Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1041
4.11.11 18:56

manzel v praci,malej spinka… a ja mam konecne klidek… :-) Holky,chtela jsem se zeptat, jak to mate s domacim „tulenim“? Ja z toho mam hroznej strach, uz jednou jsem po tom spinila a ted se bojim,aby se to neopakovalo… tak nevim a manzel uz doma dooooost netrpelivej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
4.11.11 19:21
lísteček píše:
manzel v praci,malej spinka… a ja mam konecne klidek… :-) Holky,chtela jsem se zeptat, jak to mate s domacim „tulenim“? Ja z toho mam hroznej strach, uz jednou jsem po tom spinila a ted se bojim,aby se to neopakovalo… tak nevim a manzel uz doma dooooost netrpelivej :-D

My to máme naopak, já bych se tulila, ale přítel se hrozně bojí o prcka :) Těžko mu vysvětlit, co že by musel mít za „nářadí“, aby ho mohl ohrozit. Na druhou stranu je to milé, že se o nás tak bojí:) Myslím, že pokud není rizikové thotenství nebo to lékař z jakéhokoliv důvodu nezatrhne, není důvod se toho obávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 19:23

no, ja jsem prave na zacatku spinila,tak nam to doktor zakazal… no a uz je to mesic,a ja nespinim. Jenze na posledni kontrole jsem se zapomela zeptat,jestli uz muzeme.. tak prave nevim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
4.11.11 19:33
lísteček píše:
no, ja jsem prave na zacatku spinila,tak nam to doktor zakazal… no a uz je to mesic,a ja nespinim. Jenze na posledni kontrole jsem se zapomela zeptat,jestli uz muzeme.. tak prave nevim… :nevim:

Tak to bych určitě raději počkala, co řekne doktor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 19:50

ahojky :mavam: já objevila // 8.9. a 14.9. na ultrazvuku mi sdělili,že jsem už 15tt :-) takže mazec zjištění a obrovská radost,páč jsem nepočítala s otěhotněním přirozenou cestou..teď už jsem 22tt a velká paráda..čekáme holčičku a ta mrška je už extrémně aktivní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 19:50

tak pockam… ale mam to tak,ze i kdyz mi to doktor dovoli,tak budu mit strach :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 19:51
duckina píše:
ahojky :mavam: já objevila // 8.9. a 14.9. na ultrazvuku mi sdělili,že jsem už 15tt :-) takže mazec zjištění a obrovská radost,páč jsem nepočítala s otěhotněním přirozenou cestou..teď už jsem 22tt a velká paráda..čekáme holčičku a ta mrška je už extrémně aktivní :lol:

jeeeeeeeeee, gratuluji!!!!!!!!! taky bych chtela u doktora zjistit, ze uz jsem 15tt :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 19:59

jediný,co mě trápí je teď pekelný pálení žáhy a posledních 14dní nespavost..vůbec mi nejde usnout a když se mi zadaří,tak spim tak 4-5h a hotovo..asi zavítám do galanterie a nejspíš začnu asi vyšívat,abych se unavila a nebo vyplnila těch 19h,co jsem denně vzhůru :D do toho jsem chytla zánět průdušek,tak zobu antibiotika,co mi nezabíraj,tak možná to je ten důvod,proč furt čučim do zdi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 20:02

ja jsem takhle nemohla spat ke konci prvniho tehu… a muzu rict, ze to byla pekelna priprava na to az se malej narodi :mrgreen:
Hlavne se brzy uzdrav :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 20:05

děkuju :wink: a taky díky za gratulaci,též gratuluju..ať se nemusim vracet v diskuzi,ty jsi teď v kolikátém? Ať mám trochu přehled :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 20:07

no podle ms 10tt a ale podle utz 8+5tt , takze zacatek :-D ale fakt si to uzivam… je mi neustale zle, ve dne v noci!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 20:16

já to fakt vůbec netušila..mám totiž od útlého věku těžce nepravidelný cyklus..takže jen díky HA jsem to dostávala..vysadila jsem a pokud jsem opravdu o menstruaci stála,musela jsem na vyvolávačku..na což mé tělo kolikrát vůbec nereagovalo..letos jsem to-jak já říkám-konečně „samovolně“ dostala jen v dubnu..červenec srpen byl zmateční (1den jako že jo,pak zas nic,pak 2dny špinění) .. no a jak to bývá,dostala jsem nabídku na práci,ale jelikož mi bylo furt zle,tak chtěli,abych si udělala test,jestli nejsem těhu..to jsem jim vyvrátila s tim,že „blicí období“ mám několikrát do roka,že pochybuju,že budu v tom..nicméně test jsem udělala a zůstala pěkně v šoku..po zavolání svému dr mi bylo sděleno,že pokud mám test pozitivní,je možný,že jsem tak 5-6tt,což nemusí být ani na ultr.znát :roll: no a zbytek víš ;) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 20:22

hi hi, tak to je krasny :-)))) mimi delalo tajnaka :-D a uz vis,co budete mit? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 20:22

tak ze by Lucinka?? :-) :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 20:24

jee, ja koukam, ze jsi ze Slaneho… 8-o , neznas tam Aleše nebo Karču Š. ??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí