Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
evjaja píše:werunqa píše:No já jen, že se všichni diví že nejsem doma, když jsem prodělala v březnu zamčený potrat.evjaja píše:Já jsem na neschopence od začátku těhu..
holky jak to máte…pracujete? Jste na marodní?
Jinak to doklepu do února a pak asi stejně půjdu. Tahat kýbe s bubnem…nevim nevim.
Já jsem musela jít na neschopenku, po 1. trimestru bych se klidně do nějaké lehké práce vrátila-ale není kam
.
Aniska888 píše:evjaja píše:Jestli chceš tak já ti toho mýho papoucha klidně darujuduckina píše:Vyměnim papoucha za malýho…
a já to klidně napíšu..jsem doma a nudim se jak pr*** ,manžel většinou dělá 16tky a já si musim vystačit s papouchem
![]()
![]()
Je to jsi hodná,ale já jsem spíš na ty tichý zviřátka
Malej má Africkýho šneka a ted dostane agamu ![]()
My teda doma žádný zvíře nemáme-já nechci a ani nemůžeme..taky jsem byla nařčena, že jsem špatný člověk, když si myslím, že by neměli být psy u malých miminek.. ![]()
duckina píše:
to je náš Kubíček…papoušek senegalský..je mu už 8let
Krrrásnej ![]()
duckina píše:
ten je hezky barevnej ![]()
werunqa píše:
My teda doma žádný zvíře nemáme-já nechci a ani nemůžeme..taky jsem byla nařčena, že jsem špatný člověk, když si myslím, že by neměli být psy u malých miminek..
Mě osobně se taky nelíbí když pes olizuje miminko… Mazlík nemazlík… ![]()
duckina píše:
Aniska888 píše:werunqa píše:Mě osobně se taky nelíbí když pes olizuje miminko… Mazlík nemazlík…
My teda doma žádný zvíře nemáme-já nechci a ani nemůžeme..taky jsem byla nařčena, že jsem špatný člověk, když si myslím, že by neměli být psy u malých miminek..
Tak to souhlasim holky ![]()
jinak musim letět, tak se tu možná ukážu večer…Krásný zbytek dne všem ![]()
werunqa píše:
já nesnášim kočky a vadí mi,že má někdo kočku,která běhá po venku a pak leze k miminu do postýlky..to mám vztek..pejsek to samý,když běhá venku..můj Kuba je naštěstí doma a neni ani v ložnici,tak by prckovi neměl vadit,když s nim přijde do styku na chvíli během dne..jinak člověk neví,na co může mít prcek alergii.. ![]()
to jsem zase splodila moudro..
![]()
duckina píše:werunqa píše:já nesnášim kočky a vadí mi,že má někdo kočku,která běhá po venku a pak leze k miminu do postýlky..to mám vztek..pejsek to samý,když běhá venku..můj Kuba je naštěstí doma a neni ani v ložnici,tak by prckovi neměl vadit,když s nim přijde do styku na chvíli během dne..jinak člověk neví,na co může mít prcek alergii..
to jsem zase splodila moudro..![]()
![]()
Kočky nemusím celkově.Ségra má čivavu a je to jak její dítě …
Aniska888 píše:werunqa píše:Mě osobně se taky nelíbí když pes olizuje miminko… Mazlík nemazlík…
Mě se to nelíbí tak všeobecně-se otočíš a pes ho zakousne..Moje tchýně mi říkala, že jí dřív psy u dětí nevadily, ale když měla doma miminko a pes na něho bezdůvodně zaútočil, tak už psy nechce u dětí vidět…
.Ale tenhle názor skoro nemůžu říct nahlas-neboť by mě někteří zastánci psů ukamenovaly.. ![]()
Tak sem se tak po měsíci co sem doma namalovala(když už teda pojedu do toho města) a zjistila sem že mám i obličej ![]()
duckina píše:werunqa píše:já nesnášim kočky a vadí mi,že má někdo kočku,která běhá po venku a pak leze k miminu do postýlky..to mám vztek..pejsek to samý,když běhá venku..můj Kuba je naštěstí doma a neni ani v ložnici,tak by prckovi neměl vadit,když s nim přijde do styku na chvíli během dne..jinak člověk neví,na co může mít prcek alergii..
to jsem zase splodila moudro..![]()
![]()
Já taky kočky nesnáším, když se páří tak příšerně řvou, když se někde vyčůrají, tak to je smrad, že by jeden pad…To jsou asi zvířata u mě na posledním místě.. ![]()