Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
3.11.11 13:50
Radmika píše:
No holky a vite co mi prijde divny ? Ani krev mi nebrala, tak ani neznam hcg.. ani moc jsem nedonesla… :( nastesti uz jsem objednana k tomu novymu doktorovi na 14.11. tak snad pujde neco videt podle posledni ms by to mel byt zacatek 9 tydne… tak snad uz neco uvidime ;)
Jinak taky zavidim vsem co se muzou valet a odpocivat doma… ja tvrdnu v praci na 11 smenach :(

Po mě chtějí moč pokaždé, když jdu do těhu poradny-krev mi braly zatím jen jednou-na AIDS, žloutenku atd..

Já jsem tedy doma od začátku těhu-ale kvůli práci, kterou jako těhotná dělat nemůžu..A kolikrát se dost nudím teda…Na druhou stranu jsem na začátku byla tak unavená,že jsem spávala i 12 hodin denně-takže bych do práce ani nevstala.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
3.11.11 14:09
werunqa píše:
Radmika píše:
No holky a vite co mi prijde divny ? Ani krev mi nebrala, tak ani neznam hcg.. ani moc jsem nedonesla… :( nastesti uz jsem objednana k tomu novymu doktorovi na 14.11. tak snad pujde neco videt podle posledni ms by to mel byt zacatek 9 tydne… tak snad uz neco uvidime ;)
Jinak taky zavidim vsem co se muzou valet a odpocivat doma… ja tvrdnu v praci na 11 smenach :(

Po mě chtějí moč pokaždé, když jdu do těhu poradny-krev mi braly zatím jen jednou-na AIDS, žloutenku atd..

Já jsem tedy doma od začátku těhu-ale kvůli práci, kterou jako těhotná dělat nemůžu..A kolikrát se dost nudím teda…Na druhou stranu jsem na začátku byla tak unavená,že jsem spávala i 12 hodin denně-takže bych do práce ani nevstala.. :roll:

Jam mam opacny problem… v noci jdu spat strasne unavena… ale vzbudim se treba za 2 hodny vyspana jako nikdy a cekam do rana a z bud moci konecne vstavat do prace. V praci funguju tak 2-3 hodinky a pak se cely den ovladam aby jsem neusnula :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.11.11 14:16
Radmika píše:
werunqa píše:
Radmika píše:

Já jsem tedy doma od začátku těhu-ale kvůli práci, kterou jako těhotná dělat nemůžu..A kolikrát se dost nudím teda…Na druhou stranu jsem na začátku byla tak unavená,že jsem spávala i 12 hodin denně-takže bych do práce ani nevstala.. :roll:
Jam mam opacny problem… v noci jdu spat strasne unavena… ale vzbudim se treba za 2 hodny vyspana jako nikdy a cekam do rana a z bud moci konecne vstavat do prace. V praci funguju tak 2-3 hodinky a pak se cely den ovladam aby jsem neusnula :(

To já v noci moc nemůžu spát, pořád myslím na mimi, jak to všechno bude, jakej bude porod… :nevim:.Ale už konečně vstávám kolem 9…předtím jsem si připadala hrozně nepoužitelná..většinu dne jsem prospala a když jsem nespala, tak jsem byla jak pošoulaná blecha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
3.11.11 14:21

To je taky môj problem, ze asi nevedomky nekdy vedomky porad myslim na mimi a proto asi nemuzu spat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.11.11 14:23
Radmika píše:
To je taky môj problem, ze asi nevedomky nekdy vedomky porad myslim na mimi a proto asi nemuzu spat… :)

Nejhorší je, že se mi pak zdají strašně škaredý sny.. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
3.11.11 17:40

radmiko, me taky jeste krev nebrali, taky nevim HCG… moc beru sebou az pristi tyden, to mi da prikazku.. pak se delaji vsechny tyhle testiky… :-) aspon teda u nas…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
3.11.11 19:56

ˇčauky.mě měli brát krev včera a měla jsem donést i moč ale ta se prej pak nosí pořád jen na papírek pro ně.A ta krev je aby zjistili a krevni skupinu-kdyby byla nula nevim teď jestli poz. nebo neg. faktor tak by musel i přítel na krev.A UTZ mi dělá taky pokaždé-kde bych jinak brala fotečky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
3.11.11 19:57

Jo ale nepsala jsem proč mi jí nebrali-jdu příští tyden páč mám už třetí den průjem tak jsem šla radši k obvoďákovi a na gyndu zavolala že jsem marod. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
3.11.11 22:20

Holky, konečně mám 3 dny volna, snad mi to uteče… jinak máte pravdu když se mi zdá o mimi tak se mi taky zdají někdy hrozné sny a pak se vzbudím spocená až na zadku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
4.11.11 05:36

:-(

Cau naprcanci :mrgreen: potrebuju se vypovidat…
Rano jsem vstala asi v sest, protoze se mne chtelo opet curat, no a jak jsem si sedla, tak me dost pichlo v podbrisku. Jednorazova ostra bolest. Sla jsem na zachod, vratila se zpatky do postele a vsechno bylo ok, zadna dalsi bolest.
Vstala jsem, uklidila, oblikla se, ze pujdu nakoupit a kdyz jsem se malovala, tak sem najednou citila, jak ze me neco tece.....
No tak jsem sla na zachod, zjistila sem, ze spinim. Ne nijak moc, mela jsem vetsi tecku na spodnim pradle a pak na toaletaku, zadna cervena krev, ale bylo to dost nato, aby me to vydesilo k smrti. Tak jsem valila volat pritelovi, ten okamzite dojel z prace a hodil me k nejblizsimu doktorovi. Tam jsem se dozvedela, ze nejsem objednana a ze sice jsem akutni pripad, ale ze nemaji zadnyho volnyho doktora, ze me jedine muze prohlidnout sestra, no tak rikam ze mne to je jedno, hlavne at se na me NEKDO podiva.. to sem ale netusila, ze ta pani se na me opravdu jen PODIVA z pul metra a rekne, ze nevi co se mnou, ze zadnyho doktora ted nemaji a hlavne ze by tomu stejne nerozumeli, pac nejsou gynekologove, takze at zavolam pritelovi a ten me hodi do jinyho med. centra, ze tam zavola a sezene mne midwife, nevim jak to prelozit, neco jako porodni asistentka, stara se o tehotny.
Tak jsem volala pritelovi, kteryho jsem mezitim poslala zpatky do prace, at me tam hodi.
Mila midwife se na me prvnich pet minut divala a rika, ze nevi jak mne ma pomoct, ze jestli potracim, tak potratim a ona tomu nijak nepomuze a zacala mne vykladat veci jakoze mam odpocivat a byt v klidu a bla bla no to bylo neco na me, tak sem ji rekla, at me laskave prohlidne, jinak ze odtam neodejdu :lol: pak z ni vypadlo, ze tady na ostrove neni ultrazvuk, takze bych musela do mesta :lol: no komedie.. takze jediny co udelala bylo, ze me nechala pocurat tehotenskej test, rekla ze carka je hodne vyrazna (jako bych byla slepa) a pak mne nabrala krev na hcg s tim, ze mam v pondeli dojit na krev znova, strcila mne jeji cislo a dala instrukce, kdybych zacala potracet a krvacela moc,nebo mela „kontrakce“ vickrat nez 6× za hodinu, tak musim volat a ze posle vrtulnik.
No zni to jak z akcniho filmu, jeste rekla ze jelikoz je to moje prvni tehotenstvi, tak je nejpravdepodobnejsi ze to je potrat, ale se to treba muze byt „jenom“ umirajici dvojce.
Odchazela jsem odtam o 1000% vic v prdeli nez kdyz sem tam sla. No ale zatim nevim nic, vysledky hcg budu vedet v pondeli vecer :zed: a je mne z toho nanic. Bolesti zadny zatim nemam, ale bojim se bojim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
4.11.11 08:49

Maddison: nevím, v jakým státě jsi, ale začínám být ráda, že žiji v Čechách, to co jsi vylíčili je přímo noční můra. Přeji Ti hodně sil a hlavně a´t je to maličké v naprostém pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
4.11.11 08:53

Ahojky, jsem na Zelande. Taky doufam, ze to bude ok, ikdyz tomu neverim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.11.11 09:05

Ahoj holky, tak já už to mám za sebou. Doktorka příjemná, ale ty sestry stojí za dvě věci. Jak kdybych věděla všechno, co oni po mě chcou. Až tam půjdu po třetí, tak budu vědět, co mám dělat. Ale já u nich byla poprvé a tvářily se na mě, jak kdybych spadla z jahody. Jinak mi miminko měří 66mm a prej tam asi vidí camprdlika :cry: no ale nevadí. Není to na 100% a i kdyby, tak hlavně ať je zdravej. Nechala jsem si udělat fotku, ale nejde to moc vidět, je to moc tmavé. Na další UTZ jdu až za 5 týdnů. TP mi vychází na 11.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
4.11.11 09:10
pajaja20 píše:
Ahoj holky, tak já už to mám za sebou. Doktorka příjemná, ale ty sestry stojí za dvě věci. Jak kdybych věděla všechno, co oni po mě chcou. Až tam půjdu po třetí, tak budu vědět, co mám dělat. Ale já u nich byla poprvé a tvářily se na mě, jak kdybych spadla z jahody. Jinak mi miminko měří 66mm a prej tam asi vidí camprdlika :cry: no ale nevadí. Není to na 100% a i kdyby, tak hlavně ať je zdravej. Nechala jsem si udělat fotku, ale nejde to moc vidět, je to moc tmavé. Na další UTZ jdu až za 5 týdnů. TP mi vychází na 11.5

Parada, gratuluju k asicamprdlikovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.11.11 09:16

Děkuji, ale to mi tak doslova řekla doktorka. Pak vám sem hodím fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí