Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
duckina píše:
takže čínská polívka prošlajen aby se mi pak nenarodila větev
![]()
Nebo malá číňanka ![]()
duckina píše:
naštěstí „vím,s kým spím“
Víš prd co všechno ovlivňuje strava ![]()
Aniska888 píše:duckina píše:Víš prd co všechno ovlivňuje strava
naštěstí „vím,s kým spím“
tak v tom případě se přiklánim k tomu,že porodim kelímek jogurtu
![]()
duckina píše:Aniska888 píše:tak v tom případě se přiklánim k tomu,že porodim kelímek jogurtuduckina píše:Víš prd co všechno ovlivňuje strava
naštěstí „vím,s kým spím“![]()
![]()
Tak teď sem se fakt od srdce zasmála ![]()
duckina píše:
hihi,na to se nijak jinak ani reagovat nedalo
To jo,hele ale smích je důležitej ![]()
Holky, jak vás tak čtu, tak naše miminka budou tak veselý
každej den se tu člověk od
zasměje.
Jinak já můžu jíst všechno. Teda všechno, co jsem si vzala, tak zatím prošlo. Co fakt nemusím, je banán, k tomu mám odpor. A pak mi občas něco nevoní nebo fakt nemusím (třeba bábovky a takový sladký věci). Ale jinak fakt jím všechno. Maso teda míň než jsem byla zvyklá (docela mě to trápí, jak já ho milovala), ale jinak pohoda. Akorát se nemůžu přinutit každý den vypít aspoň 2 litry tekutin. To mi fakt nejde. Někdy to projde a vypiju i víc a jindy ne a ne. V sobotu jsem zhřešila a dala si skleničku piva toho citronovýho. A to nám s bobišem chutnalo. Tak bude asi pivař po babičce ![]()
Eteas píše:
Holky, jak vás tak čtu, tak naše miminka budou tak veselýkaždej den se tu člověk od
zasměje.
Jinak já můžu jíst všechno. Teda všechno, co jsem si vzala, tak zatím prošlo. Co fakt nemusím, je banán, k tomu mám odpor. A pak mi občas něco nevoní nebo fakt nemusím (třeba bábovky a takový sladký věci). Ale jinak fakt jím všechno. Maso teda míň než jsem byla zvyklá (docela mě to trápí, jak já ho milovala), ale jinak pohoda. Akorát se nemůžu přinutit každý den vypít aspoň 2 litry tekutin. To mi fakt nejde. Někdy to projde a vypiju i víc a jindy ne a ne. V sobotu jsem zhřešila a dala si skleničku piva toho citronovýho. A to nám s bobišem chutnalo. Tak bude asi pivař po babičce
Eteas píše:
Holky, jak vás tak čtu, tak naše miminka budou tak veselýkaždej den se tu člověk od
zasměje.
Jinak já můžu jíst všechno. Teda všechno, co jsem si vzala, tak zatím prošlo. Co fakt nemusím, je banán, k tomu mám odpor. A pak mi občas něco nevoní nebo fakt nemusím (třeba bábovky a takový sladký věci). Ale jinak fakt jím všechno. Maso teda míň než jsem byla zvyklá (docela mě to trápí, jak já ho milovala), ale jinak pohoda. Akorát se nemůžu přinutit každý den vypít aspoň 2 litry tekutin. To mi fakt nejde. Někdy to projde a vypiju i víc a jindy ne a ne. V sobotu jsem zhřešila a dala si skleničku piva toho citronovýho. A to nám s bobišem chutnalo. Tak bude asi pivař po babičce
To já jsem zase ráda, že ten banán můžu.Jinak pití taky moc nedám-na to kolik toho vyčůrám..
.A s masem jsme na tom stejně-já jsem hroznej masař-ale v těhu už ho jím jen vyjímečně ![]()
Jsem se fakt pobavila.. polívky a jogurty.. hehe. Já tedy můžu cokoliv.. a v těhu právě hlavně ty polívky. Normálně mám ráda vývar, ale v těhu bych ho mohla pořád. A luštěniny. Ty normálně nejím. Hrachovou kaši jsem si dala poprvé, když jsem byla poprvé těhotná, podruhé jsem jedla pořád čočku a teď mám zase chuť na hrachovku. Mám aspoň instatní polívky do hrnku v práci. Sice je to chemický humáč, ale jako první pomoc to jde.
Jo, a pupek mi taky dost vylezl.. ale je to třetí těhu, takže se není čemu divit. Sice jsem celý minulý rok pilně cvičila, takže povolenými břišními svaly to nebude, ale i tak mě to překvapuje, jak to brzy vykouklo.
Váhový přírůstek jsem měla vždycky 20kg, ale nebylo to stravou ale zadržováním tekutin. Po porodu, když splaskly otoky, bylo najednou 16kg fuč ![]()
a holčičky,jinak pro pobavení,přihazuju foto mého panděra 22+3 (už se ke vložení ukecávám od 5.11.
ale co,bude hůř ![]()