Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
30.10.11 18:24
Katyl píše:
Jinak koukám Anisko že jsem na tom časově skoro stejně :-D moje kolegyně z práce je zase asi týden po mě :-D

Kdy máš TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
30.10.11 18:38

no podle výpočtů by to mělo být 30.května takže počítám přelom květen červen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.10.11 18:50

jé tak to pomalu jako já, první TP máme 24.května :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
30.10.11 19:00

myslím že tu všechny budem skoro na stejno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
30.10.11 19:28

Mne kalkulacka ukazuje myslim od 11.6.-9.7. takze taky prelom cerven cervenec…ale jeste nevim jestli mam co rodit :D :D to se dozvime az zitra… snad uz tam pujde neco videt ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
30.10.11 19:31

bude :dance: :lol: uz zitra… :dance: budeme na tebe myslet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
30.10.11 19:31

bude :dance: :lol: uz zitra… :dance: budeme na tebe myslet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
30.10.11 19:44

Taky si myslím že jo.Mě stačil test a už jsem s tím počítala :-D k dr. už jsem si šla jen pro potvrzení-nečekala jsem ani nic jinýho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
30.10.11 21:46

Mamušky, tak snad už konečně zítra budeme chytřejší…
Ale spíš mě zajímá vve kterém opravdu budu, jsem z toho počítání už marná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.10.11 07:45

Dobré ráno holky,
dneska jsem se vzbudila opět v 6 ráno, ale nevím jestli proto, že jsem nedočkavá co se dneska dozvím, nebo protože mi prostě nejde spát…
Jdu si hodit sestřih a pomaličku se připravovat, odpoledne určitě napíšu jak jsem dopadla, tak zatím papa a odpočívejte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.10.11 08:45
Radmika píše:
Dobré ráno holky,
dneska jsem se vzbudila opět v 6 ráno, ale nevím jestli proto, že jsem nedočkavá co se dneska dozvím, nebo protože mi prostě nejde spát…
Jdu si hodit sestřih a pomaličku se připravovat, odpoledne určitě napíšu jak jsem dopadla, tak zatím papa a odpočívejte :palec:

Jsem straaaasne zvedava, uz se tesim co si prectu az se probudim! Urcite taky nebudu moct dospat :mrgreen:
Tak tfuj tfuj, poplivu te pro stesti, urcite to bude v pohode a ty uvidis fazolku!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.10.11 08:52

Moc děuju !!!!!! :-D Jsem fakt nedočkavá, až na toho doktora spustím všechno co jsem si tady přečetla, tak e mě bude mít asi dost :D :D
Tobě přeji dobrou nocku a snad budu mít jen samé dobré zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.10.11 08:53

Ty jsi myslím stejný termín ne ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.10.11 09:00

Jo, jsem! A jak jsem tak dneska nad tebou premyslela, tak jsem to nevydrzela a zavolala jsem si k doktorce taky :cert: :mrgreen: :mrgreen: jenze nejdriv maji volno v patek a to jsme u svagra, takze tam musim zitra brnknout a presunout to na pristi tyden :mrgreen:
V kolik ze tam jdes? Ja se stejne budim ted strasne brzo poslednich par dni, takze budu cihat na dobry zpravy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.10.11 09:14
Maddison píše:
Jo, jsem! A jak jsem tak dneska nad tebou premyslela, tak jsem to nevydrzela a zavolala jsem si k doktorce taky :cert: :mrgreen: :mrgreen: jenze nejdriv maji volno v patek a to jsme u svagra, takze tam musim zitra brnknout a presunout to na pristi tyden :mrgreen:
V kolik ze tam jdes? Ja se stejne budim ted strasne brzo poslednich par dni, takze budu cihat na dobry zpravy :lol:
Jdu až na 12 hodin, původně jsem měla jít ráno ještě do práce, ale padlo to a to už jsem byla objednaná … tak jsem to tak nechala.
Ale s tím buzením je to šílené, v noci jdu kolikrát i 2× na WC a ještě se tak 7× vzbudím, nevím jestli je to tím, že mi všechno šrotuje v hlavě, nebo mám strach že to nedopadne dobře.. prostě nevím, ale připadám si vyspaná, za to za 2 hodiny jsem totálně ko… a hlavně nevím co si mám obléct za zástěru když vlatně nevím co mi bude dělat… jsem se kravka mohla zeptat.. hlavně že jsem si nalakovala nehty na noze :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí