Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
31.10.11 09:18

Hahaha, tak to ti neporadim, ja tam jeste nebyla :mrgreen: Ale myslim ze nehty na noze sou hodne dulezity! :palec:
Jo, presne tak to mam i ja, ja jsem snad nikdy v zivote, co si pamatuju, nebyla v noci curat. A ted? Jak rikas, nekdy jdu i dvakrat 8-o pak se vzbudim kolem pate, nekdy driv, je mne blbe jak svina a pak zase vetsinou usnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.10.11 09:20

Jdu spat, tak jeste jednou hodne stesti, drzim pesti a uz se tesiiiim na rano :lol: :palec: :palec: :palec:
dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.10.11 09:22
Maddison píše:
Jdu spat, tak jeste jednou hodne stesti, drzim pesti a uz se tesiiiim na rano :lol: :palec: :palec: :palec:
dobrou!

Tak se hezky vyspinkej… a ráno tady budeš mít určitě správu o tm jak jsem dopadla…jinak dneska mě vůbec nic nebolí… tak nad tím zas přemýšlím jak lojzina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.10.11 09:23
Radmika píše:
Maddison píše:
dobrou!
Tak se hezky vyspinkej… a ráno tady budeš mít určitě zprávu o tm jak jsem dopadla…jinak dneska mě vůbec nic nebolí… tak nad tím zas přemýšlím jak lojzina :D

Musela jsem si tam opavit hrubku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
31.10.11 09:39

Radmika myslím na tebe,já jedu na kontrolu za půl hodinky,tak doufám že až se vrátím tak si přečtu dobré zprávy :palec: Tak hodně štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
31.10.11 10:04

Vy jste tu toho teda za tu dobu co jsem tu nebyla napsaly :-) Koukala jsem, že jste se bavily o věku, tak já asi budu nejmladší :roll: mě v květnu bylo 20. Teď mažem v pátek na další UTZ. Podle kalkulačky na netu bych měla být dneska 12+5. Uvidíme, co mi řekne na další kontrole. Jinak TP mi podle netu vychází na začátek května. Snad už mi doktorka teď řekne víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
31.10.11 10:16

pajajo Jee to seš stejně stará jak já, když jsem čekala první mládě :mrgreen: A termín mám taky podobně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.10.11 10:43

No já jsem podle kalkulačky dneska 6 týden … tak jsem zvědavá co mi doktor řekne… a snad už něco uvidí, no nic holky, jdu se přichystat a pádím…tak papa odpoledne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
31.10.11 12:13

Zdravím všechny taky jsem objevila // v září teď jsem 9+6tt. TP vychází 29.5. Jak Vás tady tak čtu jak je Vám špatně tak mě na nevolnosti zabírá heřmánkový čaj a glukopur…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
31.10.11 14:01
BaWi píše:
Zdravím všechny taky jsem objevila // v září teď jsem 9+6tt. TP vychází 29.5. Jak Vás tady tak čtu jak je Vám špatně tak mě na nevolnosti zabírá heřmánkový čaj a glukopur…

Vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.10.11 15:26

Ahojte holky,
tak byla tam nějaká stará doktorka… moc neuměla s novou technikou, jednou mlela něco o 3 týdnu pak o pátem… no byla jsem z ní marná, halvní je, že těhotná jsem… :palec: mám přijít za měsíc…
Ale nedalo mi to a raději jsem se objednala k jinému doktorovi tak asi půjdu během týdne ještě jednou…
Je tam váček prý je to vše v pořádku a potom mi řekla : chovejte se jako těhotná a jezte zdravě… jsem šla do kolen :D to jsou opravdu rady nad zlato :D a to je prosím vše z mé kontroly…
No tak uvidíme asi později ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
31.10.11 16:07

Ahojky holky :kytka:
Tak jestli můžu tak mě je 23 a Jarouška jsem měla v 18-ti. Jinak dneska jsem si přinesla z poradny průkazku :dance:
a 2 fotečky :andel: podle UZ jsem 10+4 a termín 25.5.2012
Bylo to úžasný pozorovat jak se tam ta skoro 4centimetrová fazolka hýbe :srdce:

Příspěvek upraven 31.10.11 v 16:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
31.10.11 16:10
Radmika píše:
Ahojte holky,
tak byla tam nějaká stará doktorka… moc neuměla s novou technikou, jednou mlela něco o 3 týdnu pak o pátem… no byla jsem z ní marná, halvní je, že těhotná jsem… :palec: mám přijít za měsíc…
Ale nedalo mi to a raději jsem se objednala k jinému doktorovi tak asi půjdu během týdne ještě jednou…
Je tam váček prý je to vše v pořádku a potom mi řekla : chovejte se jako těhotná a jezte zdravě… jsem šla do kolen :D to jsou opravdu rady nad zlato :D a to je prosím vše z mé kontroly…
No tak uvidíme asi později ;)

GRATULUJU!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
31.10.11 16:12
evjaja píše:
Ahojky holky :kytka:
Tak jestli můžu tak mě je 23 a Jarouška jsem měla v 18-ti. Jinak dneska jsem si přinesla z poradny průkazku :dance:
a 2 fotečky :andel: podle UZ jsem 10+4 a termín 25.5.2012
Bylo to úžasný pozorovat jak se tam ta skoro 4centimetrová fazolka hýbe :srdce:Příspěvek upraven 31.10.11 v 16:10

Tobě taky moc gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.10.11 17:39

Holky, já jsem dneska strašně unavená … a jenom spím.
Přešla mě i chuť na kafe, cigaretám taky moc nedám, no asi na mě přichází konečně těhotenský stav :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí