Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lucik44 píše:
No já jsem to právě měla dost nepravidelně, třeba až po 50 dnech, tak doktoři tvrdí, že v tomto případě se to špatně vypočítává, no uvidíme
Tak přeji brzké uzdravení
To já to taky měla napravidelně-cca +-33dnů.Ale datum porodu dle UV zatím nemám..tak jsem zvědavá.. ![]()
Aniska888 píše:
Kdepak dneska jste děvčátka?
Já jsem tu..ale asi jen na chvíli…Jak dopadly vlasy?? ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Já jsem tu..ale asi jen na chvíli…Jak dopadly vlasy??
Ale jo,je to změna,ale mě se to líbí ![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:Ale jo,je to změna,ale mě se to líbíAniska888 píše:Já jsem tu..ale asi jen na chvíli…Jak dopadly vlasy??
tak to jsem ráda ![]()
Tak už chápu, proč to vždycky hodinu dočítám.. já chodím do práce.. abych doma nemyslela na hovadiny.. ![]()
Barvy na vlasy jsou u kadeřnice prý šetrnější, ale pokud se nebarvíš ob týden, tak by to neměl být problém ![]()
tentadora píše:
Tak už chápu, proč to vždycky hodinu dočítám.. já chodím do práce.. abych doma nemyslela na hovadiny..Barvy na vlasy jsou u kadeřnice prý šetrnější, ale pokud se nebarvíš ob týden, tak by to neměl být problém
Nj, my do práce nechodíme.. ![]()
Lucik 44: vítej
já jsem 12+6tt a podle UZ mám termín 28.5. a podle PM 15.5., ale zatím to pořád vypadá na 28.5., tak uvidíme…
Já taky chodím do práce a pak to tady po večerech pročítám
a snažím se vymyslet něco chytrýho, co by se dalo napsat.
Aniska888 píše:
Já protrpěla celý dne v Praze ve škole.. Ještě že tam jezdím jen jednou za měsíc, je to děs
Ale přežila jsem, únavu jsem dospala a teď vzhůru do nového dne. Na oběd k tchánovcům na svíčkovou, takže zatím všechno mluví pro to, že se den vydaří ![]()
tyynka píše:Aniska888 píše:Já protrpěla celý dne v Praze ve škole.. Ještě že tam jezdím jen jednou za měsíc, je to děs
Kdepak dneska jste děvčátka?Ale přežila jsem, únavu jsem dospala a teď vzhůru do nového dne. Na oběd k tchánovcům na svíčkovou, takže zatím všechno mluví pro to, že se den vydaří
ahoj holky,..já čekám na mojeho až přijede a taky se nalévám čajem-od včerejška mě bolí hlava ![]()
werunqa píše:tyynka píše:ahoj holky,..já čekám na mojeho až přijede a taky se nalévám čajem-od včerejška mě bolí hlavaAniska888 píše:Já protrpěla celý dne v Praze ve škole.. Ještě že tam jezdím jen jednou za měsíc, je to děs
Kdepak dneska jste děvčátka?Ale přežila jsem, únavu jsem dospala a teď vzhůru do nového dne. Na oběd k tchánovcům na svíčkovou, takže zatím všechno mluví pro to, že se den vydaří
Mě v noci vzbudila tak šílená bolest svalu na krku a bolest hlavy že se mi až chtělo plakat.
Aniska888 píše:werunqa píše:Mě v noci vzbudila tak šílená bolest svalu na krku a bolest hlavy že se mi až chtělo plakat.tyynka píše:ahoj holky,..já čekám na mojeho až přijede a taky se nalévám čajem-od včerejška mě bolí hlavaAniska888 píše:Já protrpěla celý dne v Praze ve škole.. Ještě že tam jezdím jen jednou za měsíc, je to děs
Já myslela, že už mě ten bacil opustil a on nic.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Já myslela, že už mě ten bacil opustil a on nic..werunqa píše:Mě v noci vzbudila tak šílená bolest svalu na krku a bolest hlavy že se mi až chtělo plakat.tyynka píše:ahoj holky,..já čekám na mojeho až přijede a taky se nalévám čajem-od včerejška mě bolí hlavaAniska888 píše:Já protrpěla celý dne v Praze ve škole.. Ještě že tam jezdím jen jednou za měsíc, je to děs
Tak bojuj i za prcka ![]()
ahoj děvčátka,já dnes taky dělala svíčkovou..akorát mě ty normální jídla nějak nešmakujou,jak jsem jen na těch jogurtech
..tak jsem si musela spravit chuť přesnídávkou ![]()
každopádně marodi ať se brzo hodí do pohody..
Lůca kope jak divá,Michal uplně kouká,jak se najednou vyboulí bříško..a musim říct,že to jsou kolikrát pěkný šlehy..včera jsme šli spát až v 1h ráno (koukali jsme na film),jí se to nelíbilo,normálně mě kopla do močáku tak,že jsem se málem počůrala..mrška jedna..tak malá a už se mstí ![]()
přeju vám krásnou neděli
zítra jedu k taťkovi do Phy,páč jdu v út ráno na trhání kořenů a ve st na to OGTT,tak ať nemusim vyjíždět ze Slanýho už v pět ráno a ať tolik neprojedu..takže na netu budu až ve st odpol ![]()
duckina píše:
ahoj děvčátka,já dnes taky dělala svíčkovou..akorát mě ty normální jídla nějak nešmakujou,jak jsem jen na těch jogurtech..tak jsem si musela spravit chuť přesnídávkou
každopádně marodi ať se brzo hodí do pohody..
Lůca kope jak divá,Michal uplně kouká,jak se najednou vyboulí bříško..a musim říct,že to jsou kolikrát pěkný šlehy..včera jsme šli spát až v 1h ráno (koukali jsme na film),jí se to nelíbilo,normálně mě kopla do močáku tak,že jsem se málem počůrala..mrška jedna..tak malá a už se mstí
přeju vám krásnou neděli![]()
![]()
zítra jedu k taťkovi do Phy,páč jdu v út ráno na trhání kořenů a ve st na to OGTT,tak ať nemusim vyjíždět ze Slanýho už v pět ráno a ať tolik neprojedu..takže na netu budu až ve st odpol
Tak ať ti všechno dobře dopadne ![]()