Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
7.11.11 09:33

no uvidíš,jestli to tak budeš mít,ale já jiné vysvětlení nemám,než že je to díky vysazení ATB..těch 10dní čučení do zdi mě unavovalo (ale neuspalo) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
7.11.11 09:34
lísteček píše:
Holky, ja jsem podle utz9+1 a krev mi nebrali jeste ani jednou… moc budu davat ted poprve ve cvrtek… tak uvidim, jestli me posle ma krev nebo co? Asi jinej kraj jinej mrav nebo co… U malyho mi ji brali asi tako kolem 12tt, ale nepamatuju se presne :nevim:

ahoj holky, já jsem 7+0 a na krev jdu až asi v 10tt, mám jít na lačno, jinak zkumavky jsou mi jedno, protože jsem dárkyně krve :wink: mějte krásný těhu den, mě začalo být docela špatně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.11.11 10:41

Já už jsem sem fotku z UTZ dávala, ale tak ji sem dám znova v lepší kvalitě. Je to 13tt, kde mi brala i poprvé krev a hned 3 ampulky. Za 3 týdny jdu na další. Tak uvidíme, kolik toho ze mě zase vycucají. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 14:09
tyynka píše:
Taky jsem někde četla, přesně o VZP, že už neproplácí tolik věcí co dříve, ale zrovna předporodní kurzy a těhotenské cvičení by měli:) Zjišťovala jsem, jestli mi náhodou neproplatí prvotrimestrální screening, některé pojišťovny to prý dělají, VZP samozřejmě ne. Už aby to bylo povinné, přijde mi to jako jediné možné řešení.. :roll: Nebo ne povinné, ale nahrazeno místo triple testů.. Jako jinde ve světě. :palec:

Já jsem u VZP-tak doufám, že mi to cvičení a kurz proplatí.Jinak screening jsem neplatila, takže v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 14:11
lísteček píše:
to ja prave jen tak delam :lol: ale nesmim to s tou cilosti prehanet :-D Nebo mi manzel nedodela tu veceri, co jsem si porucila :lol:
Ja nemuzu vubec jist maso, mate to nekdo? Podivam se na maso a je mi hned na :poblion:

S tím masem to máme stejně-před těhu be problémů..Ale tak v 2. měsíci mi začalo strašně smrdět-hlavně krůtí-takže z masa vůbec nevařím-to musí můj :palec:.Ale jím ho-i když ne tak moc jako dřív..Vůbec všechny těžký mastný jídla mi dělají zle od žaludku.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 14:13
lísteček píše:
to mas dobry, ja nemuzu ani ty jogurty… :-( hned bezim… mam ty nevolnosti fakt hrozny, jediny co jaks taks muzu, je ovoce a zelenina chleba, a tak..ale nic s mlecnych vyrobku ( krom mazacigo syra) a masa nemuzu… s pitim to je taky hrozny, jakmile se napiju po jidle, je to tutovka :poblion: takze mi manzel koupil nutridrink,abych aspon do sebe dostala nejake ziviny, plus me strasi s kapackou, kvuli nedostatku tekutin… ( je zachranar).. takze mam doma veselo :-D

Já jogurty můžu-akorát jich jím asi moc-jelikož se mi po nich zhoršilo akné…záda mám teda šílený.Jinak dávám přednost zelenině a ovoci… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 14:14
lísteček píše:
holky, mate uz nektera foto z UTZ?? ze se nikdo jeste nepochlubil.. ja teda jeste nemam :-( ale ve ctvrtek snad bude :lol:

Já mám 3+ jednu ze screeningu..ale momentálně je nemám k dispozici-snad zítra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 14:15
Maddison píše:
lísteček píše:
a co se ji narodilo??? treba to ma vliv na pohlavi :-) hi hi :lol:
Kluk jako buk :srdce:

nee, nám všichni předpovídají kluka kvůli tomu masu!!A taky že jsem na začátku byla hodně na kyselý…ale my chceme holčičku.. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.11.11 14:15

A už vám některé řekli, co budete mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.11.11 14:17
werunqa píše:
Maddison píše:
lísteček píše:
nee, nám všichni předpovídají kluka kvůli tomu masu!!A taky že jsem na začátku byla hodně na kyselý…ale my chceme holčičku.. :huban:

Já chci taky holčičku, ale na UTZ mi řekla, že tam asi vidí růst camprdlika. Taky jsem měla chuť na kyselý, ale i na sladký. Jím všechno co se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 14:17
pajaja20 píše:
A už vám některé řekli, co budete mít?

mě ještě ne..ale doufám,že do Vánoc to budu vědět  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 14:19
pajaja20 píše:
werunqa píše:
Maddison píše:
lísteček píše:
nee, nám všichni předpovídají kluka kvůli tomu masu!!A taky že jsem na začátku byla hodně na kyselý…ale my chceme holčičku.. :huban:
Já chci taky holčičku, ale na UTZ mi řekla, že tam asi vidí růst camprdlika. Taky jsem měla chuť na kyselý, ale i na sladký. Jím všechno co se dá.

Já sladký vůbec-na to jsem nebyla ani před těhu ani teď.Spíš jím málo-na to, že jsme na to 2-ale nemůžu si pomoct.Dřív jsem snědla na snídani i 4 rohlíky-a teď sotva 2 a připadám si jako bych snědla koně.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.11.11 14:28
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
Maddison píše:
lísteček píše:
Já chci taky holčičku, ale na UTZ mi řekla, že tam asi vidí růst camprdlika. Taky jsem měla chuť na kyselý, ale i na sladký. Jím všechno co se dá.
Já sladký vůbec-na to jsem nebyla ani před těhu ani teď.Spíš jím málo-na to, že jsme na to 2-ale nemůžu si pomoct.Dřív jsem snědla na snídani i 4 rohlíky-a teď sotva 2 a připadám si jako bych snědla koně.. :think:

Já teda nikdy nesnídala, neměla jsem chuť, ale teď kdybych se nenasnídala, tak asi pojdu hladem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 14:30
pajaja20 píše:
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
Maddison píše:
lísteček píše:
Já sladký vůbec-na to jsem nebyla ani před těhu ani teď.Spíš jím málo-na to, že jsme na to 2-ale nemůžu si pomoct.Dřív jsem snědla na snídani i 4 rohlíky-a teď sotva 2 a připadám si jako bych snědla koně.. :think:
Já teda nikdy nesnídala, neměla jsem chuť, ale teď kdybych se nenasnídala, tak asi pojdu hladem :think:

Taky jsem na to nikdy nebyla naučená, ale teď od posledního zaměstnání jsem se to naučila bleskurychle.. :pankac: No nejhorší bude ten test na těhu cukrovku…na lačno.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.11.11 14:32
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
Maddison píše:
lísteček píše:
Já teda nikdy nesnídala, neměla jsem chuť, ale teď kdybych se nenasnídala, tak asi pojdu hladem :think:
Taky jsem na to nikdy nebyla naučená, ale teď od posledního zaměstnání jsem se to naučila bleskurychle.. :pankac: No nejhorší bude ten test na těhu cukrovku…na lačno.. :poblion:

Tak toho se bojím taky. Jak bez jídla, tak bez pití necitové a k tomu ještě tak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí