Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
18.11.11 13:19
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
Ahoj kočeny,nevíte co je na tom pravdy že by se v těhotenství neměli barvit vlasy?Je to jen pověra nebo ne? :nevim:
ahojky, já taky slyšela, že by se to němělo-řešily jsme to na jedné diskuzi a shodly jsme se, že to je blbost-přece nebudu chodit celý těhu jak strašidlo-už mám hrozný odrosty a barvu už mám koupenou-jen obarvit :palec: .navíc tam jedna holka psala, že její známá je taky těhu a pracuje jako kadeřnice a bez problémů.. :nevim:
No mě moje kadeřnice barvila ještě v 8 měsíci,tak se mi to taky zdálo jako blbost…

I když moje kadeřnice(jediná, se kterou jsem snad byla kdy spokojená) mi tenkrát, co jsem u ní byla naposledy řekla, že už bude mít za sebe náhradu, že je těhotná..Ale to už je tak 3 roky zpátky..tak nevím..buď měla rizikový nebo to prostě nechtěla dýchat.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.11.11 13:20

tyhle v krámě nekoupíš,jsou spešl pro kadeřnice (více ti písnu SZ)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 13:21
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
Ahoj kočeny,nevíte co je na tom pravdy že by se v těhotenství neměli barvit vlasy?Je to jen pověra nebo ne? :nevim:
ahojky, já taky slyšela, že by se to němělo-řešily jsme to na jedné diskuzi a shodly jsme se, že to je blbost-přece nebudu chodit celý těhu jak strašidlo-už mám hrozný odrosty a barvu už mám koupenou-jen obarvit :palec: .navíc tam jedna holka psala, že její známá je taky těhu a pracuje jako kadeřnice a bez problémů.. :nevim:
No mě moje kadeřnice barvila ještě v 8 měsíci,tak se mi to taky zdálo jako blbost…
I když moje kadeřnice(jediná, se kterou jsem snad byla kdy spokojená) mi tenkrát, co jsem u ní byla naposledy řekla, že už bude mít za sebe náhradu, že je těhotná..Ale to už je tak 3 roky zpátky..tak nevím..buď měla rizikový nebo to prostě nechtěla dýchat.. :nevim: :nevim:

A nebo se jí prostě nechtělo pracovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 13:21
Aniska888 píše:
werunqa píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
ahojky Aničko,podle mé kadeřnice to jen špatně chytá (stejně třeba jako barvení při MS) .. jinak si nemyslím,že by to bylo nějak vyloženě životu nebezpečný :nevim: já osobně používám spešl barvu přelivovou,bez čpavku,takže to se mě netýká..i mě barva vydrží krásně měsíc :palec:
Já taky slyšela, že v těhu barva špatně chytá, mě na vlasech nevydrží ani měsíc.. :pocitac: .po pár dnech se mi vymývá a vlasy vypadají unaveně a nudně..zatím jsem je ještě v těhu nebarvila-tak jsem zvědavá, jak to dopadne, ale nevěřím, že mi tam dlouho vydrží..To abych se barvila každý týden.. :roll:
Bych už musela za chvilku chodit kanálama,nosívala sem barevný vlasy,ale teď to chci stáhnout jen na nějakou hnědou,ať nejsou odrosty tak vidět…

Já mám svoji barvu tmavou blond a barvila jsem se na černo, potom jsem to stáhla na hnědou-ale odrosty mi jdou rychle vidět…Navíc, když si představím, že by si Hanychová nebo jiný naše „star“ celý těhu nebarvily vlasy..ha ha ha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 13:22
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
I když moje kadeřnice(jediná, se kterou jsem snad byla kdy spokojená) mi tenkrát, co jsem u ní byla naposledy řekla, že už bude mít za sebe náhradu, že je těhotná..Ale to už je tak 3 roky zpátky..tak nevím..buď měla rizikový nebo to prostě nechtěla dýchat.. :nevim: :nevim:

Já myslím že jo-byla milá a ta práce jí bavila..říkala, že ještě bokem váže květiny nebo co.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 13:23
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
ahojky Aničko,podle mé kadeřnice to jen špatně chytá (stejně třeba jako barvení při MS) .. jinak si nemyslím,že by to bylo nějak vyloženě životu nebezpečný :nevim: já osobně používám spešl barvu přelivovou,bez čpavku,takže to se mě netýká..i mě barva vydrží krásně měsíc :palec:
Já taky slyšela, že v těhu barva špatně chytá, mě na vlasech nevydrží ani měsíc.. :pocitac: .po pár dnech se mi vymývá a vlasy vypadají unaveně a nudně..zatím jsem je ještě v těhu nebarvila-tak jsem zvědavá, jak to dopadne, ale nevěřím, že mi tam dlouho vydrží..To abych se barvila každý týden.. :roll:
Bych už musela za chvilku chodit kanálama,nosívala sem barevný vlasy,ale teď to chci stáhnout jen na nějakou hnědou,ať nejsou odrosty tak vidět…
Já mám svoji barvu tmavou blond a barvila jsem se na černo, potom jsem to stáhla na hnědou-ale odrosty mi jdou rychle vidět…Navíc, když si představím, že by si Hanychová nebo jiný naše „star“ celý těhu nebarvily vlasy..ha ha ha :mrgreen:

