Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
14.11.11 15:45

aj mě je fajn ;) dnes si nemohu stěžovat ;) jsem ráda,že nemusim ven do toho mrazu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 15:48
duckina píše:
aj mě je fajn ;) dnes si nemohu stěžovat ;) jsem ráda,že nemusim ven do toho mrazu :dance:

No holky mě je dnes taky dobře, sice jsem toho za celý den moc nepojedla, ale jinak pohoda.Venku jsem sice myslela, že mi umrznou ruce, ale cestou domů už to tak hrozný nebylo.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
14.11.11 15:49
duckina píše:
aj mě je fajn ;) dnes si nemohu stěžovat ;) jsem ráda,že nemusim ven do toho mrazu :dance:

Tak to sme na tom stejně ;-) Mě se vrátila chuť k jídlu,tak toho musím využít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 15:50
werunqa píše:
duckina píše:
No holky mě je dnes taky dobře, sice jsem toho za celý den moc nepojedla, ale jinak pohoda.Venku jsem sice myslela, že mi umrznou ruce, ale cestou domů už to tak hrozný nebylo.. :roll:

cestou domů tě asi hřálo razítko v průkazce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 15:51
Aniska888 píše:
duckina píše:
Tak to sme na tom stejně ;-) Mě se vrátila chuť k jídlu,tak toho musím využít :mrgreen:

já spucnula sice jen 2 jogurty,ale furt lepší než nic 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
14.11.11 15:54
duckina píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
Tak to sme na tom stejně ;-) Mě se vrátila chuť k jídlu,tak toho musím využít :mrgreen:
já spucnula sice jen 2 jogurty,ale furt lepší než nic 8-)

No dělám bramborový guláš,měla sem na něj už týden chuť tak sem si ho šla uklohnit ;-) Tak snad nepůjde na výlet :-D ( :poblion: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 15:57

myslíš buřtguláš? ten jsem dělala minulý týden a na výlet šel :-D a to jsem v něm jen namočila lžíci..dělala jsem i kuřecí vývar,vždycky jsem ho jedla a najednou mi přišel jakoby kyselej :poblion: Michal (manžel) mi tvrdil,že je dobrej,že neví,co dělám :) tak měl aspoň 4L polívky pro sebe :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
14.11.11 15:59
duckina píše:
myslíš buřtguláš? ten jsem dělala minulý týden a na výlet šel :-D a to jsem v něm jen namočila lžíci..dělala jsem i kuřecí vývar,vždycky jsem ho jedla a najednou mi přišel jakoby kyselej :poblion: Michal (manžel) mi tvrdil,že je dobrej,že neví,co dělám :) tak měl aspoň 4L polívky pro sebe :-P

jojo.no tak si budu držet palce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.11 16:02

myslím,že budu už celý těhu na jogurtech (zaplať pánbůh za ně) a mám pocit,že prcek je bude pak silně nenávidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 16:03
duckina píše:
myslíš buřtguláš? ten jsem dělala minulý týden a na výlet šel :-D a to jsem v něm jen namočila lžíci..dělala jsem i kuřecí vývar,vždycky jsem ho jedla a najednou mi přišel jakoby kyselej :poblion: Michal (manžel) mi tvrdil,že je dobrej,že neví,co dělám :) tak měl aspoň 4L polívky pro sebe :-P

Mě taky nejedou polévku co jsem těhu :-(.Předtím jsem vařila denně plný hrnec a můj polívkovej moc není, tak jsem to všechno snědla sama.A teď polívku vůbec nemůžu-vždycky mi rozhoupe žaludek a pak letím :poblion: .takže už ji raději nejím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 16:04
duckina píše:
werunqa píše:
duckina píše:
No holky mě je dnes taky dobře, sice jsem toho za celý den moc nepojedla, ale jinak pohoda.Venku jsem sice myslela, že mi umrznou ruce, ale cestou domů už to tak hrozný nebylo.. :roll:
cestou domů tě asi hřálo razítko v průkazce :dance:

No spíš ta štreka co jsem šla pěšky, jak se zadýchávám, tak se hned zahřeju.Pak jsme potkala kámošku a kecaly jsme venku snad přes hodinu, a zima mi vůbec nebyla.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
14.11.11 16:39
duckina píše:
myslím,že budu už celý těhu na jogurtech (zaplať pánbůh za ně) a mám pocit,že prcek je bude pak silně nenávidět :D

Tak sem se napapala a zatím dobrý.Asi když sním na co mám chuť tak to tam i zůstane :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
14.11.11 16:53

Ono se říká, že mimčo si řekne, co potřebuje, proto mívají těhule chuť i na věci, které nikdy nejedly nebo jim prostě nechutnaly :wink:
A naopak, věci, které mívaly rády, už jim nemusí být moc po chuti, protože mimčo už je jimi zásobováno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.11.11 16:55
tyynka píše:
Ono se říká, že mimčo si řekne, co potřebuje, proto mívají těhule chuť i na věci, které nikdy nejedly nebo jim prostě nechutnaly :wink:
A naopak, věci, které mívaly rády, už jim nemusí být moc po chuti, protože mimčo už je jimi zásobováno :mrgreen:

Mě to co chutnalo, tak to mi teď nechutná a co mi nechutnalo mi pořád nechutná.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
14.11.11 16:57
werunqa píše:
tyynka píše:
A naopak, věci, které mívaly rády, už jim nemusí být moc po chuti, protože mimčo už je jimi zásobováno :mrgreen:
Mě to co chutnalo, tak to mi teď nechutná a co mi nechutnalo mi pořád nechutná.. :think:

Tak ty si asi vyjímka… :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky