Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
werunqa píše:lísteček píše:Já myslela Anisku888
Ester Pechová
Anna Slámová
Aniska888 píše:werunqa píše:Anna Slámoválísteček píše:Já myslela Anisku888
Ester Pechová
Našlo mi to X žen s takovým jménem.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Našlo mi to X žen s takovým jménem..werunqa píše:Anna Slámoválísteček píše:Já myslela Anisku888
Ester Pechová
Dám si sem stejnou profilovku jako tam,ať mě líp najdete
Aniska888 píše:werunqa píše:Dám si sem stejnou profilovku jako tam,ať mě líp najdeteAniska888 píše:Našlo mi to X žen s takovým jménem..werunqa píše:Anna Slámoválísteček píše:Já myslela Anisku888
Ester Pechová
Mě ten odkaz stejně nefungoval.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Mě ten odkaz stejně nefungoval..werunqa píše:Dám si sem stejnou profilovku jako tam,ať mě líp najdeteAniska888 píše:Našlo mi to X žen s takovým jménem..werunqa píše:Anna Slámoválísteček píše:Já myslela Anisku888
Ester Pechová
Dala sem si tady stejnou profilovou fotku jako mám tam,tak snad to pomůže…
Aniska888 píše:werunqa píše:Dala sem si tady stejnou profilovou fotku jako mám tam,tak snad to pomůže…Aniska888 píše:Mě ten odkaz stejně nefungoval..werunqa píše:Dám si sem stejnou profilovku jako tam,ať mě líp najdeteAniska888 píše:Našlo mi to X žen s takovým jménem..werunqa píše:Anna Slámoválísteček píše:Já myslela Anisku888
Ester Pechová
To se budeš muset odhlásit a pak přihlásit, aby se to tu změnilo nebo zkus zmáčknout f5.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:To se budeš muset odhlásit a pak přihlásit, aby se to tu změnilo nebo zkus zmáčknout f5..werunqa píše:Dala sem si tady stejnou profilovou fotku jako mám tam,tak snad to pomůže…Aniska888 píše:Mě ten odkaz stejně nefungoval..werunqa píše:Dám si sem stejnou profilovku jako tam,ať mě líp najdeteAniska888 píše:Našlo mi to X žen s takovým jménem..werunqa píše:Anna Slámoválísteček píše:Já myslela Anisku888
Ester Pechová
Už? mě se to tu normálně ukazuje…
Aniska888 píše:werunqa píše:Už? mě se to tu normálně ukazuje…Aniska888 píše:To se budeš muset odhlásit a pak přihlásit, aby se to tu změnilo nebo zkus zmáčknout f5..werunqa píše:Dala sem si tady stejnou profilovou fotku jako mám tam,tak snad to pomůže…Aniska888 píše:Mě ten odkaz stejně nefungoval..werunqa píše:Dám si sem stejnou profilovku jako tam,ať mě líp najdeteAniska888 píše:Našlo mi to X žen s takovým jménem..werunqa píše:Anna Slámoválísteček píše:Já myslela Anisku888
Ester Pechová
mě nee ![]()
tak jsem si konečně vytvořila taky metřík
a jdu chrupkat..tak dobrou noc,děvčátka
![]()
jinak je fajn,že postupně měníte profilovky na „realitu“..ráda vás poznávám ![]()
Duckina: Ty věcičky jsou boží.. Já osobně ještě nemám nic, ale nedávno jsme byli u kamarády, která je s těhotenstvím asi o tři měsíce přede mnou, měla už doma pěknou zásobu:) Taky jsem se musela rozplývat, jak jsou všechny ty trčíčka maličký a tak.. ždycky mě podobný věci dojmou. ![]()
Jinak děkuji za nápad s vanou, dřív jsem to zbožňovala a poslendí doobu si na to nějak neumím najít čas.. Ale co se neodměnit. PŮjdu se projít trošku do té zimy a pak se zahřát do plné vany s voňavou pěnou, k tomu něco dobrého na zub, mm… Dnešní plán je jasný
Máme doma vanu i sprcháč, v každé koupelně jedno, a musím říct, že od té doby, co tu s přítelem bydlím, jsem byla ve vaně snad čtyřikrát, jinak rychlá sprcha a pokračovat v zajetém programu, nebo už jsem se těšila, jak bude rychle v pelíšku..
