Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
14.11.11 21:45
tentadora píše:
KRÁSNÝ PUPÍČEK :potlesk:

děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
14.11.11 21:49
duckina píše:
a holčičky,jinak pro pobavení,přihazuju foto mého panděra 22+3 (už se ke vložení ukecávám od 5.11. :oops: ale co,bude hůř ;)

Krásný bříško,já zatim vypadám jen jak kdybych byla drobet nafoukla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 21:52

no ono to teď roste neuvěřitelně rychle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 22:08
tentadora píše:
Jsem se fakt pobavila.. polívky a jogurty.. hehe. Já tedy můžu cokoliv.. a v těhu právě hlavně ty polívky. Normálně mám ráda vývar, ale v těhu bych ho mohla pořád. A luštěniny. Ty normálně nejím. Hrachovou kaši jsem si dala poprvé, když jsem byla poprvé těhotná, podruhé jsem jedla pořád čočku a teď mám zase chuť na hrachovku. Mám aspoň instatní polívky do hrnku v práci. Sice je to chemický humáč, ale jako první pomoc to jde.
Jo, a pupek mi taky dost vylezl.. ale je to třetí těhu, takže se není čemu divit. Sice jsem celý minulý rok pilně cvičila, takže povolenými břišními svaly to nebude, ale i tak mě to překvapuje, jak to brzy vykouklo.
Váhový přírůstek jsem měla vždycky 20kg, ale nebylo to stravou ale zadržováním tekutin. Po porodu, když splaskly otoky, bylo najednou 16kg fuč ;-)

Měš se taky zadržuje voda v těle-takže jsem zvědavá, kolik to nakonec za celý těhu dá.. :nevim: ty jo-hrachovou kaši bych si i dala, za to čočku už nemůžu ani cítit.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 22:09
Aniska888 píše:
duckina píše:
a holčičky,jinak pro pobavení,přihazuju foto mého panděra 22+3 (už se ke vložení ukecávám od 5.11. :oops: ale co,bude hůř ;)

asi tak..po jídle vypadám „trochu“ těhotná.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 22:11
werunqa píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:

tak teď jsi mě rozesmála..prej - po jídle vypadám „trochu“ těhotná :)
:potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 22:13
duckina píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
tak teď jsi mě rozesmála..prej po jídle vypadám „trochu“ těhotná :) :potlesk: :palec:

Ale fakt, jak se mi naplní žaludek, tak se bříško trochu nafoukne-takže večer vypadám těhotná, do rána se to stráví a nemám zase nic.. :nevim: .Víš jak je ta reklama na Activii…přes den se břicho nafoukne až o 5 cm… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
15.11.11 08:09
duckina píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
naštěstí „vím,s kým spím“ :dance:
Víš prd co všechno ovlivňuje strava :-D
tak v tom případě se přiklánim k tomu,že porodim kelímek jogurtu :pankac: :pankac: :pankac:
:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
15.11.11 08:13
duckina píše:

To máš krásný malý pupíček.....Já mám podobný ve 12+1 :lol: je asi jen o trošku menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
15.11.11 09:44

Krásné bříško :wink:
Já už mám taky pocit, že mi tam něco raší, pořád jsem is stěžovala, že kde nic, tu nic, i když bylo samozřejmě brzo, a teď jsem se ani nenadála a je tam, i když maličko, ale já to vnímám dost.. Tak mám radost, že konečně vidím i já, že mimčo krásně roste :-D

Jinak mě čeká asi za tři hodiny prvotrimestrální screening, tak na mě holky, prosím pěkně, myslete. POřád jsem se těšila, až uvidím prďolku na UTZ, jak se má, jak se hýbe a tluče mu srdíčko, místo toho jsem včera dostala děsný tsrach, že něco nebude v pořádku a nemůžu se toho zbavit. Navíc jdu v 13+2, což už je podle mě na „prvotrimestrální“ screening dost pozdě, tak doufám, že to nijak neovlivní ty hodnoty, když si mě takhle objednali :nevim:
UŽ abych to měla za sebou a věděla, že je vše v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
15.11.11 09:49
tyynka píše:
Já už mám taky pocit, že mi tam něco raší, pořád jsem is stěžovala, že kde nic, tu nic, i když bylo samozřejmě brzo, a teď jsem se ani nenadála a je tam, i když maličko, ale já to vnímám dost.. Tak mám radost, že konečně vidím i já, že mimčo krásně roste :-DJinak mě čeká asi za tři hodiny prvotrimestrální screening, tak na mě holky, prosím pěkně, myslete. POřád jsem se těšila, až uvidím prďolku na UTZ, jak se má, jak se hýbe a tluče mu srdíčko, místo toho jsem včera dostala děsný tsrach, že něco nebude v pořádku a nemůžu se toho zbavit. Navíc jdu v 13+2, což už je podle mě na „prvotrimestrální“ screening dost pozdě, tak doufám, že to nijak neovlivní ty hodnoty, když si mě takhle objednali :nevim:

beruško nebooooooooj,já byla na tom I.screeningu až v 16tt,díky pozdnímu zjištění těhu..lepší je,si vůbec nepřipouštět,že by byla i jiná varianta výsledků než dobrá.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
15.11.11 09:58
tyynka píše:
Já už mám taky pocit, že mi tam něco raší, pořád jsem is stěžovala, že kde nic, tu nic, i když bylo samozřejmě brzo, a teď jsem se ani nenadála a je tam, i když maličko, ale já to vnímám dost.. Tak mám radost, že konečně vidím i já, že mimčo krásně roste :-DJinak mě čeká asi za tři hodiny prvotrimestrální screening, tak na mě holky, prosím pěkně, myslete. POřád jsem se těšila, až uvidím prďolku na UTZ, jak se má, jak se hýbe a tluče mu srdíčko, místo toho jsem včera dostala děsný tsrach, že něco nebude v pořádku a nemůžu se toho zbavit. Navíc jdu v 13+2, což už je podle mě na „prvotrimestrální“ screening dost pozdě, tak doufám, že to nijak neovlivní ty hodnoty, když si mě takhle objednali :nevim:

Držíme palce ,ničeho se neboj ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
15.11.11 10:57
tyynka píše:

držím vše co můžu a pak napiš jak to probíhalo…já jdu v pondělí a taky mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
15.11.11 11:14

Děkuji za podporu, napíšu jak to šlo a co tam se mnou všechno prováděli, ať ostatní ví, do čeho jdou :)
Už ať mám v ruce ty výsledky. Jdu se najíst a frčíme, tak ještě jednou děkuji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
15.11.11 11:28

Tak se teď převlíkám a koukám že se mi na boku udělali strie…Moc príma no… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí