Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
už jsem to psala výše
extrémně aktivní holčičku
váhala jsem mezi Terezkou a Lucinkou a nakonec jsme se s manželem shodli na Lucii..
já tu bydlim teprve rok,jsem původem čistokrevná pražanda
nikoho tu moc neznam ![]()
Ja jsem si ted vsimla, ze jsi to uz psala… ta moje hlava…
Ja myslim, ze Lucinka je hezcim, Terezek je ted moooooc ![]()
duckina píše:
já tu bydlim teprve rok,jsem původem čistokrevná pražandanikoho tu moc neznam
Aha… oni tam bydli taky tad dva roky
tak nic, ja to jen zkusila ![]()
každopádně Lucie podle mé nejoblíbenější kapely z „mládí“ .. ![]()
že je to kluk,jsem si myslela do ultrazvuku minulý týden..měl to být Rišáček..jenže dr mi ubezpečila,že dle pohlavních orgánů je to holka,že má pipku
![]()
duckina píše:
odkud jsi ty? psala jsem ti i jednu „soukromku“
ja jsem si toho jen nevsimla ![]()
ja jsem z Aše ![]()
duckina píše: že je to kluk,jsem si myslela do ultrazvuku minulý týden..měl to být Rišáček..jenže dr mi ubezpečila,že dle pohlavních orgánů je to holka,že má pipku![]()
![]()
[/citace
duckina píše: že je to kluk,jsem si myslela do ultrazvuku minulý týden..měl to být Rišáček..jenže dr mi ubezpečila,že dle pohlavních orgánů je to holka,že má pipku![]()
![]()
Ríša, to je taky moc hezky!!!!!!!! My mame malyho Huga
to jsem četla u tebe na profilu..já bych taky chtěla 2 děcka
manžel namítá,že mu to moje těhotenství stačí teď
natož ještě jednou
jsem totiž nějaká frigidní ![]()
duckina píše:
to jsem četla u tebe na profilu..já bych taky chtěla 2 děckamanžel namítá,že mu to moje těhotenství stačí teď
natož ještě jednou
jsem totiž nějaká frigidní
to je uplne normalni
ja taky manzela obdivuju, ze to na podruhe takhle hezky zvlada, se mnou to taky neni vubec jednoduchy
k tomu malej dablik a je to… ![]()
Duckina:
To je pěkné, prožít první trimestr bez stresů a tak, teď už to musí být jen a jen dobré ![]()
JInak s tím nespánkem to mám podobně, teď beru ATB tři dny a je to ještě horší, včerejší noc jsem oči zamhouřila asi tak třikrát na dvacet minut, jinak se pořád jen převaluju ![]()
Já teda na sex taky nemám ani pomyšlení.. tím spíš, že jsme teď všichni nastydlí, takže ještě tohle k tomu..
Jinak Lucinka je opravdu lepší než Terezka ![]()
to si můžem jen gratulovat k tomu,jaký máme tolerantní partnery a nebo manžela..