Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
7.11.11 20:55

víte co by mě zajímalo? kdyby si chlapi od nás od těhulek založili taky nějaký stránky a co by tam probírali :lol: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 20:57
duckina píše:
víte co by mě zajímalo? kdyby si chlapi od nás od těhulek založili taky nějaký stránky a co by tam probírali :lol: :pocitac:

Chceš to vedět?Proč jim nedáme.A který pivo je nejlepší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.11.11 20:58

to mě právě napadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
duckina píše:
to mě právě napadlo :D

Klasika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
Aniska888 píše:
werunqa píše:
duckina píše:
tak právě futruju ananasový kompot..to vám je holky lahoda :dance:
Já si hodně ujíždím na bramborové kaši :huban: .Tu bych mohla denně po kýblech :lol:…za to dýňový kompot, kterýho jsem dostala X sklenic teda nemusím.. :poblion:
Já bych zase mohla čínu každý den,ještě že jí ten můj poklad vaří nejlepší

No já teď nemůžu vůbec cítit syrové maso-takže z masa vaří jenom můj…Také mám naštěstí chlapa co vaří skvěle…možná vaří i častěji než já-a to já na to mám školu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 21:00
duckina píše:
víte co by mě zajímalo? kdyby si chlapi od nás od těhulek založili taky nějaký stránky a co by tam probírali :lol: :pocitac:

Já nad tím přemýšlela včera-ale spíš jsem si představovala, že kdyby byly chlapy těhotní, že by všechno asi tak neřešili a neprobírali jako my ženský.. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 21:03

Holky a jíte normálně nebo málo?Já po období nejezení mám teď nějakou žravou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 21:10
Aniska888 píše:

Já jím hrozně málo-na to, že bych měla jíst jako, že za 2.. :nevim: .Před těhu jsem byla hrozně nenažraná, jedla jsem mnohem větší porce než můj, ale co jsem těhotná jím jak vrabec.. :nevim: .Ono je to i tím, že spousta věcí se mi v těhu znechutila.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.11.11 21:10
Aniska888 píše:

až do 18tt jsem skoro nejedla..dr mi radil,ať do sebe dostanu aspoň něco,kvůli mimču..teď mám pocit,že se do jídla nutim a plácám do sebe každou chvíli něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 21:12
duckina píše:
Aniska888 píše:
až do 18tt jsem skoro nejedla..dr mi radil,ať do sebe dostanu aspoň něco,kvůli mimču..teď mám pocit,že se do jídla nutim a plácám do sebe každou chvíli něco

No právě tak to mám já,sním trošku,ale snad stokrát za den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 21:15
Aniska888 píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
až do 18tt jsem skoro nejedla..dr mi radil,ať do sebe dostanu aspoň něco,kvůli mimču..teď mám pocit,že se do jídla nutim a plácám do sebe každou chvíli něco
No právě tak to mám já,sním trošku,ale snad stokrát za den…

Já jím taky jen po trochách, ale hrozně často.Můj si pak myslí, že toho sním za 10, ale já mu vysvětluju, že jím malinké porce…Dřív pro mě nebyl problém sníst polévku a hlavní chod, ale teď už to nezvládám..Tolik jídla naráz prostě nesním.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 21:17
werunqa píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
Já jím taky jen po trochách, ale hrozně často.Můj si pak myslí, že toho sním za 10, ale já mu vysvětluju, že jím malinké porce…Dřív pro mě nebyl problém sníst polévku a hlavní chod, ale teď už to nezvládám..Tolik jídla naráz prostě nesním.. :cry:

Tak to jsem hned klidnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 21:20
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
Já jím taky jen po trochách, ale hrozně často.Můj si pak myslí, že toho sním za 10, ale já mu vysvětluju, že jím malinké porce…Dřív pro mě nebyl problém sníst polévku a hlavní chod, ale teď už to nezvládám..Tolik jídla naráz prostě nesním.. :cry:

Nevím, jestli ta zvětšující se děloha tak utlačuje žaludek nebo co?Rozhodně vím, že díky tomuto mě často pálí žáha..Můj mi říkal, že od jeho kolegy z práce manželka je v 3. trimestru a víc jak suchej rohlík se do ní prostě nevleze..nemá to kam dát.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 21:29
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
Nevím, jestli ta zvětšující se děloha tak utlačuje žaludek nebo co?Rozhodně vím, že díky tomuto mě často pálí žáha..Můj mi říkal, že od jeho kolegy z práce manželka je v 3. trimestru a víc jak suchej rohlík se do ní prostě nevleze..nemá to kam dát.. :nevim: :nevim:

Se máme na co těšit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.11.11 21:31

budu vám podávat info,tim,že jsem tak napřed :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...