Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky děvčátka
jak jsem psala,já mám průkazku Femibion a v ní chlívek na razítko od zubky a pak kolonku na údaje od praktický..jinak nic
a i když jsem teď měla akutní zánět průdušek,tak mi tam nic nenapsala,ani prý neni třeba mi tam dávat razítko..se musim ve st přeptat na KO u Apolináře..přeju vám krásný den,já mám dnes válecí,páč včera jsem ťapkala od rána po Praze (manžel v práci celý den a já doma ponorka ze čtyř stěn už
),oběhla jsem kamarádky a náramně si to užila,domů jsem se dostala o půlnoci (to jsem v práci ještě nabrala manžela) ,zalehla a do půl minuty vytuhla ![]()
ahojky, tak jsem konecne tu… normalne, nam nejde od odpoledne net, vubec nevime cim to je.. vzdycky rano jde a pak uz ne… chjo…
jinak vcera kontrola dopadla supeeeeeeeeeeer
uz mam i prukazku ![]()
no já jsem taky ráda
28.11. jedene na prvotrimestrialní screening
Uz mam trosku nerviky,zda bude vse o.k. ,ale tesim se az uvidim mimise na 3D ![]()
no já jsem taky ráda
28.11. jedene na prvotrimestrialní screening
Uz mam trosku nerviky,zda bude vse o.k. ,ale tesim se az uvidim mimise na 3D ![]()
lísteček píše:
no já jsem taky ráda28.11. jedene na prvotrimestrialní screening
Uz mam trosku nerviky,zda bude vse o.k. ,ale tesim se az uvidim mimise na 3D
lísteček píše:
Lístečku já byla na tom screeningu a tam nebylo mimi v 3D, ale na normálním ultrazvuku-Co vím, tak až ve 20tt se dělá velký ultrazvuk…3D..nebo možná je to u vás jinak..nevím. ![]()
lísteček píše:
Tiše ti závidím, my jdem na kontrolu až ve středu
a na screening pak hned v pondělí..
Jinak holky, ženy.. Chci se zeptat, cvičíte některá?
Před otěhotněním jsem chodila do posilovny (nic extra, jen tak si udržet fyzičku a shodit nějaké to kilečko) a pak jsem začala chodit na jumping. Je mi jasné, že k jumpingu už se nevrátím
(což mě pěkně mrzí, pač mě to fakt chytlo) ale k posilovně bych se celkem ráda vrátila, co si o tom myslíte? Samozřejmě půjde hlavně o rotoped, stepper, běžecí pás-na rychlou chůzi…
werunqa píše:lísteček píše:
lísteček píše:Lístečku já byla na tom screeningu a tam nebylo mimi v 3D, ale na normálním ultrazvuku-Co vím, tak až ve 20tt se dělá velký ultrazvuk…3D..nebo možná je to u vás jinak..nevím.
u nás je 3D na požádání a tušim,že za poplatek…mě dělali i v tom 21tt obyč UTZ..známá byla tak tři roky zpátky na 4D a prý paráda..
Hovezinka píše:lísteček píše:
Tiše ti závidím, my jdem na kontrolu až ve středu
Jinak holky, ženy.. Chci se zeptat, cvičíte některá?a na screening pak hned v pondělí..
Před otěhotněním jsem chodila do posilovny (nic extra, jen tak si udržet fyzičku a shodit nějaké to kilečko) a pak jsem začala chodit na jumping. Je mi jasné, že k jumpingu už se nevrátím(což mě pěkně mrzí, pač mě to fakt chytlo) ale k posilovně bych se celkem ráda vrátila, co si o tom myslíte? Samozřejmě půjde hlavně o rotoped, stepper, běžecí pás-na rychlou chůzi…
já necvičím vůbec-ani dřív jsem necvičila.Jsem hrozně líná-jedinej pohyb, kterej uznávám je tanec-a tomu jsem se věnovala od mala
.Jinak já jedinný cvičení, který podstoupím v těhu bude to těhotenský
![]()
duckina píše:werunqa píše:u nás je 3D na požádání a tušim,že za poplatek…mě dělali i v tom 21tt obyč UTZ..známá byla tak tři roky zpátky na 4D a prý paráda..lísteček píše:
lísteček píše:Lístečku já byla na tom screeningu a tam nebylo mimi v 3D, ale na normálním ultrazvuku-Co vím, tak až ve 20tt se dělá velký ultrazvuk…3D..nebo možná je to u vás jinak..nevím.
Já bych měla jet v tom 20 tt zase do Zlína myslím-a tam ten 3D je, ale pokud mě dr pošle jako moji ségru jen k nám do nemocnice, tak tam 3D rozhodně nemají..
.Jinak pokud chce někdo fotky z 3D nebo ze 4D, tak vím že je to v Brně a v Olomouci za 700Kč myslím i z video záznamem-ale to není doporučené vyšetření-to je jen když chceme mít pěkné fotečky.. ![]()
já jsem asi divná,ale mě ten 3D nějak netankuje..já si na vzhled mimíska počkám až do porodnice ![]()
jinak co se týče cvičení..ještě v létě jsme cvičili s manželem (taková menší domácí posilka),jak jsem se ale dozvěděla o těhu,tak jsem se na to samosebou vyflákla..a také jediné cvičení,které bych preferovalo,by bylo to těhu.. ![]()
duckina píše:
já jsem asi divná,ale mě ten 3D nějak netankuje..já si na vzhled mimíska počkám až do porodnice
Tak já budu ráda, když mi ten 3D ve Zlíně udělají, ale pokud ne, tak to přežiju
. ![]()
werunqa píše:lísteček píše:
Uvidime jaky utz to bude,teda… ale holky co byli takhle brzy, tak to bylo 3D.. My to nemame jen screening,ale vylozene i genetiku… Manzel se narodil s jednou ledvinou, coz je geneticka odchylka,takze nas budou cely zkoumat, jestli tam neco nemuze byt… musime tam jet i oba.. tak jsem zvedava, co z toho nakonec teda vyleze… urcite sem pak dam foto ![]()
Průkazky jsou určitě různé, bývají reklamní od různých firem, např. na vitaminy a podobně, já mám Gravital
Zjistila jsem, že i kolonku na plicní tam mám, ale nemusím tam ![]()
Já taky nikdy necvičila ,ani mě to nelákalo, jsem antisportovní typ, ale co se poslední dva měsíce válím doma, něco mi hcybí, takže už jsme zjišťovala těhu cvičení a ráda bych chodila, je to u nás jednou týdně za 30 Kč lekce, ale až od prosince:) Jinak mám teď pořád chuť plavat, ale to zase nemám kde.. ![]()
Už jste někdo byl? Zajímalo by mě, jak to probíhá ![]()
JInak nehezké zprávy, volal mi dnes obvodní, že přišly výsledky z krve, kolísjaí mi nějaké hormony koem štítné žlázy, takže k dalšímu lékaři, kam budu muset teď každý měsíc až do porodu, a to jeden den předem nakrev a druh k léaři, takže další lítání a ježdění do města navíc. Mám s těmi doktor v těhoenství nějakou smůlu, pořád něco.. ![]()