Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
2.11.11 09:58

Ahoj, trápí mě podobné problémy, trochu mi pomáhá pít na to zakysané mléku, podmáslí a jogurty :-), ale bohužel vždy jen na chvíli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.11.11 09:59
pajaja20 píše:
Holky já vás lituju. Vůbec vám ty nevolnosti nezávidím. Mě trápí jedině zuby :-) Teď v poslední době jinak vůbec nic. A teď rýma. Snad mě doktorka vezme krev i když budu nemocná :roll: a nebo snad to do pátku nějak vyležím.

Ale me jako neni nejak extremne zle, jen me pekne hnusne pali zaha… pomalu ze vseho co s nim, mam porad chut na zeli… tak se obavam, ze z nej me bude ta zaha palet tak tyden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.11.11 10:08
Radmika píše:
pajaja20 píše:
Holky já vás lituju. Vůbec vám ty nevolnosti nezávidím. Mě trápí jedině zuby :-) Teď v poslední době jinak vůbec nic. A teď rýma. Snad mě doktorka vezme krev i když budu nemocná :roll: a nebo snad to do pátku nějak vyležím.
Ale me jako neni nejak extremne zle, jen me pekne hnusne pali zaha… pomalu ze vseho co s nim, mam porad chut na zeli… tak se obavam, ze z nej me bude ta zaha palet tak tyden :D

Já bych ho jedla taky pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
2.11.11 10:23

Ahojte…

na pálení žáhy mi pomáhalo Rennie, ale jen ty ovocný.

Nevolnosti nezávidím, já už je mám snad za sebou :mrgreen: Ale jsem hrozně žravá, musím každou chvílu něco jíst. A zjistila jsem, že si musím aspoň jednou denně dát teplý jídlo, aby mi nebylo blbě. Většinou to teda vyřeším půllitrem teplýho kakaa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.11.11 10:33
doriang píše:
Ahojte…

na pálení žáhy mi pomáhalo Rennie, ale jen ty ovocný.

Nevolnosti nezávidím, já už je mám snad za sebou :mrgreen: Ale jsem hrozně žravá, musím každou chvílu něco jíst. A zjistila jsem, že si musím aspoň jednou denně dát teplý jídlo, aby mi nebylo blbě. Většinou to teda vyřeším půllitrem teplýho kakaa :lol:

Ale kakao není jídlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
2.11.11 10:42

Ahojky holky můžu se přidat? Termín porodu podle ultrazvuku 19.6.2012 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.11.11 10:49

Vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
2.11.11 11:19

vcera jsem si koupila aktiviii, cela letela… :poblion: Dokonce jsem neverila, ze ji bylo v tom kelimku tolik :lol: ale dneska citim mirne zlepseníííí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.11.11 12:08

Tak ja jsem nikdy nesnidala a kolikrat bylo me prvni jidlo obed kolem 14 hod. Ted pokud se nenajim nez vyjdu z domu tak je semnou zle … :D zacnu byt nasrana a pak bych snedla i vola..
Mam porad hlad na teple jidla… zeli me laka nejvice, ale naucila jsem si doma pripravovat svaciny, tak si nachystam treba 4 chleby a ve 12 uz mam 2 snezene… a to podotykam doma snidam :D :D
No do konce trimestru mi chybi hodne… a pribyde mi na vaze jeste vic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
2.11.11 12:19

Váhu bych vůbec neřešila :-) Přibereš kolik přibereš - to neříkám, že se máš přecpávat jen proto že jíš za dva :zed: Ale já měla při těhu nahoře 8 kilo a to jsem na konci ležela v porodnici. Ale po porodu jsem kvůli Azalii - antiko pro kojící maminky přibrala 16 kilo takže teď jsem na tom hůř než v těhu a je to masakr. Váhu v těhu neovlivníš - já měla malou váhu - málo plodovky a hypotrofické dítě - nakonec jsme všechno dohnali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
2.11.11 12:44

Ahoj holky.tak jsem vás dočetla :-D Můj dr. je dobrej chlap ale taky toho moc nenamluví-spíš si ze všeho dělá srandu.Ale já jsem zas taková že se skoro na nic nezaptám a všechno si najdu na netu :-D Zatím jsem přibrala asi dvě kila ale teď je asi shodím páč mám od včerejška strašnej průjem a včera jsem měla i teplotu.Tak jsem dnes místo k ženskýmu šla k obvoďákovi :-( koupila jsemsi smectu a jsem dnes a zítra doma abych se s toho dostala.Ale já se tak těšila na dnešní UTZ!!!!Tak hold příští středu no :-( Aspoň bude mimi o něco větší ještě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
2.11.11 13:47

Jak popisujete tu žravost, tak ta se mi střídá s nechutenstvím, ale o váhu se u sebe také bojím, že půjde nebezpečně nahoru :-D , ale rozhodla jsem se to neřešit s tím, že bych mohla začít chodi na nějaké cvičení pro těhotné, máte s tím někdo zkušenosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
2.11.11 14:35

Tak po několikatýdenním pročítání místních diskuzí jsem našla tu, která mě donutila se zaregistrovat :)
Dvě čárky jsme na testu objevili kolem dvacátého září, v šestém týdnu jsem byla poprvé u doktora a srdíčko jsem viděla, takže si myslím, že v šestém by to mělo být akorát :)
Teď jsem v 11. týdnu, čekám na 15. listopad na první oficiální ultrazvuk, doma máme ten z šestého týdne, ale vidět tam není vážně skoro nic :) Ten den odpoledne na NT screening, takže nervy budou, ale snad bude vše v pořádku.
A první termín 21. května :) Jinak se hlásím jako prozatím nejmladší, je mi 19…
Všem nastávajíícm maminkám gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
2.11.11 15:19
tyynka píše:
Tak po několikatýdenním pročítání místních diskuzí jsem našla tu, která mě donutila se zaregistrovat :)
Dvě čárky jsme na testu objevili kolem dvacátého září, v šestém týdnu jsem byla poprvé u doktora a srdíčko jsem viděla, takže si myslím, že v šestém by to mělo být akorát :)
Teď jsem v 11. týdnu, čekám na 15. listopad na první oficiální ultrazvuk, doma máme ten z šestého týdne, ale vidět tam není vážně skoro nic :) Ten den odpoledne na NT screening, takže nervy budou, ale snad bude vše v pořádku.
Všem nastávajíícm maminkám gratuluju :kytka:

Také velká gratulace a obdiv, v 19 bych si miminko ještě asi nedokázala představit, jsi dobrá. Budeš alespoň vedle svých dětí až vyrostou vypadat stále krásně :lol: mladě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
2.11.11 16:44
tyynka píše:
Všem nastávajíícm maminkám gratuluju :kytka:

Vítej u nás,sme rádi že jsme zaujali ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí