Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, nic jiného než vydržet do toho 24. mi nezbývá. Úplně první kontrola, tak snad to uteče. ![]()
Katyl píše:
Tak máme 4,7 cm a jsme 11+3tta vše vypadá oká
Je to je krásný!Šikulka ![]()
Aniralk píše:
Hovezinka&werunka: Jsem od Uherského Brodu.Vy?
Loučka, ale asi ti to nic neřekne.. přes kopec od Vizovic, pár km od Luhačovic a trošku víc km do Valašských Klobouk
Taková prdelka světa..
Ale pocházím z Brna ![]()
Hovezinka: A jak ses dostala do takových končin? Vím, kde to je. Cca. ![]()
Aniralk píše:
Hovezinka: A jak ses dostala do takových končin? Vím, kde to je. Cca.
Teď už by se dalo zkráceně říct-provdala jsem se sem. Ale celková historie je trošku delší
paradoxně jsem se sem dostala díky jinému chlapovi (ex) a jak s oblibou říkám-prostě se mi tu zalíbilo…
Děkuji…a jak se tam mrskal,to jsem vůbec netušila že už se takhle hýbe,byla to nádhera ![]()
Katyl píše:
Děkuji…a jak se tam mrskal,to jsem vůbec netušila že už se takhle hýbe,byla to nádhera
u mě sebou mrskala až na UTZ v tom 21tt..byl se mnou totiž i manžel a ona měla asi potřebu se před tátou předvádět..
pak se převalila,zazívala a šla chrnět ![]()
já na tom UTZ vždycky nemůžu věřit tomu,že to škvrně je moje..že se mi mrská v bříšku takovej tvoreček..jsem si na tom 1. myslela,že jezdí po břiše nikomu jinýmu,že to ani nemůže být pravda
![]()
pajaja20 píše:duckina píše:V kolikátém tt ti řekli, že budeš mít holčičku? Mě teď ve 13tt řekla, že tam asi vidí růst camprdlika. Ale já bych radši holčičku, tak pořád doufám, že se spletla
já jdu ve st,ale už chci,aby mě poslali na další UTZ,musim malou už vidět..Ale jdu jen na KO
tak alespoň uslyším zase
Já s ptala včera mojeho gynekologa jestli už něco vidí a říkal,že by raději ještě počkal, že už se párkrát sekl-takže raději počkáme do toho 20tt.. ![]()
Katyl píše:
Jéé, blahopřeji ![]()
Katyl píše:
krásný
![]()
Aniralk píše:
Hovezinka&werunka: Jsem od Uherského Brodu.Vy?
Já jsem z Kroměříže-ale slovácko je moje krev, pochází z tama můj taťka a máme tam velkou rodinu ![]()
duckina píše:Katyl píše:u mě sebou mrskala až na UTZ v tom 21tt..byl se mnou totiž i manžel a ona měla asi potřebu se před tátou předvádět..
Děkuji…a jak se tam mrskal,to jsem vůbec netušila že už se takhle hýbe,byla to nádherapak se převalila,zazívala a šla chrnět
já viděla první pohyby ve 9+4tt, ani jsme nečekala, že něco takového uvidím.. ![]()