Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
6.11.11 20:21
lísteček píše:
Maddison píše:
lísteček píše:
a co se ji narodilo??? treba to ma vliv na pohlavi :-) hi hi :lol:
Kluk jako buk :srdce:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :mrgreen: :-D

:lol: :lol: :lol: jeste si strasne smrdela cibulka kdyz se smazila :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.11.11 20:23
lísteček píše:
to ja prave jen tak delam :lol: ale nesmim to s tou cilosti prehanet :-D Nebo mi manzel nedodela tu veceri, co jsem si porucila :lol:
Ja nemuzu vubec jist maso, mate to nekdo? Podivam se na maso a je mi hned na :poblion:

To mám přesně já, asi v šestém týdnu jsem příteli připravovala vepřové řízky, u krájení a kepání syrového masa jsem stihla 2× :poblion: a od té doby ho nemůžu ani vidět.. Je to komplikace, ale doktor říkal, e by to snad postupem času mohlo odeznít. JAk říká duckina, teď taky žiju o jogurtech (a to jsem je před těhotenstvím nevyhledávala, tak dva do měsíce mi bohatě stačily) a o ovoci, víc ted nejsem schopná pozřít, asi i kvůli těm ledvinám. Dnes jsem pokročila na těstoviny, lae jsem do toho nípala :zed: Za to bych teď pořád jedla takové ty sladké a měkké dezerty, jako maxi king, kinder pingui a podobně, jenže je doma nemáme, tak se oháním jen chutěmi :D

lísteček píše:
holky, mate uz nektera foto z UTZ?? ze se nikdo jeste nepochlubil.. ja teda jeste nemam :-( ale ve ctvrtek snad bude :lol:

Foto mám jen z šestého týdne z úplně prvního UTZ, kde není vidět skoro nic, ale klidně můžu přiložit :) Druhý UTZ jsme měli v pátek, ale to byly starosti kolem ledvin, tak jsem s fotečkou neotravovala, velký máme za 9 dnů, tak už to vydržím. Navíc jdu zítra na kontrolu, tak tajně doufám, že UTZ bude zase :)) Mělo by to už být klidnější, když je mi lépe, tak si o ní i zkusím říct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
6.11.11 20:23
Maddison píše:
lísteček píše:
Maddison píše:
lísteček píše:
:lol: :lol: :lol: jeste si strasne smrdela cibulka kdyz se smazila :nevim: :mrgreen:

tak ta mi strasne voni… odjakziva… miluju tu vuni  :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.11.11 20:25
lísteček píše:
Maddison píše:
lísteček píše:
Maddison píše:
lísteček píše:
:lol: :lol: :lol: jeste si strasne smrdela cibulka kdyz se smazila :nevim: :mrgreen:
tak ta mi strasne voni… odjakziva… miluju tu vuni :-)

No tak vidis, tim se ti podstatne zvedaji sance na holcicku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.11.11 20:31

Holky, tak me tak napadlo- kdy vam brali poprve krev v těhu? Protože já jsem se teď vrátila z toho druhýho odběru hcg a ta upírka ze mě vysála tři zkumavky, místo jedné, prej kdyby šlo hcg nahoru, tak ať má rovnou i ostatní výsledky a nemusím hned na krev potřetí. Já jsem ale v 7.týdnu, nebo 6. co já vím bez UZ. Není to nějak brzo? Já myslela že to se dělá až kolem toho 12.týdne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.11.11 20:36
Maddison píše:
Holky, tak me tak napadlo- kdy vam brali poprve krev v těhu? Protože já jsem se teď vrátila z toho druhýho odběru hcg a ta upírka ze mě vysála tři zkumavky, místo jedné, prej kdyby šlo hcg nahoru, tak ať má rovnou i ostatní výsledky a nemusím hned na krev potřetí. Já jsem ale v 7.týdnu, nebo 6. co já vím bez UZ. Není to nějak brzo? Já myslela že to se dělá až kolem toho 12.týdne :nevim:

já o těhu vim až od 15tt,takže mě když posílali na krev,tak mi brali hned 7 zkumavek :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.11.11 20:43
Maddison píše:
Holky, tak me tak napadlo- kdy vam brali poprve krev v těhu? Protože já jsem se teď vrátila z toho druhýho odběru hcg a ta upírka ze mě vysála tři zkumavky, místo jedné, prej kdyby šlo hcg nahoru, tak ať má rovnou i ostatní výsledky a nemusím hned na krev potřetí. Já jsem ale v 7.týdnu, nebo 6. co já vím bez UZ. Není to nějak brzo? Já myslela že to se dělá až kolem toho 12.týdne :nevim:

Když mi brali krev úplně poprvé na krevní obraz (krevní skupinu, RH faktor, HIV, žloutenka a kdo ví co ještě), taky mi brali tři zkumavky, poté už vždy jen jednu.. A bylo to myslím hned na druhé kontrole, když jsem si šla pro průkazku, takže v sedmém týdnu :) HCG mi kontrolují každou poradnu ponořením papírku do moči, ne v krvi, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.11.11 20:44

7 zkumavek?? To uz bych sla asi do vyvrtky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.11.11 20:46
tyynka píše:
Maddison píše:
Když mi brali krev úplně poprvé na krevní obraz (krevní skupinu, RH faktor, HIV, žloutenka a kdo ví co ještě), taky mi brali tři zkumavky, poté už vždy jen jednu.. A bylo to myslím hned na druhé kontrole, když jsem si šla pro průkazku, takže v sedmém týdnu :) HCG mi kontrolují každou poradnu ponořením papírku do moči, ne v krvi, tak nevím.

Jo, tak to asi neni brzo :palec:
No ja jsem spinila, proto to hcg z krve- aby vedeli presne kolik a jestli to roste nebo klesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.11.11 20:47

a jelikož nesnášim odběry,tak jsem do té vývrtky šla..málem jsem tam zalehla :D když mi na základě žádanek podávala ten kyblík s tim množstvím zkumavek,měla jsem chuť se zeptat,jestli to je na odběry celé té fronty za mnou..dvě bych snesla,ale tohle bylo moooooooooc :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
6.11.11 21:11

Ježiš holky vy mě teda strašíte… Mě zatím braly jen po jedné zkumavce, ani ne celé. Na hcg a na genetiku, pač mám mutaci leyden, takže mě teď v týdnu čeká krev na srážlivost, a týden na to testy na gyndě, kde mi rovnou asi vezme i na screening (pošle to pak na kliniku) tak se bojím kolik toho bude. Mám špatné žíly a nějak odběrům celkově neholduju, mám panickou z jehel :( ach jooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
7.11.11 08:05

Holky, ja jsem podle utz9+1 a krev mi nebrali jeste ani jednou… moc budu davat ted poprve ve cvrtek… tak uvidim, jestli me posle ma krev nebo co? Asi jinej kraj jinej mrav nebo co… U malyho mi ji brali asi tako kolem 12tt, ale nepamatuju se presne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
7.11.11 08:09

Tak mě bral krev dvakrát na potvrzení těhotenství a kontrolu hcg v krvi, pže na uz nebylo ještě nic vidět.. Jinak moč budu dávat příští návštěvu a to mi má brát i tu krev, pro sebe i na ten screening, tak jsem zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.11.11 09:15

krásné dobré ránko :mavam: tak po včerejším dojedení antibiotik jsem se v noci konečně parádně vychrupkala :palec: spala jsem snad od 22:30 do teď…a to dokonce i bez nočního vstávání :dance: tak snad mi to vydrží,páč ta nespavost mě lezla už na nervy :zed: přeju vám,holčičky,ať máte krásný den :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
7.11.11 09:29
duckina píše:
krásné dobré ránko :mavam: tak po včerejším dojedení antibiotik jsem se v noci konečně parádně vychrupkala :palec: spala jsem snad od 22:30 do teď…a to dokonce i bez nočního vstávání :dance: tak snad mi to vydrží,páč ta nespavost mě lezla už na nervy :zed: přeju vám,holčičky,ať máte krásný den :kytka: :kytka:

Takže se mám těšit že po vysazení ATB začnu normálně spát? Teď bych za to dala cokoliv.. Tak jsi mě potěšila. Také překu krásný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí