Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
18.11.11 14:59

to je náš Kubíček…papoušek senegalský..je mu už 8let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.11.11 15:00

a tady se mnou skládal puzzlíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 15:00
evjaja píše:
werunqa píše:
evjaja píše:
holky jak to máte…pracujete? Jste na marodní?
Já jsem na neschopence od začátku těhu.. :wink:
No já jen, že se všichni diví že nejsem doma, když jsem prodělala v březnu zamčený potrat.
Jinak to doklepu do února a pak asi stejně půjdu. Tahat kýbe s bubnem…nevim nevim.

Já jsem musela jít na neschopenku, po 1. trimestru bych se klidně do nějaké lehké práce vrátila-ale není kam :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
18.11.11 15:01
Aniska888 píše:
evjaja píše:
duckina píše:
a já to klidně napíšu :-D ..jsem doma a nudim se jak pr*** ,manžel většinou dělá 16tky a já si musim vystačit s papouchem :zed:
Vyměnim papoucha za malýho… :-D :-D :-D
Jestli chceš tak já ti toho mýho papoucha klidně daruju :-D

Je to jsi hodná,ale já jsem spíš na ty tichý zviřátka :-D Malej má Africkýho šneka a ted dostane agamu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 15:02

:O

My teda doma žádný zvíře nemáme-já nechci a ani nemůžeme..taky jsem byla nařčena, že jsem špatný člověk, když si myslím, že by neměli být psy u malých miminek.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
18.11.11 15:02
duckina píše:

Krrrásnej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 15:03
duckina píše:

ten je hezky barevnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 15:04
werunqa píše:
My teda doma žádný zvíře nemáme-já nechci a ani nemůžeme..taky jsem byla nařčena, že jsem špatný člověk, když si myslím, že by neměli být psy u malých miminek.. :nevim:

Mě osobně se taky nelíbí když pes olizuje miminko… Mazlík nemazlík… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 15:04
duckina píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
18.11.11 15:06
Aniska888 píše:
werunqa píše:
My teda doma žádný zvíře nemáme-já nechci a ani nemůžeme..taky jsem byla nařčena, že jsem špatný člověk, když si myslím, že by neměli být psy u malých miminek.. :nevim:
Mě osobně se taky nelíbí když pes olizuje miminko… Mazlík nemazlík… :nevim:

Tak to souhlasim holky :kytka:
jinak musim letět, tak se tu možná ukážu večer…Krásný zbytek dne všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.11.11 15:06
werunqa píše:

já nesnášim kočky a vadí mi,že má někdo kočku,která běhá po venku a pak leze k miminu do postýlky..to mám vztek..pejsek to samý,když běhá venku..můj Kuba je naštěstí doma a neni ani v ložnici,tak by prckovi neměl vadit,když s nim přijde do styku na chvíli během dne..jinak člověk neví,na co může mít prcek alergii.. :nevim:
to jsem zase splodila moudro.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 15:08
duckina píše:
werunqa píše:
já nesnášim kočky a vadí mi,že má někdo kočku,která běhá po venku a pak leze k miminu do postýlky..to mám vztek..pejsek to samý,když běhá venku..můj Kuba je naštěstí doma a neni ani v ložnici,tak by prckovi neměl vadit,když s nim přijde do styku na chvíli během dne..jinak člověk neví,na co může mít prcek alergii.. :nevim:
to jsem zase splodila moudro.. :lol: :lol: :lol:

Kočky nemusím celkově.Ségra má čivavu a je to jak její dítě …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 15:08
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Mě osobně se taky nelíbí když pes olizuje miminko… Mazlík nemazlík… :nevim:

Mě se to nelíbí tak všeobecně-se otočíš a pes ho zakousne..Moje tchýně mi říkala, že jí dřív psy u dětí nevadily, ale když měla doma miminko a pes na něho bezdůvodně zaútočil, tak už psy nechce u dětí vidět… :nevim:.Ale tenhle názor skoro nemůžu říct nahlas-neboť by mě někteří zastánci psů ukamenovaly.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 15:09

Tak sem se tak po měsíci co sem doma namalovala(když už teda pojedu do toho města) a zjistila sem že mám i obličej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 15:09
duckina píše:
werunqa píše:
to jsem zase splodila moudro.. :lol: :lol: :lol:

Já taky kočky nesnáším, když se páří tak příšerně řvou, když se někde vyčůrají, tak to je smrad, že by jeden pad…To jsou asi zvířata u mě na posledním místě.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí