Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
13.11.11 17:53
tyynka píše:
Aniska888 píše:
Začínám depkařit,vy už tu skoro všechny máte takový krásný fotečky z ultrazvuku a já jdu až 28,to už budu skoro 14tt :-(

Tak to budeš mít tak krásnou fotečkou, ve 14 týdnu už bude krásně vidět miminko a i se vším, co k tomu patří, vůbec se nestresuj :wink: Do 28. už to nějak uteče a pak budeš koukat, jak je mimčo živé, jak se hýbe atd. :lol:

Já jdu v úterý na screening a nemůžu se dočkat, konečně pořádný ultrazvuk, doma mám jen ze šestého týdne a tam není vidět nic, i když už byla srdeční akce, ale musela jsem ho mít.

Já byla v 7tt a nebylo tam skoro nic vidět,tak sem ho ani nechtěla…Proto se teď nemůžu dočkat až toho svého miláčka uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.11.11 19:18
Aniska888 píše:
Začínám depkařit,vy už tu skoro všechny máte takový krásný fotečky z ultrazvuku a já jdu až 28,to už budu skoro 14tt :-(

Já mám fotku z každého ultrazvuku…poslední ultrazvuk mám z 13+ něco a mimi už bylo krásně vidět..pomalu bych i prstečky na ruce spočítala.. :palec: :srdce:

Příspěvek upraven 13.11.11 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
13.11.11 19:19
werunqa píše:
evjaja píše:
Ahojky holky. :kytka:
Tak s tim oblečenim se tak trošku obávam…mam zatim 2knahoře,ale pupek jako hrom…teda alespoň na 13tt mi přijde velkej :-D
A o podprdě nemluvě…z mých B po malym zůstaly
C a teď mi to leze i z nich… :-?
s Jarouškem jsem byla taky takhle na zimu,ale už si to moc nepamatuju. Jen vím, že poslední 2 měsíce jsem přibrala nejvíc a konečná váha před porodem byla +20kg :zed:
Jinak jdu s přítelem ve středu na screen. UZ tak se moc těšim :wink:
Koukala jsem na tvý fotky-a moje bříško odpovídá asi tak tvému 7+tt.. :nevim:

:wink: Musim teda říct, že jsem měla vždycky takovou tu pneu :-D a ted se mi „rozlila“.
S malym jsem měla obr břicho,ale začalo růst až tak 4-5 měs. ležel mi vepředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.11.11 19:20
evjaja píše:
werunqa píše:
evjaja píše:
Ahojky holky. :kytka:
Tak s tim oblečenim se tak trošku obávam…mam zatim 2knahoře,ale pupek jako hrom…teda alespoň na 13tt mi přijde velkej :-D
A o podprdě nemluvě…z mých B po malym zůstaly
C a teď mi to leze i z nich… :-?
s Jarouškem jsem byla taky takhle na zimu,ale už si to moc nepamatuju. Jen vím, že poslední 2 měsíce jsem přibrala nejvíc a konečná váha před porodem byla +20kg :zed:
Jinak jdu s přítelem ve středu na screen. UZ tak se moc těšim :wink:
Koukala jsem na tvý fotky-a moje bříško odpovídá asi tak tvému 7+tt.. :nevim:
:wink: Musim teda říct, že jsem měla vždycky takovou tu pneu :-D a ted se mi „rozlila“.
S malym jsem měla obr břicho,ale začalo růst až tak 4-5 měs. ležel mi vepředu.

Já jestli budu jako moje ségra, tak dřív jak v 7 to asi moc nebude vidět.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
13.11.11 20:01

Ahoj holky,
měla bych otázku. Blbě se to popisuje, ale zkusím to.
Od určité doby, cca tak den, dva po čekání na ms mě začala hrozně pálit žáha. Občas to přestane a místo toho nastoupí tzn. vracení se jídla do krku a časté říhání si. Máte to také tak?

A druhá věc. Poslední dobou, cca tak dva týdny mi dělá problémy dýchání. Je to zvláštní na popis, ale… : jakoby se mi kolem hrtanu vevnitř obmotal had a občas stiskl, jakobych měla někde v krku (šáhněte si na krk a ucítí takovou prohlubeň a hned hrudní kost) knedlík. Při nádechu se to sevře, při výdechu taky. Je to otravné, trošku mě to stresuje a občas je opravdu problém se nadechnout. Jde to, ale ten pocit… .

Máte to některá taky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.11.11 21:05
Aniralk píše:
Ahoj holky,
Od určité doby, cca tak den, dva po čekání na ms mě začala hrozně pálit žáha. Občas to přestane a místo toho nastoupí tzn. vracení se jídla do krku a časté říhání si. Máte to také tak?

A druhá věc. Poslední dobou, cca tak dva týdny mi dělá problémy dýchání. Je to zvláštní na popis, ale… : jakoby se mi kolem hrtanu vevnitř obmotal had a občas stiskl, jakobych měla někde v krku (šáhněte si na krk a ucítí takovou prohlubeň a hned hrudní kost) knedlík. Při nádechu se to sevře, při výdechu taky. Je to otravné, trošku mě to stresuje a občas je opravdu problém se nadechnout. Jde to, ale ten pocit… .

Máte to některá taky???

Mě pálí žáha až teď v těhotenství-to je hrůza.. :cert: :cert: .Jinak s ostatním nemám zkušenost.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
13.11.11 21:14
Mě pálí žáha až teď v těhotenství-to je hrůza.. :cert: :cert: .Jinak s ostatním nemám zkušenost.. :nevim:

Začínám si myslet, že to je ze stresu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.11.11 21:23
Aniralk píše:
Mě pálí žáha až teď v těhotenství-to je hrůza.. :cert: :cert: .Jinak s ostatním nemám zkušenost.. :nevim: Začínám si myslet, že to je ze stresu. :(

A z čeho máš stres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
13.11.11 21:29

Bojím se, že z toho, ve kterém prostředí žiju. Ale to je na dlouho a nebudu tím otravovat druhé. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.11.11 21:31
Aniralk píše:
Bojím se, že z toho, ve kterém prostředí žiju. Ale to je na dlouho a nebudu tím otravovat druhé. :palec:
:cry: tak to znám..ale z doby mých dětských let-to byla hrůza :cry: .Naštěstí co už nebydlím doma a jsme s mojim, tak jsem konečně šťastná a bez stresu :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
13.11.11 21:32

Kéž by to šlo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.11.11 21:34
Aniralk píše:
Kéž by to šlo. :(

Tebe snad trápí tvůj?když čekáte miminko?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
13.11.11 21:38
Aniralk píše:
Ahoj holky,

Máte to některá taky???

První část s těhotenstvím souviset může, druhá bych řekla že určitě ne, takže bych si s tím klidně někam skočila.. V těhotenství by se žádná nemoc neměla podceňovat.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
14.11.11 08:28

werunqa: Nene, můj ne. Sice mě teď poslední dobou štve, ale to je takové to normální naštvání. Zapomíná a podobně. Prostě chlap.

tyynka: S tímhle maximálně na psychiatrii. :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
14.11.11 09:03
Aniralk píše:
Ahoj holky,

Máte to některá taky???

Pálení žáhy, vracení jídla, a „brkání“ mám teda taky, ale přišlo to trošku později, no u každého to může být jinak :)
Ale jak už psali ostatní, s tím dýcháním bych si určitě někam zašla. Nebo zkus aspoň vysledovat, v jakých situacích se ti to stává, jeslti náhodně, nebo při něčem a pak to zkus podle toho nějak řešit. Ale určitě to není sranda, jakékoli tvoje stresování stresuje určitě i mimčo a konkrétně dýchání je pro prcka důležitá věc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí