Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
víte co by mě zajímalo? kdyby si chlapi od nás od těhulek založili taky nějaký stránky a co by tam probírali
![]()
duckina píše:
víte co by mě zajímalo? kdyby si chlapi od nás od těhulek založili taky nějaký stránky a co by tam probírali![]()
Chceš to vedět?Proč jim nedáme.A který pivo je nejlepší ![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:Já bych zase mohla čínu každý den,ještě že jí ten můj poklad vaří nejlepšíduckina píše:Já si hodně ujíždím na bramborové kaši
tak právě futruju ananasový kompot..to vám je holky lahoda.Tu bych mohla denně po kýblech
…za to dýňový kompot, kterýho jsem dostala X sklenic teda nemusím..
No já teď nemůžu vůbec cítit syrové maso-takže z masa vaří jenom můj…Také mám naštěstí chlapa co vaří skvěle…možná vaří i častěji než já-a to já na to mám školu.. ![]()
duckina píše:
víte co by mě zajímalo? kdyby si chlapi od nás od těhulek založili taky nějaký stránky a co by tam probírali![]()
Já nad tím přemýšlela včera-ale spíš jsem si představovala, že kdyby byly chlapy těhotní, že by všechno asi tak neřešili a neprobírali jako my ženský.. ![]()
Holky a jíte normálně nebo málo?Já po období nejezení mám teď nějakou žravou…
Aniska888 píše:
Já jím hrozně málo-na to, že bych měla jíst jako, že za 2..
.Před těhu jsem byla hrozně nenažraná, jedla jsem mnohem větší porce než můj, ale co jsem těhotná jím jak vrabec..
.Ono je to i tím, že spousta věcí se mi v těhu znechutila.. ![]()
Aniska888 píše:
až do 18tt jsem skoro nejedla..dr mi radil,ať do sebe dostanu aspoň něco,kvůli mimču..teď mám pocit,že se do jídla nutim a plácám do sebe každou chvíli něco
duckina píše:Aniska888 píše:až do 18tt jsem skoro nejedla..dr mi radil,ať do sebe dostanu aspoň něco,kvůli mimču..teď mám pocit,že se do jídla nutim a plácám do sebe každou chvíli něco
No právě tak to mám já,sním trošku,ale snad stokrát za den…
Aniska888 píše:duckina píše:No právě tak to mám já,sním trošku,ale snad stokrát za den…Aniska888 píše:až do 18tt jsem skoro nejedla..dr mi radil,ať do sebe dostanu aspoň něco,kvůli mimču..teď mám pocit,že se do jídla nutim a plácám do sebe každou chvíli něco
Já jím taky jen po trochách, ale hrozně často.Můj si pak myslí, že toho sním za 10, ale já mu vysvětluju, že jím malinké porce…Dřív pro mě nebyl problém sníst polévku a hlavní chod, ale teď už to nezvládám..Tolik jídla naráz prostě nesním.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Já jím taky jen po trochách, ale hrozně často.Můj si pak myslí, že toho sním za 10, ale já mu vysvětluju, že jím malinké porce…Dřív pro mě nebyl problém sníst polévku a hlavní chod, ale teď už to nezvládám..Tolik jídla naráz prostě nesním..duckina píše:No právě tak to mám já,sním trošku,ale snad stokrát za den…Aniska888 píše:až do 18tt jsem skoro nejedla..dr mi radil,ať do sebe dostanu aspoň něco,kvůli mimču..teď mám pocit,že se do jídla nutim a plácám do sebe každou chvíli něco
Tak to jsem hned klidnější
Aniska888 píše:werunqa píše:Tak to jsem hned klidnějšíAniska888 píše:Já jím taky jen po trochách, ale hrozně často.Můj si pak myslí, že toho sním za 10, ale já mu vysvětluju, že jím malinké porce…Dřív pro mě nebyl problém sníst polévku a hlavní chod, ale teď už to nezvládám..Tolik jídla naráz prostě nesním..duckina píše:No právě tak to mám já,sním trošku,ale snad stokrát za den…Aniska888 píše:až do 18tt jsem skoro nejedla..dr mi radil,ať do sebe dostanu aspoň něco,kvůli mimču..teď mám pocit,že se do jídla nutim a plácám do sebe každou chvíli něco
Nevím, jestli ta zvětšující se děloha tak utlačuje žaludek nebo co?Rozhodně vím, že díky tomuto mě často pálí žáha..Můj mi říkal, že od jeho kolegy z práce manželka je v 3. trimestru a víc jak suchej rohlík se do ní prostě nevleze..nemá to kam dát..
![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Nevím, jestli ta zvětšující se děloha tak utlačuje žaludek nebo co?Rozhodně vím, že díky tomuto mě často pálí žáha..Můj mi říkal, že od jeho kolegy z práce manželka je v 3. trimestru a víc jak suchej rohlík se do ní prostě nevleze..nemá to kam dát..werunqa píše:Tak to jsem hned klidnějšíAniska888 píše:Já jím taky jen po trochách, ale hrozně často.Můj si pak myslí, že toho sním za 10, ale já mu vysvětluju, že jím malinké porce…Dřív pro mě nebyl problém sníst polévku a hlavní chod, ale teď už to nezvládám..Tolik jídla naráz prostě nesním..duckina píše:No právě tak to mám já,sním trošku,ale snad stokrát za den…Aniska888 píše:až do 18tt jsem skoro nejedla..dr mi radil,ať do sebe dostanu aspoň něco,kvůli mimču..teď mám pocit,že se do jídla nutim a plácám do sebe každou chvíli něco
Holky a jíte normálně nebo málo?Já po období nejezení mám teď nějakou žravou…![]()
Se máme na co těšit ![]()