Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
11.11.11 09:41

ahojky děvčátka :mavam: jak jsem psala,já mám průkazku Femibion a v ní chlívek na razítko od zubky a pak kolonku na údaje od praktický..jinak nic :nevim: a i když jsem teď měla akutní zánět průdušek,tak mi tam nic nenapsala,ani prý neni třeba mi tam dávat razítko..se musim ve st přeptat na KO u Apolináře..přeju vám krásný den,já mám dnes válecí,páč včera jsem ťapkala od rána po Praze (manžel v práci celý den a já doma ponorka ze čtyř stěn už :-( ),oběhla jsem kamarádky a náramně si to užila,domů jsem se dostala o půlnoci (to jsem v práci ještě nabrala manžela) ,zalehla a do půl minuty vytuhla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
11.11.11 10:31

ahojky, tak jsem konecne tu… normalne, nam nejde od odpoledne net, vubec nevime cim to je.. vzdycky rano jde a pak uz ne… chjo…
jinak vcera kontrola dopadla supeeeeeeeeeeer :-)uz mam i prukazku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
11.11.11 10:38

ahojky lístečku,tak to je skvělý,že jste dobře dopadly.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
11.11.11 11:30

no já jsem taky ráda :-D 28.11. jedene na prvotrimestrialní screening :-) Uz mam trosku nerviky,zda bude vse o.k. ,ale tesim se az uvidim mimise na 3D :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
11.11.11 11:30

no já jsem taky ráda :-D 28.11. jedene na prvotrimestrialní screening :-) Uz mam trosku nerviky,zda bude vse o.k. ,ale tesim se az uvidim mimise na 3D :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
11.11.11 12:40
lísteček píše:
no já jsem taky ráda :-D 28.11. jedene na prvotrimestrialní screening :-) Uz mam trosku nerviky,zda bude vse o.k. ,ale tesim se az uvidim mimise na 3D :-))
lísteček píše:
no já jsem taky ráda :-D 28.11. jedene na prvotrimestrialní screening :-) Uz mam trosku nerviky,zda bude vse o.k. ,ale tesim se az uvidim mimise na 3D :-))

Lístečku já byla na tom screeningu a tam nebylo mimi v 3D, ale na normálním ultrazvuku-Co vím, tak až ve 20tt se dělá velký ultrazvuk…3D..nebo možná je to u vás jinak..nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
11.11.11 12:45
lísteček píše:

Tiše ti závidím, my jdem na kontrolu až ve středu :( a na screening pak hned v pondělí..

Jinak holky, ženy.. Chci se zeptat, cvičíte některá?
Před otěhotněním jsem chodila do posilovny (nic extra, jen tak si udržet fyzičku a shodit nějaké to kilečko) a pak jsem začala chodit na jumping. Je mi jasné, že k jumpingu už se nevrátím :( (což mě pěkně mrzí, pač mě to fakt chytlo) ale k posilovně bych se celkem ráda vrátila, co si o tom myslíte? Samozřejmě půjde hlavně o rotoped, stepper, běžecí pás-na rychlou chůzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
11.11.11 12:46
werunqa píše:
lísteček píše:
lísteček píše:
Lístečku já byla na tom screeningu a tam nebylo mimi v 3D, ale na normálním ultrazvuku-Co vím, tak až ve 20tt se dělá velký ultrazvuk…3D..nebo možná je to u vás jinak..nevím. :nevim:

u nás je 3D na požádání a tušim,že za poplatek…mě dělali i v tom 21tt obyč UTZ..známá byla tak tři roky zpátky na 4D a prý paráda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
11.11.11 12:48
Hovezinka píše:
lísteček píše:

Tiše ti závidím, my jdem na kontrolu až ve středu :( a na screening pak hned v pondělí..

Jinak holky, ženy.. Chci se zeptat, cvičíte některá?
Před otěhotněním jsem chodila do posilovny (nic extra, jen tak si udržet fyzičku a shodit nějaké to kilečko) a pak jsem začala chodit na jumping. Je mi jasné, že k jumpingu už se nevrátím :( (což mě pěkně mrzí, pač mě to fakt chytlo) ale k posilovně bych se celkem ráda vrátila, co si o tom myslíte? Samozřejmě půjde hlavně o rotoped, stepper, běžecí pás-na rychlou chůzi…

já necvičím vůbec-ani dřív jsem necvičila.Jsem hrozně líná-jedinej pohyb, kterej uznávám je tanec-a tomu jsem se věnovala od mala :lol: .Jinak já jedinný cvičení, který podstoupím v těhu bude to těhotenský :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
11.11.11 12:51
duckina píše:
werunqa píše:
lísteček píše:
lísteček píše:
Lístečku já byla na tom screeningu a tam nebylo mimi v 3D, ale na normálním ultrazvuku-Co vím, tak až ve 20tt se dělá velký ultrazvuk…3D..nebo možná je to u vás jinak..nevím. :nevim:
u nás je 3D na požádání a tušim,že za poplatek…mě dělali i v tom 21tt obyč UTZ..známá byla tak tři roky zpátky na 4D a prý paráda..

Já bych měla jet v tom 20 tt zase do Zlína myslím-a tam ten 3D je, ale pokud mě dr pošle jako moji ségru jen k nám do nemocnice, tak tam 3D rozhodně nemají.. :-( .Jinak pokud chce někdo fotky z 3D nebo ze 4D, tak vím že je to v Brně a v Olomouci za 700Kč myslím i z video záznamem-ale to není doporučené vyšetření-to je jen když chceme mít pěkné fotečky.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
11.11.11 12:56

já jsem asi divná,ale mě ten 3D nějak netankuje..já si na vzhled mimíska počkám až do porodnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
11.11.11 12:58

jinak co se týče cvičení..ještě v létě jsme cvičili s manželem (taková menší domácí posilka),jak jsem se ale dozvěděla o těhu,tak jsem se na to samosebou vyflákla..a také jediné cvičení,které bych preferovalo,by bylo to těhu.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
11.11.11 13:16
duckina píše:
já jsem asi divná,ale mě ten 3D nějak netankuje..já si na vzhled mimíska počkám až do porodnice ;)

Tak já budu ráda, když mi ten 3D ve Zlíně udělají, ale pokud ne, tak to přežiju :lol::palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
11.11.11 14:50
werunqa píše:
lísteček píše:
lísteček píše:

Uvidime jaky utz to bude,teda… ale holky co byli takhle brzy, tak to bylo 3D.. My to nemame jen screening,ale vylozene i genetiku… Manzel se narodil s jednou ledvinou, coz je geneticka odchylka,takze nas budou cely zkoumat, jestli tam neco nemuze byt… musime tam jet i oba.. tak jsem zvedava, co z toho nakonec teda vyleze… urcite sem pak dam foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
11.11.11 14:54

Průkazky jsou určitě různé, bývají reklamní od různých firem, např. na vitaminy a podobně, já mám Gravital :) Zjistila jsem, že i kolonku na plicní tam mám, ale nemusím tam :wink:

Já taky nikdy necvičila ,ani mě to nelákalo, jsem antisportovní typ, ale co se poslední dva měsíce válím doma, něco mi hcybí, takže už jsme zjišťovala těhu cvičení a ráda bych chodila, je to u nás jednou týdně za 30 Kč lekce, ale až od prosince:) Jinak mám teď pořád chuť plavat, ale to zase nemám kde.. :nevim:
Už jste někdo byl? Zajímalo by mě, jak to probíhá :oops:

JInak nehezké zprávy, volal mi dnes obvodní, že přišly výsledky z krve, kolísjaí mi nějaké hormony koem štítné žlázy, takže k dalšímu lékaři, kam budu muset teď každý měsíc až do porodu, a to jeden den předem nakrev a druh k léaři, takže další lítání a ježdění do města navíc. Mám s těmi doktor v těhoenství nějakou smůlu, pořád něco.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí