Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
duckina píše:werunqa píše:vykulená Vaneska právě od duckiny obdržela 19.hlasduckina píše:
tak dobře,že byla prázdná a ne s večeří..to by asi hleděl jinakNo to jo
Holky, kdyby jste měly dlouhou chvíli, tak dejte prosím hlásek mojí neteřince:
http://www.hvezdyeuronics.cz/user/320
díky
Díky-musí být vykulená-podle té hvězdy, kterou napodobuje ![]()
koukala jsem..jak prosimtě může někdo ukecat takovýho prcka,aby udělala tuhle grimasu?
mazec ![]()
duckina píše:
koukala jsem..jak prosimtě může někdo ukecat takovýho prcka,aby udělala tuhle grimasu?![]()
mazec
Nijak-ona se tak ksichtí pořád-takže stačilo jen najít vhodnou fotku ![]()
mrkla jsem i na ostatní a nikdo neni víc podobnej tý hvězdičce,než vaše Vanes
![]()
duckina píše:
mrkla jsem i na ostatní a nikdo neni víc podobnej tý hvězdičce,než vaše Vanes![]()
Já to ani neprojížděla-je tam strašně mooc dětí přihlášených..a v naší rodině je spíš štěstí v lásce než ve hře, takže stejně nevyhrajem ![]()
werunqa píše:duckina píše:
díky
princezna dostala další hlas
Monrei píše:werunqa píše:princezna dostala další hlasduckina píše:
díky
Ahojky
,taky jsem přihodila hlasík.
Jinak holky zítra jdu s přítelem na velkej UZ tak se moc těšim modlim,alby to bylo vše oki. ![]()
Na druhou stranu mě dnes potkala rána osudu… ![]()
skoro celej den jsem prořvala…mamča mi ráno volala do práce, že mi umřel strejda…
Omlouvam se že sem píšu tohle,ale musim to někde vypustit…kamarádky nejsou…co jsem se přestěhovala ![]()
brej vecer holky, tak ja se hlasim, ze jsem tak nasla ty dve // v zari
jak vam jinak je?
Alliana píše:
brej vecer holky, tak ja se hlasim, ze jsem tak nasla ty dve // v zarijak vam jinak je?
Blahopřeji ![]()
evjaja: upřímnou soustrast
duckina: bříško je senzační a to oblečeníčko taky
Alliana: vítej mezi nás a kdy máš termín?
V pátek jdu na UZ prvotrim.screaning. Nejdřív mi přišlo, že je to hrozně daleko, ale čím víc se to blíží, tím jsem nervóznější a mám strach.
Taky jsem se chtěla zeptat, jestli je vám taky taková hrozná zima… Mně večer bývá strašná zima, musím dlouho ležet pod dekou nebo pod peřinou než se začnu zahřívat a většinou mě musí zahřát manžel třením chodidel a i to pomůže jen na chvíli. Třesu se jako ratlík, ale po určité době je to zase OK a přes den v podstatě taky.
Eteas píše:
evjaja: upřímnou soustrastduckina: bříško je senzační a to oblečeníčko taky
Alliana: vítej mezi nás a kdy máš termín?
V pátek jdu na UZ prvotrim.screaning. Nejdřív mi přišlo, že je to hrozně daleko, ale čím víc se to blíží, tím jsem nervóznější a mám strach.
Taky jsem se chtěla zeptat, jestli je vám taky taková hrozná zima… Mně večer bývá strašná zima, musím dlouho ležet pod dekou nebo pod peřinou než se začnu zahřívat a většinou mě musí zahřát manžel třením chodidel a i to pomůže jen na chvíli. Třesu se jako ratlík, ale po určité době je to zase OK a přes den v podstatě taky.
Mě bývá taky často zima-přes den nosí tlusté ponožky a většinou s nima i spím, pže mám nohy úplně ledové…
.Ale dřív mi bývala hodně zima kvůli šž, se kterou se léčím-tak nevím, možná to mám z toho..i když doma topíme.. ![]()
evjaja píše:
Na druhou stranu mě dnes potkala rána osudu…
skoro celej den jsem prořvala…mamča mi ráno volala do práce, že mi umřel strejda…
Omlouvam se že sem píšu tohle,ale musim to někde vypustit…kamarádky nejsou…co jsem se přestěhovala
Vím jak ti asi je,před měsícem mi umřela babička
Bohužel to k životu patří,a hodně lidí mi tenkrát řeklo ,že někdo musí odejít aby se někdo novej mohl narodit…V tu chvíli mi to přišlo krutý,ale čím víc sem nad tím pak přemýšlela tak na tom asi něco bude…Mysli na miminko,bude ti líp.
Příspěvek upraven 15.11.11 v 19:34