Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pajaja20 píše:werunqa píše:Tak toho se bojím taky. Jak bez jídla, tak bez pití necitové a k tomu ještě tak dlouhopajaja20 píše:Taky jsem na to nikdy nebyla naučená, ale teď od posledního zaměstnání jsem se to naučila bleskurychle..werunqa píše:Já teda nikdy nesnídala, neměla jsem chuť, ale teď kdybych se nenasnídala, tak asi pojdu hladempajaja20 píše:Já sladký vůbec-na to jsem nebyla ani před těhu ani teď.Spíš jím málo-na to, že jsme na to 2-ale nemůžu si pomoct.Dřív jsem snědla na snídani i 4 rohlíky-a teď sotva 2 a připadám si jako bych snědla koně..werunqa píše:Já chci taky holčičku, ale na UTZ mi řekla, že tam asi vidí růst camprdlika. Taky jsem měla chuť na kyselý, ale i na sladký. Jím všechno co se dá.Maddison píše:nee, nám všichni předpovídají kluka kvůli tomu masu!!A taky že jsem na začátku byla hodně na kyselý…ale my chceme holčičku..lísteček píše:Kluk jako buk
a co se ji narodilo??? treba to ma vliv na pohlavihi hi
No nejhorší bude ten test na těhu cukrovku…na lačno..
Myslíš, že sebou můžeš mít na pití černý čaj-nebo aspoň tak jsem to slyšela…No já od tamtud myslím poletím do prvního obchodu, co uvidím ![]()
werunqa píše:pajaja20 píše:Myslíš, že sebou můžeš mít na pití černý čaj-nebo aspoň tak jsem to slyšela…No já od tamtud myslím poletím do prvního obchodu, co uvidímwerunqa píše:Tak toho se bojím taky. Jak bez jídla, tak bez pití necitové a k tomu ještě tak dlouhopajaja20 píše:Taky jsem na to nikdy nebyla naučená, ale teď od posledního zaměstnání jsem se to naučila bleskurychle..werunqa píše:Já teda nikdy nesnídala, neměla jsem chuť, ale teď kdybych se nenasnídala, tak asi pojdu hladempajaja20 píše:Já sladký vůbec-na to jsem nebyla ani před těhu ani teď.Spíš jím málo-na to, že jsme na to 2-ale nemůžu si pomoct.Dřív jsem snědla na snídani i 4 rohlíky-a teď sotva 2 a připadám si jako bych snědla koně..werunqa píše:Já chci taky holčičku, ale na UTZ mi řekla, že tam asi vidí růst camprdlika. Taky jsem měla chuť na kyselý, ale i na sladký. Jím všechno co se dá.Maddison píše:nee, nám všichni předpovídají kluka kvůli tomu masu!!A taky že jsem na začátku byla hodně na kyselý…ale my chceme holčičku..lísteček píše:Kluk jako buk
To nevím, sestřenice říkala, že nemohla pít vůbec nic.
pajaja20 píše:werunqa píše:To nevím, sestřenice říkala, že nemohla pít vůbec nic.pajaja20 píše:Myslíš, že sebou můžeš mít na pití černý čaj-nebo aspoň tak jsem to slyšela…No já od tamtud myslím poletím do prvního obchodu, co uvidímwerunqa píše:Tak toho se bojím taky. Jak bez jídla, tak bez pití necitové a k tomu ještě tak dlouhopajaja20 píše:Taky jsem na to nikdy nebyla naučená, ale teď od posledního zaměstnání jsem se to naučila bleskurychle..werunqa píše:Já teda nikdy nesnídala, neměla jsem chuť, ale teď kdybych se nenasnídala, tak asi pojdu hladempajaja20 píše:Já sladký vůbec-na to jsem nebyla ani před těhu ani teď.Spíš jím málo-na to, že jsme na to 2-ale nemůžu si pomoct.Dřív jsem snědla na snídani i 4 rohlíky-a teď sotva 2 a připadám si jako bych snědla koně..werunqa píše:Já chci taky holčičku, ale na UTZ mi řekla, že tam asi vidí růst camprdlika. Taky jsem měla chuť na kyselý, ale i na sladký. Jím všechno co se dá.Maddison píše:nee, nám všichni předpovídají kluka kvůli tomu masu!!A taky že jsem na začátku byla hodně na kyselý…ale my chceme holčičku..lísteček píše:Kluk jako buk
Mě to říkala ségra-že jí říkaly, že si může vzít černý neslazený čaj…
![]()
werunqa píše:pajaja20 píše:Mě to říkala ségra-že jí říkaly, že si může vzít černý neslazený čaj…werunqa píše:To nevím, sestřenice říkala, že nemohla pít vůbec nic.pajaja20 píše:Myslíš, že sebou můžeš mít na pití černý čaj-nebo aspoň tak jsem to slyšela…No já od tamtud myslím poletím do prvního obchodu, co uvidímwerunqa píše:Tak toho se bojím taky. Jak bez jídla, tak bez pití necitové a k tomu ještě tak dlouhopajaja20 píše:Taky jsem na to nikdy nebyla naučená, ale teď od posledního zaměstnání jsem se to naučila bleskurychle..werunqa píše:Já teda nikdy nesnídala, neměla jsem chuť, ale teď kdybych se nenasnídala, tak asi pojdu hladempajaja20 píše:Já sladký vůbec-na to jsem nebyla ani před těhu ani teď.Spíš jím málo-na to, že jsme na to 2-ale nemůžu si pomoct.Dřív jsem snědla na snídani i 4 rohlíky-a teď sotva 2 a připadám si jako bych snědla koně..werunqa píše:Já chci taky holčičku, ale na UTZ mi řekla, že tam asi vidí růst camprdlika. Taky jsem měla chuť na kyselý, ale i na sladký. Jím všechno co se dá.Maddison píše:nee, nám všichni předpovídají kluka kvůli tomu masu!!A taky že jsem na začátku byla hodně na kyselý…ale my chceme holčičku..lísteček píše:Kluk jako buk
![]()
Tak to opravdu nevím. Možná je to všude jiný
pajaja20 píše:
No nic já letím tak se tu mějte a zítra ráno opět zde![]()
Ráno jo??to já ještě spinkám ![]()
Ahojky holky,
jsem v září po IVF a jsem těhotná 11 týden.Můžu se k Vám přidat?
Monrei píše:
Ahojky holky,jsem v září po IVF a jsem těhotná 11 týden.Můžu se k Vám přidat?
Vítej mezi námi a gratuluji!!! ![]()
Aniska888 píše:Monrei píše:Vítej mezi námi a gratuluji!!!
Děkuji.....byli jste někdo na časném screeningu?Já jdu tento týden ale nevím o co tam jde,jen krev HCG a nějaké další vyšetření
![]()
Monrei píše:
ahojky,
bahopřeji.. ![]()
werunqa píše:Monrei píše:ahojky,
bahopřeji..
děkuju
,ty máš pěkou profilovku.....to je už velikán ![]()
Děvčatka asi je na to možná trochu brzy,ale už jste přemýšleli o jménech?
Monrei píše:werunqa píše:děkujuMonrei píše:ahojky,
bahopřeji..,ty máš pěkou profilovku.....to je už velikán
Díky,má 6,3 cm a fotečku mám ze screeningu, na kterém jsem byla minulý týden v pondělí ![]()
Aniska888 píše:
Děvčatka asi je na to možná trochu brzy,ale už jste přemýšleli o jménech?
My už máme jména vybrané-pro holčičku už snad 3 roky
, pro kluka to bylo horší-skoro žádné se mi nelíbí…Můj chtěl, aby byl kluk po něm-Ladislav, ale to jsem razantně zamítla
werunqa píše:Monrei píše:Díky,má 6,3 cm a fotečku mám ze screeningu, na kterém jsem byla minulý týden v pondělíwerunqa píše:děkujuMonrei píše:ahojky,
bahopřeji..,ty máš pěkou profilovku.....to je už velikán
To je pěkný ale to je z toho druhého vid?Já jsem v 11 týdnu takže to takhle velký cipísek ještě asi nebude.