Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ale mě to tak pěkně vidět nepůjde, protože já samu o sobě tu fotku mám tmavou.
pajaja20 píše:
Co záleží na fotce-hlavně, že je mimi v pořádku ![]()
werunqa píše:pajaja20 píše:Co záleží na fotce-hlavně, že je mimi v pořádku
To je pravda. Snad nám ještě nic nezjistí z té krve
pajaja20 píše:werunqa píše:To je pravda. Snad nám ještě nic nezjistí z té krvepajaja20 píše:Co záleží na fotce-hlavně, že je mimi v pořádku
A jak dlouho budeš čekat na výsledky??mě ty 3 hodiny bohatě stačily.. ![]()
werunqa píše:pajaja20 píše:A jak dlouho budeš čekat na výsledky??mě ty 3 hodiny bohatě stačily..werunqa píše:To je pravda. Snad nám ještě nic nezjistí z té krvepajaja20 píše:Co záleží na fotce-hlavně, že je mimi v pořádku
Tady na ty si volat nemám, a na ty co jdu 25.11, tak to se dozvím výsledky nejspíš až 12.12 protože říkala, že to už by tam měly být všechny. Uvidím, jestli mi pak řeknou, abych si zavolala
pajaja20 píše:werunqa píše:Tady na ty si volat nemám, a na ty co jdu 25.11, tak to se dozvím výsledky nejspíš až 12.12 protože říkala, že to už by tam měly být všechny. Uvidím, jestli mi pak řeknou, abych si zavolalapajaja20 píše:A jak dlouho budeš čekat na výsledky??mě ty 3 hodiny bohatě stačily..werunqa píše:To je pravda. Snad nám ještě nic nezjistí z té krvepajaja20 píše:Co záleží na fotce-hlavně, že je mimi v pořádku
Mě na tom screeningu řekli, že pokud do 3 hodin nezavolají, tak je vše v pořádku a krev mi brali ten den přímo tam..
werunqa píše:pajaja20 píše:Mě na tom screeningu řekli, že pokud do 3 hodin nezavolají, tak je vše v pořádku a krev mi brali ten den přímo tam..werunqa píše:Tady na ty si volat nemám, a na ty co jdu 25.11, tak to se dozvím výsledky nejspíš až 12.12 protože říkala, že to už by tam měly být všechny. Uvidím, jestli mi pak řeknou, abych si zavolalapajaja20 píše:A jak dlouho budeš čekat na výsledky??mě ty 3 hodiny bohatě stačily..werunqa píše:To je pravda. Snad nám ještě nic nezjistí z té krvepajaja20 píše:Co záleží na fotce-hlavně, že je mimi v pořádku
A co na tom screeningu dělají?
pajaja20 píše:werunqa píše:A co na tom screeningu dělají?pajaja20 píše:Mě na tom screeningu řekli, že pokud do 3 hodin nezavolají, tak je vše v pořádku a krev mi brali ten den přímo tam..werunqa píše:Tady na ty si volat nemám, a na ty co jdu 25.11, tak to se dozvím výsledky nejspíš až 12.12 protože říkala, že to už by tam měly být všechny. Uvidím, jestli mi pak řeknou, abych si zavolalapajaja20 píše:A jak dlouho budeš čekat na výsledky??mě ty 3 hodiny bohatě stačily..werunqa píše:To je pravda. Snad nám ještě nic nezjistí z té krvepajaja20 píše:Co záleží na fotce-hlavně, že je mimi v pořádku
No nejprve jsem vypsala nějaký papír a podepsala,že souhlasím s vyšetřením, pak si mě milá PA zavolala na krev a jelikož nás tam bylo hodně, tak jsme pak s mojim čekali na samotný ultrazvuk, kde si miminko prohlídli..skrz článek..je toho tam víc..
werunqa píše:pajaja20 píše:werunqa píše:A co na tom screeningu dělají?pajaja20 píše:Mě na tom screeningu řekli, že pokud do 3 hodin nezavolají, tak je vše v pořádku a krev mi brali ten den přímo tam..werunqa píše:Tady na ty si volat nemám, a na ty co jdu 25.11, tak to se dozvím výsledky nejspíš až 12.12 protože říkala, že to už by tam měly být všechny. Uvidím, jestli mi pak řeknou, abych si zavolalapajaja20 píše:A jak dlouho budeš čekat na výsledky??mě ty 3 hodiny bohatě stačily..werunqa píše:To je pravda. Snad nám ještě nic nezjistí z té krvepajaja20 píše:Co záleží na fotce-hlavně, že je mimi v pořádku
Ale mě to tak pěkně vidět nepůjde, protože já samu o sobě tu fotku mám tmavou.No nejprve jsem vypsala nějaký papír a podepsala,že souhlasím s vyšetřením, pak si mě milá PA zavolala na krev a jelikož nás tam bylo hodně, tak jsme pak s mojim čekali na samotný ultrazvuk, kde si miminko prohlídli..skrz článek..je toho tam víc..
http://www.maminkam.cz/…-1-trimestru
Tak u nás to asi nedělají.
Myslím, že jsem někde četla, že když bych na to chtěla, že si mám zavolat a oni mi to vystaví na recepci. Takže nevím. Mě akorát řekla stáří plodu a zkontrolovala končetiny. Na vnitřní orgány prý budeme koukat příště. Takže u nás se to asi nedělá. A nebo dělá, ale jinak. Su z toho jelen. ![]()
pajaja20 píše:werunqa píše:Tak u nás to asi nedělají.pajaja20 píše:werunqa píše:A co na tom screeningu dělají?pajaja20 píše:Mě na tom screeningu řekli, že pokud do 3 hodin nezavolají, tak je vše v pořádku a krev mi brali ten den přímo tam..werunqa píše:Tady na ty si volat nemám, a na ty co jdu 25.11, tak to se dozvím výsledky nejspíš až 12.12 protože říkala, že to už by tam měly být všechny. Uvidím, jestli mi pak řeknou, abych si zavolalapajaja20 píše:A jak dlouho budeš čekat na výsledky??mě ty 3 hodiny bohatě stačily..werunqa píše:To je pravda. Snad nám ještě nic nezjistí z té krvepajaja20 píše:Co záleží na fotce-hlavně, že je mimi v pořádku
Ale mě to tak pěkně vidět nepůjde, protože já samu o sobě tu fotku mám tmavou.No nejprve jsem vypsala nějaký papír a podepsala,že souhlasím s vyšetřením, pak si mě milá PA zavolala na krev a jelikož nás tam bylo hodně, tak jsme pak s mojim čekali na samotný ultrazvuk, kde si miminko prohlídli..skrz článek..je toho tam víc..
http://www.maminkam.cz/…-1-trimestruMyslím, že jsem někde četla, že když bych na to chtěla, že si mám zavolat a oni mi to vystaví na recepci. Takže nevím. Mě akorát řekla stáří plodu a zkontrolovala končetiny. Na vnitřní orgány prý budeme koukat příště. Takže u nás se to asi nedělá. A nebo dělá, ale jinak. Su z toho jelen.
V té knížce co jsem dostala, je psáno, že mezi 16-17tt se se souhlasem provádí biochemický screening. Takže se to u nás dělá asi později bo nevím.
pajaja20 píše:werunqa píše:Tak u nás to asi nedělají.pajaja20 píše:werunqa píše:A co na tom screeningu dělají?pajaja20 píše:Mě na tom screeningu řekli, že pokud do 3 hodin nezavolají, tak je vše v pořádku a krev mi brali ten den přímo tam..werunqa píše:Tady na ty si volat nemám, a na ty co jdu 25.11, tak to se dozvím výsledky nejspíš až 12.12 protože říkala, že to už by tam měly být všechny. Uvidím, jestli mi pak řeknou, abych si zavolalapajaja20 píše:A jak dlouho budeš čekat na výsledky??mě ty 3 hodiny bohatě stačily..werunqa píše:To je pravda. Snad nám ještě nic nezjistí z té krvepajaja20 píše:Co záleží na fotce-hlavně, že je mimi v pořádku
http://www.maminkam.cz/…-1-trimestruMyslím, že jsem někde četla, že když bych na to chtěla, že si mám zavolat a oni mi to vystaví na recepci. Takže nevím. Mě akorát řekla stáří plodu a zkontrolovala končetiny. Na vnitřní orgány prý budeme koukat příště. Takže u nás se to asi nedělá. A nebo dělá, ale jinak. Su z toho jelen.
Tak mě na to vypsal žádanku doktor-ani se mě neptal jestli chci nebo ne.Tebe možná pošlou až na ten triple-test, ale screening je lepší.Ale jelikož to je nadstandartní péče, tak se většinou platí.Mě řekli, jak je mimi velké, pouštěli nám srdíčko a natáčeli si srdeční ozvy, pak se dívali na ty tepny a žíly.Nosní kůstka je v pořádku, ručičky a nožičky jsou taky všechny..
No uvidíme, co tam z nich vyleze. Třeba mě na to ani posílat nebudou. ![]()
Příspěvek upraven 04.11.11 v 14:26
V tomto článku je napsané že screening se dělá nejpozději do 13+6tt
http://www.maminkam.cz/…-1-trimestru
Mezi 16.-18. týdnem se dělá triple-test
pajaja20 píše:Tak mě na to vypsal žádanku doktor-ani se mě neptal jestli chci nebo ne.Tebe možná pošlou až na ten triple-test, ale screening je lepší.Ale jelikož to je nadstandartní péče, tak se většinou platí.Mě řekli, jak je mimi velké, pouštěli nám srdíčko a natáčeli si srdeční ozvy, pak se dívali na ty tepny a žíly.Nosní kůstka je v pořádku, ručičky a nožičky jsou taky všechny.. No uvidíme, co tam z nich vyleze. Třeba mě na to ani posílat nebudou.
No pokud tě neposlali na screening tak tě určitě pošlou n ten triple test-ale ten je horší-odebírá se tam plodová voda.. ![]()
werunqa píše:No uvidíme, co tam z nich vyleze. Třeba mě na to ani posílat nebudou.pajaja20 píše:Tak mě na to vypsal žádanku doktor-ani se mě neptal jestli chci nebo ne.Tebe možná pošlou až na ten triple-test, ale screening je lepší.Ale jelikož to je nadstandartní péče, tak se většinou platí.Mě řekli, jak je mimi velké, pouštěli nám srdíčko a natáčeli si srdeční ozvy, pak se dívali na ty tepny a žíly.Nosní kůstka je v pořádku, ručičky a nožičky jsou taky všechny..
Tak to nevím, páč sestřenice k ní chodila taky a o ničem takovým nemluvila.