Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no uvidíš,jestli to tak budeš mít,ale já jiné vysvětlení nemám,než že je to díky vysazení ATB..těch 10dní čučení do zdi mě unavovalo (ale neuspalo) ![]()
lísteček píše:
Holky, ja jsem podle utz9+1 a krev mi nebrali jeste ani jednou… moc budu davat ted poprve ve cvrtek… tak uvidim, jestli me posle ma krev nebo co? Asi jinej kraj jinej mrav nebo co… U malyho mi ji brali asi tako kolem 12tt, ale nepamatuju se presne
ahoj holky, já jsem 7+0 a na krev jdu až asi v 10tt, mám jít na lačno, jinak zkumavky jsou mi jedno, protože jsem dárkyně krve
mějte krásný těhu den, mě začalo být docela špatně ![]()
Já už jsem sem fotku z UTZ dávala, ale tak ji sem dám znova v lepší kvalitě. Je to 13tt, kde mi brala i poprvé krev a hned 3 ampulky. Za 3 týdny jdu na další. Tak uvidíme, kolik toho ze mě zase vycucají. ![]()
tyynka píše:
Taky jsem někde četla, přesně o VZP, že už neproplácí tolik věcí co dříve, ale zrovna předporodní kurzy a těhotenské cvičení by měli:) Zjišťovala jsem, jestli mi náhodou neproplatí prvotrimestrální screening, některé pojišťovny to prý dělají, VZP samozřejmě ne. Už aby to bylo povinné, přijde mi to jako jediné možné řešení..Nebo ne povinné, ale nahrazeno místo triple testů.. Jako jinde ve světě.
Já jsem u VZP-tak doufám, že mi to cvičení a kurz proplatí.Jinak screening jsem neplatila, takže v poho ![]()
lísteček píše:
to ja prave jen tak delamale nesmim to s tou cilosti prehanet
Nebo mi manzel nedodela tu veceri, co jsem si porucila
Ja nemuzu vubec jist maso, mate to nekdo? Podivam se na maso a je mi hned na
S tím masem to máme stejně-před těhu be problémů..Ale tak v 2. měsíci mi začalo strašně smrdět-hlavně krůtí-takže z masa vůbec nevařím-to musí můj
.Ale jím ho-i když ne tak moc jako dřív..Vůbec všechny těžký mastný jídla mi dělají zle od žaludku.. ![]()
lísteček píše:
to mas dobry, ja nemuzu ani ty jogurty…hned bezim… mam ty nevolnosti fakt hrozny, jediny co jaks taks muzu, je ovoce a zelenina chleba, a tak..ale nic s mlecnych vyrobku ( krom mazacigo syra) a masa nemuzu… s pitim to je taky hrozny, jakmile se napiju po jidle, je to tutovka
takze mi manzel koupil nutridrink,abych aspon do sebe dostala nejake ziviny, plus me strasi s kapackou, kvuli nedostatku tekutin… ( je zachranar).. takze mam doma veselo
Já jogurty můžu-akorát jich jím asi moc-jelikož se mi po nich zhoršilo akné…záda mám teda šílený.Jinak dávám přednost zelenině a ovoci… ![]()
lísteček píše:
holky, mate uz nektera foto z UTZ?? ze se nikdo jeste nepochlubil.. ja teda jeste nemamale ve ctvrtek snad bude
Já mám 3+ jednu ze screeningu..ale momentálně je nemám k dispozici-snad zítra..
Maddison píše:lísteček píše:Kluk jako buk
a co se ji narodilo??? treba to ma vliv na pohlavihi hi
nee, nám všichni předpovídají kluka kvůli tomu masu!!A taky že jsem na začátku byla hodně na kyselý…ale my chceme holčičku.. ![]()
werunqa píše:Maddison píše:nee, nám všichni předpovídají kluka kvůli tomu masu!!A taky že jsem na začátku byla hodně na kyselý…ale my chceme holčičku..lísteček píše:Kluk jako buk
Já chci taky holčičku, ale na UTZ mi řekla, že tam asi vidí růst camprdlika. Taky jsem měla chuť na kyselý, ale i na sladký. Jím všechno co se dá.
pajaja20 píše:
A už vám některé řekli, co budete mít?
mě ještě ne..ale doufám,že do Vánoc to budu vědět ![]()
pajaja20 píše:werunqa píše:Já chci taky holčičku, ale na UTZ mi řekla, že tam asi vidí růst camprdlika. Taky jsem měla chuť na kyselý, ale i na sladký. Jím všechno co se dá.Maddison píše:nee, nám všichni předpovídají kluka kvůli tomu masu!!A taky že jsem na začátku byla hodně na kyselý…ale my chceme holčičku..lísteček píše:Kluk jako buk
Já sladký vůbec-na to jsem nebyla ani před těhu ani teď.Spíš jím málo-na to, že jsme na to 2-ale nemůžu si pomoct.Dřív jsem snědla na snídani i 4 rohlíky-a teď sotva 2 a připadám si jako bych snědla koně.. ![]()
werunqa píše:pajaja20 píše:Já sladký vůbec-na to jsem nebyla ani před těhu ani teď.Spíš jím málo-na to, že jsme na to 2-ale nemůžu si pomoct.Dřív jsem snědla na snídani i 4 rohlíky-a teď sotva 2 a připadám si jako bych snědla koně..werunqa píše:Já chci taky holčičku, ale na UTZ mi řekla, že tam asi vidí růst camprdlika. Taky jsem měla chuť na kyselý, ale i na sladký. Jím všechno co se dá.Maddison píše:nee, nám všichni předpovídají kluka kvůli tomu masu!!A taky že jsem na začátku byla hodně na kyselý…ale my chceme holčičku..lísteček píše:Kluk jako buk
Já teda nikdy nesnídala, neměla jsem chuť, ale teď kdybych se nenasnídala, tak asi pojdu hladem ![]()
pajaja20 píše:werunqa píše:Já teda nikdy nesnídala, neměla jsem chuť, ale teď kdybych se nenasnídala, tak asi pojdu hladempajaja20 píše:Já sladký vůbec-na to jsem nebyla ani před těhu ani teď.Spíš jím málo-na to, že jsme na to 2-ale nemůžu si pomoct.Dřív jsem snědla na snídani i 4 rohlíky-a teď sotva 2 a připadám si jako bych snědla koně..werunqa píše:Já chci taky holčičku, ale na UTZ mi řekla, že tam asi vidí růst camprdlika. Taky jsem měla chuť na kyselý, ale i na sladký. Jím všechno co se dá.Maddison píše:nee, nám všichni předpovídají kluka kvůli tomu masu!!A taky že jsem na začátku byla hodně na kyselý…ale my chceme holčičku..lísteček píše:Kluk jako buk
Taky jsem na to nikdy nebyla naučená, ale teď od posledního zaměstnání jsem se to naučila bleskurychle..
No nejhorší bude ten test na těhu cukrovku…na lačno.. ![]()
werunqa píše:pajaja20 píše:Taky jsem na to nikdy nebyla naučená, ale teď od posledního zaměstnání jsem se to naučila bleskurychle..werunqa píše:Já teda nikdy nesnídala, neměla jsem chuť, ale teď kdybych se nenasnídala, tak asi pojdu hladempajaja20 píše:Já sladký vůbec-na to jsem nebyla ani před těhu ani teď.Spíš jím málo-na to, že jsme na to 2-ale nemůžu si pomoct.Dřív jsem snědla na snídani i 4 rohlíky-a teď sotva 2 a připadám si jako bych snědla koně..werunqa píše:Já chci taky holčičku, ale na UTZ mi řekla, že tam asi vidí růst camprdlika. Taky jsem měla chuť na kyselý, ale i na sladký. Jím všechno co se dá.Maddison píše:nee, nám všichni předpovídají kluka kvůli tomu masu!!A taky že jsem na začátku byla hodně na kyselý…ale my chceme holčičku..lísteček píše:Kluk jako buk
No nejhorší bude ten test na těhu cukrovku…na lačno..
Tak toho se bojím taky. Jak bez jídla, tak bez pití necitové a k tomu ještě tak dlouho