Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já mám super tatéra…měla jsem to za pakatel..v plánu byly i záda..plochy na zaplnění je spousty.. ![]()
duckina píše:
já mám super tatéra…měla jsem to za pakatel..v plánu byly i záda..plochy na zaplnění je spousty..
Já to taky pořád říkala,že kdyby mě furt něco neomezovalo tak už sem jak omalovánky ![]()
duckina píše:
kérky jsou droga…já už chci na dalšíííííííííííí
To já taky někde slyšela, že jak si člověk jednou nechá dát tetování, tak už tomu podlehne a chce další a další-ale já jsem asi vyjimka, žádný chtivý amok mě totiž nezasáhl.. ![]()
mně se tetování líbí, ale mně by neslušelo, možná něco menšího… můj muž má na ruce, a to se mi moc líbí, ale že by ho stihl nějaký amok a chtěl další, to se mi nezdá, a tohle už má moře let, spolu jsme skoro jedenáct, a to už předtím ho nějakou dobu měl
Eteas píše:
mně se tetování líbí, ale mně by neslušelo, možná něco menšího… můj muž má na ruce, a to se mi moc líbí, ale že by ho stihl nějaký amok a chtěl další, to se mi nezdá, a tohle už má moře let, spolu jsme skoro jedenáct, a to už předtím ho nějakou dobu měl
tak můj manžel má záda,obě ruce,kozy a lýtka
my budeme takový hodně počmáraný rodiče ![]()
Můj má taky tetování na ruce-nechal si ho dělat v 15 letech a žádný jiný od té doby nechce..Mě zatím stačí to jedno, pak možná na ten krk.. ![]()
werunqa píše:
Můj má taky tetování na ruce-nechal si ho dělat v 15 letech a žádný jiný od té doby nechce..Mě zatím stačí to jedno, pak možná na ten krk..
je teda fakt,že mužík teď říká,že kdyby to mohl vrátit,tak si nenechá ani čárku…ale já takový názor nemám,já bych se nechala zmalovat celá ![]()
Tak se opet po nejake dobe hlasim, ikdyz novinky zatim zadny nemam, protoze jsem stale jeste nebyla na UZ. Mela bych byt v 10tt a driv nez v tom 12. mne tady proste UZ nikdo neudela. No to je jedno, me by jenom zajimalo, jestli nektera nahodou nevite, jestli (a jak) by se projevilo ZT. Ja vim, ze to nema zadny priznaky, ze se to vetsinou zjisti az z UZ, ze neni srdecni akce, ale prece nekdy se to nejak projevit musi, ne?
Ja vim, ze uz asi premyslim nad blbostma, jenomze ja sem se vlastne ani nedozvedela, jestli je vsechno jak ma byt, tak me zajimalo, jestli by to takhle bezpriznakovy bylo az ja nevim do kolikatyho mesice, nebo jestli se to po case prece jenom nejak projevi. To, ze jdu na UZ ve 12. tydnu, jsem si jeste ke vsemu vydupala jako prvotrimestralni screening, oni by to jinak uplne presli snad!!
Nechci vypadat jako hysterka, ja si s tim az tak moc hlavu nelamu, jen sem nad tim proste zacala premyslet, ze kdyz uz teda mne nikdo nedelal UZ, aby se mrkli, jestli to neni treba mimodelozni, kdyz sem v tom 6. tydnu spinila, nebo jestli bije srdicko, nebo proste se jenom koukli kdyz jsem o to zadala a nebo jestli by se poznalo, ze je neco spatne, az bych jim zakalila na otravu krve z infekce ![]()
Snad jsem nikoho moc neznechutila ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Můžete se podívat-jak roste mě
Děvčátka a co bříška,rostou?15+4tt
Já myslím, že se nemusíš vůbec stresovat, že máš malé bříško. Já to měla tak samo u prvního těhotenství. Šlo na mě vidět, že jsem těhotná až v 6 měsíci. Celou zimu nikdo nepoznal nic až měsíc před porodem. Zato teď vypadám jak v 5 měsíci ![]()
Ha, mám radost, že jsou tu příznivci tetování, já jsem též
Mám na zádech a na hrudníku, měla jsem v plánu záda si nechat dodělat na větší motiv přes celou horní polovinu, ale přišlo těhotenství, takže to podle plánů tuhle zimu nedopadne.
Přidávám se k té části, která by si po jednom určitě pokoj nedala, ale teď si říkám, že budu mít pár let jiné starosti a třeba už se k tomu taky nedostanu ![]()
ahojky holky, dlouho jsem tu nebyla
koukam, ze jste rozjeli tetovani
tak my jsme taky dooooost pomalovana rodina
![]()
tak to je moje noha
jeste to pokracuje az na zadek… po tehotestvi to hodlam protahnout pres zada az na ruku
zatim mam jeste trochu zada,kdyz mi bylo 18 (hnus), takze to pak predelam kytickama ![]()
Holky já se tak strašně moc těším na pondělí že už dneska jsem nemohla spát
Je to normální? ![]()
ahoj holky, to já mám po těhu v plánu si nechat odstranit znamýnka ze zad a jedno z podpaždí-jsou to takový ty blbý co trčí-a pak si každej myslí, že mám klíště ![]()