Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aniska888 píše:werunqa píše:Tak ty si asi vyjímka…tyynka píše:Mě to co chutnalo, tak to mi teď nechutná a co mi nechutnalo mi pořád nechutná..
Ono se říká, že mimčo si řekne, co potřebuje, proto mívají těhule chuť i na věci, které nikdy nejedly nebo jim prostě nechutnaly
A naopak, věci, které mívaly rády, už jim nemusí být moc po chuti, protože mimčo už je jimi zásobováno![]()
No, nadšená z toho nejsem teda…co jsem dnes potkala kámošku, tak na mě koukala,že jak můžu být ve 14tt, že nemám vůbec bříško, že ona měla už pěknej buben.Vím, že u každé je to jiné, ale i tak..Snad se to brzo zlepší-ať mimi nestrádá.. ![]()
duckina píše:
myslím,že budu už celý těhu na jogurtech (zaplať pánbůh za ně) a mám pocit,že prcek je bude pak silně nenávidět
Ahojky nebudeš…já taky nic jiného nemohla a ted už jim skoro vše…sice néééé bez problémů ale je to lepší.
Monrei píše:duckina píše:Ahojky nebudeš…já taky nic jiného nemohla a ted už jim skoro vše…sice néééé bez problémů ale je to lepší.
myslím,že budu už celý těhu na jogurtech (zaplať pánbůh za ně) a mám pocit,že prcek je bude pak silně nenávidět
jenže už jsem jsem skoro 24tt a furt jogurty? to mi už přijde divný ![]()
werunqa píše:tyynka píše:Mě to co chutnalo, tak to mi teď nechutná a co mi nechutnalo mi pořád nechutná..
Ono se říká, že mimčo si řekne, co potřebuje, proto mívají těhule chuť i na věci, které nikdy nejedly nebo jim prostě nechutnaly
A naopak, věci, které mívaly rády, už jim nemusí být moc po chuti, protože mimčo už je jimi zásobováno
Taky jsem to tak měla do konce prvního trimestru a bylo to děsný, třikrát sláva, že mě to konečně přešlo a můžu se už celkem normálně najíst. Snad to taky brzy přijde, chce to jen čas, než si tělo zvykne na úplně jiné potřeby, tedy snad, je to jen moje dedukce ![]()
duckina píše:Monrei píše:jenže už jsem jsem skoro 24tt a furt jogurty? to mi už přijde divnýduckina píše:Ahojky nebudeš…já taky nic jiného nemohla a ted už jim skoro vše…sice néééé bez problémů ale je to lepší.
Někdo to tak má.......ani polívku nemůžeš?
tyynka píše:werunqa píše:Taky jsem to tak měla do konce prvního trimestru a bylo to děsný, třikrát sláva, že mě to konečně přešlo a můžu se už celkem normálně najíst. Snad to taky brzy přijde, chce to jen čas, než si tělo zvykne na úplně jiné potřeby, tedy snad, je to jen moje dedukcetyynka píše:Mě to co chutnalo, tak to mi teď nechutná a co mi nechutnalo mi pořád nechutná..
A naopak, věci, které mívaly rády, už jim nemusí být moc po chuti, protože mimčo už je jimi zásobováno
No tak já jsem 11+6 a zatím jíst vše nemůžu ale hodně se to zlepšilo a už 2 týdny jsem nezvracela tak doufám,že se to pomalu zlepšuje.
Monrei : jak jsem už psala Aničce,tak jsem vařila kuřecí vývar a přišel mi jakoby kyselej,ale přitom byl podle manžela normální a já mám jen splašený chutě..přemlouvám se,jestli si nemám zalejt čínskou polívku..
duckina píše:
Monrei : jak jsem už psala Aničce,tak jsem vařila kuřecí vývar a přišel mi jakoby kyselej,ale přitom byl podle manžela normální a já mám jen splašený chutě..přemlouvám se,jestli si nemám zalejt čínskou polívku..
No pokud by ti chutnala tak to zkus,jinak to nezjistíš.....mě děla dobře zelenina v polívce.Bez těch bych já nepřežila......a místo kuřecího jsem začala dělat hovězí,ten mi šmakuje ![]()
Monrei píše:duckina píše:No pokud by ti chutnala tak to zkus,jinak to nezjistíš.....mě děla dobře zelenina v polívce.Bez těch bych já nepřežila......a místo kuřecího jsem začala dělat hovězí,ten mi šmakuje
Mě právě ta zelenina nutí na zvracení.. ![]()
werunqa píše:Monrei píše:Mě právě ta zelenina nutí na zvracení..duckina píše:No pokud by ti chutnala tak to zkus,jinak to nezjistíš.....mě děla dobře zelenina v polívce.Bez těch bych já nepřežila......a místo kuřecího jsem začala dělat hovězí,ten mi šmakuje
nezbývá nic jiného než zkoušet co se dá a něco určitě bude dobré.
Monrei píše:werunqa píše:nezbývá nic jiného než zkoušet co se dá a něco určitě bude dobré.Monrei píše:Mě právě ta zelenina nutí na zvracení..duckina píše:No pokud by ti chutnala tak to zkus,jinak to nezjistíš.....mě děla dobře zelenina v polívce.Bez těch bych já nepřežila......a místo kuřecího jsem začala dělat hovězí,ten mi šmakuje
Polévky už jsem oželela..Včera můj pekl kuře s rýží-tak jsem si dala je rýži se šťávou a dobré..byl klid..
já už od mala nenáviděla vařenou zeleninu..pamatuju si,jak jsem musela nad polívkou sedět,dokud ji nesním…brácha už po obědě běhal 3h venku a já furt brečela nad talířem,na kterym už bruslily mouchy (jak se říkávalo)
naši mě tak nechali ještě několikrát..později už jsem nebrečela,ale našla zálibu v „pitvě“ (jak říkával taťka) .. zeleninu jsem poctivě roztřídila podle barev na kraje talíře a asi po hodině ji rozklohňala skoro do ztracena
zajímavé je,že pokud jsme byli někde na návštěvě,tak tam jsem se nějak přemohla a ty kostičky snědla..když se naši rozvedli,tak taťka začal zeleninu strouhat,páč jen v tom stavu mi to šmakovalo..strouhám doteď a jen díky tomu jsem schopná polívku sníst..
duckina píše:
já už od mala nenáviděla vařenou zeleninu..pamatuju si,jak jsem musela nad polívkou sedět,dokud ji nesním…brácha už po obědě běhal 3h venku a já furt brečela nad talířem,na kterym už bruslily mouchy (jak se říkávalo)naši mě tak nechali ještě několikrát..později už jsem nebrečela,ale našla zálibu v „pitvě“ (jak říkával taťka) .. zeleninu jsem poctivě roztřídila podle barev na kraje talíře a asi po hodině ji rozklohňala skoro do ztracena
zajímavé je,že pokud jsme byli někde na návštěvě,tak tam jsem se nějak přemohla a ty kostičky snědla..když se naši rozvedli,tak taťka začal zeleninu strouhat,páč jen v tom stavu mi to šmakovalo..strouhám doteď a jen díky tomu jsem schopná polívku sníst..
To já zeleninu miluju veškerou-jen růžičkovou kapustu nemám ráda.. ![]()
takže čínská polívka prošla
jen aby se mi pak nenarodila větev
![]()
duckina píše:Živiny sice asi veškeré žádné, ale už to, že prošla něco jiného než jogurt je úspěch Musí se začínat z mála a třeba se člověk propracuje dál. Máš můj obdiv, já už to nemohla vydržet ve dvanáctém týdnu, když jsem nemohla jíst, co jsem chtěla, protože jsem nic nechtěla..
takže čínská polívka prošlajen aby se mi pak nenarodila větev
![]()