Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lísteček píše:
ja jsem pri minulem tehu mela ve 20tt jedno kilo nahore…vysledna vaha byla +14kg
Moje ségra do 7 měsíce neměla vůbec bříško,až poslední 2 měsíce jí narostlo a měla +18kg nahoře.. ![]()
No, teda, co šílíte, holky, kdo to má dočítat?!
Přes týden jsem vůbec neměla čas.. v práci blázinec a doma nemocné dítě i manžel.. a teď než to dočtu, můžu jít spát ![]()
Jinak tedy jsem dneska 12+1, bříško už se začalo ukazovat tak před dvěma týdny, ale teď už ho fakt těžko maskovat.
V práci už jsem to oznámila a nejbližší rodině taky.
Panikařím a zároveň se těším.. ve středu jdu na USG kvůli prvotrim.screeningu. Krev už mám za sebou.
Ještě se musím dokopat k tomu zubaři a obvoďákovi. O plicním tedy taky nic nevím. Jsem těhotná potřetí a nikdy jsem na plicním nebyla, tak je to asi krajová specialita ![]()
werunqa píše:lísteček píše:Moje ségra do 7 měsíce neměla vůbec bříško,až poslední 2 měsíce jí narostlo a měla +18kg nahoře..
ja jsem pri minulem tehu mela ve 20tt jedno kilo nahore…vysledna vaha byla +14kg
weru, ja taky do sedmeho nemela nic..
bylo mi to hrozne lito, porad jsem chtela bricho
nikdo mi pomalu ani neveril, ze jsem tehotna
na o po porodu uz jsem to bricho zase nechtela ![]()
Za to ted se zacina objevovat o neco rychleji, se mi zda… minule jsem nemela v tuhle dobe jeste nic a ted uz zacina rasit,potvurka ![]()
werunqa píše:lísteček píše:Moje ségra do 7 měsíce neměla vůbec bříško,až poslední 2 měsíce jí narostlo a měla +18kg nahoře..
weru, ja taky do sedmeho nemela nic..
na o po porodu uz jsem to bricho zase nechtela ![]()
Za to ted se zacina objevovat o neco rychleji, se mi zda… minule jsem nemela v tuhle dobe jeste nic a ted uz zacina rasit,potvurka ![]()
lísteček píše:werunqa píše:weru, ja taky do sedmeho nemela nic..lísteček píše:Moje ségra do 7 měsíce neměla vůbec bříško,až poslední 2 měsíce jí narostlo a měla +18kg nahoře..
na o po porodu uz jsem to bricho zase nechtela
Za to ted se zacina objevovat o neco rychleji, se mi zda… minule jsem nemela v tuhle dobe jeste nic a ted uz zacina rasit,potvurka
Já si myslím, že ty ženy co jsou těhotné po několikáté, mají potom už bříško dřív vidět..
Já jsem poprvé a asi skončím jako ségra..pořád nic a pak to vyskočí na poslední 2 měsíce.. ![]()
werunqa píše:lísteček píše:Já si myslím, že ty ženy co jsou těhotné po několikáté, mají potom už bříško dřív vidět..werunqa píše:weru, ja taky do sedmeho nemela nic..lísteček píše:Moje ségra do 7 měsíce neměla vůbec bříško,až poslední 2 měsíce jí narostlo a měla +18kg nahoře..
Za to ted se zacina objevovat o neco rychleji, se mi zda… minule jsem nemela v tuhle dobe jeste nic a ted uz zacina rasit,potvurkaJá jsem poprvé a asi skončím jako ségra..pořád nic a pak to vyskočí na poslední 2 měsíce..
nakonec budes rada
vem si mit velikej pupek pres zimu..
nechce se mi kupovat mega zimni bunda ![]()
werunqa píše:lísteček píše:Já si myslím, že ty ženy co jsou těhotné po několikáté, mají potom už bříško dřív vidět..werunqa píše:weru, ja taky do sedmeho nemela nic..lísteček píše:Moje ségra do 7 měsíce neměla vůbec bříško,až poslední 2 měsíce jí narostlo a měla +18kg nahoře..
Za to ted se zacina objevovat o neco rychleji, se mi zda… minule jsem nemela v tuhle dobe jeste nic a ted uz zacina rasit,potvurkaJá jsem poprvé a asi skončím jako ségra..pořád nic a pak to vyskočí na poslední 2 měsíce..
nakonec budes rada
nakonec budes rada
foto z utz,ale neni to moc kvalitni, nemam scaner, tak jsem to fotila fotakem ![]()
Ahojky holky. ![]()
Tak s tim oblečenim se tak trošku obávam…mam zatim 2knahoře,ale pupek jako hrom…teda alespoň na 13tt mi přijde velkej ![]()
A o podprdě nemluvě…z mých B po malym zůstaly
C a teď mi to leze i z nich… ![]()
s Jarouškem jsem byla taky takhle na zimu,ale už si to moc nepamatuju. Jen vím, že poslední 2 měsíce jsem přibrala nejvíc a konečná váha před porodem byla +20kg ![]()
Jinak jdu s přítelem ve středu na screen. UZ tak se moc těšim ![]()
lísteček píše:
foto z utz,ale neni to moc kvalitni, nemam scaner, tak jsem to fotila fotakem
Ty fotečky těch fazolek jsou stejně všechny úžasný ![]()
lísteček píše:werunqa píše:nakonec budes radalísteček píše:Já si myslím, že ty ženy co jsou těhotné po několikáté, mají potom už bříško dřív vidět..werunqa píše:weru, ja taky do sedmeho nemela nic..lísteček píše:Moje ségra do 7 měsíce neměla vůbec bříško,až poslední 2 měsíce jí narostlo a měla +18kg nahoře..
nechce se mi kupovat mega zimni bunda
No moje ségra rodila v lednu-takže ten velkej pupek měla přes zimu a měla půjčenej kabát ode mě-do kterýho se krásně vlezla i z bříškem.Takže vím, že bych ho mohla nosit i já ![]()
lísteček píše:
foto z utz,ale neni to moc kvalitni, nemam scaner, tak jsem to fotila fotakem
Mě posílá dr fotky přímo na email-takže naštětsí nemusím ofocovat.Ale fotku ze screeningu jsem taky musela ofotit..co se dá dělat.. ![]()
ty jo, krasnej pupik
My jedene na screening az za dva tydny… ale uz se taky moc tesim. byla jsi na tom i s prvnim mimcem? Me u prvniho na to doktor neposlal,ani mi o tom nerekl. Takze jsem zmenila doktora a ted tam jedeme
rekli ti tam uz pohlavi? pokud jsi na tom byla ![]()
ty jo, krasnej pupik
My jedene na screening az za dva tydny… ale uz se taky moc tesim. byla jsi na tom i s prvnim mimcem? Me u prvniho na to doktor neposlal,ani mi o tom nerekl. Takze jsem zmenila doktora a ted tam jedeme
rekli ti tam uz pohlavi? pokud jsi na tom byla ![]()