Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
24.11.11 14:06

Já se snažím-ale pořád mám takový divný pocit… :( .Musím začít myslet na něco jiného.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.11.11 14:08
werunqa píše:
Já se snažím-ale pořád mám takový divný pocit… :( .Musím začít myslet na něco jiného.. :palec:

Jo,jen ještě vymyslet na co,až na to příjdeš dej mi vědět,ušetříš mi práci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
24.11.11 14:09
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Já se snažím-ale pořád mám takový divný pocit… :( .Musím začít myslet na něco jiného.. :palec:
Jo,jen ještě vymyslet na co,až na to příjdeš dej mi vědět,ušetříš mi práci :-D

No nejlepší je, když tu máme návštěvu, to pak kecáme o všem možným a já i zapomenu, že jsem těhotná.Nebo taky když uklízím, vařím-ale vše už mám hotové…tak nevím, na co se soustředit.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.11.11 14:16
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
No nejlepší je, když tu máme návštěvu, to pak kecáme o všem možným a já i zapomenu, že jsem těhotná.Nebo taky když uklízím, vařím-ale vše už mám hotové…tak nevím, na co se soustředit.. :think:

Tak se stav na čaj ke mě :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
24.11.11 14:23
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
No nejlepší je, když tu máme návštěvu, to pak kecáme o všem možným a já i zapomenu, že jsem těhotná.Nebo taky když uklízím, vařím-ale vše už mám hotové…tak nevím, na co se soustředit.. :think:

Jo, kdyby to nebylo tak daleko.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.11.11 14:28
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Jo, kdyby to nebylo tak daleko.. :,(

Jojo,tak snad to někdy výjde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.11.11 16:02

ahojky..tak přidávám další fotky bříška 25tt :P dneska jsem dělala palačinky s tvarohem,tak si malá zamlsá :palec:
jinak je mě skvěle,malá řádí jak čertice :cert: dává o sobě dost vědět..jsme teda noční ptáčata,páč padne 22h a ona sebou začne mlejt a kope a kope :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.11.11 16:20
duckina píše:
ahojky..tak přidávám další fotky bříška 25tt :P dneska jsem dělala palačinky s tvarohem,tak si malá zamlsá :palec:
jinak je mě skvěle,malá řádí jak čertice :cert: dává o sobě dost vědět..jsme teda noční ptáčata,páč padne 22h a ona sebou začne mlejt a kope a kope :D

Fotečky nevidím,ale palačinkama si mě inspirovala  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
24.11.11 16:48
duckina píše:
jinak je mě skvěle,malá řádí jak čertice :cert: dává o sobě dost vědět..jsme teda noční ptáčata,páč padne 22h a ona sebou začne mlejt a kope a kope :D

Já je taky nevidím…kampak je dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
24.11.11 16:51
duckina píše:

Jejda já miluju palačinky s tvarohem!!!děláš mi chutě!!já měla dnes bramboračku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
24.11.11 16:52
werunqa píše:
duckina píše:
Jejda já miluju palačinky s tvarohem!!!děláš mi chutě!!já měla dnes bramboračku ;)

To já taky ale od doby kdy jsem těhu tak sladké vůbec nejím.....nesnesu ho.Divný ale asi ho mám dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
24.11.11 16:53
Monrei píše:
werunqa píše:
duckina píše:
Jejda já miluju palačinky s tvarohem!!!děláš mi chutě!!já měla dnes bramboračku ;)
To já taky ale od doby kdy jsem těhu tak sladké vůbec nejím.....nesnesu ho.Divný ale asi ho mám dost.

To já jako sladký nebo tak nemusím, ani v těhu-ale palačinky miluju!!hlavně ten tvaroh, jinak sním jen perník nebo jablkový štrůdl.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.11.11 16:57
werunqa píše:
Monrei píše:
werunqa píše:
duckina píše:
To já taky ale od doby kdy jsem těhu tak sladké vůbec nejím.....nesnesu ho.Divný ale asi ho mám dost.
To já jako sladký nebo tak nemusím, ani v těhu-ale palačinky miluju!!hlavně ten tvaroh, jinak sním jen perník nebo jablkový štrůdl.. :think:

No tak se tu ještě chvilku bavte o sladkém a je snad půjdu ty palačinky udělat hned :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.11.11 16:58

fotečky jsou ve fotkách k tématu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.11.11 17:06
duckina píše:
fotečky jsou ve fotkách k tématu ;)

No koukám,krásný!Ty máš tetování přes celý bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí