Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
evjaja píše:
Ahojky holky.
Tak s tim oblečenim se tak trošku obávam…mam zatim 2knahoře,ale pupek jako hrom…teda alespoň na 13tt mi přijde velkej
A o podprdě nemluvě…z mých B po malym zůstaly
C a teď mi to leze i z nich…
s Jarouškem jsem byla taky takhle na zimu,ale už si to moc nepamatuju. Jen vím, že poslední 2 měsíce jsem přibrala nejvíc a konečná váha před porodem byla +20kg
Jinak jdu s přítelem ve středu na screen. UZ tak se moc těšim
Něco na tom asi bude, že ženy co jsou těhotný po několikáté rychleji přibíraji.Jelikož já nemám skoro žádný bříško v 14+3tt.. ![]()
lísteček píše:
ty jo, krasnej pupikMy jedene na screening az za dva tydny… ale uz se taky moc tesim. byla jsi na tom i s prvnim mimcem? Me u prvniho na to doktor neposlal,ani mi o tom nerekl. Takze jsem zmenila doktora a ted tam jedeme
rekli ti tam uz pohlavi? pokud jsi na tom byla
Já myslím, že dřív byl jen ten triple test-proto tě tam možná neposlal.. ![]()
nene, ja rodila zaří 2010
holky co byli tehotne jako ja, uz na toto vysetreni chodili..
lísteček píše:
nene, ja rodila zaří 2010holky co byli tehotne jako ja, uz na toto vysetreni chodili..
Aha, tak to nevím.
.Tak to budeš mít děti kousek od sebe..
listecku, proc se mi kazdy tvuj prispevek zobrazuje nekolikrat?
Veerunka píše:
listecku, proc se mi kazdy tvuj prispevek zobrazuje nekolikrat?
Mě taky-3X ![]()
evjaja píše:
Ahojky holky.
Tak s tim oblečenim se tak trošku obávam…mam zatim 2knahoře,ale pupek jako hrom…teda alespoň na 13tt mi přijde velkej
A o podprdě nemluvě…z mých B po malym zůstaly
C a teď mi to leze i z nich…
s Jarouškem jsem byla taky takhle na zimu,ale už si to moc nepamatuju. Jen vím, že poslední 2 měsíce jsem přibrala nejvíc a konečná váha před porodem byla +20kg
Jinak jdu s přítelem ve středu na screen. UZ tak se moc těšim
Koukala jsem na tvý fotky-a moje bříško odpovídá asi tak tvému 7+tt.. ![]()
werunqa píše:lísteček píše:Aha, tak to nevím.
nene, ja rodila zaří 2010holky co byli tehotne jako ja, uz na toto vysetreni chodili..
jo jo, my jsme to tak chteli, zvladnout to jednim vrzem ![]()
lísteček píše:werunqa píše:jo jo, my jsme to tak chteli, zvladnout to jednim vrzemlísteček píše:Aha, tak to nevím.
To já jsem zvědavá, jestli budeme mít potom ještě jedno, a když, tak za jak dlouho…mám strach, jak to zvládnu nejen fyzicky a psychicky, ale taky finančně.. ![]()
werunqa píše:lísteček píše:To já jsem zvědavá, jestli budeme mít potom ještě jedno, a když, tak za jak dlouho…mám strach, jak to zvládnu nejen fyzicky a psychicky, ale taky finančně..werunqa píše:jo jo, my jsme to tak chteli, zvladnout to jednim vrzemlísteček píše:Aha, tak to nevím.
vsechny tyhle obavy mam
![]()
lísteček píše:werunqa píše:vsechny tyhle obavy mamlísteček píše:To já jsem zvědavá, jestli budeme mít potom ještě jedno, a když, tak za jak dlouho…mám strach, jak to zvládnu nejen fyzicky a psychicky, ale taky finančně..werunqa píše:jo jo, my jsme to tak chteli, zvladnout to jednim vrzemlísteček píše:Aha, tak to nevím.
![]()
Já nejvíc ty finanční..po té, co vím, jak jsme to měli doma.. ![]()
Začínám depkařit,vy už tu skoro všechny máte takový krásný fotečky z ultrazvuku a já jdu až 28,to už budu skoro 14tt ![]()
Aniska888 píše:
Začínám depkařit,vy už tu skoro všechny máte takový krásný fotečky z ultrazvuku a já jdu až 28,to už budu skoro 14tt
Tak to budeš mít tak krásnou fotečkou, ve 14 týdnu už bude krásně vidět miminko a i se vším, co k tomu patří, vůbec se nestresuj
Do 28. už to nějak uteče a pak budeš koukat, jak je mimčo živé, jak se hýbe atd. ![]()
Já jdu v úterý na screening a nemůžu se dočkat, konečně pořádný ultrazvuk, doma mám jen ze šestého týdne a tam není vidět nic, i když už byla srdeční akce, ale musela jsem ho mít.