Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
8.11.11 17:28

tak to já nevim,já tam nemusela :nevim: ..jsem k praktický šla až s tim hnusnym kašlem a to mi sdělila,že mám akutní zánět průdušek a nasadila ty ATB..jinak mě tam zatim od Apolináře nikdo neposílal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
8.11.11 17:33

Ja jsem taky byla u obvodni a u zubare. Myslim, ze me tam gyndar neposilal,ale v prikazce je na to vyhrazene primo misto.. tak kdyz jsem to tam videla, tak jsem to obehala… ale mozna jsou ted jine prukazky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 17:57

já u zubky byla,páč mě zlobil zoubek..a už za to mohl prý ten můj postrach Lucie :D
jinak já tak chtěla tu průkazku s růžovýma deskama,ale nafásla jsem takový jednoduchý destičky Femibion..zubka mi tam hned bouchla razítko,ale praktická zatim ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
8.11.11 17:58

no, ja jsem mela tu ruzovou… myslim, ze to bylo od Mamavitu… jsem zvedava jakou dostanu ted, kdyz mam jineho doktora :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 18:01

u Apolináře jim zřejmě růžovky došly :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 18:05

spešl pro Lístečka..ty víš,proč :palec: :potlesk:
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.11.11 18:32
lísteček píše:
Ja jsem taky byla u obvodni a u zubare. Myslim, ze me tam gyndar neposilal,ale v prikazce je na to vyhrazene primo misto.. tak kdyz jsem to tam videla, tak jsem to obehala… ale mozna jsou ted jine prukazky :think:

No já mám právě v těhu průkazce kolonky na razítka od obvodního a od zubaře.A říkal mi gynekolog, že to mám co nejdřív oblítat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.11.11 18:34
lísteček píše:
no, ja jsem mela tu ruzovou… myslim, ze to bylo od Mamavitu… jsem zvedava jakou dostanu ted, kdyz mam jineho doktora :-D

ségra měla taky růžovou-já mám takovou světle zelenou/bílou s reklamou na Dianatal gel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.11.11 18:37

Prosím o radu

Ahoj všem,moc prosím o radu,před měsícem jsem vysadila HA Chloe po 3 letech. Mám dlouhodobého přítele a po celý ten měsíc jsme se nechránili.Ted jsem to nedostala, ale nevím, jestli to může značit těhotenství. Před braním HA jsem měla menstruaci dost nepravidelnou. Moc děkuji za radu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 18:53
kvetinka9 píše:
Ahoj všem,moc prosím o radu,před měsícem jsem vysadila HA Chloe po 3 letech. Mám dlouhodobého přítele a po celý ten měsíc jsme se nechránili.Ted jsem to nedostala, ale nevím, jestli to může značit těhotenství. Před braním HA jsem měla menstruaci dost nepravidelnou. Moc děkuji za radu:)

ahojky,tak já asi nebudu ta vhodná adeptka na rady,páč já k těhu přišla „jak slepej k houslím“..antibejby už nezobu asi 3roky,protože jsem potřebovala docílit toho,aby se mi cyklus konečně srovnal jinak,než pomocí HA..ale byla jsem ráda,když jsem to dostala 2× do roka..letos jsem to dostala jen v dubnu,pak v červenci a srpnu takový špinění ob den,ale nevěnovala jsem tomu vůbec pozornost,páč jsem měla za to,že bych se konečně mohla začít „srovnávat“..kvůli nabídce nové práce jsem si byla nucena udělat 8.9. test,který vyšel pozitivní a na gyndě na UTZ 14.9. mi potvrdili už 15tt..občasné bolesti v podbřišku jsem přikládala v únoru zjištěné cystě..a tzv.blicí období mívám párkrát do roka uplně běžně :wink: i podle dr je zázrak,že jsem otěhotněla přirozenou cestou,už jsme se domlouvali na variantě umělýho oplodnění..zajímavé je,že jsem to naposledy měla v tom dubnu a otěhotněla jsem 7.6. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
8.11.11 19:12
kvetinka9 píše:
Ahoj všem,moc prosím o radu,před měsícem jsem vysadila HA Chloe po 3 letech. Mám dlouhodobého přítele a po celý ten měsíc jsme se nechránili.Ted jsem to nedostala, ale nevím, jestli to může značit těhotenství. Před braním HA jsem měla menstruaci dost nepravidelnou. Moc děkuji za radu:)

to je ruzny a u kazdeho jinak… ja po vysazeni HA jsem mela straaaaasne dlouhej cyklus… mozna i 40 dni… jeste chvilku vydrt nebo zkousela jsi testik? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.11.11 19:20
lísteček píše:
kvetinka9 píše:
to je ruzny a u kazdeho jinak… ja po vysazeni HA jsem mela straaaaasne dlouhej cyklus… mozna i 40 dni… jeste chvilku vydrt nebo zkousela jsi testik? :lol:

Já taky radit nemůžu, antinu neberu dobrý 4 roky, takže v době početí jsem byla „čistá“.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.11.11 19:36

test budu zkoušet asi zítra..po vysazení jsem odkrvácela 7.10 a od te doby nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 20:10

tak držíme palečky na // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
8.11.11 20:11
werunqa píše:
Tak jsem zpět od doktora-všechny výsledky mám v pořádku, vycházky už mám neomezené, takže jsem nadšená :pankac: :pankac: .Mimi zase porostlo a bylo velmi živé-dokonce si strkalo ruku mezi nohy. :potlesk: :potlesk: To se i pan doktor smál…bože, já jsem tak šťastná, že je vše v pořádku.. :kytka:.Říkal mi,že vitamíny si mám koupit, že nikdy nevím, jaký budu nebo nebudu mít chutě-abych těch vitamínů měla dost..A jelikož jsem při každé návštěvě lehčí a lehčí-teď stojím na 63kg, tak si je raději asi koupím..Moc toho nepojím-i když zeleniny dost, tak pro jistotu.. :palec:

Já beru na doporučení gynekologa Gravitel, 60 tablet mám asi za dvě nebo tři stovky, což je myslím cena ucházející.. ALe zeptej se v lékarně a uvidíš, co zrovna budou mít, něco ti doporučí, i ceny se hodně liší :) Od druhého trimestru doporučují s tou kyselinou, myslím DHA, nebo tak nějak podobně, jsou tedy o dost dražší, ale snad by to mělo být dobré na vývoj nervové soustavy :nevim:

werunqa píše:
A to vyšetření u praktického lékaře-tam mi bude dělat jen EKG nebo co všechno??

Já myslím že na EKG chodí všechny těhotné na speciální vyšetření, někde jsem to četla :) Já zrovna přestupovala k novému obvoďákovi, když jsem tam byla, takže dělal celkovou rodinnou anamnézu, řešil alergie, co můžu a nemůžu, všechno to psal, zajímal se o průběh těhotenství, ale přímo vyšetření mi snad nedělal žádné, jen poslouchal plíce. A dal razítko do těhotenské kartičky :) Řekla bych, že je to takové spíš pro pořádek, no :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí