Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
manzel v praci,malej spinka… a ja mam konecne klidek…
Holky,chtela jsem se zeptat, jak to mate s domacim „tulenim“? Ja z toho mam hroznej strach, uz jednou jsem po tom spinila a ted se bojim,aby se to neopakovalo… tak nevim a manzel uz doma dooooost netrpelivej ![]()
lísteček píše:
manzel v praci,malej spinka… a ja mam konecne klidek…Holky,chtela jsem se zeptat, jak to mate s domacim „tulenim“? Ja z toho mam hroznej strach, uz jednou jsem po tom spinila a ted se bojim,aby se to neopakovalo… tak nevim a manzel uz doma dooooost netrpelivej
My to máme naopak, já bych se tulila, ale přítel se hrozně bojí o prcka
Těžko mu vysvětlit, co že by musel mít za „nářadí“, aby ho mohl ohrozit. Na druhou stranu je to milé, že se o nás tak bojí:) Myslím, že pokud není rizikové thotenství nebo to lékař z jakéhokoliv důvodu nezatrhne, není důvod se toho obávat ![]()
no, ja jsem prave na zacatku spinila,tak nam to doktor zakazal… no a uz je to mesic,a ja nespinim. Jenze na posledni kontrole jsem se zapomela zeptat,jestli uz muzeme.. tak prave nevim… ![]()
lísteček píše:
no, ja jsem prave na zacatku spinila,tak nam to doktor zakazal… no a uz je to mesic,a ja nespinim. Jenze na posledni kontrole jsem se zapomela zeptat,jestli uz muzeme.. tak prave nevim…
Tak to bych určitě raději počkala, co řekne doktor ![]()
ahojky
já objevila // 8.9. a 14.9. na ultrazvuku mi sdělili,že jsem už 15tt
takže mazec zjištění a obrovská radost,páč jsem nepočítala s otěhotněním přirozenou cestou..teď už jsem 22tt a velká paráda..čekáme holčičku a ta mrška je už extrémně aktivní ![]()
tak pockam… ale mam to tak,ze i kdyz mi to doktor dovoli,tak budu mit strach ![]()
duckina píše:
ahojkyjá objevila // 8.9. a 14.9. na ultrazvuku mi sdělili,že jsem už 15tt
takže mazec zjištění a obrovská radost,páč jsem nepočítala s otěhotněním přirozenou cestou..teď už jsem 22tt a velká paráda..čekáme holčičku a ta mrška je už extrémně aktivní
jeeeeeeeeee, gratuluji!!!!!!!!! taky bych chtela u doktora zjistit, ze uz jsem 15tt
![]()
jediný,co mě trápí je teď pekelný pálení žáhy a posledních 14dní nespavost..vůbec mi nejde usnout a když se mi zadaří,tak spim tak 4-5h a hotovo..asi zavítám do galanterie a nejspíš začnu asi vyšívat,abych se unavila a nebo vyplnila těch 19h,co jsem denně vzhůru
do toho jsem chytla zánět průdušek,tak zobu antibiotika,co mi nezabíraj,tak možná to je ten důvod,proč furt čučim do zdi..
ja jsem takhle nemohla spat ke konci prvniho tehu… a muzu rict, ze to byla pekelna priprava na to az se malej narodi ![]()
Hlavne se brzy uzdrav ![]()
děkuju
a taky díky za gratulaci,též gratuluju..ať se nemusim vracet v diskuzi,ty jsi teď v kolikátém? Ať mám trochu přehled ![]()
no podle ms 10tt a ale podle utz 8+5tt , takze zacatek
ale fakt si to uzivam… je mi neustale zle, ve dne v noci!!! ![]()
já to fakt vůbec netušila..mám totiž od útlého věku těžce nepravidelný cyklus..takže jen díky HA jsem to dostávala..vysadila jsem a pokud jsem opravdu o menstruaci stála,musela jsem na vyvolávačku..na což mé tělo kolikrát vůbec nereagovalo..letos jsem to-jak já říkám-konečně „samovolně“ dostala jen v dubnu..červenec srpen byl zmateční (1den jako že jo,pak zas nic,pak 2dny špinění) .. no a jak to bývá,dostala jsem nabídku na práci,ale jelikož mi bylo furt zle,tak chtěli,abych si udělala test,jestli nejsem těhu..to jsem jim vyvrátila s tim,že „blicí období“ mám několikrát do roka,že pochybuju,že budu v tom..nicméně test jsem udělala a zůstala pěkně v šoku..po zavolání svému dr mi bylo sděleno,že pokud mám test pozitivní,je možný,že jsem tak 5-6tt,což nemusí být ani na ultr.znát
no a zbytek víš
![]()
hi hi, tak to je krasny
mimi delalo tajnaka
a uz vis,co budete mit? ![]()
jee, ja koukam, ze jsi ze Slaneho…
, neznas tam Aleše nebo Karču Š. ??? ![]()