Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aniska888 píše:werunqa píše:No mě moje kadeřnice barvila ještě v 8 měsíci,tak se mi to taky zdálo jako blbost…Aniska888 píše:ahojky, já taky slyšela, že by se to němělo-řešily jsme to na jedné diskuzi a shodly jsme se, že to je blbost-přece nebudu chodit celý těhu jak strašidlo-už mám hrozný odrosty a barvu už mám koupenou-jen obarvit
Ahoj kočeny,nevíte co je na tom pravdy že by se v těhotenství neměli barvit vlasy?Je to jen pověra nebo ne?.navíc tam jedna holka psala, že její známá je taky těhu a pracuje jako kadeřnice a bez problémů..
I když moje kadeřnice(jediná, se kterou jsem snad byla kdy spokojená) mi tenkrát, co jsem u ní byla naposledy řekla, že už bude mít za sebe náhradu, že je těhotná..Ale to už je tak 3 roky zpátky..tak nevím..buď měla rizikový nebo to prostě nechtěla dýchat..
![]()
tyhle v krámě nekoupíš,jsou spešl pro kadeřnice (více ti písnu SZ)
werunqa píše:Aniska888 píše:I když moje kadeřnice(jediná, se kterou jsem snad byla kdy spokojená) mi tenkrát, co jsem u ní byla naposledy řekla, že už bude mít za sebe náhradu, že je těhotná..Ale to už je tak 3 roky zpátky..tak nevím..buď měla rizikový nebo to prostě nechtěla dýchat..werunqa píše:No mě moje kadeřnice barvila ještě v 8 měsíci,tak se mi to taky zdálo jako blbost…Aniska888 píše:ahojky, já taky slyšela, že by se to němělo-řešily jsme to na jedné diskuzi a shodly jsme se, že to je blbost-přece nebudu chodit celý těhu jak strašidlo-už mám hrozný odrosty a barvu už mám koupenou-jen obarvit
Ahoj kočeny,nevíte co je na tom pravdy že by se v těhotenství neměli barvit vlasy?Je to jen pověra nebo ne?.navíc tam jedna holka psala, že její známá je taky těhu a pracuje jako kadeřnice a bez problémů..
![]()
A nebo se jí prostě nechtělo pracovat ![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:Bych už musela za chvilku chodit kanálama,nosívala sem barevný vlasy,ale teď to chci stáhnout jen na nějakou hnědou,ať nejsou odrosty tak vidět…duckina píše:Já taky slyšela, že v těhu barva špatně chytá, mě na vlasech nevydrží ani měsíc..Aniska888 píše:ahojky Aničko,podle mé kadeřnice to jen špatně chytá (stejně třeba jako barvení při MS) .. jinak si nemyslím,že by to bylo nějak vyloženě životu nebezpečný
Ahoj kočeny,nevíte co je na tom pravdy že by se v těhotenství neměli barvit vlasy?Je to jen pověra nebo ne?já osobně používám spešl barvu přelivovou,bez čpavku,takže to se mě netýká..i mě barva vydrží krásně měsíc
.po pár dnech se mi vymývá a vlasy vypadají unaveně a nudně..zatím jsem je ještě v těhu nebarvila-tak jsem zvědavá, jak to dopadne, ale nevěřím, že mi tam dlouho vydrží..To abych se barvila každý týden..
Já mám svoji barvu tmavou blond a barvila jsem se na černo, potom jsem to stáhla na hnědou-ale odrosty mi jdou rychle vidět…Navíc, když si představím, že by si Hanychová nebo jiný naše „star“ celý těhu nebarvily vlasy..ha ha ha ![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:A nebo se jí prostě nechtělo pracovatAniska888 píše:I když moje kadeřnice(jediná, se kterou jsem snad byla kdy spokojená) mi tenkrát, co jsem u ní byla naposledy řekla, že už bude mít za sebe náhradu, že je těhotná..Ale to už je tak 3 roky zpátky..tak nevím..buď měla rizikový nebo to prostě nechtěla dýchat..werunqa píše:No mě moje kadeřnice barvila ještě v 8 měsíci,tak se mi to taky zdálo jako blbost…Aniska888 píše:ahojky, já taky slyšela, že by se to němělo-řešily jsme to na jedné diskuzi a shodly jsme se, že to je blbost-přece nebudu chodit celý těhu jak strašidlo-už mám hrozný odrosty a barvu už mám koupenou-jen obarvit
![]()
Já myslím že jo-byla milá a ta práce jí bavila..říkala, že ještě bokem váže květiny nebo co.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Já mám svoji barvu tmavou blond a barvila jsem se na černo, potom jsem to stáhla na hnědou-ale odrosty mi jdou rychle vidět…Navíc, když si představím, že by si Hanychová nebo jiný naše „star“ celý těhu nebarvily vlasy..ha ha hawerunqa píše:Bych už musela za chvilku chodit kanálama,nosívala sem barevný vlasy,ale teď to chci stáhnout jen na nějakou hnědou,ať nejsou odrosty tak vidět…duckina píše:Já taky slyšela, že v těhu barva špatně chytá, mě na vlasech nevydrží ani měsíc..Aniska888 píše:ahojky Aničko,podle mé kadeřnice to jen špatně chytá (stejně třeba jako barvení při MS) .. jinak si nemyslím,že by to bylo nějak vyloženě životu nebezpečný
Ahoj kočeny,nevíte co je na tom pravdy že by se v těhotenství neměli barvit vlasy?Je to jen pověra nebo ne?já osobně používám spešl barvu přelivovou,bez čpavku,takže to se mě netýká..i mě barva vydrží krásně měsíc
.po pár dnech se mi vymývá a vlasy vypadají unaveně a nudně..zatím jsem je ještě v těhu nebarvila-tak jsem zvědavá, jak to dopadne, ale nevěřím, že mi tam dlouho vydrží..To abych se barvila každý týden..
Já mám svoje světle hnědý,teď posledně sem měla červený s blond melírem tak to chci nejak srovnat,do divočiny se vrátím zase později,protože když si představím 2 hodiny sedět u kadeřnice tak už je mi teďka ouvej ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Já myslím že jo-byla milá a ta práce jí bavila..říkala, že ještě bokem váže květiny nebo co..werunqa píše:A nebo se jí prostě nechtělo pracovatAniska888 píše:I když moje kadeřnice(jediná, se kterou jsem snad byla kdy spokojená) mi tenkrát, co jsem u ní byla naposledy řekla, že už bude mít za sebe náhradu, že je těhotná..Ale to už je tak 3 roky zpátky..tak nevím..buď měla rizikový nebo to prostě nechtěla dýchat..werunqa píše:No mě moje kadeřnice barvila ještě v 8 měsíci,tak se mi to taky zdálo jako blbost…Aniska888 píše:ahojky, já taky slyšela, že by se to němělo-řešily jsme to na jedné diskuzi a shodly jsme se, že to je blbost-přece nebudu chodit celý těhu jak strašidlo-už mám hrozný odrosty a barvu už mám koupenou-jen obarvit
![]()
Tak šla vázat kytky do klidu…:-D
mě moje kadeřnice taky barvila i s panděrem a myslím,že dělala do poslední chvíle..ta byla podle mě schopná někoho obarvit i ostříhat ještě na hekárně ![]()
Já pořád stříhání oddaluju-jsem si naivně naplánovala, že mi konečně v těhu vlasy narostou a nic..skoro nerostou..ale pořád váhám, jestli zase ostříhat, i když konečky už by si to zasloužily!! ![]()
když na to tak koukám,tak mě to teď drží už měsíc a půl,takže déle,než v normál stavu..já se divočiny nevzdám..už 8let mám super kadeřnici,co mi právě přivedla na takový divoký barvy a účesy..jednou jsem chtěla změnu a dát to nějak do normálu..což mi prý podle okolí slušelo,ale já si přišla jak kretén a za 3neděle „trpění“ se vrátila do růžovky..a obě s kadeřnicí jsme si oddechly a řekly si,že to už jsem konečně zas já ![]()
duckina píše:
když na to tak koukám,tak mě to teď drží už měsíc a půl,takže déle,než v normál stavu..já se divočiny nevzdám..už 8let mám super kadeřnici,co mi právě přivedla na takový divoký barvy a účesy..jednou jsem chtěla změnu a dát to nějak do normálu..což mi prý podle okolí slušelo,ale já si přišla jak kretén a za 3neděle „trpění“ se vrátila do růžovky..a obě s kadeřnicí jsme si oddechly a řekly si,že to už jsem konečně zas já
To já taky měla na hlavě různý střihy a barvy-rozhodně jsem nadobro zavrhla blond, ta mi nesluší
Spíš se přikláním k tmavším barvám..ale od té doby, co se léčím se šž, tak mám velké problémy z vlasy.Takže už zbytečně neexperimentuju.Bohužel je musím pořád stříhat na kratší,abych je vůbec mohla rozčesat..Kadeřnice je vždycky vyděšená, že tak hrozný vlasy ještě neviděla
..
duckina píše:
když na to tak koukám,tak mě to teď drží už měsíc a půl,takže déle,než v normál stavu..já se divočiny nevzdám..už 8let mám super kadeřnici,co mi právě přivedla na takový divoký barvy a účesy..jednou jsem chtěla změnu a dát to nějak do normálu..což mi prý podle okolí slušelo,ale já si přišla jak kretén a za 3neděle „trpění“ se vrátila do růžovky..a obě s kadeřnicí jsme si oddechly a řekly si,že to už jsem konečně zas já
Já se divočině nebráním,ale teď si dám asi oddech a uvidím co vymyslím do příště ![]()
já nic nevymýšlím,za mě myslí Míša (kadeřnice)
já jí řeknu,ať si dělá co chce..ona ví,co by mi slušelo a tak má volnou ruku..bezpodmínečně jí věřim ![]()
duckina píše:
já nic nevymýšlím,za mě myslí Míša (kadeřnice)já jí řeknu,ať si dělá co chce..ona ví,co by mi slušelo a tak má volnou ruku..bezpodmínečně jí věřim
Dělej si co chceš jen ať je to růžový? ![]()
Aniska888 píše:duckina píše:Dělej si co chceš jen ať je to růžový?
já nic nevymýšlím,za mě myslí Míša (kadeřnice)já jí řeknu,ať si dělá co chce..ona ví,co by mi slušelo a tak má volnou ruku..bezpodmínečně jí věřim
asi tak ![]()
jediný,co jí řeknu je,ať mi oškudlá hodně ofču (mám tu šikmou),protože mě rychle dorůstá a už když od Míši přijedu domů,tak mi přijde,že „nevidim“
a tim,že je křivá,tak si netroufnu ji sesekat sama.. ![]()