Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dnes jsem se objednala k zubařce-no jestli tohle přežiju, tak už všechno…14.12…na mě myslete.. ![]()
werunqa píše:duckina píše:já viděla první pohyby ve 9+4tt, ani jsme nečekala, že něco takového uvidím..Katyl píše:u mě sebou mrskala až na UTZ v tom 21tt..byl se mnou totiž i manžel a ona měla asi potřebu se před tátou předvádět..
Děkuji…a jak se tam mrskal,to jsem vůbec netušila že už se takhle hýbe,byla to nádherapak se převalila,zazívala a šla chrnět
Jak to tu čtu, tak jsem vážně zvědavá. Já jdu na kontrolu v 10+6, tak snad už taky něco uvidím. Nemůžu se dočkat, zatím jsem viděla jen nějaký flíček se srdíčkem…
kolegyňka byla včera a ta je týden po mě takže asi jak ty Hovezinko a už tam taky měla mimi ![]()
Teď ještě vědět co mi to tam mávalo
ale v tu dobu jsem na to vůbec nemyslela když jsem to viděla,hlavně že se to hýbalo ![]()
Katyl píše:
Teď ještě vědět co mi to tam mávaloale v tu dobu jsem na to vůbec nemyslela když jsem to viděla,hlavně že se to hýbalo
Já jsem v 7+5tt viděla bít srdíčko a to byl takový drobeček a potom v tom 9+4tt už i pohyby..to byl fakt hezké.. ![]()
je to opravdu zázrak,takový maličký to je a už to má ručičky,nožičky a ještě se hýbe!Takovej miničlovíček!
Katyl píše:
je to opravdu zázrak,takový maličký to je a už to má ručičky,nožičky a ještě se hýbe!Takovej miničlovíček!
tj, já si pořád říkám, jak se mi tam může vůbec vlézt-teď má skoro 7cm a přijde mi to, že už tam nemůže mít místo-a že by mělo mít kolem 50cm..to je neuvěřitelné.. ![]()
neboj to ono si to místo udělá
já už sama koukám jakej mám pupík a to bude teprv 3měsíc… ale je to prý lepší když roste takhle postupně a ne pak najednou rychle-měnší pravděpodobnost popraskání bříška…
Katyl píše:
neboj to ono si to místo udělájá už sama koukám jakej mám pupík a to bude teprv 3měsíc… ale je to prý lepší když roste takhle postupně a ne pak najednou rychle-měnší pravděpodobnost popraskání bříška…
To mě narostlo snad až teďka poslední týden trochu,ale na váze mám míň a míň
Právě takhle blbě to měla moje ségra..celou dobu nic a poslední 2 měsíce takovej nárust, že byla popraskaná šíleně
.Já se mažu od začátku těhu, tak doufám, že mám kůži dost vyživenou a elastickou, ale na bříško si koupím olejíček-ať se pořádně promastí.. ![]()
Holky to se nedá číst
já vám tak zááávidííím
mě čeká ještě týden, já to snad nevydržím!
Jinak bříško třeba zatím nemám žádné ![]()
Jsem zvědavá, jestli začne růst pomalučky postupně, nebo jestli se prostě jednoho dne ráno probudím s pupíkem ![]()
Hovezinka píše:
Holky to se nedá čístjá vám tak zááávidííím
mě čeká ještě týden, já to snad nevydržím!
Jinak bříško třeba zatím nemám žádné
Jsem zvědavá, jestli začne růst pomalučky postupně, nebo jestli se prostě jednoho dne ráno probudím s pupíkem
mě roste jen minimálně-co jsem nabrala mám v bocích, ve stehnech a v zadku.. ![]()
Já zatím spíš hubnu, než přibírám. Mám poslední tak týden trošku problém s jídlem… Moc toho nesním a nic mi nechutná, je mi pořád zle
nezvracím, ale je mi zle ![]()
Teď si mě pobavila hovezinko s tím že by se ti pupík takhle ojevil
já mám teda krém pro těhotné na bříško a prsa… tak snad to aspoň trochu pomáhá.i když si myslím že te je individuální jakou má kdo kůži.
Hovezinka píše:
Já zatím spíš hubnu, než přibírám. Mám poslední tak týden trošku problém s jídlem… Moc toho nesním a nic mi nechutná, je mi pořád zlenezvracím, ale je mi zle
Já na začátku taky moc nejedla právě-bylo mi často nevolno, občas jsem i zvracela.Od té doby co jsem těhu toho moc nesním
.A taky mi spousta potravin smrdí nebo nechutná..
.Při každé těhu poradně vážím míň a míň-ale na sobě to nepozoruji..Rifle sotva dopínám ![]()
Katyl píše:
Teď si mě pobavila hovezinko s tím že by se ti pupík takhle ojeviljá mám teda krém pro těhotné na bříško a prsa… tak snad to aspoň trochu pomáhá.i když si myslím že te je individuální jakou má kdo kůži.
Samozřejmě že to bylo obrazné
Třeba prsa se mi taky zvětšily záhadně „přes noc“ z ničeho nic ![]()