Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já se snažím-ale pořád mám takový divný pocit…
.Musím začít myslet na něco jiného.. ![]()
werunqa píše:
Já se snažím-ale pořád mám takový divný pocit….Musím začít myslet na něco jiného..
Jo,jen ještě vymyslet na co,až na to příjdeš dej mi vědět,ušetříš mi práci ![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:Jo,jen ještě vymyslet na co,až na to příjdeš dej mi vědět,ušetříš mi práci
Já se snažím-ale pořád mám takový divný pocit….Musím začít myslet na něco jiného..
No nejlepší je, když tu máme návštěvu, to pak kecáme o všem možným a já i zapomenu, že jsem těhotná.Nebo taky když uklízím, vařím-ale vše už mám hotové…tak nevím, na co se soustředit.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:No nejlepší je, když tu máme návštěvu, to pak kecáme o všem možným a já i zapomenu, že jsem těhotná.Nebo taky když uklízím, vařím-ale vše už mám hotové…tak nevím, na co se soustředit..werunqa píše:Jo,jen ještě vymyslet na co,až na to příjdeš dej mi vědět,ušetříš mi práci
Tak se stav na čaj ke mě
![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:Tak se stav na čaj ke měAniska888 píše:No nejlepší je, když tu máme návštěvu, to pak kecáme o všem možným a já i zapomenu, že jsem těhotná.Nebo taky když uklízím, vařím-ale vše už mám hotové…tak nevím, na co se soustředit..werunqa píše:Jo,jen ještě vymyslet na co,až na to příjdeš dej mi vědět,ušetříš mi práci
![]()
Jo, kdyby to nebylo tak daleko.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Jo, kdyby to nebylo tak daleko..werunqa píše:Tak se stav na čaj ke měAniska888 píše:No nejlepší je, když tu máme návštěvu, to pak kecáme o všem možným a já i zapomenu, že jsem těhotná.Nebo taky když uklízím, vařím-ale vše už mám hotové…tak nevím, na co se soustředit..werunqa píše:Jo,jen ještě vymyslet na co,až na to příjdeš dej mi vědět,ušetříš mi práci
![]()
Jojo,tak snad to někdy výjde ![]()
ahojky..tak přidávám další fotky bříška 25tt
dneska jsem dělala palačinky s tvarohem,tak si malá zamlsá ![]()
jinak je mě skvěle,malá řádí jak čertice
dává o sobě dost vědět..jsme teda noční ptáčata,páč padne 22h a ona sebou začne mlejt a kope a kope ![]()
duckina píše:
ahojky..tak přidávám další fotky bříška 25ttdneska jsem dělala palačinky s tvarohem,tak si malá zamlsá
jinak je mě skvěle,malá řádí jak čerticedává o sobě dost vědět..jsme teda noční ptáčata,páč padne 22h a ona sebou začne mlejt a kope a kope
Fotečky nevidím,ale palačinkama si mě inspirovala ![]()
duckina píše:
ahojky..tak přidávám další fotky bříška 25ttdneska jsem dělala palačinky s tvarohem,tak si malá zamlsá
jinak je mě skvěle,malá řádí jak čerticedává o sobě dost vědět..jsme teda noční ptáčata,páč padne 22h a ona sebou začne mlejt a kope a kope
Já je taky nevidím…kampak je dáváš?
duckina píše:
Jejda já miluju palačinky s tvarohem!!!děláš mi chutě!!já měla dnes bramboračku ![]()
werunqa píše:duckina píše:Jejda já miluju palačinky s tvarohem!!!děláš mi chutě!!já měla dnes bramboračku
To já taky ale od doby kdy jsem těhu tak sladké vůbec nejím.....nesnesu ho.Divný ale asi ho mám dost.
Monrei píše:werunqa píše:To já taky ale od doby kdy jsem těhu tak sladké vůbec nejím.....nesnesu ho.Divný ale asi ho mám dost.duckina píše:Jejda já miluju palačinky s tvarohem!!!děláš mi chutě!!já měla dnes bramboračku
To já jako sladký nebo tak nemusím, ani v těhu-ale palačinky miluju!!hlavně ten tvaroh, jinak sním jen perník nebo jablkový štrůdl.. ![]()
werunqa píše:Monrei píše:To já jako sladký nebo tak nemusím, ani v těhu-ale palačinky miluju!!hlavně ten tvaroh, jinak sním jen perník nebo jablkový štrůdl..werunqa píše:To já taky ale od doby kdy jsem těhu tak sladké vůbec nejím.....nesnesu ho.Divný ale asi ho mám dost.duckina píše:Jejda já miluju palačinky s tvarohem!!!děláš mi chutě!!já měla dnes bramboračku
No tak se tu ještě chvilku bavte o sladkém a je snad půjdu ty palačinky udělat hned ![]()
duckina píše:
fotečky jsou ve fotkách k tématu
No koukám,krásný!Ty máš tetování přes celý bříško?