Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
13.11.11 14:49
evjaja píše:
Ahojky holky. :kytka:
Tak s tim oblečenim se tak trošku obávam…mam zatim 2knahoře,ale pupek jako hrom…teda alespoň na 13tt mi přijde velkej :-D
A o podprdě nemluvě…z mých B po malym zůstaly
C a teď mi to leze i z nich… :-?
s Jarouškem jsem byla taky takhle na zimu,ale už si to moc nepamatuju. Jen vím, že poslední 2 měsíce jsem přibrala nejvíc a konečná váha před porodem byla +20kg :zed:
Jinak jdu s přítelem ve středu na screen. UZ tak se moc těšim :wink:

Něco na tom asi bude, že ženy co jsou těhotný po několikáté rychleji přibíraji.Jelikož já nemám skoro žádný bříško v 14+3tt.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.11.11 14:50
lísteček píše:
ty jo, krasnej pupik :-)))) My jedene na screening az za dva tydny… ale uz se taky moc tesim. byla jsi na tom i s prvnim mimcem? Me u prvniho na to doktor neposlal,ani mi o tom nerekl. Takze jsem zmenila doktora a ted tam jedeme :-) rekli ti tam uz pohlavi? pokud jsi na tom byla :-)

Já myslím, že dřív byl jen ten triple test-proto tě tam možná neposlal.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
13.11.11 14:52

nene, ja rodila zaří 2010 :-) holky co byli tehotne jako ja, uz na toto vysetreni chodili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045

nene, ja rodila zaří 2010 :-) holky co byli tehotne jako ja, uz na toto vysetreni chodili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.11.11 14:54
lísteček píše:

Aha, tak to nevím. :nevim: .Tak to budeš mít děti kousek od sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
13.11.11 14:56

listecku, proc se mi kazdy tvuj prispevek zobrazuje nekolikrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.11.11 14:57
Veerunka píše:
listecku, proc se mi kazdy tvuj prispevek zobrazuje nekolikrat?

Mě taky-3X :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.11.11 14:59
evjaja píše:
Ahojky holky. :kytka:
Tak s tim oblečenim se tak trošku obávam…mam zatim 2knahoře,ale pupek jako hrom…teda alespoň na 13tt mi přijde velkej :-D
A o podprdě nemluvě…z mých B po malym zůstaly
C a teď mi to leze i z nich… :-?
s Jarouškem jsem byla taky takhle na zimu,ale už si to moc nepamatuju. Jen vím, že poslední 2 měsíce jsem přibrala nejvíc a konečná váha před porodem byla +20kg :zed:
Jinak jdu s přítelem ve středu na screen. UZ tak se moc těšim :wink:

Koukala jsem na tvý fotky-a moje bříško odpovídá asi tak tvému 7+tt.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
13.11.11 15:04
werunqa píše:
lísteček píše:
Aha, tak to nevím. :nevim: .Tak to budeš mít děti kousek od sebe..

jo jo, my jsme to tak chteli, zvladnout to jednim vrzem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.11.11 15:08
lísteček píše:
werunqa píše:
lísteček píše:
jo jo, my jsme to tak chteli, zvladnout to jednim vrzem :lol:

To já jsem zvědavá, jestli budeme mít potom ještě jedno, a když, tak za jak dlouho…mám strach, jak to zvládnu nejen fyzicky a psychicky, ale taky finančně.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
13.11.11 15:10
werunqa píše:
lísteček píše:
werunqa píše:
lísteček píše:
To já jsem zvědavá, jestli budeme mít potom ještě jedno, a když, tak za jak dlouho…mám strach, jak to zvládnu nejen fyzicky a psychicky, ale taky finančně.. :nevim:

vsechny tyhle obavy mam :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.11.11 15:12
lísteček píše:
werunqa píše:
lísteček píše:
werunqa píše:
lísteček píše:
To já jsem zvědavá, jestli budeme mít potom ještě jedno, a když, tak za jak dlouho…mám strach, jak to zvládnu nejen fyzicky a psychicky, ale taky finančně.. :nevim:
vsechny tyhle obavy mam :think: :-)

Já nejvíc ty finanční..po té, co vím, jak jsme to měli doma.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
13.11.11 17:41

Začínám depkařit,vy už tu skoro všechny máte takový krásný fotečky z ultrazvuku a já jdu až 28,to už budu skoro 14tt :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
13.11.11 17:48
Aniska888 píše:
Začínám depkařit,vy už tu skoro všechny máte takový krásný fotečky z ultrazvuku a já jdu až 28,to už budu skoro 14tt :-(

Tak to budeš mít tak krásnou fotečkou, ve 14 týdnu už bude krásně vidět miminko a i se vším, co k tomu patří, vůbec se nestresuj :wink: Do 28. už to nějak uteče a pak budeš koukat, jak je mimčo živé, jak se hýbe atd. :lol:

Já jdu v úterý na screening a nemůžu se dočkat, konečně pořádný ultrazvuk, doma mám jen ze šestého týdne a tam není vidět nic, i když už byla srdeční akce, ale musela jsem ho mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí