Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lísteček píše:Maddison píše:neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelísteček píše:Kluk jako buk
a co se ji narodilo??? treba to ma vliv na pohlavihi hi
![]()
jeste si strasne smrdela cibulka kdyz se smazila
![]()
lísteček píše:
to ja prave jen tak delamale nesmim to s tou cilosti prehanet
Nebo mi manzel nedodela tu veceri, co jsem si porucila
Ja nemuzu vubec jist maso, mate to nekdo? Podivam se na maso a je mi hned na
To mám přesně já, asi v šestém týdnu jsem příteli připravovala vepřové řízky, u krájení a kepání syrového masa jsem stihla 2×
a od té doby ho nemůžu ani vidět.. Je to komplikace, ale doktor říkal, e by to snad postupem času mohlo odeznít. JAk říká duckina, teď taky žiju o jogurtech (a to jsem je před těhotenstvím nevyhledávala, tak dva do měsíce mi bohatě stačily) a o ovoci, víc ted nejsem schopná pozřít, asi i kvůli těm ledvinám. Dnes jsem pokročila na těstoviny, lae jsem do toho nípala
Za to bych teď pořád jedla takové ty sladké a měkké dezerty, jako maxi king, kinder pingui a podobně, jenže je doma nemáme, tak se oháním jen chutěmi ![]()
lísteček píše:
holky, mate uz nektera foto z UTZ?? ze se nikdo jeste nepochlubil.. ja teda jeste nemamale ve ctvrtek snad bude
Foto mám jen z šestého týdne z úplně prvního UTZ, kde není vidět skoro nic, ale klidně můžu přiložit
Druhý UTZ jsme měli v pátek, ale to byly starosti kolem ledvin, tak jsem s fotečkou neotravovala, velký máme za 9 dnů, tak už to vydržím. Navíc jdu zítra na kontrolu, tak tajně doufám, že UTZ bude zase
Mělo by to už být klidnější, když je mi lépe, tak si o ní i zkusím říct ![]()
Maddison píše:lísteček píše:Maddison píše:neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelísteček píše:Kluk jako buk
![]()
![]()
![]()
![]()
tak ta mi strasne voni… odjakziva… miluju tu vuni ![]()
lísteček píše:Maddison píše:tak ta mi strasne voni… odjakziva… miluju tu vunilísteček píše:Maddison píše:neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelísteček píše:Kluk jako buk
![]()
![]()
![]()
![]()
No tak vidis, tim se ti podstatne zvedaji sance na holcicku
![]()
Holky, tak me tak napadlo- kdy vam brali poprve krev v těhu? Protože já jsem se teď vrátila z toho druhýho odběru hcg a ta upírka ze mě vysála tři zkumavky, místo jedné, prej kdyby šlo hcg nahoru, tak ať má rovnou i ostatní výsledky a nemusím hned na krev potřetí. Já jsem ale v 7.týdnu, nebo 6. co já vím bez UZ. Není to nějak brzo? Já myslela že to se dělá až kolem toho 12.týdne ![]()
Maddison píše:
Holky, tak me tak napadlo- kdy vam brali poprve krev v těhu? Protože já jsem se teď vrátila z toho druhýho odběru hcg a ta upírka ze mě vysála tři zkumavky, místo jedné, prej kdyby šlo hcg nahoru, tak ať má rovnou i ostatní výsledky a nemusím hned na krev potřetí. Já jsem ale v 7.týdnu, nebo 6. co já vím bez UZ. Není to nějak brzo? Já myslela že to se dělá až kolem toho 12.týdne
já o těhu vim až od 15tt,takže mě když posílali na krev,tak mi brali hned 7 zkumavek ![]()
Maddison píše:
Holky, tak me tak napadlo- kdy vam brali poprve krev v těhu? Protože já jsem se teď vrátila z toho druhýho odběru hcg a ta upírka ze mě vysála tři zkumavky, místo jedné, prej kdyby šlo hcg nahoru, tak ať má rovnou i ostatní výsledky a nemusím hned na krev potřetí. Já jsem ale v 7.týdnu, nebo 6. co já vím bez UZ. Není to nějak brzo? Já myslela že to se dělá až kolem toho 12.týdne
Když mi brali krev úplně poprvé na krevní obraz (krevní skupinu, RH faktor, HIV, žloutenka a kdo ví co ještě), taky mi brali tři zkumavky, poté už vždy jen jednu.. A bylo to myslím hned na druhé kontrole, když jsem si šla pro průkazku, takže v sedmém týdnu
HCG mi kontrolují každou poradnu ponořením papírku do moči, ne v krvi, tak nevím.
tyynka píše:Maddison píše:Když mi brali krev úplně poprvé na krevní obraz (krevní skupinu, RH faktor, HIV, žloutenka a kdo ví co ještě), taky mi brali tři zkumavky, poté už vždy jen jednu.. A bylo to myslím hned na druhé kontrole, když jsem si šla pro průkazku, takže v sedmém týdnu
Holky, tak me tak napadlo- kdy vam brali poprve krev v těhu? Protože já jsem se teď vrátila z toho druhýho odběru hcg a ta upírka ze mě vysála tři zkumavky, místo jedné, prej kdyby šlo hcg nahoru, tak ať má rovnou i ostatní výsledky a nemusím hned na krev potřetí. Já jsem ale v 7.týdnu, nebo 6. co já vím bez UZ. Není to nějak brzo? Já myslela že to se dělá až kolem toho 12.týdneHCG mi kontrolují každou poradnu ponořením papírku do moči, ne v krvi, tak nevím.
Jo, tak to asi neni brzo ![]()
No ja jsem spinila, proto to hcg z krve- aby vedeli presne kolik a jestli to roste nebo klesa.
a jelikož nesnášim odběry,tak jsem do té vývrtky šla..málem jsem tam zalehla
když mi na základě žádanek podávala ten kyblík s tim množstvím zkumavek,měla jsem chuť se zeptat,jestli to je na odběry celé té fronty za mnou..dvě bych snesla,ale tohle bylo moooooooooc ![]()
Ježiš holky vy mě teda strašíte… Mě zatím braly jen po jedné zkumavce, ani ne celé. Na hcg a na genetiku, pač mám mutaci leyden, takže mě teď v týdnu čeká krev na srážlivost, a týden na to testy na gyndě, kde mi rovnou asi vezme i na screening (pošle to pak na kliniku) tak se bojím kolik toho bude. Mám špatné žíly a nějak odběrům celkově neholduju, mám panickou z jehel
ach jooo.
Holky, ja jsem podle utz9+1 a krev mi nebrali jeste ani jednou… moc budu davat ted poprve ve cvrtek… tak uvidim, jestli me posle ma krev nebo co? Asi jinej kraj jinej mrav nebo co… U malyho mi ji brali asi tako kolem 12tt, ale nepamatuju se presne ![]()
Tak mě bral krev dvakrát na potvrzení těhotenství a kontrolu hcg v krvi, pže na uz nebylo ještě nic vidět.. Jinak moč budu dávat příští návštěvu a to mi má brát i tu krev, pro sebe i na ten screening, tak jsem zvědavá..
krásné dobré ránko
tak po včerejším dojedení antibiotik jsem se v noci konečně parádně vychrupkala
spala jsem snad od 22:30 do teď…a to dokonce i bez nočního vstávání
tak snad mi to vydrží,páč ta nespavost mě lezla už na nervy
přeju vám,holčičky,ať máte krásný den
![]()
duckina píše:
krásné dobré ránkotak po včerejším dojedení antibiotik jsem se v noci konečně parádně vychrupkala
spala jsem snad od 22:30 do teď…a to dokonce i bez nočního vstávání
tak snad mi to vydrží,páč ta nespavost mě lezla už na nervy
přeju vám,holčičky,ať máte krásný den
![]()
Takže se mám těšit že po vysazení ATB začnu normálně spát? Teď bych za to dala cokoliv.. Tak jsi mě potěšila. Také překu krásný den ![]()