Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Monrei píše:Aniska888 píše:Ahojky ano já včera.....a jsme OK, výsledek:nizké riziko
Děvčátka byla jste některá na tomhle vyšetření?
http://www.prenatal.cz/index.php?…
v KO cena 1000,–
Jsem objednaná na středu,cena 1450,–,ale stojí mi to za to.A v pondělí jdu ke svému doktorovi tak se zeptám jestli by mi nenapsal žádanku,to bych pak měla zadarmo.
werunqa píše:Eteas píše:Já teda nechápu rozdíl mezi NT screeningem a screeningem v 1. trimestru?
Aniska888: já jsem na tom taky byla, platila jsem 750,– některé nemocnice nebo i lékaři toto mají jakoby dotované, takže se to u nich neplatí, některé ZP to taky proplácejí, ale VZP na to nedá ani kačku… v 10+3tt mi brali krev na PAPPa testy a HCG a ve 12+4tt jsem byla na UTZ, hodnoty dali do tabulky společně s mým věkem, váhou a tím, co jim vyšlo z UTZ a výsledkem je, že jsme v pořádku… vyjdou tři hodnoty na různá postižení myslím… někde to dělají tak, že ti rovnou při UTZ berou krev, ale pak na výsledky čekáš týden, to bych asi nezvládla, už tak to bylo dost na nervy… držím pěstičky, aby vše dobře dopadlo
Podle mě je to to samé......
Monrei píše:werunqa píše:Podle mě je to to samé......Eteas píše:Já teda nechápu rozdíl mezi NT screeningem a screeningem v 1. trimestru?
Aniska888: já jsem na tom taky byla, platila jsem 750,– některé nemocnice nebo i lékaři toto mají jakoby dotované, takže se to u nich neplatí, některé ZP to taky proplácejí, ale VZP na to nedá ani kačku… v 10+3tt mi brali krev na PAPPa testy a HCG a ve 12+4tt jsem byla na UTZ, hodnoty dali do tabulky společně s mým věkem, váhou a tím, co jim vyšlo z UTZ a výsledkem je, že jsme v pořádku… vyjdou tři hodnoty na různá postižení myslím… někde to dělají tak, že ti rovnou při UTZ berou krev, ale pak na výsledky čekáš týden, to bych asi nezvládla, už tak to bylo dost na nervy… držím pěstičky, aby vše dobře dopadlo
Já si to taky myslím ![]()
Ahoj holky, myslíte, že tohle je to stejný jak je tady ten odkaz do Brna? http://www.profema.cz/index.php?…
to za těch 1.300,–?
Asi bych na to šla, tady jsou nějaký pomalí, ani mi ještě nebrali krev, tak už jsem taková nervózní
…
Lucik44 píše:
Ahoj holky, myslíte, že tohle je to stejný jak je tady ten odkaz do Brna? http://www.profema.cz/index.php?…
to za těch 1.300,–?
Asi bych na to šla, tady jsou nějaký pomalí, ani mi ještě nebrali krev, tak už jsem taková nervózní…
Já myslím, že jo…
Holky, kdyby se Vám chtělo hoďte prosím hlasík mojí neteřince-odkaz mám na svém profilu.Sem ho dávat nemůžu…díky ![]()
Lucik44 píše:
to za těch 1.300,–?
Asi bych na to šla, tady jsou nějaký pomalí, ani mi ještě nebrali krev, tak už jsem taková nervózní…
To je jen ultrazvuk,dole je ještě
Biochemický screening Downova syndromu…600 Kč já mám obojí .
werunqa píše:Eteas píše:Já teda nechápu rozdíl mezi NT screeningem a screeningem v 1. trimestru?
Je to jen jeden název, jeden podle času, druhý podle toho, co se zjišťuje, NT je ono šíjové projasněník takže by to mohlo znamenat jen ten UTZ, zatímco by měl být kombinovaný, ted zjišťovat všechny 4 potřebné údaje na UTZ plus odběry krve (krev je biochemický screening).. Ale můj gyn., mi ho taky poprvé jmenoval jako NT screening:) Ale pozor, ať vám tedy udělají všechno.
JÁ už mám konečně v ruce výslekdy a negativní
Mám hroznou radost. ![]()
Dobré poledne těhulky
Chci se zeptat jestli už vybíráte kočárek pro mimíska??
BaWi píše:
Dobré poledne těhulkyChci se zeptat jestli už vybíráte kočárek pro mimíska??
Já ještě ne, po internetu jsem koukala, ale jinak mám v plánu vybrat si kočárek na živo, aby mi seděl, byl příjemný na manipulaci, vešel se mi od auta atd.. A pak na internetu zkusit najít z druhé ruky, pokud neseženu nový za nějakou dobrou cenu, dvacet tisíc za kočárek, který vybírají mnozí, je podle mně zkrátka moc.. Kočár v ceně staršího auta je nad moje chápání.
Ale uvidíme, jestli se s něčím neukáže Ježíšek, s nějakou poukázkou nebo podobně, třeba nám to usnadní
Takže až „příští rok“ ![]()
tyynka píše:BaWi píše:Já ještě ne, po internetu jsem koukala, ale jinak mám v plánu vybrat si kočárek na živo, aby mi seděl, byl příjemný na manipulaci, vešel se mi od auta atd.. A pak na internetu zkusit najít z druhé ruky, pokud neseženu nový za nějakou dobrou cenu, dvacet tisíc za kočárek, který vybírají mnozí, je podle mně zkrátka moc.. Kočár v ceně staršího auta je nad moje chápání.
Ale uvidíme, jestli se s něčím neukáže Ježíšek, s nějakou poukázkou nebo podobně, třeba nám to usnadníTakže až „příští rok“
Já se teda jen koukám … u prvního jsem čekala na kočárek měsíc, měla jsem ho odzkoušený v obchodě. Po první zkušenosti mám jasnou představu jaký vybrat. Cenu vidím tak do 9000,– trojkombinaci.
BaWi píše:tyynka píše:Já se teda jen koukám … u prvního jsem čekala na kočárek měsíc, měla jsem ho odzkoušený v obchodě. Po první zkušenosti mám jasnou představu jaký vybrat. Cenu vidím tak do 9000,– trojkombinaci.BaWi píše:Já ještě ne, po internetu jsem koukala, ale jinak mám v plánu vybrat si kočárek na živo, aby mi seděl, byl příjemný na manipulaci, vešel se mi od auta atd.. A pak na internetu zkusit najít z druhé ruky, pokud neseženu nový za nějakou dobrou cenu, dvacet tisíc za kočárek, který vybírají mnozí, je podle mně zkrátka moc.. Kočár v ceně staršího auta je nad moje chápání.
Ale uvidíme, jestli se s něčím neukáže Ježíšek, s nějakou poukázkou nebo podobně, třeba nám to usnadníTakže až „příští rok“
Máme favorita,ale kdoví jak to nakonec dopadne…Barvu pořešíme až budeme vědět co a jak
http://www.kocarky-tako.cz/…-01-187.html
Páni, ten vypadá moc pěkně a dokonce je za příjemnou cenu.. Krásný typ, dávám do záložek, děkuji za inspiraci ![]()