Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hahaha, tak to ti neporadim, ja tam jeste nebyla
Ale myslim ze nehty na noze sou hodne dulezity! ![]()
Jo, presne tak to mam i ja, ja jsem snad nikdy v zivote, co si pamatuju, nebyla v noci curat. A ted? Jak rikas, nekdy jdu i dvakrat
pak se vzbudim kolem pate, nekdy driv, je mne blbe jak svina a pak zase vetsinou usnu ![]()
Jdu spat, tak jeste jednou hodne stesti, drzim pesti a uz se tesiiiim na rano
![]()
dobrou!
Maddison píše:
Jdu spat, tak jeste jednou hodne stesti, drzim pesti a uz se tesiiiim na rano![]()
![]()
![]()
dobrou!
Tak se hezky vyspinkej… a ráno tady budeš mít určitě správu o tm jak jsem dopadla…jinak dneska mě vůbec nic nebolí… tak nad tím zas přemýšlím jak lojzina ![]()
Radmika píše:Maddison píše:Tak se hezky vyspinkej… a ráno tady budeš mít určitě zprávu o tm jak jsem dopadla…jinak dneska mě vůbec nic nebolí… tak nad tím zas přemýšlím jak lojzina
Jdu spat, tak jeste jednou hodne stesti, drzim pesti a uz se tesiiiim na rano![]()
![]()
![]()
dobrou!
Musela jsem si tam opavit hrubku ![]()
Radmika myslím na tebe,já jedu na kontrolu za půl hodinky,tak doufám že až se vrátím tak si přečtu dobré zprávy
Tak hodně štěstíčka ![]()
Vy jste tu toho teda za tu dobu co jsem tu nebyla napsaly
Koukala jsem, že jste se bavily o věku, tak já asi budu nejmladší
mě v květnu bylo 20. Teď mažem v pátek na další UTZ. Podle kalkulačky na netu bych měla být dneska 12+5. Uvidíme, co mi řekne na další kontrole. Jinak TP mi podle netu vychází na začátek května. Snad už mi doktorka teď řekne víc.
pajajo Jee to seš stejně stará jak já, když jsem čekala první mládě
A termín mám taky podobně ![]()
No já jsem podle kalkulačky dneska 6 týden … tak jsem zvědavá co mi doktor řekne… a snad už něco uvidí, no nic holky, jdu se přichystat a pádím…tak papa odpoledne ![]()
Zdravím všechny taky jsem objevila // v září teď jsem 9+6tt. TP vychází 29.5. Jak Vás tady tak čtu jak je Vám špatně tak mě na nevolnosti zabírá heřmánkový čaj a glukopur…
BaWi píše:
Zdravím všechny taky jsem objevila // v září teď jsem 9+6tt. TP vychází 29.5. Jak Vás tady tak čtu jak je Vám špatně tak mě na nevolnosti zabírá heřmánkový čaj a glukopur…
Vítej ![]()
Ahojte holky,
tak byla tam nějaká stará doktorka… moc neuměla s novou technikou, jednou mlela něco o 3 týdnu pak o pátem… no byla jsem z ní marná, halvní je, že těhotná jsem…
mám přijít za měsíc…
Ale nedalo mi to a raději jsem se objednala k jinému doktorovi tak asi půjdu během týdne ještě jednou…
Je tam váček prý je to vše v pořádku a potom mi řekla : chovejte se jako těhotná a jezte zdravě… jsem šla do kolen
to jsou opravdu rady nad zlato
a to je prosím vše z mé kontroly…
No tak uvidíme asi později ![]()
Ahojky holky ![]()
Tak jestli můžu tak mě je 23 a Jarouška jsem měla v 18-ti. Jinak dneska jsem si přinesla z poradny průkazku ![]()
a 2 fotečky
podle UZ jsem 10+4 a termín 25.5.2012
Bylo to úžasný pozorovat jak se tam ta skoro 4centimetrová fazolka hýbe ![]()
Příspěvek upraven 31.10.11 v 16:10
Radmika píše:
Ahojte holky,
tak byla tam nějaká stará doktorka… moc neuměla s novou technikou, jednou mlela něco o 3 týdnu pak o pátem… no byla jsem z ní marná, halvní je, že těhotná jsem…mám přijít za měsíc…
Ale nedalo mi to a raději jsem se objednala k jinému doktorovi tak asi půjdu během týdne ještě jednou…
Je tam váček prý je to vše v pořádku a potom mi řekla : chovejte se jako těhotná a jezte zdravě… jsem šla do kolento jsou opravdu rady nad zlato
a to je prosím vše z mé kontroly…
No tak uvidíme asi později
GRATULUJU!!! ![]()
evjaja píše:
Ahojky holky
Tak jestli můžu tak mě je 23 a Jarouška jsem měla v 18-ti. Jinak dneska jsem si přinesla z poradny průkazku
a 2 fotečkypodle UZ jsem 10+4 a termín 25.5.2012
Bylo to úžasný pozorovat jak se tam ta skoro 4centimetrová fazolka hýbePříspěvek upraven 31.10.11 v 16:10
Tobě taky moc gratuluju! ![]()
Holky, já jsem dneska strašně unavená … a jenom spím.
Přešla mě i chuť na kafe, cigaretám taky moc nedám, no asi na mě přichází konečně těhotenský stav ![]()