Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
14.11.11 09:08

Ahojky děvčátka :mavam: tak mě pálí žáha až teď poslední dobou,mou nej kámoškou je teď velká krabička Rennie :-) jinak co se týče dýchání,to já mám „zástavy“,když mám za sebou výšlap kopečku nebo více schodů..A bude hůř :think:

Příspěvek upraven 14.11.11 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ihegaz
14.11.11 10:18

:pocitac: Ahoj holky, já objevila dvě čárky nedávno, bylo to cca 2,5 měsíce po prvním zamlklém těhu - ukončení v 7 týdnu. Teď jsem také v sedmém týdnu, byla jsem už na ultrazvuku, srdíčko bylo vidět. Oproti minule je mi dost zle od žaludku, jsem šíleně unavená, minule jsem neměla žádné příznaky. Jenže, co mně fakt trápí a chci se zeptat, jestli s tím taky nemáte někdo zkušenost - mám doslova odpor k sexu a celkově k manželovi, vadí mi doteky nebo když mi chce dát i jen pusu, je to fakt šílené, jako by byl pro mně úplně cizí člověk. Jsou to hormony nebo co? A co s tím, přejde to?

• Citovat
  • Upravit
854
14.11.11 10:43
ihegaz píše: :pocitac: Ahoj holky, já objevila dvě čárky nedávno, bylo to cca 2,5 měsíce po prvním zamlklém těhu - ukončení v 7 týdnu. Teď jsem také v sedmém týdnu, byla jsem už na ultrazvuku, srdíčko bylo vidět. Oproti minule je mi dost zle od žaludku, jsem šíleně unavená, minule jsem neměla žádné příznaky. Jenže, co mně fakt trápí a chci se zeptat, jestli s tím taky nemáte někdo zkušenost - mám doslova odpor k sexu a celkově k manželovi, vadí mi doteky nebo když mi chce dát i jen pusu, je to fakt šílené, jako by byl pro mně úplně cizí člověk. Jsou to hormony nebo co? A co s tím, přejde to?

ahojky :mavam: gratulace k těhu :kytka: když se budeš nudit,tak mrkni na celou diskuzi..s tím sexem je nás tu totiž víc ;) já jsem už 23tt a zatim mě to teda nepřešlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 10:56
duckina píše:
Ahojky děvčátka :mavam: tak mě pálí žáha až teď poslední dobou,mou nej kámoškou je teď velká krabička Renee :-) jinak co se týče dýchání,to já mám „zástavy“,když mám za sebou výšlap kopečku nebo více schodů..A bude hůř :think:

Taky o tom Rennie už začínám uvažovat-viděla jsem,že jsou nějaké cucací bonbony pro těhotné.. :palec: .Jinak o těch schodech ani nemluvím, než dojdu do bytu tak jsem na infarkt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 11:01
ihegaz píše: :pocitac: Ahoj holky, já objevila dvě čárky nedávno, bylo to cca 2,5 měsíce po prvním zamlklém těhu - ukončení v 7 týdnu. Teď jsem také v sedmém týdnu, byla jsem už na ultrazvuku, srdíčko bylo vidět. Oproti minule je mi dost zle od žaludku, jsem šíleně unavená, minule jsem neměla žádné příznaky. Jenže, co mně fakt trápí a chci se zeptat, jestli s tím taky nemáte někdo zkušenost - mám doslova odpor k sexu a celkově k manželovi, vadí mi doteky nebo když mi chce dát i jen pusu, je to fakt šílené, jako by byl pro mně úplně cizí člověk. Jsou to hormony nebo co? A co s tím, přejde to?

Ahojky, já četla na netu v jednom článku, že správně těhotenství probíhá za nevolnosti a zvracení.I když moje ségra tyto příznaky neměla a donosila krásné zdravé dítě :-) .Jinak jak psal duckina o tom sexu-chce to projít stránky zpětně a přečíst si to tady :palec: .Já přímo odpor nemám, ale chuť na sex teda vůbec.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 11:04

ty Renniesky je dobrá věc,můžeš toho zcucat hafec..já kolikrát musim i 2 po sobě..jenže blbý je,že nemůžu určit,z čeho mě žáha pálí,páč je to individuální..někdy po pití,jindy zas třeba po jablku,ale další den zas na to jablko reaguju dobře :nevim:
to já to mám domů bez schodů,ale stačí mi to u Apolináře..ještě že jsou tam delší čekačky,páč stačim nabrat síly a než jsem na řadě,tak mi z pod těch schodů dorazej i plíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 11:07
duckina píše:
ty Renniesky je dobrá věc,můžeš toho zcucat hafec..já kolikrát musim i 2 po sobě..jenže blbý je,že nemůžu určit,z čeho mě žáha pálí,páč je to individuální..někdy po pití,jindy zas třeba po jablku,ale další den zas na to jablko reaguju dobře :nevim:
to já to mám domů bez schodů,ale stačí mi to u Apolináře..ještě že jsou tam delší čekačky,páč stačim nabrat síly a než jsem na řadě,tak mi z pod těch schodů dorazej i plíce :D

U mě je to taky jak kdy..někdy mě pálí i když nesním nic kyselýho… :cert: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
14.11.11 14:00

Děvčátka někde jsem četla,že když v těhotenství pálí žáha tak budete mít vlasaté miminko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 14:03
Aniska888 píše:
Děvčátka někde jsem četla,že když v těhotenství pálí žáha tak budete mít vlasaté miminko ;-)

paráda..manžel holohlavej a děcko po mě růžový vlasy :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
14.11.11 14:07
duckina píše:
Aniska888 píše:
Děvčátka někde jsem četla,že když v těhotenství pálí žáha tak budete mít vlasaté miminko ;-)
paráda..manžel holohlavej a děcko po mě růžový vlasy :D :pankac:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 14:34

A jak se cítíš Aničko? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 15:13
Aniska888 píše:

Tak já to musím potvrdit, zrovna jsem přišla z venku, kde jsem potkala jednu kámošku a ta mi říkala to samé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 15:14

Jinak už mám razítko v těhu kartičce od praktickýho-to byla rychlovka, změřil mi tlak, poslechl srdce a plíce, vyplázla jsem 30Kč a šla jsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
14.11.11 15:42
duckina píše:
A jak se cítíš Aničko? :kytka:

No je mi nějak podezřele dobře ,tak si to užívám :palec: A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
14.11.11 15:43
werunqa píše:
Aniska888 píše:
Tak já to musím potvrdit, zrovna jsem přišla z venku, kde jsem potkala jednu kámošku a ta mi říkala to samé :lol:

Tak na tom asi fakt něco bude ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky