Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
24.11.11 18:03

já mám super tatéra…měla jsem to za pakatel..v plánu byly i záda..plochy na zaplnění je spousty.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.11.11 18:08
duckina píše:
já mám super tatéra…měla jsem to za pakatel..v plánu byly i záda..plochy na zaplnění je spousty.. :)

Já to taky pořád říkala,že kdyby mě furt něco neomezovalo tak už sem jak omalovánky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.11.11 18:22

kérky jsou droga…já už chci na dalšíííííííííííí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
24.11.11 18:24
duckina píše:
kérky jsou droga…já už chci na dalšíííííííííííí :zed:

To já taky někde slyšela, že jak si člověk jednou nechá dát tetování, tak už tomu podlehne a chce další a další-ale já jsem asi vyjimka, žádný chtivý amok mě totiž nezasáhl.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
24.11.11 19:30

mně se tetování líbí, ale mně by neslušelo, možná něco menšího… můj muž má na ruce, a to se mi moc líbí, ale že by ho stihl nějaký amok a chtěl další, to se mi nezdá, a tohle už má moře let, spolu jsme skoro jedenáct, a to už předtím ho nějakou dobu měl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.11.11 19:35
Eteas píše:
mně se tetování líbí, ale mně by neslušelo, možná něco menšího… můj muž má na ruce, a to se mi moc líbí, ale že by ho stihl nějaký amok a chtěl další, to se mi nezdá, a tohle už má moře let, spolu jsme skoro jedenáct, a to už předtím ho nějakou dobu měl

tak můj manžel má záda,obě ruce,kozy a lýtka :D my budeme takový hodně počmáraný rodiče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
24.11.11 19:50

Můj má taky tetování na ruce-nechal si ho dělat v 15 letech a žádný jiný od té doby nechce..Mě zatím stačí to jedno, pak možná na ten krk.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.11.11 19:55
werunqa píše:
Můj má taky tetování na ruce-nechal si ho dělat v 15 letech a žádný jiný od té doby nechce..Mě zatím stačí to jedno, pak možná na ten krk.. ;)

je teda fakt,že mužík teď říká,že kdyby to mohl vrátit,tak si nenechá ani čárku…ale já takový názor nemám,já bych se nechala zmalovat celá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.11.11 04:32

Cau holky..

Tak se opet po nejake dobe hlasim, ikdyz novinky zatim zadny nemam, protoze jsem stale jeste nebyla na UZ. Mela bych byt v 10tt a driv nez v tom 12. mne tady proste UZ nikdo neudela. No to je jedno, me by jenom zajimalo, jestli nektera nahodou nevite, jestli (a jak) by se projevilo ZT. Ja vim, ze to nema zadny priznaky, ze se to vetsinou zjisti az z UZ, ze neni srdecni akce, ale prece nekdy se to nejak projevit musi, ne?
Ja vim, ze uz asi premyslim nad blbostma, jenomze ja sem se vlastne ani nedozvedela, jestli je vsechno jak ma byt, tak me zajimalo, jestli by to takhle bezpriznakovy bylo az ja nevim do kolikatyho mesice, nebo jestli se to po case prece jenom nejak projevi. To, ze jdu na UZ ve 12. tydnu, jsem si jeste ke vsemu vydupala jako prvotrimestralni screening, oni by to jinak uplne presli snad!!
Nechci vypadat jako hysterka, ja si s tim az tak moc hlavu nelamu, jen sem nad tim proste zacala premyslet, ze kdyz uz teda mne nikdo nedelal UZ, aby se mrkli, jestli to neni treba mimodelozni, kdyz sem v tom 6. tydnu spinila, nebo jestli bije srdicko, nebo proste se jenom koukli kdyz jsem o to zadala a nebo jestli by se poznalo, ze je neco spatne, az bych jim zakalila na otravu krve z infekce :)
Snad jsem nikoho moc neznechutila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
25.11.11 09:08
werunqa píše:
Aniska888 píše:
Děvčátka a co bříška,rostou? ;)
Můžete se podívat-jak roste mě ;) 15+4tt

Já myslím, že se nemusíš vůbec stresovat, že máš malé bříško. Já to měla tak samo u prvního těhotenství. Šlo na mě vidět, že jsem těhotná až v 6 měsíci. Celou zimu nikdo nepoznal nic až měsíc před porodem. Zato teď vypadám jak v 5 měsíci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
25.11.11 12:06

Ha, mám radost, že jsou tu příznivci tetování, já jsem též :)) Mám na zádech a na hrudníku, měla jsem v plánu záda si nechat dodělat na větší motiv přes celou horní polovinu, ale přišlo těhotenství, takže to podle plánů tuhle zimu nedopadne.
Přidávám se k té části, která by si po jednom určitě pokoj nedala, ale teď si říkám, že budu mít pár let jiné starosti a třeba už se k tomu taky nedostanu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
25.11.11 12:39

ahojky holky, dlouho jsem tu nebyla :-( koukam, ze jste rozjeli tetovani :-D tak my jsme taky dooooost pomalovana rodina :-D :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
25.11.11 12:45

tak to je moje noha :-) jeste to pokracuje az na zadek… po tehotestvi to hodlam protahnout pres zada az na ruku :-) zatim mam jeste trochu zada,kdyz mi bylo 18 (hnus), takze to pak predelam kytickama :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
25.11.11 14:11

Holky já se tak strašně moc těším na pondělí že už dneska jsem nemohla spát :-D Je to normální? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
25.11.11 14:14

ahoj holky, to já mám po těhu v plánu si nechat odstranit znamýnka ze zad a jedno z podpaždí-jsou to takový ty blbý co trčí-a pak si každej myslí, že mám klíště :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí