Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
9.11.11 13:50
Katyl píše:
Teď si mě pobavila hovezinko s tím že by se ti pupík takhle ojevil :-D já mám teda krém pro těhotné na bříško a prsa… tak snad to aspoň trochu pomáhá.i když si myslím že te je individuální jakou má kdo kůži.

No právě-někdo to má dědičný a může dělat co chce, a stejně mu to nepomůže. :nevim: Já používám krém ElastiQ Orignal zatím..Mažu si prsa, bříško, stehna, zadek, boky a bedra.. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
9.11.11 13:52
Hovezinka píše:
Katyl píše:
Teď si mě pobavila hovezinko s tím že by se ti pupík takhle ojevil :-D já mám teda krém pro těhotné na bříško a prsa… tak snad to aspoň trochu pomáhá.i když si myslím že te je individuální jakou má kdo kůži.
Samozřejmě že to bylo obrazné :D Třeba prsa se mi taky zvětšily záhadně „přes noc“ z ničeho nic :D

To mě nepřijde, že by mi narostly-spíš mají jiný tvar-ale ségra mi říkal o víkendu:ty máš ty k**y :mrgreen: , tak asi fakt porostly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.11.11 13:55
werunqa píše:
Hovezinka píše:
Katyl píše:
Samozřejmě že to bylo obrazné :D Třeba prsa se mi taky zvětšily záhadně „přes noc“ z ničeho nic :D
To mě nepřijde, že by mi narostly-spíš mají jiný tvar-ale ségra mi říkal o víkendu:ty máš ty k**y :mrgreen: , tak asi fakt porostly :lol:

Mě to taky nejdřív nepřišlo, manžel mi to pořád říkal, když mi to řekl i gynekolog, tak jsem si toho taky všimla.. Ale příšlo to všechno tak „najednou“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.11.11 13:56

ty to tu rozsekáváš Hovezinko!!! :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.11.11 14:04
Katyl píše:
ty to tu rozsekáváš Hovezinko!!! :-D :-D :-D

Nějak netuším jak to myslíš? Ale už raděj mlčím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.11.11 14:06

ne nemyslím to špatně,jen jsi taková vtipná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.11.11 14:10
Katyl píše:

To ty hormony… Ale on to nebyl vtip :) fakt mi prostě vyběhly prsa z ničeho nic. Resp se „napnuly“.. A o tom bříšku mi to takhle popisovala kamarádka, že se prostě jednou z nafoukla (tak jak když jsi normálně nafouklá) a prostě se už jen nezfoukla.. Přišlo mi to divné, ale proč ne, jsem těhotná poprvé, nevím jak to chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
9.11.11 14:12
Hovezinka píše:
Katyl píše:
To ty hormony… Ale on to nebyl vtip :) fakt mi prostě vyběhly prsa z ničeho nic. Resp se „napnuly“.. A o tom bříšku mi to takhle popisovala kamarádka, že se prostě jednou z nafoukla (tak jak když jsi normálně nafouklá) a prostě se už jen nezfoukla.. Přišlo mi to divné, ale proč ne, jsem těhotná poprvé, nevím jak to chodí…

Tak to mám asi já..pořád nic..a ted mám bříško nafouklé a pořád čekám, jestli splaskne, nebo už tak zůstane :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.11.11 14:13
werunqa píše:
Hovezinka píše:
Katyl píše:
To ty hormony… Ale on to nebyl vtip :) fakt mi prostě vyběhly prsa z ničeho nic. Resp se „napnuly“.. A o tom bříšku mi to takhle popisovala kamarádka, že se prostě jednou z nafoukla (tak jak když jsi normálně nafouklá) a prostě se už jen nezfoukla.. Přišlo mi to divné, ale proč ne, jsem těhotná poprvé, nevím jak to chodí…
Tak to mám asi já..pořád nic..a ted mám bříško nafouklé a pořád čekám, jestli splaskne, nebo už tak zůstane :lol: :lol:

Mě zatím pokaždé splasklo :D :D :D vždy se ráno probudím, okouknu se v zrcadle, bříško krásně vystrčené, pak se vyčůrám a je po bříšku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
9.11.11 14:16

u mě to bylo v létě tak,že mi manžel zatrhnul nosit jedno triko s tim,že v něm mám nějaký velký k**y :D jenže mu to pak přišlo v jakémkoli triku..tak přece nebudu chodit bez trik,že:) když mi řekli o tom těhu na UTZ,tak se divili,kde to mimčo prý mám,že jsem v 15tt a neni vůbec nic vidět..no a teď už pupka mám a prsa už pomalu neutáhnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
9.11.11 14:16
Hovezinka píše:
werunqa píše:
Hovezinka píše:
Katyl píše:
Tak to mám asi já..pořád nic..a ted mám bříško nafouklé a pořád čekám, jestli splaskne, nebo už tak zůstane :lol: :lol:
Mě zatím pokaždé splasklo :D :D :D vždy se ráno probudím, okouknu se v zrcadle, bříško krásně vystrčené, pak se vyčůrám a je po bříšku :D

Já ho mám na večer vždycky velké-ale to je jídlem a pitím-a taky podle toho,jak se člověk často vyprazdňuje.Ráno už bývá menší-ale i když mám ráno žaludek prázdný a jsem po WC, tak už mi bříško zůstavá.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
9.11.11 15:55
werunqa píše:
Dnes jsem se objednala k zubařce-no jestli tohle přežiju, tak už všechno…14.12…na mě myslete.. :cry:

Jo taky si říkám......já jdu 5.12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
9.11.11 15:57
Katyl píše:
neboj to ono si to místo udělá :-D já už sama koukám jakej mám pupík a to bude teprv 3měsíc… ale je to prý lepší když roste takhle postupně a ne pak najednou rychle-měnší pravděpodobnost popraskání bříška…

tak to jsi mi udělala radost.....já mám taky už bříško a měla jsem pocit že by mělo být menší :mrgreen: ale není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
9.11.11 15:58
Hovezinka píše:
Já zatím spíš hubnu, než přibírám. Mám poslední tak týden trošku problém s jídlem… Moc toho nesním a nic mi nechutná, je mi pořád zle :( nezvracím, ale je mi zle :(

tak zkus těhu lízátka mě na tohle pomáhají celkem dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
9.11.11 15:59
Hovezinka píše:
Katyl píše:

Jojo koukám že to máme všichni stejné......já si taky říkám kde se vzali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí