Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
18.11.11 13:46
duckina píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
já nic nevymýšlím,za mě myslí Míša (kadeřnice) :palec: já jí řeknu,ať si dělá co chce..ona ví,co by mi slušelo a tak má volnou ruku..bezpodmínečně jí věřim :-P
Dělej si co chceš jen ať je to růžový? ;-)
asi tak :potlesk:
jediný,co jí řeknu je,ať mi oškudlá hodně ofču (mám tu šikmou),protože mě rychle dorůstá a už když od Míši přijedu domů,tak mi přijde,že „nevidim“ :D a tim,že je křivá,tak si netroufnu ji sesekat sama.. :think:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 13:48

http://www.hracky-fisher-price.cz/…uvici-hracky Hej sem se teď uplně zasekala na té písničce co je u toho pejska :-D :-D :-D Fakt psychopat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 13:50
duckina píše:
já nic nevymýšlím,za mě myslí Míša (kadeřnice) :palec: já jí řeknu,ať si dělá co chce..ona ví,co by mi slušelo a tak má volnou ruku..bezpodmínečně jí věřim :-P

Mě nejvíc sluší asi podkova, ze všech střihů, co jsem měla..ale jinak to taky nechávám na kadeřnici-bohužel mi nikdy neudělá na hlavě nic podle mojich představ… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 13:51
duckina píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
jediný,co jí řeknu je,ať mi oškudlá hodně ofču (mám tu šikmou),protože mě rychle dorůstá a už když od Míši přijedu domů,tak mi přijde,že „nevidim“ :D a tim,že je křivá,tak si netroufnu ji sesekat sama.. :think:

Tu šikmou jsme nosila kdysi taky-stříhala jsem si ji doma sama u zrcadla.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.11.11 13:52
Aniska888 píše:
http://www.hracky-fisher-price.cz/…uvici-hracky Hej sem se teď uplně zasekala na té písničce co je u toho pejska :-D :-D :-D Fakt psychopat :-D

fakt psycho :palec:
akorát nevim,proč tam furt cpou anglinu,já preferuju spíše němčinu..anglicky se později s děckem nedokážu učit :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 13:52
werunqa píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
Tu šikmou jsme nosila kdysi taky-stříhala jsem si ji doma sama u zrcadla.. :lol:

Já měla snad všechno,od ježka počínaje a vlasama po prdel konče…Takže když teď s něčím dojdu tak už jen slyším jo,to už si ale někdy měla že? Fakt ke vzteku… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 13:53
Aniska888 píše:
werunqa píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
Tu šikmou jsme nosila kdysi taky-stříhala jsem si ji doma sama u zrcadla.. :lol:
Já měla snad všechno,od ježka počínaje a vlasama po prdel konče…Takže když teď s něčím dojdu tak už jen slyším jo,to už si ale někdy měla že? Fakt ke vzteku… :-P

Já byla nejvíc spokojená, když jsem měla prodloužený vlasy…ach jo, kde jsou ty časy.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 13:53
duckina píše:
Aniska888 píše:
http://www.hracky-fisher-price.cz/…uvici-hracky Hej sem se teď uplně zasekala na té písničce co je u toho pejska :-D :-D :-D Fakt psychopat :-D
akorát nevim,proč tam furt cpou anglinu,já preferuju spíše němčinu..anglicky se později s děckem nedokážu učit :think: :zed:

No to jo,a pouštěla sis i ten hrnec ? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 13:56

No já měla svoje hustý a dlouhý a co bych za to dneska dala…Teď je mám pod lopatky a zdá se že už nerostou.A hlavně co sem si všimla tak posledních 14 dní mi začali docela dost padat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.11.11 13:56
Aniska888 píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
akorát nevim,proč tam furt cpou anglinu,já preferuju spíše němčinu..anglicky se později s děckem nedokážu učit :think: :zed:

na tom jsem si ulítla ,to mi jde už po šestý :D chtěla bych vidět reakci dítěte,když vidim,co to dělá se mnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 13:58
duckina píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
na tom jsem si ulítla ,to mi jde už po šestý :D chtěla bych vidět reakci dítěte,když vidim,co to dělá se mnou :D

Už se fakt těším až se malé narodí,aspoň když si s takovýma hračkama budu hrát tak nebudu vypadat jako psychopat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 14:00
Aniska888 píše:
No já měla svoje hustý a dlouhý a co bych za to dneska dala…Teď je mám pod lopatky a zdá se že už nerostou.A hlavně co sem si všimla tak posledních 14 dní mi začali docela dost padat…

To já svoje nikdy neměla delší jak pod lopatky..vždycky jsem na nich zkoušela kdejaký kreace, takže to pak skončilo ostříháním.Největší blbost byla trvalá-tu už nikdy!!2roky jsem chodila jako ovce, než mi to odrostlo.. :zed: .Mě padaly hodně v 1. trimestru-to už jsem byla zoufalá, ale teď už je klid.. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 14:05
duckina píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
na tom jsem si ulítla ,to mi jde už po šestý :D chtěla bych vidět reakci dítěte,když vidim,co to dělá se mnou :D

Jé a pust si tohle ,úlet: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.11.11 14:09

víš proč jsem chtěla spíš kluka,než prcinu? páč sbírám takový plechovky s kytičkovýma víličkama (podle manžela a taťky jsem silně infantilní :oops: ) a ta představa,že mi je malá pak sebere :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 14:13
duckina píše:
víš proč jsem chtěla spíš kluka,než prcinu? páč sbírám takový plechovky s kytičkovýma víličkama (podle manžela a taťky jsem silně infantilní :oops: ) a ta představa,že mi je malá pak sebere :D

Je to krásný ,třeba bude malá spíš na auta:-D Dneska sem našla na netu video s půlroční holčičkou a nestačila sem koukat.Jestli ho ještě najdu pošlu ti ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí