Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
aj mě je fajn
dnes si nemohu stěžovat
jsem ráda,že nemusim ven do toho mrazu ![]()
duckina píše:
aj mě je fajndnes si nemohu stěžovat
jsem ráda,že nemusim ven do toho mrazu
No holky mě je dnes taky dobře, sice jsem toho za celý den moc nepojedla, ale jinak pohoda.Venku jsem sice myslela, že mi umrznou ruce, ale cestou domů už to tak hrozný nebylo.. ![]()
duckina píše:
Tak to sme na tom stejně
Mě se vrátila chuť k jídlu,tak toho musím využít ![]()
werunqa píše:duckina píše:No holky mě je dnes taky dobře, sice jsem toho za celý den moc nepojedla, ale jinak pohoda.Venku jsem sice myslela, že mi umrznou ruce, ale cestou domů už to tak hrozný nebylo..
cestou domů tě asi hřálo razítko v průkazce ![]()
Aniska888 píše:duckina píše:Tak to sme na tom stejně
Mě se vrátila chuť k jídlu,tak toho musím využít
já spucnula sice jen 2 jogurty,ale furt lepší než nic ![]()
duckina píše:Aniska888 píše:já spucnula sice jen 2 jogurty,ale furt lepší než nicduckina píše:Tak to sme na tom stejně
Mě se vrátila chuť k jídlu,tak toho musím využít
No dělám bramborový guláš,měla sem na něj už týden chuť tak sem si ho šla uklohnit
Tak snad nepůjde na výlet
(
)
myslíš buřtguláš? ten jsem dělala minulý týden a na výlet šel
a to jsem v něm jen namočila lžíci..dělala jsem i kuřecí vývar,vždycky jsem ho jedla a najednou mi přišel jakoby kyselej
Michal (manžel) mi tvrdil,že je dobrej,že neví,co dělám
tak měl aspoň 4L polívky pro sebe ![]()
duckina píše:
myslíš buřtguláš? ten jsem dělala minulý týden a na výlet šela to jsem v něm jen namočila lžíci..dělala jsem i kuřecí vývar,vždycky jsem ho jedla a najednou mi přišel jakoby kyselej
tak měl aspoň 4L polívky pro sebe
jojo.no tak si budu držet palce ![]()
myslím,že budu už celý těhu na jogurtech (zaplať pánbůh za ně) a mám pocit,že prcek je bude pak silně nenávidět ![]()
duckina píše:
myslíš buřtguláš? ten jsem dělala minulý týden a na výlet šela to jsem v něm jen namočila lžíci..dělala jsem i kuřecí vývar,vždycky jsem ho jedla a najednou mi přišel jakoby kyselej
tak měl aspoň 4L polívky pro sebe
Mě taky nejedou polévku co jsem těhu
.Předtím jsem vařila denně plný hrnec a můj polívkovej moc není, tak jsem to všechno snědla sama.A teď polívku vůbec nemůžu-vždycky mi rozhoupe žaludek a pak letím
.takže už ji raději nejím…
duckina píše:werunqa píše:cestou domů tě asi hřálo razítko v průkazceduckina píše:No holky mě je dnes taky dobře, sice jsem toho za celý den moc nepojedla, ale jinak pohoda.Venku jsem sice myslela, že mi umrznou ruce, ale cestou domů už to tak hrozný nebylo..
No spíš ta štreka co jsem šla pěšky, jak se zadýchávám, tak se hned zahřeju.Pak jsme potkala kámošku a kecaly jsme venku snad přes hodinu, a zima mi vůbec nebyla.. ![]()
duckina píše:
myslím,že budu už celý těhu na jogurtech (zaplať pánbůh za ně) a mám pocit,že prcek je bude pak silně nenávidět
Tak sem se napapala a zatím dobrý.Asi když sním na co mám chuť tak to tam i zůstane ![]()
Ono se říká, že mimčo si řekne, co potřebuje, proto mívají těhule chuť i na věci, které nikdy nejedly nebo jim prostě nechutnaly ![]()
A naopak, věci, které mívaly rády, už jim nemusí být moc po chuti, protože mimčo už je jimi zásobováno ![]()
tyynka píše:
Ono se říká, že mimčo si řekne, co potřebuje, proto mívají těhule chuť i na věci, které nikdy nejedly nebo jim prostě nechutnaly
A naopak, věci, které mívaly rády, už jim nemusí být moc po chuti, protože mimčo už je jimi zásobováno
Mě to co chutnalo, tak to mi teď nechutná a co mi nechutnalo mi pořád nechutná.. ![]()
werunqa píše:tyynka píše:Mě to co chutnalo, tak to mi teď nechutná a co mi nechutnalo mi pořád nechutná..
Ono se říká, že mimčo si řekne, co potřebuje, proto mívají těhule chuť i na věci, které nikdy nejedly nebo jim prostě nechutnaly
A naopak, věci, které mívaly rády, už jim nemusí být moc po chuti, protože mimčo už je jimi zásobováno
Tak ty si asi vyjímka…
![]()