Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
duckina píše:
a holčičky,jinak pro pobavení,přihazuju foto mého panděra 22+3 (už se ke vložení ukecávám od 5.11.ale co,bude hůř
Krásný bříško,já zatim vypadám jen jak kdybych byla drobet nafoukla
tentadora píše:
Jsem se fakt pobavila.. polívky a jogurty.. hehe. Já tedy můžu cokoliv.. a v těhu právě hlavně ty polívky. Normálně mám ráda vývar, ale v těhu bych ho mohla pořád. A luštěniny. Ty normálně nejím. Hrachovou kaši jsem si dala poprvé, když jsem byla poprvé těhotná, podruhé jsem jedla pořád čočku a teď mám zase chuť na hrachovku. Mám aspoň instatní polívky do hrnku v práci. Sice je to chemický humáč, ale jako první pomoc to jde.
Jo, a pupek mi taky dost vylezl.. ale je to třetí těhu, takže se není čemu divit. Sice jsem celý minulý rok pilně cvičila, takže povolenými břišními svaly to nebude, ale i tak mě to překvapuje, jak to brzy vykouklo.
Váhový přírůstek jsem měla vždycky 20kg, ale nebylo to stravou ale zadržováním tekutin. Po porodu, když splaskly otoky, bylo najednou 16kg fuč
Měš se taky zadržuje voda v těle-takže jsem zvědavá, kolik to nakonec za celý těhu dá..
ty jo-hrachovou kaši bych si i dala, za to čočku už nemůžu ani cítit.. ![]()
Aniska888 píše:duckina píše:Krásný bříško,já zatim vypadám jen jak kdybych byla drobet nafoukla
a holčičky,jinak pro pobavení,přihazuju foto mého panděra 22+3 (už se ke vložení ukecávám od 5.11.ale co,bude hůř
asi tak..po jídle vypadám „trochu“ těhotná.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:asi tak..po jídle vypadám „trochu“ těhotná..duckina píše:Krásný bříško,já zatim vypadám jen jak kdybych byla drobet nafoukla
tak teď jsi mě rozesmála..prej - po jídle vypadám „trochu“ těhotná ![]()
![]()
duckina píše:werunqa píše:tak teď jsi mě rozesmála..prej po jídle vypadám „trochu“ těhotnáAniska888 píše:asi tak..po jídle vypadám „trochu“ těhotná..duckina píše:Krásný bříško,já zatim vypadám jen jak kdybych byla drobet nafoukla
![]()
![]()
Ale fakt, jak se mi naplní žaludek, tak se bříško trochu nafoukne-takže večer vypadám těhotná, do rána se to stráví a nemám zase nic..
.Víš jak je ta reklama na Activii…přes den se břicho nafoukne až o 5 cm… ![]()
duckina píše:Aniska888 píše:tak v tom případě se přiklánim k tomu,že porodim kelímek jogurtuduckina píše:Víš prd co všechno ovlivňuje strava
naštěstí „vím,s kým spím“![]()
![]()
duckina píše:
To máš krásný malý pupíček.....Já mám podobný ve 12+1
je asi jen o trošku menší.
Krásné bříško ![]()
Já už mám taky pocit, že mi tam něco raší, pořád jsem is stěžovala, že kde nic, tu nic, i když bylo samozřejmě brzo, a teď jsem se ani nenadála a je tam, i když maličko, ale já to vnímám dost.. Tak mám radost, že konečně vidím i já, že mimčo krásně roste ![]()
Jinak mě čeká asi za tři hodiny prvotrimestrální screening, tak na mě holky, prosím pěkně, myslete. POřád jsem se těšila, až uvidím prďolku na UTZ, jak se má, jak se hýbe a tluče mu srdíčko, místo toho jsem včera dostala děsný tsrach, že něco nebude v pořádku a nemůžu se toho zbavit. Navíc jdu v 13+2, což už je podle mě na „prvotrimestrální“ screening dost pozdě, tak doufám, že to nijak neovlivní ty hodnoty, když si mě takhle objednali ![]()
UŽ abych to měla za sebou a věděla, že je vše v pořádku..
tyynka píše:
Krásné bříško
Já už mám taky pocit, že mi tam něco raší, pořád jsem is stěžovala, že kde nic, tu nic, i když bylo samozřejmě brzo, a teď jsem se ani nenadála a je tam, i když maličko, ale já to vnímám dost.. Tak mám radost, že konečně vidím i já, že mimčo krásně rosteJinak mě čeká asi za tři hodiny prvotrimestrální screening, tak na mě holky, prosím pěkně, myslete. POřád jsem se těšila, až uvidím prďolku na UTZ, jak se má, jak se hýbe a tluče mu srdíčko, místo toho jsem včera dostala děsný tsrach, že něco nebude v pořádku a nemůžu se toho zbavit. Navíc jdu v 13+2, což už je podle mě na „prvotrimestrální“ screening dost pozdě, tak doufám, že to nijak neovlivní ty hodnoty, když si mě takhle objednali
beruško nebooooooooj,já byla na tom I.screeningu až v 16tt,díky pozdnímu zjištění těhu..lepší je,si vůbec nepřipouštět,že by byla i jiná varianta výsledků než dobrá.. ![]()
tyynka píše:
Krásné bříško
Já už mám taky pocit, že mi tam něco raší, pořád jsem is stěžovala, že kde nic, tu nic, i když bylo samozřejmě brzo, a teď jsem se ani nenadála a je tam, i když maličko, ale já to vnímám dost.. Tak mám radost, že konečně vidím i já, že mimčo krásně rosteJinak mě čeká asi za tři hodiny prvotrimestrální screening, tak na mě holky, prosím pěkně, myslete. POřád jsem se těšila, až uvidím prďolku na UTZ, jak se má, jak se hýbe a tluče mu srdíčko, místo toho jsem včera dostala děsný tsrach, že něco nebude v pořádku a nemůžu se toho zbavit. Navíc jdu v 13+2, což už je podle mě na „prvotrimestrální“ screening dost pozdě, tak doufám, že to nijak neovlivní ty hodnoty, když si mě takhle objednali
Držíme palce ,ničeho se neboj ![]()
tyynka píše:
Krásné bříško
držím vše co můžu a pak napiš jak to probíhalo…já jdu v pondělí a taky mám strach.
Děkuji za podporu, napíšu jak to šlo a co tam se mnou všechno prováděli, ať ostatní ví, do čeho jdou ![]()
Už ať mám v ruce ty výsledky. Jdu se najíst a frčíme, tak ještě jednou děkuji. ![]()
Tak se teď převlíkám a koukám že se mi na boku udělali strie…Moc príma no… ![]()