.11 18:00
werunqa píše:
duckina píše:
Já bych na takový velký asi odvahu neměla..i když mě tetování vůbec nebolelo-na rozdíl od piercingu.. :?

No já bych odvahu měla,ale finance ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
24.11.11 18:03
Aniska888 píše:
werunqa píše:
duckina píše:
Já bych na takový velký asi odvahu neměla..i když mě tetování vůbec nebolelo-na rozdíl od piercingu.. :?
No já bych odvahu měla,ale finance ne :-(

Já bych takový velký ani nechtěla, mám ráda spíš drobnější, které nejsou hned tak vidět.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí