Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo net je dobrá droga, hlavně když se člověk dozví, vše co potřebuje
, no já jsem také docela z pr… a musím se právě ptát po kamarádkách a ostatních lidech, abych něco splašila a mohla večer alespoň na nějaké jezdit, protože na netu u nás nic nenajdu ![]()
lísteček píše:
Renne, ja bych rada na nejake to cviceni chodila,ale tady u nas v prd… nic takovyho neni
Radmika : ja si teda myslim, ze by doktorku mel hlavne zajima tvuj zdravotni stav! A ma to u sebe v papirech nebo jsi to tam jeste neuvadela? Ja teda kdyz jsem se ted registrovala u novyho, tak se me hned sestricka ptala na muj zdravotni stav.. pak jsem sla k doktorovi a ten se mnou vsechno probral! Ten internet to je dobrej morja si vzdycky neco najdu a pak mam z toho nervy
Ale ted uz to az tak nedelam,ale s prvnim.. to jsem tady cetla vsechny diskuze…:-D
Uz za tyden jdu na kontrolu![]()
Ne nidky jsem to tam nehlasila ze mam tetanii.. ale i tak .. i kdyby to vedela tak mi treba mela rict moje rizika a proste co muzu nemuzu… jako vis co nejsem tehotna kazdy tyden a proste jsem chtela trochu pomoci od doktorky… ![]()
Radmika píše:lísteček píše:Ne nidky jsem to tam nehlasila ze mam tetanii.. ale i tak .. i kdyby to vedela tak mi treba mela rict moje rizika a proste co muzu nemuzu… jako vis co nejsem tehotna kazdy tyden a proste jsem chtela trochu pomoci od doktorky…
Renne, ja bych rada na nejake to cviceni chodila,ale tady u nas v prd… nic takovyho neni
Radmika : ja si teda myslim, ze by doktorku mel hlavne zajima tvuj zdravotni stav! A ma to u sebe v papirech nebo jsi to tam jeste neuvadela? Ja teda kdyz jsem se ted registrovala u novyho, tak se me hned sestricka ptala na muj zdravotni stav.. pak jsem sla k doktorovi a ten se mnou vsechno probral! Ten internet to je dobrej morja si vzdycky neco najdu a pak mam z toho nervy
Ale ted uz to az tak nedelam,ale s prvnim.. to jsem tady cetla vsechny diskuze…:-D
Uz za tyden jdu na kontrolu![]()
prave, od toho doktori jsou,aby vse vysvetlili a podle me, by se jako prvni meli ptat, jestli se s necim nelecis… ![]()
a k tomu novemu doktorovi jsi se uz objednavala? ![]()
lísteček píše:
to neni mozny, ja bych JENOM SPALA A SPALA A SPALA!!!
To já také, bohužel v práci to dost dobře nejde, tiše závidím všem, kdo mohou spát, to já jsem večer, když přijdu s práce tak mrtvá, že vůbec nemám na nic náladu ![]()
rene001 píše:lísteček píše:To já také, bohužel v práci to dost dobře nejde, tiše závidím všem, kdo mohou spát, to já jsem večer, když přijdu s práce tak mrtvá, že vůbec nemám na nic náladu
ja taky vecer odpadam jako hruska… do prace sice nechodim,ale jsem na matersky,takze denne vstavame mezi 5-6, protoze malej uz je vyspalej
takze na odpocinek mi taky moc casu nezbyva ![]()
Hm tak to máš místo práce, to věřím, že si moc neoddechneš, ale stojí to zato ne ![]()
na odpocinek opravdu moc casu nezbyva,ale jak rikas… stoji to za to ![]()
lísteček píše:
Já jsem na začátku taky jenom spala-naštěstí jsem od začátku na neschopence, tak jsem si to mohla dovolit…Teď už vstanu kolem té 9..
werunqa píše:lísteček píše:Já jsem na začátku taky jenom spala-naštěstí jsem od začátku na neschopence, tak jsem si to mohla dovolit…Teď už vstanu kolem té 9..
Já sem taky jak šípková růženka,strasně se zadýchávám a docela mě to unavuje,jen nevím jestli je to normální nebo jestli to mám kvůli tomu srdíčku ![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:Já sem taky jak šípková růženka,strasně se zadýchávám a docela mě to unavuje,jen nevím jestli je to normální nebo jestli to mám kvůli tomu srdíčkulísteček píše:Já jsem na začátku taky jenom spala-naštěstí jsem od začátku na neschopence, tak jsem si to mohla dovolit…Teď už vstanu kolem té 9..
S tím zadýcháváním to máme stejně-než vyjdu pěšky do 3. patra tak jsem uřícená, srdce mi buší jako blázen..
werunqa píše:Aniska888 píše:S tím zadýcháváním to máme stejně-než vyjdu pěšky do 3. patra tak jsem uřícená, srdce mi buší jako blázen..werunqa píše:Já sem taky jak šípková růženka,strasně se zadýchávám a docela mě to unavuje,jen nevím jestli je to normální nebo jestli to mám kvůli tomu srdíčkulísteček píše:Já jsem na začátku taky jenom spala-naštěstí jsem od začátku na neschopence, tak jsem si to mohla dovolit…Teď už vstanu kolem té 9..
Já sem po operaci se srdeční aritmií víš,tak sem z toho taková vyplašená,doktor mi dokonce řekl že je možný že by mi normální porod mohl ublížit,takže to vypadá na císař… ![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:Já sem po operaci se srdeční aritmií víš,tak sem z toho taková vyplašená,doktor mi dokonce řekl že je možný že by mi normální porod mohl ublížit,takže to vypadá na císař…Aniska888 píše:S tím zadýcháváním to máme stejně-než vyjdu pěšky do 3. patra tak jsem uřícená, srdce mi buší jako blázen..werunqa píše:Já sem taky jak šípková růženka,strasně se zadýchávám a docela mě to unavuje,jen nevím jestli je to normální nebo jestli to mám kvůli tomu srdíčkulísteček píše:Já jsem na začátku taky jenom spala-naštěstí jsem od začátku na neschopence, tak jsem si to mohla dovolit…Teď už vstanu kolem té 9..
Aha, tak to je hrozný-to se nedivím, že máš strach…já byla taky odeslána na vyšetření srdce-naštěstí bylo vše v pořádku-prý tam mám jen jemnou šelest, z toho jak tam koluje krev..
A taky nevím, jestli mě nečeká císař-kvůlí štítné žláze, se kterou se léčím.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:werunqa píše:Já sem po operaci se srdeční aritmií víš,tak sem z toho taková vyplašená,doktor mi dokonce řekl že je možný že by mi normální porod mohl ublížit,takže to vypadá na císař…Aniska888 píše:S tím zadýcháváním to máme stejně-než vyjdu pěšky do 3. patra tak jsem uřícená, srdce mi buší jako blázen..werunqa píše:Já sem taky jak šípková růženka,strasně se zadýchávám a docela mě to unavuje,jen nevím jestli je to normální nebo jestli to mám kvůli tomu srdíčkulísteček píše:Já jsem na začátku taky jenom spala-naštěstí jsem od začátku na neschopence, tak jsem si to mohla dovolit…Teď už vstanu kolem té 9..
to neni mozny, ja bych JENOM SPALA A SPALA A SPALA!!!Aha, tak to je hrozný-to se nedivím, že máš strach…já byla taky odeslána na vyšetření srdce-naštěstí bylo vše v pořádku-prý tam mám jen jemnou šelest, z toho jak tam koluje krev..
A taky nevím, jestli mě nečeká císař-kvůlí štítné žláze, se kterou se léčím..
Tak se koukám máme na co těšit…Kdy máš termín?
Mám termín podle PM 10.5. ,ale jsem zvědavá, jaký mi bude vycházet podle ultrazvuku.. ![]()