Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
10.11.11 10:54
pajaja20 píše:
BaWi píše:
Zdravím všechny… nestíhám Vás dočítat. V pondělí jsem byla na kontrole, vyfasovala jsem těhu průkazku, fotečku a krásný zážitek z 3D ultrazvuku.
Do průkazky potřebuji razítka od lékařů, ale nechápu proč je tam plicní? U prvního si nějak nevybavuju, že bych šla na plicní. Už jste některá byla?
Jak píšete, že je Vám špatně tak mě to už přešlo. Místo toho nejím, ale žeru je to strašnééé mám pořád hlad.
Hezká fotečka gratuluji :kytka: Já mám jít taky na plicní. Ale tam nic nedělají jen dají razítko. Teda alespoň u nás to tak je

Mě doktor o plicním nic neříkal,co je tam ještě za povinné prohlídky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
10.11.11 11:13
Aniska888 píše:
pajaja20 píše:
BaWi píše:
Zdravím všechny… nestíhám Vás dočítat. V pondělí jsem byla na kontrole, vyfasovala jsem těhu průkazku, fotečku a krásný zážitek z 3D ultrazvuku.
Do průkazky potřebuji razítka od lékařů, ale nechápu proč je tam plicní? U prvního si nějak nevybavuju, že bych šla na plicní. Už jste některá byla?
Jak píšete, že je Vám špatně tak mě to už přešlo. Místo toho nejím, ale žeru je to strašnééé mám pořád hlad.
Hezká fotečka gratuluji :kytka: Já mám jít taky na plicní. Ale tam nic nedělají jen dají razítko. Teda alespoň u nás to tak je

Ahojky mě také ne a mě neřekli o žádném povinném lékaři :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.11.11 11:20
lísteček píše:
ahojky, vcera mel manzel nocni, TAK JSEM SE TESILA,ZE TU S VAMI ZTRAVIM CELY VECER!!!!!!!!!!!!! a on mi nesel net, chapete to??? :mrgreen: a ted rano uz jde zase normalne… to me pos..r :-)
Jinak jsem docitala, ze se bavite o mazani briska.. ja taky minule tehu mazala jako blazen, na zacatku :-D pak me to prestalo bavit :-D a zadny strie nikde nic…! Kamoska mazala cely tehu jako blazen a je popraskana uplne vsude! Takze je to asi opravdu dedicne… ale je pravda,ze ja mela pidi brisko :-)

No jestli je to dědičné, tak se mám na co těšit-mažu se poctivě od začátku těhu..Ale moje ségra ke konci těhu tak narostla, že byla hrozně rozpraskaná-měla úplně krvavé strie na bocích a prsou.. :roll:

Příspěvek upraven 10.11.11 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.11.11 11:23
BaWi píše:

Ahojky, já to tu taky nestíhám :-) .Já to plicní nechápu-už jsem to tu několikrát četla-ale já osobně mám jít jen k zubařce a k obvodnímu :nevim: .Jinak mě už špatně taky není(jen vyjímečně), ale za to nejím skoro vůbec..nemám moc na nic chuť.. :nevim:

Příspěvek upraven 10.11.11 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.11.11 11:24
Aniska888 píše:
pajaja20 píše:
BaWi píše:

Mě taky ne-řekl, že mám jít co nejdřív k zubařovy a k obvodnímu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
10.11.11 11:40

Mně doktor ještě nikam neposlal. Koukala jsem do průkazky a je tam tolik kolonek na vyšetření :zed: Do poradny jdu až 12.12., tak se ho na to zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
10.11.11 11:45

Já tam mám teda…plicní, zubní, obvoďák + chce po mně z endokrinologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
10.11.11 11:47
BaWi píše:

Já byla na EKG,plicní se mě týkat asi nebude,mám astma takže mě hlídají na měsícní bázi a k obvodákovi se chystám příští týden…ale sama od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.11.11 12:29
BaWi píše:

No já jsem myslela, že mě pošle i na endokrinologii, když se léčím se šž, ale nic neříkal :nevim:.Mám tu v těhu průkazce kolonky: praktický lékař, stomatologie, jiná odborná vyšetření, registrující praktický lékař pro děti a dorost.
A nechodí na plicní třeba jen kuřačky??mě tak napadlo… :nevim: Já jsem teda zarytý nekuřák..tak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.11.11 16:32

Mě říkla jen stomatolog a obvoďák, zubař mi ještě chybí a musím se přiznat, že se tam tedy vůbec neženu.. Ale budu muset, ať to mám za sebou, ideálně do Vánoc, ať mě nechytnou přes svátky nějaké zubní bolesti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
10.11.11 17:24
werunqa píše:
BaWi píše:
No já jsem myslela, že mě pošle i na endokrinologii, když se léčím se šž, ale nic neříkal :nevim:.Mám tu v těhu průkazce kolonky: praktický lékař, stomatologie, jiná odborná vyšetření, registrující praktický lékař pro děti a dorost.
A nechodí na plicní třeba jen kuřačky??mě tak napadlo… :nevim: Já jsem teda zarytý nekuřák..tak nevím..

Já tam nic takového nemám.....to je víc těhu průkazek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
10.11.11 17:49
Aniralk píše:
Dobré ráno ženy,

tak mě to od včerejška nedalo. Byla jsem nervózní, že se cítím nějak moc dobře, tak jsem si dnes ráno udělala TT. Furt vychází //, tak doufám, že je doopravdy vše ok.

No, budeme se připravovat na svatbu, těšit se na kontrolu a pak třeba vyjde i to bydlení časem… tak snad to uteče a bude vše ok.

Držím pěsti, ale věřím, že pokud už máš víc testů s // tak je vše jak má být :)
Jinak mě napadlo, v souvislosti s tou svatbou, kdybys třeba něco potřebovala nebo sháněla, mám spoustu věcí doma ze svatby a nějak nejsem schopná to vyhodit na net :D tak klidně pisni :) (od svatebních šatů po šatičky pro družičky)

Jinak holky, k tomu zubaři se fakt MUSÍ? Já mám ze zubaře panickou hrůzu a už jsem tam několik let nebyla (stydím se) a je fakt, že mám díru v zubu a jeden zub polorozpadlý, ale už jsem se s tím naučila žít, a představa, že se mi v tom teď štourá, tak už pomalu potrácím :((( Jinak jsem se zrovna dnes koukala do průkazky a taky tam mám plicní..
A strie? Těch mám víc než dost, a nějak mi na to krémy nikdy nezabíraly, takže jsem zvědavá, zatím nemažu, ale asi si po příští návštěvě něco koupím, spolu s nějakýma vitamínama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
10.11.11 19:05

Hovezinka: Já se taky zubaře bojím jako čert kříže. Když šly kolegyně z práce k zubaři, tak jsem jim říkala, že půjde raději desetkrát na gyndu než jednou k zubaři a ony se mi strašně divily…
Strie mám taky, ale to je tím, že mám dost kil navíc, takže s tím v podstatě žiju od puberty a už mi to ani nepřijde.
Aniralk: Taky jsem si dělala více testů. První mi vyšel negativní, ale MS jsem stále nedostávala, tak jsem si udělala test a byl // a mému muži to nedalo a po pár dnech jsem si dělala další a byl //. Ne že by se můj muž na miminko netěšil, ale spíš se chtěl utvrdit, protože k doktorovi jsem byla objednaná až za docela dlouhou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.11.11 19:40
Eteas píše:
Hovezinka: Já se taky zubaře bojím jako čert kříže. Když šly kolegyně z práce k zubaři, tak jsem jim říkala, že půjde raději desetkrát na gyndu než jednou k zubaři a ony se mi strašně divily…
Strie mám taky, ale to je tím, že mám dost kil navíc, takže s tím v podstatě žiju od puberty a už mi to ani nepřijde.
Aniralk: Taky jsem si dělala více testů. První mi vyšel negativní, ale MS jsem stále nedostávala, tak jsem si udělala test a byl // a mému muži to nedalo a po pár dnech jsem si dělala další a byl //. Ne že by se můj muž na miminko netěšil, ale spíš se chtěl utvrdit, protože k doktorovi jsem byla objednaná až za docela dlouhou dobu.

Mě taky vyšel první test negativní a za 3 dny už byl pozitivní.. :palec: .Jinak strie mám jen na vnitřní straně stehen-na každé 2 hodně hluboké-asi jak jsem rychle nabrala nebo co..naštěstí nejdou vidět.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.11.11 19:41
Monrei píše:
werunqa píše:
BaWi píše:
Já tam nic takového nemám.....to je víc těhu průkazek?

Já myslím, že těch průkazek je určitě víc druhů-třeba já mám úplně jinou, než měla loni moje ségra.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí