Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ráno,
a jestli se můžu zeptat, jaké věkové rozmezí tu je?
Aniralk píše:
Dobré ráno,
mě je 31 ![]()
Dobré ráno všem
Aniska:wow tak to byl dobrý kup ty kalhoty, to já budu mít mnohem složitější a navíc těhotenský, to snad ani neseženu
Aniralk:věkové rozmezí je tu hodně široké, mně je 32
duckina:tak snad tě nemoc brzy opustí a bude vše ok
Aniralk píše:
Dobré ráno,
Tady nejde o věk,ale o to co nás spojuje,tzn.společná radost z objevení // a těšení se na miminko se všemi radostmi i starostmi ![]()
Ahoj holky, mě je 27, ale také si myslím, že na tom moc nezáleží, hlavně, abchom všechny donosily zdravé mimi. Dneska jsem koukala na těhotenskou módu, i když ještě bříško nemám, myslím, že si na zimu pořídím, alespoň jedny těhotenské kalhoty, zjistila jsem také, že nemůžu nosit svoje džíny, protože se mi příšerně všude zařezávají, alesoň mi to tedy tak přijde. Jak jste na tom vy, už je na některé z vás něco vidět? ![]()
Děvčátka,nemáte ve svém okolí někoho,kdo zobe HA TRIQUILAR? Jde už o hranaté provedení platíček.. Mám jedno platíčko do 07.2013 a ráda ho daruji ![]()
Rozhodně o věk nejde, ale jsem tu nová, tak mě zajímá co vy, druhé maminy jste zač. ![]()
Mě je 21 a jsem ze Zlínského kraje. A asi zešílím pokud už nebude 24.11. Fakt vám závidím, že to potvrzení od dr. už máte za sebou.
![]()
Jen klid, to už je za chvilku, uvidíš, že bude vše v pořádku ![]()
Aniralk píše:
Rozhodně o věk nejde, ale jsem tu nová, tak mě zajímá co vy, druhé maminy jste zač.
Mě je 21 a jsem ze Zlínského kraje. A asi zešílím pokud už nebude 24.11. Fakt vám závidím, že to potvrzení od dr. už máte za sebou.![]()
Já jdu na kontrolu až 28 tak vim jak se to táhne;-)
pajaja20 píše:
A já až 12.12
Dočkáme se.už se těším až prcka uvidim ![]()
Aniska888 píše:pajaja20 píše:Dočkáme se.už se těším až prcka uvidim
A já až 12.12
Já už ho viděla a o to je to delší ![]()
já jdu ve st,ale už chci,aby mě poslali na další UTZ,musim malou už vidět
..Ale jdu jen na KO
tak alespoň uslyším zase ![]()
pajaja20 píše:Aniska888 píše:Já už ho viděla a o to je to delšípajaja20 píše:Dočkáme se.už se těším až prcka uvidim
A já až 12.12
Já viděla mimiska jen jako bublinku,tak už se fakt těším ![]()