Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Radmiko tak doktorka řikala že se máš chovat jako těhotná
tak bez kafe a cigaret je to dobrej začátek ne? ![]()
Ona byla šílená vůbec nic mi neřekla… a rej chovejte se jako těhotná… jako bych už někdy těhotná byla
![]()
A muzu se zeptat co konkretne jsi cekala, ze Ti bude rikat? Nebo na co bys chtela odpovedet?
Tak chtěla jsem jestli mi řekne,že mám užívat nějaké vitamíny, nebo jestli netrpím na nějakou nemoc nebo jestli neberu nějaké léky, nevím prostě mi řekla, je tam vše jak má.. příjďte za měsíc…Jako nevím, čekala jsem trochu jiný přístup… to je jako kdyby mi řekla : přijďte až budete rodit…
Já třeba trpím na tetanii, beru 4 hořčíky denně, tak jsem třeba chtěla vědět jestli nemám zvýšit dávky nebo jestli se mám objednat na neurologii na kontrolu, ale ona prostě nic ![]()
Radmika píše:
Tak chtěla jsem jestli mi řekne,že mám užívat nějaké vitamíny, nebo jestli netrpím na nějakou nemoc nebo jestli neberu nějaké léky, nevím prostě mi řekla, je tam vše jak má.. příjďte za měsíc…Jako nevím, čekala jsem trochu jiný přístup… to je jako kdyby mi řekla : přijďte až budete rodit…
Já třeba trpím na tetanii, beru 4 hořčíky denně, tak jsem třeba chtěla vědět jestli nemám zvýšit dávky nebo jestli se mám objednat na neurologii na kontrolu, ale ona prostě nic
Mě taky nic neřekla. Jen abych došla za měsíc. Jinak že tam miminko mám a že vidíme i srdíčko. To bylo všechno. Během chvíle jsem byla z ordinace pryč. A zapoměla jsem ji i říct, aby mi napsala neschopenku. Se ani neptala, jestli dělám nějakou práci, která by mi škodila. Tak jsem za ní musela druhý den znova, že jsem chtěla napsat neschopenku. Naštěstí mi ji napsala. Ale s protestem, že jsem odvážná být doma jen tak ![]()
Ach jo nekteri doktori to berou jako by nic, neporadi nezeptaji se, nemaji zajem… Kamaradka ma doktora co by ji na rukou nosil, pta se jak se citi a proste je takovy lidsky… tak se k nemu chci taky vetrit
: D
Radmika píše:
Ach jo nekteri doktori to berou jako by nic, neporadi nezeptaji se, nemaji zajem… Kamaradka ma doktora co by ji na rukou nosil, pta se jak se citi a proste je takovy lidsky… tak se k nemu chci taky vetrit: D
Kdyby takoví byli všichni
Kamaradka ma ani ne tyden do porodu, celou dobu se o ni staral jak manzel
tak mi to u nej taky zaridi… snad od nej budu chytrejsi ![]()
To jo, ale uz nespecham tak moc na kontrolu, ze jsem tehotna uz vim… takze se k nemu objednam, asi cca 2 tydny, treba uz pujde videt i ![]()
Radmika píše:
Já třeba trpím na tetanii, beru 4 hořčíky denně, tak jsem třeba chtěla vědět jestli nemám zvýšit dávky nebo jestli se mám objednat na neurologii na kontrolu, ale ona prostě nic
Tak takovou zkušenost jsem měla s předešlým doktorem.. děs… děs. Teď mám nového gynekologa a je to veliký rozdíl. Povídáme si spolu nejméně 15 minut ptá se na vše co by mohlo trápit. Když mě vyšetřuje tak vše popisuje co bude dělat. Ultrazvuk mi popisuje tak ať tomu rozumím. Tak si to představuji! V pondělí mě čeká NT screenig, který se provádi od 11tt. Popsal mi co se bude dít jak bude vše kontrolovat atd. Jinak jsem u něj v ordinaci víc jak půl hodiny.
U bývalého gynekologa trvala prohlídka 5 minut.
Takže doporučuji změnu gynekologa pokud máte pocit, že Vás odbývá!
Mě už
vidět šlo. Teď jdeme v pátek ráno, tak dám vědět, jak dopadnu. Snad mě teď tak odbývat nebude. Předtím jsem byla u ní v jiné ordinaci, kde nemá skoro žádné vybavení. Uvidíme teď jak se bude chovat. Ale zatím si na ni nikdo moc nestěžoval
pajaja20 píše:
Mě užvidět šlo. Teď jdeme v pátek ráno, tak dám vědět, jak dopadnu. Snad mě teď tak odbývat nebude. Předtím jsem byla u ní v jiné ordinaci, kde nemá skoro žádné vybavení. Uvidíme teď jak se bude chovat. Ale zatím si na ni nikdo moc nestěžoval
No tak snad to bude lepsi kontrola…
Ja uz bych taky chtela videt
ale jsem cca 5 mesic a nevim ve kterem mesici by melo jit videt, proto nebudu spechat a zajdu opravdu tak za 3 tydny
A tobe budu drzet pesti at ti to dobre dopadne ![]()
Radmika píše:pajaja20 píše:No tak snad to bude lepsi kontrola…
Mě užvidět šlo. Teď jdeme v pátek ráno, tak dám vědět, jak dopadnu. Snad mě teď tak odbývat nebude. Předtím jsem byla u ní v jiné ordinaci, kde nemá skoro žádné vybavení. Uvidíme teď jak se bude chovat. Ale zatím si na ni nikdo moc nestěžoval
Ja uz bych taky chtela videtale jsem cca 5 mesic a nevim ve kterem mesici by melo jit videt, proto nebudu spechat a zajdu opravdu tak za 3 tydny
A tobe budu drzet pesti at ti to dobre dopadne
Srdíčko bývá vidět tak 6 tt