Já mám svoje světle hnědý,teď posledně sem měla červený s blond melírem tak to chci nejak srovnat,do divočiny se vrátím zase později,protože když si představím 2 hodiny sedět u kadeřnice tak už je mi teďka ouvej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 13:23
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
Já myslím že jo-byla milá a ta práce jí bavila..říkala, že ještě bokem váže květiny nebo co.. :wink:

Tak šla vázat kytky do klidu…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.11.11 13:24

mě moje kadeřnice taky barvila i s panděrem a myslím,že dělala do poslední chvíle..ta byla podle mě schopná někoho obarvit i ostříhat ještě na hekárně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 13:28

Já pořád stříhání oddaluju-jsem si naivně naplánovala, že mi konečně v těhu vlasy narostou a nic..skoro nerostou..ale pořád váhám, jestli zase ostříhat, i když konečky už by si to zasloužily!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.11.11 13:28

když na to tak koukám,tak mě to teď drží už měsíc a půl,takže déle,než v normál stavu..já se divočiny nevzdám..už 8let mám super kadeřnici,co mi právě přivedla na takový divoký barvy a účesy..jednou jsem chtěla změnu a dát to nějak do normálu..což mi prý podle okolí slušelo,ale já si přišla jak kretén a za 3neděle „trpění“ se vrátila do růžovky..a obě s kadeřnicí jsme si oddechly a řekly si,že to už jsem konečně zas já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 13:31
duckina píše:
když na to tak koukám,tak mě to teď drží už měsíc a půl,takže déle,než v normál stavu..já se divočiny nevzdám..už 8let mám super kadeřnici,co mi právě přivedla na takový divoký barvy a účesy..jednou jsem chtěla změnu a dát to nějak do normálu..což mi prý podle okolí slušelo,ale já si přišla jak kretén a za 3neděle „trpění“ se vrátila do růžovky..a obě s kadeřnicí jsme si oddechly a řekly si,že to už jsem konečně zas já :)

To já taky měla na hlavě různý střihy a barvy-rozhodně jsem nadobro zavrhla blond, ta mi nesluší :nevim: Spíš se přikláním k tmavším barvám..ale od té doby, co se léčím se šž, tak mám velké problémy z vlasy.Takže už zbytečně neexperimentuju.Bohužel je musím pořád stříhat na kratší,abych je vůbec mohla rozčesat..Kadeřnice je vždycky vyděšená, že tak hrozný vlasy ještě neviděla :roll: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 13:35
duckina píše:
když na to tak koukám,tak mě to teď drží už měsíc a půl,takže déle,než v normál stavu..já se divočiny nevzdám..už 8let mám super kadeřnici,co mi právě přivedla na takový divoký barvy a účesy..jednou jsem chtěla změnu a dát to nějak do normálu..což mi prý podle okolí slušelo,ale já si přišla jak kretén a za 3neděle „trpění“ se vrátila do růžovky..a obě s kadeřnicí jsme si oddechly a řekly si,že to už jsem konečně zas já :)

Já se divočině nebráním,ale teď si dám asi oddech a uvidím co vymyslím do příště :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.11.11 13:41

já nic nevymýšlím,za mě myslí Míša (kadeřnice) :palec: já jí řeknu,ať si dělá co chce..ona ví,co by mi slušelo a tak má volnou ruku..bezpodmínečně jí věřim :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 13:41
duckina píše:
já nic nevymýšlím,za mě myslí Míša (kadeřnice) :palec: já jí řeknu,ať si dělá co chce..ona ví,co by mi slušelo a tak má volnou ruku..bezpodmínečně jí věřim :-P

Dělej si co chceš jen ať je to růžový? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.11.11 13:45
Aniska888 píše:
duckina píše:
já nic nevymýšlím,za mě myslí Míša (kadeřnice) :palec: já jí řeknu,ať si dělá co chce..ona ví,co by mi slušelo a tak má volnou ruku..bezpodmínečně jí věřim :-P
Dělej si co chceš jen ať je to růžový? ;-)

asi tak :potlesk:
jediný,co jí řeknu je,ať mi oškudlá hodně ofču (mám tu šikmou),protože mě rychle dorůstá a už když od Míši přijedu domů,tak mi přijde,že „nevidim“ :D a tim,že je křivá,tak si netroufnu ji sesekat sama.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí