Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
juchůůůůůůů,dorazil mi balíček z bazárku..
ty věcičky jsou tak prťavoučký,že jsem z toho uplně vyšinutá ![]()
duckina píše:
juchůůůůůůů,dorazil mi balíček z bazárku..ty věcičky jsou tak prťavoučký,že jsem z toho uplně vyšinutá
tyynka píše:
Děkuji za podporu, napíšu jak to šlo a co tam se mnou všechno prováděli, ať ostatní ví, do čeho jdou
Už ať mám v ruce ty výsledky. Jdu se najíst a frčíme, tak ještě jednou děkuji.
Držíme pěsti!!!
![]()
duckina píše:
juchůůůůůůů,dorazil mi balíček z bazárku..ty věcičky jsou tak prťavoučký,že jsem z toho uplně vyšinutá
Já dostala zase růžový bodíčko od ségry jako dárek-už se mi to pomalu shromažďuje
.Jen, doufám, že to bude holka ![]()
duckina píše:
chlubim seee…tohle je 1.várka,co mi dorazila dnes
Holky já už si fakt připadám divná..ve čtvrtek budu v 15tt a nemám vůbec těhu bříško.Manželka mojeho spolužáka je ve 12tt a má neskutečný buben.Ještě větší, než tu měla na fotce třeba duckina…je to normální?? ![]()
werunqa píše:
Holky já už si fakt připadám divná..ve čtvrtek budu v 15tt a nemám vůbec těhu bříško.Manželka mojeho spolužáka je ve 12tt a má neskutečný buben.Ještě větší, než tu měla na fotce třeba duckina…je to normální??
já ve 12tt sice o těhu neměla ponětí,ale neměla jsem teda bříško žádný..jak jsi psala o té Activii a 5cm,tak asi spráskala celý plato ![]()
Zrovna jsem nechtěně rozbila skleněnnou zapékací mísu
..rozletěla se na tisíc kousků..tak doufám, že to budou aspoň střepy štěstí
![]()
werunqa píše:
Zrovna jsem nechtěně rozbila skleněnnou zapékací mísu..rozletěla se na tisíc kousků..tak doufám, že to budou aspoň střepy štěstí
![]()
hlavně se nepořezej..
kdybys bydlela za rohem,tak já mám zapejkačky asi 4 ![]()
duckina píše:werunqa píše:hlavně se nepořezej..
Zrovna jsem nechtěně rozbila skleněnnou zapékací mísu..rozletěla se na tisíc kousků..tak doufám, že to budou aspoň střepy štěstí
![]()
kdybys bydlela za rohem,tak já mám zapejkačky asi 4
Raději jsem i ty velký kusy zametla smetáčkem…já ji moc nepoužívala..ještě mám jednu menší keramickou..jen můj bude asi hledět, jak se mi to povedlo..
![]()
tak dobře,že byla prázdná a ne s večeří..to by asi hleděl jinak ![]()
duckina píše:
tak dobře,že byla prázdná a ne s večeří..to by asi hleděl jinak
No to jo ![]()
Holky, kdyby jste měly dlouhou chvíli, tak dejte prosím hlásek mojí neteřince:
http://www.hvezdyeuronics.cz/user/320
díky ![]()
werunqa píše:duckina píše:
tak dobře,že byla prázdná a ne s večeří..to by asi hleděl jinakNo to jo
Holky, kdyby jste měly dlouhou chvíli, tak dejte prosím hlásek mojí neteřince:
http://www.hvezdyeuronics.cz/user/320
díky
vykulená Vaneska právě od duckiny obdržela 19.hlas ![]()