Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
14.11.11 18:05
duckina píše:
takže čínská polívka prošla :palec: jen aby se mi pak nenarodila větev :D :pankac:

Nebo malá číňanka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 18:07

naštěstí „vím,s kým spím“ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
14.11.11 18:08
duckina píše:

Víš prd co všechno ovlivňuje strava :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 18:08
duckina píše:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 18:12
Aniska888 píše:
duckina píše:

tak v tom případě se přiklánim k tomu,že porodim kelímek jogurtu :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
14.11.11 18:14
duckina píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
tak v tom případě se přiklánim k tomu,že porodim kelímek jogurtu :pankac: :pankac: :pankac:

Tak teď sem se fakt od srdce zasmála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 18:23

hihi,na to se nijak jinak ani reagovat nedalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
14.11.11 18:28
duckina píše:
hihi,na to se nijak jinak ani reagovat nedalo :D

To jo,hele ale smích je důležitej ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 18:42
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
14.11.11 19:31

Holky, jak vás tak čtu, tak naše miminka budou tak veselý :lol: každej den se tu člověk od :srdce: zasměje.
Jinak já můžu jíst všechno. Teda všechno, co jsem si vzala, tak zatím prošlo. Co fakt nemusím, je banán, k tomu mám odpor. A pak mi občas něco nevoní nebo fakt nemusím (třeba bábovky a takový sladký věci). Ale jinak fakt jím všechno. Maso teda míň než jsem byla zvyklá (docela mě to trápí, jak já ho milovala), ale jinak pohoda. Akorát se nemůžu přinutit každý den vypít aspoň 2 litry tekutin. To mi fakt nejde. Někdy to projde a vypiju i víc a jindy ne a ne. V sobotu jsem zhřešila a dala si skleničku piva toho citronovýho. A to nám s bobišem chutnalo. Tak bude asi pivař po babičce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
14.11.11 19:33
Eteas píše:
Holky, jak vás tak čtu, tak naše miminka budou tak veselý :lol: každej den se tu člověk od :srdce: zasměje.
Jinak já můžu jíst všechno. Teda všechno, co jsem si vzala, tak zatím prošlo. Co fakt nemusím, je banán, k tomu mám odpor. A pak mi občas něco nevoní nebo fakt nemusím (třeba bábovky a takový sladký věci). Ale jinak fakt jím všechno. Maso teda míň než jsem byla zvyklá (docela mě to trápí, jak já ho milovala), ale jinak pohoda. Akorát se nemůžu přinutit každý den vypít aspoň 2 litry tekutin. To mi fakt nejde. Někdy to projde a vypiju i víc a jindy ne a ne. V sobotu jsem zhřešila a dala si skleničku piva toho citronovýho. A to nám s bobišem chutnalo. Tak bude asi pivař po babičce :pankac:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 19:33
Eteas píše:
Jinak já můžu jíst všechno. Teda všechno, co jsem si vzala, tak zatím prošlo. Co fakt nemusím, je banán, k tomu mám odpor. A pak mi občas něco nevoní nebo fakt nemusím (třeba bábovky a takový sladký věci). Ale jinak fakt jím všechno. Maso teda míň než jsem byla zvyklá (docela mě to trápí, jak já ho milovala), ale jinak pohoda. Akorát se nemůžu přinutit každý den vypít aspoň 2 litry tekutin. To mi fakt nejde. Někdy to projde a vypiju i víc a jindy ne a ne. V sobotu jsem zhřešila a dala si skleničku piva toho citronovýho. A to nám s bobišem chutnalo. Tak bude asi pivař po babičce :pankac:

To já jsem zase ráda, že ten banán můžu.Jinak pití taky moc nedám-na to kolik toho vyčůrám.. :cert: .A s masem jsme na tom stejně-já jsem hroznej masař-ale v těhu už ho jím jen vyjímečně :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
14.11.11 21:30

Jsem se fakt pobavila.. polívky a jogurty.. hehe. Já tedy můžu cokoliv.. a v těhu právě hlavně ty polívky. Normálně mám ráda vývar, ale v těhu bych ho mohla pořád. A luštěniny. Ty normálně nejím. Hrachovou kaši jsem si dala poprvé, když jsem byla poprvé těhotná, podruhé jsem jedla pořád čočku a teď mám zase chuť na hrachovku. Mám aspoň instatní polívky do hrnku v práci. Sice je to chemický humáč, ale jako první pomoc to jde.
Jo, a pupek mi taky dost vylezl.. ale je to třetí těhu, takže se není čemu divit. Sice jsem celý minulý rok pilně cvičila, takže povolenými břišními svaly to nebude, ale i tak mě to překvapuje, jak to brzy vykouklo.
Váhový přírůstek jsem měla vždycky 20kg, ale nebylo to stravou ale zadržováním tekutin. Po porodu, když splaskly otoky, bylo najednou 16kg fuč ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 21:33

a holčičky,jinak pro pobavení,přihazuju foto mého panděra 22+3 (už se ke vložení ukecávám od 5.11. :oops: ale co,bude hůř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
14.11.11 21:43

KRÁSNÝ PUPÍČEK :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie