Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
4.11.11 20:24

už jsem to psala výše :) extrémně aktivní holčičku :srdce: váhala jsem mezi Terezkou a Lucinkou a nakonec jsme se s manželem shodli na Lucii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 20:25

já tu bydlim teprve rok,jsem původem čistokrevná pražanda :) nikoho tu moc neznam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 20:25

Ja jsem si ted vsimla, ze jsi to uz psala… ta moje hlava… :-) Ja myslim, ze Lucinka je hezcim, Terezek je ted moooooc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 20:26
duckina píše:
já tu bydlim teprve rok,jsem původem čistokrevná pražanda :) nikoho tu moc neznam :nevim:

Aha… oni tam bydli taky tad dva roky :-) tak nic, ja to jen zkusila :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 20:27

každopádně Lucie podle mé nejoblíbenější kapely z „mládí“ .. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 20:28

a kdyby to byl preci jen NAHODOU kluk?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 20:29

odkud jsi ty? psala jsem ti i jednu „soukromku“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 20:31

že je to kluk,jsem si myslela do ultrazvuku minulý týden..měl to být Rišáček..jenže dr mi ubezpečila,že dle pohlavních orgánů je to holka,že má pipku :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 20:31
duckina píše:
odkud jsi ty? psala jsem ti i jednu „soukromku“ :think:

ja jsem si toho jen nevsimla :-))
ja jsem z Aše :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 20:34
duckina píše: že je to kluk,jsem si myslela do ultrazvuku minulý týden..měl to být Rišáček..jenže dr mi ubezpečila,že dle pohlavních orgánů je to holka,že má pipku :kytka: :kytka: :kytka: [/citace
duckina píše: že je to kluk,jsem si myslela do ultrazvuku minulý týden..měl to být Rišáček..jenže dr mi ubezpečila,že dle pohlavních orgánů je to holka,že má pipku :kytka: :kytka: :kytka:

Ríša, to je taky moc hezky!!!!!!!! My mame malyho Huga :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 20:38

to jsem četla u tebe na profilu..já bych taky chtěla 2 děcka :roll: manžel namítá,že mu to moje těhotenství stačí teď :D natož ještě jednou :D jsem totiž nějaká frigidní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 20:40
duckina píše:
to jsem četla u tebe na profilu..já bych taky chtěla 2 děcka :roll: manžel namítá,že mu to moje těhotenství stačí teď :D natož ještě jednou :D jsem totiž nějaká frigidní :D

to je uplne normalni :-D ja taky manzela obdivuju, ze to na podruhe takhle hezky zvlada, se mnou to taky neni vubec jednoduchy :-D k tomu malej dablik a je to… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
4.11.11 20:40

Duckina:
To je pěkné, prožít první trimestr bez stresů a tak, teď už to musí být jen a jen dobré :)
JInak s tím nespánkem to mám podobně, teď beru ATB tři dny a je to ještě horší, včerejší noc jsem oči zamhouřila asi tak třikrát na dvacet minut, jinak se pořád jen převaluju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
4.11.11 20:41

Já teda na sex taky nemám ani pomyšlení.. tím spíš, že jsme teď všichni nastydlí, takže ještě tohle k tomu..

Jinak Lucinka je opravdu lepší než Terezka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 20:43

to si můžem jen gratulovat k tomu,jaký máme tolerantní partnery a nebo manžela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí