Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Katyl píše:
Jinak koukám Anisko že jsem na tom časově skoro stejněmoje kolegyně z práce je zase asi týden po mě
Kdy máš TP?
no podle výpočtů by to mělo být 30.května takže počítám přelom květen červen
Mne kalkulacka ukazuje myslim od 11.6.-9.7. takze taky prelom cerven cervenec…ale jeste nevim jestli mam co rodit
to se dozvime az zitra… snad uz tam pujde neco videt ???
Taky si myslím že jo.Mě stačil test a už jsem s tím počítala
k dr. už jsem si šla jen pro potvrzení-nečekala jsem ani nic jinýho ![]()
Mamušky, tak snad už konečně zítra budeme chytřejší…
Ale spíš mě zajímá vve kterém opravdu budu, jsem z toho počítání už marná ![]()
Dobré ráno holky,
dneska jsem se vzbudila opět v 6 ráno, ale nevím jestli proto, že jsem nedočkavá co se dneska dozvím, nebo protože mi prostě nejde spát…
Jdu si hodit sestřih a pomaličku se připravovat, odpoledne určitě napíšu jak jsem dopadla, tak zatím papa a odpočívejte ![]()
Radmika píše:
Dobré ráno holky,
dneska jsem se vzbudila opět v 6 ráno, ale nevím jestli proto, že jsem nedočkavá co se dneska dozvím, nebo protože mi prostě nejde spát…
Jdu si hodit sestřih a pomaličku se připravovat, odpoledne určitě napíšu jak jsem dopadla, tak zatím papa a odpočívejte
Jsem straaaasne zvedava, uz se tesim co si prectu az se probudim! Urcite taky nebudu moct dospat ![]()
Tak tfuj tfuj, poplivu te pro stesti, urcite to bude v pohode a ty uvidis fazolku!!
![]()
Moc děuju !!!!!!
Jsem fakt nedočkavá, až na toho doktora spustím všechno co jsem si tady přečetla, tak e mě bude mít asi dost
![]()
Tobě přeji dobrou nocku a snad budu mít jen samé dobré zprávy ![]()
Jo, jsem! A jak jsem tak dneska nad tebou premyslela, tak jsem to nevydrzela a zavolala jsem si k doktorce taky
jenze nejdriv maji volno v patek a to jsme u svagra, takze tam musim zitra brnknout a presunout to na pristi tyden ![]()
V kolik ze tam jdes? Ja se stejne budim ted strasne brzo poslednich par dni, takze budu cihat na dobry zpravy ![]()
Maddison píše:
Jo, jsem! A jak jsem tak dneska nad tebou premyslela, tak jsem to nevydrzela a zavolala jsem si k doktorce taky![]()
![]()
jenze nejdriv maji volno v patek a to jsme u svagra, takze tam musim zitra brnknout a presunout to na pristi tyden
V kolik ze tam jdes? Ja se stejne budim ted strasne brzo poslednich par dni, takze budu cihat na dobry zpravy
Jdu až na 12 hodin, původně jsem měla jít ráno ještě do práce, ale padlo to a to už jsem byla objednaná … tak jsem to tak nechala.
Ale s tím buzením je to šílené, v noci jdu kolikrát i 2× na WC a ještě se tak 7× vzbudím, nevím jestli je to tím, že mi všechno šrotuje v hlavě, nebo mám strach že to nedopadne dobře.. prostě nevím, ale připadám si vyspaná, za to za 2 hodiny jsem totálně ko… a hlavně nevím co si mám obléct za zástěru když vlatně nevím co mi bude dělat… jsem se kravka mohla zeptat.. hlavně že jsem si nalakovala nehty na noze![]()
![]()