Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já tomu věřím
jak ho znám, chladným ho to nenechává, a je pravda, že má tak nějak celkově „zakázáno“ na mě moc sahat, protože mě všechno lechtá, tlačí, je mi zle a potřebuju prostor… Vůbec se mu celkem divím že vedle mě leží
musí to se mnou být nesnesitelné v současné době (minimálně v ní)
duckina píše:
jinak jelikož u mě už vnímá můj hlas,tak jsem ráda,že o jménu máme rozhodnuto a mohu ji tak už oslovovatdokonce už jsem dospěla k tomu,že jí čtu odpolko Medvídka Pú
![]()
Mě říkala moje budoucí tchýně, že mimi už vnímá-i když nejsem v tolikátém týdnu jako ty…Říkala, že mu mám číst a vykládat si sním..
Ale pořád si nepřijdu jako těhotná, tak mi to přijde zvláštní-věřím, že až ucítím pohyby, tak to bude jiné.. ![]()
Hovezinka píše:Je možný že se zatím bojí,ale věřím tomu že to příjde jak bříško poroste
To já mám podobné-občas mi vadí jakýkoliv dotyk a pohlazení..taky si pak připadám blbě, že jsem tak zlá..ale někdy mi to prostě vadí.. ![]()
werunqa píše:duckina píše:Mě říkala moje budoucí tchýně, že mimi už vnímá-i když nejsem v tolikátém týdnu jako ty…Říkala, že mu mám číst a vykládat si sním..
jinak jelikož u mě už vnímá můj hlas,tak jsem ráda,že o jménu máme rozhodnuto a mohu ji tak už oslovovatdokonce už jsem dospěla k tomu,že jí čtu odpolko Medvídka Pú
![]()
Ale pořád si nepřijdu jako těhotná, tak mi to přijde zvláštní-věřím, že až ucítím pohyby, tak to bude jiné..
určitě…já si těhu taky neuvědomovala,ale teď,když vidim ten pupek a dokonce má ze mě ring na kickbox,tak je mi to jasnější každým dnem ![]()
duckina píše:
![]()
Od kdy si cítila pohyby?
duckina píše:werunqa píše:určitě…já si těhu taky neuvědomovala,ale teď,když vidim ten pupek a dokonce má ze mě ring na kickbox,tak je mi to jasnější každým dnemduckina píše:Mě říkala moje budoucí tchýně, že mimi už vnímá-i když nejsem v tolikátém týdnu jako ty…Říkala, že mu mám číst a vykládat si sním..
![]()
Ale pořád si nepřijdu jako těhotná, tak mi to přijde zvláštní-věřím, že až ucítím pohyby, tak to bude jiné..
Mě to nějak bylo jasný od začátku, že dokud neucítím pohyby, tak si prostě nebudu připadat těhotná..
Jen když jsem v těhu poradně a vidím jak se mimi hýbe a bije mu srdíčko..tak je to něco jiného ![]()
já musím říct,že poté,co jsme se tu shodly v nechuti k sexu a já poučila manžela,že je nás opravdu většina,co to teď nesnesem,tak normálně rezignoval a nezkouší na mě nic..páč kolikrát jsem se sama zarazila,když jsem sama sebe slyšela,jak na něj startuju,ať na mě nesahá,že je mi to krajně nepříjemný..
Aniska888 píše:duckina píše:Od kdy si cítila pohyby?
![]()
zhruba v 18tt
duckina píše:
já musím říct,že poté,co jsme se tu shodly v nechuti k sexu a já poučila manžela,že je nás opravdu většina,co to teď nesnesem,tak normálně rezignoval a nezkouší na mě nic..páč kolikrát jsem se sama zarazila,když jsem sama sebe slyšela,jak na něj startuju,ať na mě nesahá,že je mi to krajně nepříjemný..
No a já zase psala jak je můj zlatej a dneska mi říká kdy už to jako bude dobrý ![]()
duckina píše:
Taky jsem to včera říkala mojemu-říkám hádej kolik nás tam je, co nemáme chuť na sex-a on nevím..žádná??Tak jsem se začala smát a vyvedla ho z omylu ![]()
duckina píše:Aniska888 píše:zhruba v 18ttduckina píše:Od kdy si cítila pohyby?
![]()
ty jo-takže za měsíc už bych něco mohla cítit jo?tak to je super
![]()
duckina píše:
ty jooo,za měsíc budeš „ofiko těhu“
No jsem zvědavá-o kolik mi naroste bříško ![]()
werunqa píše:duckina píše:No jsem zvědavá-o kolik mi naroste bříško
ty jooo,za měsíc budeš „ofiko těhu“
No já začínám 11 tt takže si ještě počkám
![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:No já začínám 11 tt takže si ještě počkámduckina píše:No jsem zvědavá-o kolik mi naroste bříško
ty jooo,za měsíc budeš „ofiko těhu“![]()
![]()
mě to řekne zítra přesně-ale počítám 13tt + něco..