Werunqa: Je to úplně normální, nejdřív jsem z toho taky měla obavy, ale vážně roste každému pupík jinak.. Já jsem na jednu stranu ráda, že mám jen úplně „vyrašený“ začátek, sice je bško hezké na pohled, le z praktického hlediska.. Špatně se s tím pohybuje, neumím is představit, jak budu někde v osmém či devátém měsíci uklízet, mít nádobí u dřezu, ksládat dětský nábytek, sedět za volantem
POřád si říkám, že za pár měsíců budu s láskou vzpomínat, jak jsem byla hubeńour, i když zase ještě nemáme takový kontakt s mimčem.. Až to bude mít přijít, tak to přijde, určitě
Kamarádka, o kter jsem psala výše, má pupek od třetího měsíce, na začátku čtvrtého ji vyrostl snad do kompletní podoby, čeká tedy třetího potomka, ale od té doby už jí snad nevyrostl, protože už víc nemá kam
Taky se pořád diví, že já žádný nemám, ale u prvního jí prý taky začal růst víc ža někde v šestém měsíci.. Mimčosi to zařídí tak, jak samo potřebuje, uvidíš ![]()
A fotku jsem na fb dávala, nějak se rozneslo, že jsem těhotná, každý den mi psali aspoň dva lidi, nenápadně jak se mám a co je nového.. Že se něco doslechli. UŽ mě to vážně nebavilo ,dkyž většina byla stejně jen drbátoři ze střední, co už neměli co probíat v hospodě, než že jejich devatenáctiletá spolužačka čerstvě po matuře čeká mimčo. Tak jsem je tam dala, ať mám klid, nemám se za co stydět
A reakce některých lidí mě hodně moc potěšila ![]()
Alliana: Přidávám se ke gratulacím ![]()
Jo, a abych ze sebe vypsala ten vztek po včerejším screeningu.. A že byl a ještě je obrovskej ![]()
Na začátku listopadu jsem si byla u dr. pro žádanku, sestřička mi brala krev, za což jsme zaplatila 850 Kč a dostala potvrzení a onu žádanku. Krev měli autoaticky dopavit do Hradecké FN, kam jsem měla jet na UTZ, protože můjdoktor tak kvalitní přístroj nemá.
Už když jsem tam volala na objednání, tak se mi něco nezdálo, sestřička tam volala na doktora, jak je všechno na prd, že už nemají pacienty kam dávat, na mě že neví, jestli mě můžou vzít (krev už byla zaplacená), no a po asi desetiminutovém hovoru at přijedu patnáctého v jednu. Byla jsem z toho trochu v šoku, že před pacienty takhle nadávali a podobně, ale co..
Včera jsme tam dorazili, na jednu hodinu měli objednané tři nebo čtyři pacientky, čekárna plná těhotných, do toho pár chrchlajících pacientek.. Přítel, co mi dělal doprovod lehce trpěl u pořadu sama doma, kde se zrovna řešila samá menstruace, od kolika let můžou holky nosit tampony a tal, byl z toho chudák nesvůj ![]()
Když jsem se po dvou hodinch odstala na řadu, šli jsme na UTZ, tak jem byla jen pár minut, doktorka nám pořádně nic neřekla, jen že to podle UTZ vypadá vše v pořádku, nevím ani velikost, ani stáří podle UTZ, měla mi upravovat termín porodu, taky nic.. Ale že se to musí vyhodnotit ještě s krví. Už předtím při dlouhém čekání jsem si s přítele dělala srandu, že mojí krev určiě někde ztratili a nic mi dnes neřeknou…
![]()
A samozřejmě moje krev nikde není, kdybych neměla doklad o zapalcení, tak snad voadám, jako že si vymýšlím a nažádné jsem nebla, volali k mému dr.,tam krev taky ne, v labortoři taky není, nikde. Takže zase do čekárny, po dalším čkeání zase dovnitř, že mi vezmou krev novou pošlou ji do laborky, a že teda za ní nebudu muset opět platit skoro devět stovek.. Jako kdybych měla, když se ztratila bez mého přičinění
Pak as do čekárny, pak znova na UTZ, zas do čekárny čekat, zas do ordinace pro průkazku a poslendí info..
Takže nevím ani, jestli je mimčo v pořádku, což byla pro mě jediná útěcha, že to budu vědět hend po UTZ, pro výsledky musím příští středu (až), opět těch x kilometrů do nemocnice.. Nehápu, jak se mohla ztratit krev.
Nejvíc mi vadí, že jeto nadstandartní služba, za kterou si člověk platí, a ne zrovna málo, já 1200, tak bych očekávala, že to vše proběhně jak má..
Jediné plus je, že máme prcka na fotce a přítelovi se UTZ líbil a byl rád, že prďouse viděl „na živo“..
Omlouvám se, že je to tak dlouhé, ale potřebovala jsem si postěžovat
Mám teď po těch doktorech vážně děsnou smůlu..
Píšu to tedy do obou skupin, kde se vyskytuju pravidelně, tak snad to nevadí těm, kdo taky chodí do obou, např. werunqa a podobně..