Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
9.11.11 13:13

zubař

Dnes jsem se objednala k zubařce-no jestli tohle přežiju, tak už všechno…14.12…na mě myslete.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.11.11 13:14
werunqa píše:
duckina píše:
Katyl píše:
Děkuji…a jak se tam mrskal,to jsem vůbec netušila že už se takhle hýbe,byla to nádhera :-D
u mě sebou mrskala až na UTZ v tom 21tt..byl se mnou totiž i manžel a ona měla asi potřebu se před tátou předvádět.. :lol: pak se převalila,zazívala a šla chrnět :wink:
já viděla první pohyby ve 9+4tt, ani jsme nečekala, že něco takového uvidím.. :palec:

Jak to tu čtu, tak jsem vážně zvědavá. Já jdu na kontrolu v 10+6, tak snad už taky něco uvidím. Nemůžu se dočkat, zatím jsem viděla jen nějaký flíček se srdíčkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.11.11 13:15

kolegyňka byla včera a ta je týden po mě takže asi jak ty Hovezinko a už tam taky měla mimi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.11.11 13:17

Teď ještě vědět co mi to tam mávalo :-D ale v tu dobu jsem na to vůbec nemyslela když jsem to viděla,hlavně že se to hýbalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
9.11.11 13:22
Katyl píše:
Teď ještě vědět co mi to tam mávalo :-D ale v tu dobu jsem na to vůbec nemyslela když jsem to viděla,hlavně že se to hýbalo :-D

Já jsem v 7+5tt viděla bít srdíčko a to byl takový drobeček a potom v tom 9+4tt už i pohyby..to byl fakt hezké.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.11.11 13:26

je to opravdu zázrak,takový maličký to je a už to má ručičky,nožičky a ještě se hýbe!Takovej miničlovíček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
9.11.11 13:27
Katyl píše:
je to opravdu zázrak,takový maličký to je a už to má ručičky,nožičky a ještě se hýbe!Takovej miničlovíček!

tj, já si pořád říkám, jak se mi tam může vůbec vlézt-teď má skoro 7cm a přijde mi to, že už tam nemůže mít místo-a že by mělo mít kolem 50cm..to je neuvěřitelné.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.11.11 13:30

neboj to ono si to místo udělá :-D já už sama koukám jakej mám pupík a to bude teprv 3měsíc… ale je to prý lepší když roste takhle postupně a ne pak najednou rychle-měnší pravděpodobnost popraskání bříška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
9.11.11 13:35
Katyl píše:
neboj to ono si to místo udělá :-D já už sama koukám jakej mám pupík a to bude teprv 3měsíc… ale je to prý lepší když roste takhle postupně a ne pak najednou rychle-měnší pravděpodobnost popraskání bříška…

To mě narostlo snad až teďka poslední týden trochu,ale na váze mám míň a míň :think: Právě takhle blbě to měla moje ségra..celou dobu nic a poslední 2 měsíce takovej nárust, že byla popraskaná šíleně :cry: .Já se mažu od začátku těhu, tak doufám, že mám kůži dost vyživenou a elastickou, ale na bříško si koupím olejíček-ať se pořádně promastí.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.11.11 13:39

Holky to se nedá číst :D já vám tak zááávidííím :) mě čeká ještě týden, já to snad nevydržím!
Jinak bříško třeba zatím nemám žádné :(
Jsem zvědavá, jestli začne růst pomalučky postupně, nebo jestli se prostě jednoho dne ráno probudím s pupíkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
9.11.11 13:41
Hovezinka píše:
Holky to se nedá číst :D já vám tak zááávidííím :) mě čeká ještě týden, já to snad nevydržím!
Jinak bříško třeba zatím nemám žádné :(
Jsem zvědavá, jestli začne růst pomalučky postupně, nebo jestli se prostě jednoho dne ráno probudím s pupíkem :)

mě roste jen minimálně-co jsem nabrala mám v bocích, ve stehnech a v zadku.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.11.11 13:42

Já zatím spíš hubnu, než přibírám. Mám poslední tak týden trošku problém s jídlem… Moc toho nesním a nic mi nechutná, je mi pořád zle :( nezvracím, ale je mi zle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.11.11 13:44

Teď si mě pobavila hovezinko s tím že by se ti pupík takhle ojevil :-D já mám teda krém pro těhotné na bříško a prsa… tak snad to aspoň trochu pomáhá.i když si myslím že te je individuální jakou má kdo kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
9.11.11 13:46
Hovezinka píše:
Já zatím spíš hubnu, než přibírám. Mám poslední tak týden trošku problém s jídlem… Moc toho nesním a nic mi nechutná, je mi pořád zle :( nezvracím, ale je mi zle :(

Já na začátku taky moc nejedla právě-bylo mi často nevolno, občas jsem i zvracela.Od té doby co jsem těhu toho moc nesním :nevim: .A taky mi spousta potravin smrdí nebo nechutná.. :poblion: .Při každé těhu poradně vážím míň a míň-ale na sobě to nepozoruji..Rifle sotva dopínám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.11.11 13:48
Katyl píše:
Teď si mě pobavila hovezinko s tím že by se ti pupík takhle ojevil :-D já mám teda krém pro těhotné na bříško a prsa… tak snad to aspoň trochu pomáhá.i když si myslím že te je individuální jakou má kdo kůži.

Samozřejmě že to bylo obrazné :D Třeba prsa se mi taky zvětšily záhadně „přes noc“ z ničeho nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí