Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
14.11.11 17:00
Aniska888 píše:
werunqa píše:
tyynka píše:
Ono se říká, že mimčo si řekne, co potřebuje, proto mívají těhule chuť i na věci, které nikdy nejedly nebo jim prostě nechutnaly :wink:
A naopak, věci, které mívaly rády, už jim nemusí být moc po chuti, protože mimčo už je jimi zásobováno :mrgreen:
Mě to co chutnalo, tak to mi teď nechutná a co mi nechutnalo mi pořád nechutná.. :think:
Tak ty si asi vyjímka… :nevim: :-D

No, nadšená z toho nejsem teda…co jsem dnes potkala kámošku, tak na mě koukala,že jak můžu být ve 14tt, že nemám vůbec bříško, že ona měla už pěknej buben.Vím, že u každé je to jiné, ale i tak..Snad se to brzo zlepší-ať mimi nestrádá.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
14.11.11 17:07
duckina píše:
myslím,že budu už celý těhu na jogurtech (zaplať pánbůh za ně) a mám pocit,že prcek je bude pak silně nenávidět :D

Ahojky nebudeš…já taky nic jiného nemohla a ted už jim skoro vše…sice néééé bez problémů ale je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 17:27
Monrei píše:
duckina píše:
myslím,že budu už celý těhu na jogurtech (zaplať pánbůh za ně) a mám pocit,že prcek je bude pak silně nenávidět :D
Ahojky nebudeš…já taky nic jiného nemohla a ted už jim skoro vše…sice néééé bez problémů ale je to lepší.

jenže už jsem jsem skoro 24tt a furt jogurty? to mi už přijde divný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
14.11.11 17:34
werunqa píše:
tyynka píše:
Ono se říká, že mimčo si řekne, co potřebuje, proto mívají těhule chuť i na věci, které nikdy nejedly nebo jim prostě nechutnaly :wink:
A naopak, věci, které mívaly rády, už jim nemusí být moc po chuti, protože mimčo už je jimi zásobováno :mrgreen:
Mě to co chutnalo, tak to mi teď nechutná a co mi nechutnalo mi pořád nechutná.. :think:

Taky jsem to tak měla do konce prvního trimestru a bylo to děsný, třikrát sláva, že mě to konečně přešlo a můžu se už celkem normálně najíst. Snad to taky brzy přijde, chce to jen čas, než si tělo zvykne na úplně jiné potřeby, tedy snad, je to jen moje dedukce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
14.11.11 17:34
duckina píše:
Monrei píše:
duckina píše:
Ahojky nebudeš…já taky nic jiného nemohla a ted už jim skoro vše…sice néééé bez problémů ale je to lepší.
jenže už jsem jsem skoro 24tt a furt jogurty? to mi už přijde divný :D

Někdo to tak má.......ani polívku nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
14.11.11 17:37
tyynka píše:
werunqa píše:
tyynka píše:
Taky jsem to tak měla do konce prvního trimestru a bylo to děsný, třikrát sláva, že mě to konečně přešlo a můžu se už celkem normálně najíst. Snad to taky brzy přijde, chce to jen čas, než si tělo zvykne na úplně jiné potřeby, tedy snad, je to jen moje dedukce :mrgreen:

No tak já jsem 11+6 a zatím jíst vše nemůžu ale hodně se to zlepšilo a už 2 týdny jsem nezvracela tak doufám,že se to pomalu zlepšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 17:38

Monrei : jak jsem už psala Aničce,tak jsem vařila kuřecí vývar a přišel mi jakoby kyselej,ale přitom byl podle manžela normální a já mám jen splašený chutě..přemlouvám se,jestli si nemám zalejt čínskou polívku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
14.11.11 17:39
duckina píše:
Monrei : jak jsem už psala Aničce,tak jsem vařila kuřecí vývar a přišel mi jakoby kyselej,ale přitom byl podle manžela normální a já mám jen splašený chutě..přemlouvám se,jestli si nemám zalejt čínskou polívku..

No pokud by ti chutnala tak to zkus,jinak to nezjistíš.....mě děla dobře zelenina v polívce.Bez těch bych já nepřežila......a místo kuřecího jsem začala dělat hovězí,ten mi šmakuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 17:41
Monrei píše:
duckina píše:
No pokud by ti chutnala tak to zkus,jinak to nezjistíš.....mě děla dobře zelenina v polívce.Bez těch bych já nepřežila......a místo kuřecího jsem začala dělat hovězí,ten mi šmakuje :-)

Mě právě ta zelenina nutí na zvracení.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
14.11.11 17:44
werunqa píše:
Monrei píše:
duckina píše:
No pokud by ti chutnala tak to zkus,jinak to nezjistíš.....mě děla dobře zelenina v polívce.Bez těch bych já nepřežila......a místo kuřecího jsem začala dělat hovězí,ten mi šmakuje :-)

nezbývá nic jiného než zkoušet co se dá a něco určitě bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 17:46
Monrei píše:
werunqa píše:
Monrei píše:
duckina píše:
nezbývá nic jiného než zkoušet co se dá a něco určitě bude dobré.

Polévky už jsem oželela..Včera můj pekl kuře s rýží-tak jsem si dala je rýži se šťávou a dobré..byl klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 17:48

já už od mala nenáviděla vařenou zeleninu..pamatuju si,jak jsem musela nad polívkou sedět,dokud ji nesním…brácha už po obědě běhal 3h venku a já furt brečela nad talířem,na kterym už bruslily mouchy (jak se říkávalo) :-D naši mě tak nechali ještě několikrát..později už jsem nebrečela,ale našla zálibu v „pitvě“ (jak říkával taťka) .. zeleninu jsem poctivě roztřídila podle barev na kraje talíře a asi po hodině ji rozklohňala skoro do ztracena :D zajímavé je,že pokud jsme byli někde na návštěvě,tak tam jsem se nějak přemohla a ty kostičky snědla..když se naši rozvedli,tak taťka začal zeleninu strouhat,páč jen v tom stavu mi to šmakovalo..strouhám doteď a jen díky tomu jsem schopná polívku sníst..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 17:50
duckina píše:
já už od mala nenáviděla vařenou zeleninu..pamatuju si,jak jsem musela nad polívkou sedět,dokud ji nesním…brácha už po obědě běhal 3h venku a já furt brečela nad talířem,na kterym už bruslily mouchy (jak se říkávalo) :-D naši mě tak nechali ještě několikrát..později už jsem nebrečela,ale našla zálibu v „pitvě“ (jak říkával taťka) .. zeleninu jsem poctivě roztřídila podle barev na kraje talíře a asi po hodině ji rozklohňala skoro do ztracena :D zajímavé je,že pokud jsme byli někde na návštěvě,tak tam jsem se nějak přemohla a ty kostičky snědla..když se naši rozvedli,tak taťka začal zeleninu strouhat,páč jen v tom stavu mi to šmakovalo..strouhám doteď a jen díky tomu jsem schopná polívku sníst..

To já zeleninu miluju veškerou-jen růžičkovou kapustu nemám ráda.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 18:01

takže čínská polívka prošla :palec: jen aby se mi pak nenarodila větev :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
14.11.11 18:04
duckina píše:
takže čínská polívka prošla :palec: jen aby se mi pak nenarodila větev :D :pankac:
Živiny sice asi veškeré žádné, ale už to, že prošla něco jiného než jogurt je úspěch Musí se začínat z mála a třeba se člověk propracuje dál. Máš můj obdiv, já už to nemohla vydržet ve dvanáctém týdnu, když jsem nemohla jíst, co jsem chtěla, protože jsem nic nechtěla..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí