Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
18.11.11 19:44
Lucik44 píše:
No já jsem to právě měla dost nepravidelně, třeba až po 50 dnech, tak doktoři tvrdí, že v tomto případě se to špatně vypočítává, no uvidíme :-)
Tak přeji brzké uzdravení :wink:

To já to taky měla napravidelně-cca +-33dnů.Ale datum porodu dle UV zatím nemám..tak jsem zvědavá.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
19.11.11 15:09

Kdepak dneska jste děvčátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
19.11.11 15:11
Aniska888 píše:

Já jsem tu..ale asi jen na chvíli…Jak dopadly vlasy?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
19.11.11 17:25
werunqa píše:
Aniska888 píše:
Já jsem tu..ale asi jen na chvíli…Jak dopadly vlasy?? :wink:

Ale jo,je to změna,ale mě se to líbí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
19.11.11 18:55
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
Já jsem tu..ale asi jen na chvíli…Jak dopadly vlasy?? :wink:
Ale jo,je to změna,ale mě se to líbí ;-)

tak to jsem ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
19.11.11 19:10

Tak už chápu, proč to vždycky hodinu dočítám.. já chodím do práce.. abych doma nemyslela na hovadiny.. :oops:

Barvy na vlasy jsou u kadeřnice prý šetrnější, ale pokud se nebarvíš ob týden, tak by to neměl být problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
19.11.11 19:30
tentadora píše:
Tak už chápu, proč to vždycky hodinu dočítám.. já chodím do práce.. abych doma nemyslela na hovadiny.. :oops:Barvy na vlasy jsou u kadeřnice prý šetrnější, ale pokud se nebarvíš ob týden, tak by to neměl být problém :wink:

Nj, my do práce nechodíme.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
20.11.11 09:25

Lucik 44: vítej :kytka: já jsem 12+6tt a podle UZ mám termín 28.5. a podle PM 15.5., ale zatím to pořád vypadá na 28.5., tak uvidíme…
Já taky chodím do práce a pak to tady po večerech pročítám :wink: a snažím se vymyslet něco chytrýho, co by se dalo napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
20.11.11 09:40
Aniska888 píše:

Já protrpěla celý dne v Praze ve škole.. Ještě že tam jezdím jen jednou za měsíc, je to děs :mrgreen: Ale přežila jsem, únavu jsem dospala a teď vzhůru do nového dne. Na oběd k tchánovcům na svíčkovou, takže zatím všechno mluví pro to, že se den vydaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 12:36
tyynka píše:
Aniska888 píše:
Já protrpěla celý dne v Praze ve škole.. Ještě že tam jezdím jen jednou za měsíc, je to děs :mrgreen: Ale přežila jsem, únavu jsem dospala a teď vzhůru do nového dne. Na oběd k tchánovcům na svíčkovou, takže zatím všechno mluví pro to, že se den vydaří :palec:

ahoj holky,..já čekám na mojeho až přijede a taky se nalévám čajem-od včerejška mě bolí hlava :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
20.11.11 12:54
werunqa píše:
tyynka píše:
Aniska888 píše:
Já protrpěla celý dne v Praze ve škole.. Ještě že tam jezdím jen jednou za měsíc, je to děs :mrgreen: Ale přežila jsem, únavu jsem dospala a teď vzhůru do nového dne. Na oběd k tchánovcům na svíčkovou, takže zatím všechno mluví pro to, že se den vydaří :palec:
ahoj holky,..já čekám na mojeho až přijede a taky se nalévám čajem-od včerejška mě bolí hlava :-?

Mě v noci vzbudila tak šílená bolest svalu na krku a bolest hlavy že se mi až chtělo plakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 12:59
Aniska888 píše:
werunqa píše:
tyynka píše:
Aniska888 píše:
ahoj holky,..já čekám na mojeho až přijede a taky se nalévám čajem-od včerejška mě bolí hlava :-?
Mě v noci vzbudila tak šílená bolest svalu na krku a bolest hlavy že se mi až chtělo plakat.

Já myslela, že už mě ten bacil opustil a on nic.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
20.11.11 13:42
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
tyynka píše:
Aniska888 píše:
Já myslela, že už mě ten bacil opustil a on nic.. :pocitac:

Tak bojuj i za prcka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
20.11.11 13:55

ahoj děvčátka,já dnes taky dělala svíčkovou..akorát mě ty normální jídla nějak nešmakujou,jak jsem jen na těch jogurtech :think: ..tak jsem si musela spravit chuť přesnídávkou :D
každopádně marodi ať se brzo hodí do pohody..
Lůca kope jak divá,Michal uplně kouká,jak se najednou vyboulí bříško..a musim říct,že to jsou kolikrát pěkný šlehy..včera jsme šli spát až v 1h ráno (koukali jsme na film),jí se to nelíbilo,normálně mě kopla do močáku tak,že jsem se málem počůrala..mrška jedna..tak malá a už se mstí :-D
přeju vám krásnou neděli ;) :huban: :hug: zítra jedu k taťkovi do Phy,páč jdu v út ráno na trhání kořenů a ve st na to OGTT,tak ať nemusim vyjíždět ze Slanýho už v pět ráno a ať tolik neprojedu..takže na netu budu až ve st odpol ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
20.11.11 14:00
duckina píše:
ahoj děvčátka,já dnes taky dělala svíčkovou..akorát mě ty normální jídla nějak nešmakujou,jak jsem jen na těch jogurtech :think: ..tak jsem si musela spravit chuť přesnídávkou :D
každopádně marodi ať se brzo hodí do pohody..
Lůca kope jak divá,Michal uplně kouká,jak se najednou vyboulí bříško..a musim říct,že to jsou kolikrát pěkný šlehy..včera jsme šli spát až v 1h ráno (koukali jsme na film),jí se to nelíbilo,normálně mě kopla do močáku tak,že jsem se málem počůrala..mrška jedna..tak malá a už se mstí :-D
přeju vám krásnou neděli ;) :huban: :hug: zítra jedu k taťkovi do Phy,páč jdu v út ráno na trhání kořenů a ve st na to OGTT,tak ať nemusim vyjíždět ze Slanýho už v pět ráno a ať tolik neprojedu..takže na netu budu až ve st odpol ;)

Tak ať ti všechno dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky